Ben amcanın hanımından aldım öyle doğal yoğurt, onla mayaladım ilk. O yüzden çok güzel oluyor, bir de öyle sulu sulu olmuyor, katı bir yoğurt oluyor yani.
Vayy bak bunu bilmiyordum, duyduğum iyi oldu. EE tabi zamanla öğrenicez artık
Ufff, öğlen olsa da yesem valla, karnımda acıktı. Daha 1 saat var yemeğe de
bende öğrendiğim şeyleri sizlerle paylaşıırım kızlar..
bugün böle çok durgunum halbuki cuma mutlu olmam lazım ama yok anacım üstümde yük var gibi..
Ne güzel doğal süt araştırcam ben de evde mayalamak istiyorum hazır yoğurdu bile çok yiyemiyorum... Güzel bir yer bulsam süt alırım ben de bol bol yoğurt yapar yerim...
Ne güzel canım en azından içebiliyorsun maşallah..
Ben her günü geçtim canım belki 6-7 ay olmuştur hiç içmedim :26: Bakalım doktora gidince sorucam...
günaydın kızlar,
ilk aylardan beri burun kanamam var. bugün de oldu 30 dk fazla sürdü ve aynı anda ağzıma da aktı rezil bişeydi. midem bulandı tabi ve kustumbayadır çekiyorum doktora gittim merhem verdi. sizde de var mı böyle şeyler, her hamilenin farklı bir durumu var ya, Allah hepimize kolaylık versin
kızlar bende daha önce hiçbirşeye bakmıyordum ama cinsiyeti öğrendiğimden beridir kendimi tutamıyorum..
hiç yatak hakkında bilginiz varmı..
benim kuzenlerimin 3 bebeği var..üçünede park yatak aldılar çok memnunlar..
bende ondan alayım diyorum..
kv hediye alacak bize..
chiccodan modeller beğenmiş güzel falan dedi..
siz nasıl düşünüyorsunuz varmı bir fikriniz..
kızlar bende daha önce hiçbirşeye bakmıyordum ama cinsiyeti öğrendiğimden beridir kendimi tutamıyorum..
kv hediye alacak bize..
ben aslında ilk aylar için sepet istiyorum ama çok pahalı ve kısa süreli bir şey. O yüzden vicdan yapıyorum biraz. Onun dışında park yatak bana da en mantıklı geliyor.
evet ya malesef burun yıkayınca oluyor, artık daha dikkat edeceğim ama o da zor gibi , tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum. daha etkili bir şey varsa onu kullanayım, bebişe zarar vermedenbenimde genel olarak burnum kanıyor abdest alırken su çekmiyorum burnuma yoksa iyileşmiyor.. ne zaman burnumu silsem kan var peçetede sümkürmemek lazım sert bir şekilde silmemekte
ben aslında ilk aylar için sepet istiyorum ama çok pahalı ve kısa süreli bir şey. O yüzden vicdan yapıyorum biraz. Onun dışında park yatak bana da en mantıklı geliyor.
kv hediye alacak bize..
kv hediye alacak bize..
bizde park yatak düşünüyoruz hem salona yatak odasına falan taşıması kolay olur ilk aylarda...
Herkese selamlar, hayırlı cumalar.
Yatak konusunu görünce dayanamadim yazayım dedim :) ilk çocuğumda ben de çok düşündüm araştırdım. Hevesime yenildim hem park yatak hem ahşap bebek yatağı aldım. Ama sadece park yatağı kullandım. Tavsiyelere kulak asmadım ahşap olanı boşuna yer kaplıyor şimdi.
Park yatak gerek hafifliği, gerek başka oda hatta başka şehir veya ev olsun taşıması çook kolay. Sağı solu yumuşak olduğu için bebeğin kafası çarpacak derdi yok. Kademeli yatağı olduğundan bebek büyüdükçe ayarlanabiliyor, sallama aparatı sayesinde ihtiyaç duyduğunuzda bebeğini sallayabilirsiniz vs vs...
Kısacası ilk kez anne olacaklara tecrübeli bir anne olarak tavsiyem PARK YATAK.
Yok canim aynen devam dogumdan sonra ozel birsey yapmadim zaten Rabbim o 40 gun lohusaligi bunun icin verirmis vücut40 gunde kendini toparlar eski haline gelirmiş seve seve cvplarim ne demek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu kadar nazlandığına göre kesin kız seninki
iyi senin renkli ultrason baya erken tarihteymiş benim taaa 30 haziran da
Kızları üçlüyosun yani Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşursun inş.
senin ufaklık ne tepki veriyo kardeşler için ??
Ayy ne güzel bunları duymak valla ben bebeklere çok yakıştırdığım için emmesini istiyordum ama böyle yararları varsa kesin emsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?