Bende bende erkek annesi olmak istiyorumvalla ben bende de tutmasını çok istiyorum erkek diyor çünkü:)topkte erkek doldu fenamı olur ben de şu erkek annelerinin arasına karışsam:)
Hangi aylar olduğunu da öğrenebilir miyim?
hahahah siz iyice bir bakın belki kızdırBende pek inanmıyorum ya, teyzem öyle bir hevesle yapmış ve anlatıyordu ki çok komikti gerçekten. Ben biliyorum ya yaptım testi erkek çıktı diyor birde
http://www.gebelikhesaplamasi.net/rus-takvimi-bebek-cinsiyeti-hesaplama.html
al burdan yap canım. ama benim oğlum kız çıkıyor, saçmalık yani.
Ayy bunu da yapmayın yahu sabredin accık nolcak aaaaa bu ne merak ayol
Burda da benim bebişin cinsiyet tutmadı, sonra hayal kırıklığına uğramayın ne gerenk var.
benimki canım 27/07/1987
eşiminki 20/12/1986
tşk ederim şimdiden bakalım tutcakmı
ben inanmıyorum canım zaten nu buna ne çine. ne ilişki günü ile cinsiyet belirlemeye. yok soldan yumrutlarsan şöyle , ilişkiden sonra sağa yat bilmem ne. hepsi hurafe. Allah bilir ve kimin ne cinsiyette bebeği olacağı daha bizler doğmadan bile bellidir.
Canan Karatay çocuklarında emzik kullanmamış zararlı diye, ordan etkilenmiştim de, her bilenin doğru bilgilerini alıp yanlış bilgilerini sepete geri atmak lazım.
Teşekkürler :)
kızlar günaydın:)
kan hapı kullanmaya başladınız mı? bana doktorum kan değerleri düşmeye başladığı için verdi. bugün başlıcam ama aç mı içsem tok mu bilemedim doktor hamilelik döneminde aç içersen midene rahatsızlık verebilir mide ağrısı falan dedi. tok içersen de 2 saat içinde süt ve süt ürünlerinden uzak dur dedi siz ne zaman nasıl içiyorsunuz yan etkileri neler feramat verdi.
Bayan :07.1987 / 07.1990 / 07.1993 / 07.1996 / 07.1999 / 07.2002 / 07.2005 / 07.2008 / 07.2011 / 07.2014
erkek : 12.1986 / 12.1990 / 12.1994 / 12.1998 / 12.2002 / 12.2006 / 12.2010 / 12.2014
Şubat 2014'te hamile kaldığına göre Şubat 2014'e en yakın tarih 07.2011 Yani bebeğin cinsiyeti kız
Bende öyle düşünüyorum emzik kullanmıcam hem emzik olduğu sürece konuşmaları yavaşlıyor çok gereksiz diye düşünüyorum
canım merhaba:) purluton u bıraktım cnm 2 hafta oldu .daha doğrusu vitamin ve demir ilacı dışında bişey kullanmıyorum artık fitilide bıraktırdı doktorum 2 hafta önce:) rahim ağzı açıklığı ile ilgili mm söylemedi cnm yok dedi sadece.bebeği henüz hissedemiyorum malesef inşallah yakın zamanda hissederim:) sen hissediyor musun ? ense kalınlığı 0,9 çıktı cnm buarada ikili testi yaptırdığım gün:)senin bebeiş nasıl ne zaman ggittin en son?
günaydınn hanımlar...bugün sabah moralsiz uyananlardan biride benim..yani kendi sıkıntım yok ama sanırım soma olayı beni yıprattı...
artık haber izlemiyorumm..biraz uzak kalmam gerek sanırım çünkü plesantam aşağıda ve sıkıntıdan ağrılarım başladı yine..
sizlerde sanırım ben gibisinizzz...
hadi kızlar bir BESMELE çekelim..içimiz ferahlasınnn...
hayırlı cumalar olsun hepimize..
ama erkekmişşştutumadı gitti
Çocuklarda en sevmediğim şey emzik, hele bir de büyüyüp yürümeye başlıyorlar falan hala ağzında cok cok cok , ay yok inşallah emziğe muhtaç kalacak kadar ağlayan ve huzursuz olan bir bebek olmaz. Ben bebek eşyası alırken emzik almayı düşünmüyorum bile. Benim kardeşimle aramda 8 yaş var, annem o zaman özenerek çok güzel emzikler almıştı, hiç birini ağzına sürmedi. Bana da almış zamanında ben de hiç istememişim. her çocuk için şart değil, alıştırmazsak olur bence.
Canım benim plasenta olayını hiç takma benimde rahim ağzına yakın duruyormuş ama 20. Haftaya kadar her yerde olabilirmiş bebek fır dır döndüğü içinama 24. Haftada artık nerdeyse hemen hemen orda olurmuş yani 24. Haftaya kadar hiç dıkma canını bende netten bakınca çok korktum ama dr 24 e kadar %90 düzelir dedi allah ım hayırlı doğumlar nasip etsin
Maksat eğlece olsun, yoksa ben burada bir kaç arkadaşa da yaptım tutmadı yani. hepsi faso fiso şeyler, Allah sağlıklı hayırlı evlat versinde gerisi boşş
Bende öyle düşünüyorum emzik kullanmıcam hem emzik olduğu sürece konuşmaları yavaşlıyor çok gereksiz diye düşünüyorum
Çocuklarda en sevmediğim şey emzik, hele bir de büyüyüp yürümeye başlıyorlar falan hala ağzında cok cok cok , ay yok inşallah emziğe muhtaç kalacak kadar ağlayan ve huzursuz olan bir bebek olmaz. Ben bebek eşyası alırken emzik almayı düşünmüyorum bile. Benim kardeşimle aramda 8 yaş var, annem o zaman özenerek çok güzel emzikler almıştı, hiç birini ağzına sürmedi. Bana da almış zamanında ben de hiç istememişim. her çocuk için şart değil, alıştırmazsak olur bence.
Ben bir aydır maltofer içiyorum feramat bende bulantı yapmıştı değiştirdik ben gece yatmadan içiyorum vitamin olsrakta elevit içiyorum biraz büyük olmasının dışında sorun yok omega 3 olarakta efa daily içiyorum
tahıl, süt vs birsürü besin, kan hapının etkisini azaltıyormuş. Ben sabahın köründe uyanınca içiyorum, işe gidip yaklaşık 1 saat sonra kahvaltımı ediyorum, midemde bi sorun olmadı. süt olayını da kahvaltıdan sonraki öğünlerde hallediyorum. Yan etkileri, siyaha yakın kaka, iğrenç bir koku. Başka bişiy olmadı bende yan etki olarak.
Ben de 1 hafta oldu başlayalı açç karnına içmiyorum ama çay yoğurt vs den 2 saat sonra içiyorum... Bana kötü bir etkisi olmadı şükür sadece afedersin kabızlık yaptı onu da bi şekilde aşıcam inşallah..
Kızlar bunu ben de biliyorum ama bizde de tutmadı... Çin takvimi ve arkadaşlarımın yaptığı o klasik batıl testler tuttu.. Doktorum da dedi ki çin takvimi genelde yüzde 80 tutar dedi.. Öyle oldu valla
teşekkür ederim kızlar sanırım herkes farklı zamanlarda içmiş o zaman bende kendime en uygun aralığı bulup içeyim sağolun. sabah kahvaltıda peynir süt falan tüketiyorum bir de vitaminimi içiyorum en iyisi öğlen yemeği sırasında sanırım hem 3 saat geçmiş olur hem de vitaminle de etkileşmez böyleceben şöyle yaptım oğlumda yine aynı yaparım,
sabah uyanınca giyinirken sütümü içtim. kahvaltımı ettim.
saat 10 gibi iş yerimde demirimi içtim. ara öğün meyve yedim üstüne.
saat 11:30 gibi magnezyum içtim.
yemek yedim öğlen.
saat 14 gibi kalsiyum içtim.
gece yatarken de elevitimi içtim. hiçbir ilaç sütle yoğurtla ve birbiriyle etkileşmemiş oldu. çay kahve hiç içmedim gebelik boyunca.
teşekkür ederim kızlar sanırım herkes farklı zamanlarda içmiş o zaman bende kendime en uygun aralığı bulup içeyim sağolun. sabah kahvaltıda peynir süt falan tüketiyorum bir de vitaminimi içiyorum en iyisi öğlen yemeği sırasında sanırım hem 3 saat geçmiş olur hem de vitaminle de etkileşmez böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?