2014 Kasım Anneleri

Bende öyle düşünüyorum kocaman olmuş bakıyosun ağzında emzik

Büyük sıkıntı sahiden, vazgeçirmesi de ayrı sorun. Bizim komşumuzun çocuğuna vazgeçirmek için içini açıp plastik böcek koymuştuk, bunu çıkartın yıkayın verin dedi çocuk ya

Ayy şu plesanta olayına dün çok güldüm ben. Dün doktorum ultrasonda bakarken plesanta da oluşmuş, yeri de güzel dedi. Ne cahilmişim ben, "Allah Allah plesanta ne acaba" diyorum kendi kendime...Neyse akşam uzun araştırmalar sonucu bu cahilliğimi de kapadım. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sonuçta bir de ilk hamilelik olunca da insan yavaş yavaş öğreniyor.

Ya ben bazen bu bebek firmalarının satış politikası olduğunu düşünüyorum, emzik faydalı vs gibi açıklamaları. Ama işin doğru boyutu da olabilir, illa emmesi gerek diyebileceğimiz kadar elzem bir şey mi bence değil, ben emmemişim, kardeşim emmemişim sorun var mı valla yok Bebeğin emzik kullanması artı birşeyler katar mı? Bilemiyorum gerçekten, benim fayda ve zarardan ziyade görüntü olarak hoşlanmadığım bir obje olduğu için, bebeğimde kullanmayı düşünmüyorum. Ama ilerisi ne gösterir, parmağını, battaniyeyi emme gibi dürtüleri olursa mecbur emzik kurtarıcımız olacak gibi.

Ben süt içemiyorum, özellikle bir de süt gaz yaptığı için ve de şu dönemde fazlaca gazlı olduğum için doktorum süt içme dedi bana. Onun yerine bol peynir, yoğurt tüketiyorum. Örneğin her öğlen yemeğinde ve akşam yemeğinde mutlaka bir kase yoğurt yiyorum. Yoğurdumu da evde mayalıyorum, işe getiriyorum yanımda.

ben sütü çok severim özellikle soğuk olursa günde 3 bardak falan içiyordum bu cam şişede günlük olanları olanları ama doktor dedi ki sütten çok peynir ve yoğurtta kalsiyum var daha faydalı dedi o yüzden şimdi yoğurt üretmeye başladım kendim onu yiyiyorum birde 2 gündür. sütü azalttım

yoğurdu günlük sütten mi yapıyosun?

erkek annesi olmak şöyle böyle diye bir şey diyemem ama anne olmak müthiş bir duygu. midem ağrıyor diye yatıyorum yüzüm bazen ekşiyince yanıma geliyor, elini yanağıma koyup anneji aaayama ben buydayım diyor. 29 aylık şu an minik ama kocaman bir adam işte böyle. içime sokasım geliyor o anda. Allahım herkese nasip etsin anne olmayı inşallah.

ben aoç ya da Sütaş günlük süt içerim .

bende hergun ıcmıyorum ılıtıp bıraz bal koyuyorum hazır süte gaz yapmasın dıye bal koyuyorum

Ayyyy ölürüm ki ben gözlerim doldu yaw.

Ne güzel doğal süt araştırcam ben de evde mayalamak istiyorum hazır yoğurdu bile çok yiyemiyorum... Güzel bir yer bulsam süt alırım ben de bol bol yoğurt yapar yerim...

Ne güzel canım en azından içebiliyorsun maşallah..

bende hergun ıcmıyorum ılıtıp bıraz bal koyuyorum hazır süte gaz yapmasın dıye bal koyuyorum

Ben her günü geçtim canım belki 6-7 ay olmuştur hiç içmedim :26: Bakalım doktora gidince sorucam...

Hakikaten o yavrunun 4 kelimesi beni bile ağlattı yavrum benim maşallah Rabbim ona da karnındakine de uzun uzun ömürler versin inşallah anne babasıyla sevdikleriyle neşeli huzurlu sağlıklı bir ömür...

Benim iş yerime de Bursa'nın büyük bir köyü yakın, oradan da bir amca ile anlaştık her hafta cuma günleri hayvanlarından sağdığı sütleri buraya getiriyor. Kapış kapış hepimiz alıyoruz valla. Şimdi ben hamile olduğum için bana öncelik var tabi Köy yoğurdu ile mayalayınca süper oluyor

Immmmmmm.. Güzel olmaz mı... Doğallığın gözünü seveyim ben

eeee canım tabiki ilk gebeliğimizzz..olacak o kadar..
ben hastanede çalışınca biraz daha bilgim oluyor..bende yeni yeni duyduğum şeyler olunca şok oluyorum..
mesela burada asistan doktorumuz doğum yaptı...bana doğum yapınca o günden başla günde 2+3 şişe maden suyu iç..hatta bebeğde çay kaşığının ucu ile ver sarılık belası olmaz dedi..olsa bile hemen atlatırsınız dedi şok oldumm

canım bende çok içemiyorum süt..halamın bahçesi var orada besi yapan köylülerden getiriyor bana süt ama içebilene tabii

bende mayalamak istiyorum ama maya içinde doğal yoğurt bulmak lazım hazır yoğurtla mayalayınca yine aynı hesap

Bu rus ve cin takvimlerinde bende erkek cikti son ultrasonda doktorda buyuk ihtimalle erkek demisti ikili testte betahgc 35 cikti tabi en önemlisi sağlıklı olması

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne güzel ya faydalanın bence böyle şanslarınızdan... Sütlaç yap ye bişiler yap bi şekilde tüket ne güzel

yok canım gelende içiyorum..sütlacıda pek sevmem o yüzden yapmam..
ama yoğurt mayalamayı öğrenicem..bebek olunca çok lazım olucak sonuçta

bende mayalamak istiyorum ama maya içinde doğal yoğurt bulmak lazım hazır yoğurtla mayalayınca yine aynı hesap

Ben amcanın hanımından aldım öyle doğal yoğurt, onla mayaladım ilk. O yüzden çok güzel oluyor, bir de öyle sulu sulu olmuyor, katı bir yoğurt oluyor yani.

Vayy bak bunu bilmiyordum, duyduğum iyi oldu. EE tabi zamanla öğrenicez artık

Immmmmmm.. Güzel olmaz mı... Doğallığın gözünü seveyim ben

Ufff, öğlen olsa da yesem valla, karnımda acıktı. Daha 1 saat var yemeğe de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…