2014 Kasım Anneleri

benimki canım 27/07/1987
eşiminki 20/12/1986

tşk ederim şimdiden bakalım tutcakmı

Ayy bunu da yapmayın yahu sabredin accık nolcak aaaaa bu ne merak ayol
Burda da benim bebişin cinsiyet tutmadı, sonra hayal kırıklığına uğramayın ne gerenk var.

ben inanmıyorum canım zaten nu buna ne çine. ne ilişki günü ile cinsiyet belirlemeye. yok soldan yumrutlarsan şöyle , ilişkiden sonra sağa yat bilmem ne. hepsi hurafe. Allah bilir ve kimin ne cinsiyette bebeği olacağı daha bizler doğmadan bile bellidir.

benimki canım 27/07/1987
eşiminki 20/12/1986

tşk ederim şimdiden bakalım tutcakmı

Bayan :07.1987 / 07.1990 / 07.1993 / 07.1996 / 07.1999 / 07.2002 / 07.2005 / 07.2008 / 07.2011 / 07.2014
erkek : 12.1986 / 12.1990 / 12.1994 / 12.1998 / 12.2002 / 12.2006 / 12.2010 / 12.2014

Şubat 2014'te hamile kaldığına göre Şubat 2014'e en yakın tarih 07.2011 Yani bebeğin cinsiyeti kız

Son düzenleme:

Tabi canım, eğlence gözü ile bak gül sorun yokta bazen kaptırınca üzücü sonuçlar çıkıyo bu durumlarda. İhtimalleri yükselten durumlar illaki vardır ama kesinlik imkansız bencede.
Bu arada, erkek annesi olmak nasıl bir duygu? Seni şaşırtan, güldüren ağlatan neler oldu bu son 3 yılda? Oğlum olucak benimde kısmetse :) :)

günaydın kızlar,
ilk aylardan beri burun kanamam var. bugün de oldu 30 dk fazla sürdü ve aynı anda ağzıma da aktı rezil bişeydi. midem bulandı tabi ve kustum bayadır çekiyorum doktora gittim merhem verdi. sizde de var mı böyle şeyler, her hamilenin farklı bir durumu var ya, Allah hepimize kolaylık versin

Canan Karatay çocuklarında emzik kullanmamış zararlı diye, ordan etkilenmiştim de, her bilenin doğru bilgilerini alıp yanlış bilgilerini sepete geri atmak lazım.
Teşekkürler :)

Bende öyle düşünüyorum emzik kullanmıcam hem emzik olduğu sürece konuşmaları yavaşlıyor çok gereksiz diye düşünüyorum

Ben bir aydır maltofer içiyorum feramat bende bulantı yapmıştı değiştirdik ben gece yatmadan içiyorum vitamin olsrakta elevit içiyorum biraz büyük olmasının dışında sorun yok omega 3 olarakta efa daily içiyorum

ama erkekmişşş tutumadı gitti

Bende öyle düşünüyorum emzik kullanmıcam hem emzik olduğu sürece konuşmaları yavaşlıyor çok gereksiz diye düşünüyorum

Çocuklarda en sevmediğim şey emzik, hele bir de büyüyüp yürümeye başlıyorlar falan hala ağzında cok cok cok , ay yok inşallah emziğe muhtaç kalacak kadar ağlayan ve huzursuz olan bir bebek olmaz. Ben bebek eşyası alırken emzik almayı düşünmüyorum bile. Benim kardeşimle aramda 8 yaş var, annem o zaman özenerek çok güzel emzikler almıştı, hiç birini ağzına sürmedi. Bana da almış zamanında ben de hiç istememişim. her çocuk için şart değil, alıştırmazsak olur bence.

canım sagol cvp için ben protona devam ediyorum neden bıraktırmadı gittiğimde soracağım bende hic ama hic hisetmiyorum o yüzden endişelendim canım benım ensede0.7 ıdı ben 2 li test istemiyorum çünkü düşündüm asla ama asla aldırmam anca kendi düşerse ALLAHIN TAKTIRI VEREN OYSA KADERİNİDE CİZEN YÜCE RABBİM ben 3lüde yaptırmam çünkü kafaya cok takıyorum buda haliyle bebeğe yansırALLAHTAN GELEN HERŞEYE RAZIYIMhem teyzemın oglu cok ağlamıştı sonra bebek aslan gıbı cıktı geldı.......canım senın dr ultrasonu cook iyi herhalda mıdesını ,böbreğını görmüşsün ne güzel ben hıc göremiyorim gıttığınde rahım ağzı açıklığını mm omarak sorarmısın coook sağol birde kasıklarında iğne batması gısı batma oluyormu?cok başını ağrıttım sağol..

Canım benim plasenta olayını hiç takma benimde rahim ağzına yakın duruyormuş ama 20. Haftaya kadar her yerde olabilirmiş bebek fır dır döndüğü için ama 24. Haftada artık nerdeyse hemen hemen orda olurmuş yani 24. Haftaya kadar hiç dıkma canını bende netten bakınca çok korktum ama dr 24 e kadar %90 düzelir dedi allah ım hayırlı doğumlar nasip etsin

ama erkekmişşş tutumadı gitti

Maksat eğlece olsun, yoksa ben burada bir kaç arkadaşa da yaptım tutmadı yani. hepsi faso fiso şeyler, Allah sağlıklı hayırlı evlat versinde gerisi boşş

Bende öyle düşünüyorum kocaman olmuş bakıyosun ağzında emzik

canım yok sıkmıyorum canımı ama bende kasık ağrısı yapıyor..
banada doktorum 20 li haftalarda çıkacak yukarı korkma dedi..bende inanıyorum çıkacak sıpacıklar..
amin canım hepimiz hayırlı şekilde doğuralım inşş

Maksat eğlece olsun, yoksa ben burada bir kaç arkadaşa da yaptım tutmadı yani. hepsi faso fiso şeyler, Allah sağlıklı hayırlı evlat versinde gerisi boşş

evet canım maksat eğlence..napalım arada gıgır şamatada lazımm

Ayy düne kadar aynı sizin gibi düşünüyordum da araştırdım, emziği reddeden bebek çok iyi süt emen bebekmiş vs vs
http://www.doktoryilmazbay.com/?p=263
okuyun isterseniz, yanlış bişi yapmayalım da :)

teşekkür ederim kızlar sanırım herkes farklı zamanlarda içmiş o zaman bende kendime en uygun aralığı bulup içeyim sağolun. sabah kahvaltıda peynir süt falan tüketiyorum bir de vitaminimi içiyorum en iyisi öğlen yemeği sırasında sanırım hem 3 saat geçmiş olur hem de vitaminle de etkileşmez böylece

Evet canım dediğin gibi yani bir kaç sefer denersin midenin en rahat olduğu zamanı bulduğunda hep o saat içersin...

Kızlar bir de siz sütü nasıl içebiliyorsunuz ya ben ağzıma sürmüyorum... Zaten süt içen biri de değildim hiç içmedim... Hazır süt mü içiyorsunuz nasıl içiyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…