2014 Kasım Anneleri

bende öğrendiğim şeyleri sizlerle paylaşıırım kızlar..
bugün böle çok durgunum halbuki cuma mutlu olmam lazım ama yok anacım üstümde yük var gibi..

kızlar bende daha önce hiçbirşeye bakmıyordum ama cinsiyeti öğrendiğimden beridir kendimi tutamıyorum..
hiç yatak hakkında bilginiz varmı..
benim kuzenlerimin 3 bebeği var..üçünede park yatak aldılar çok memnunlar..
bende ondan alayım diyorum..
kv hediye alacak bize..
chiccodan modeller beğenmiş güzel falan dedi..
siz nasıl düşünüyorsunuz varmı bir fikriniz..

yemeğe çıkıyorum hanımlar öpüldünüzzzz hepinize afiyet olsunnn

yoğurt peynir ayran tüketiyorsan önemli değil. ben de düne kadar yumurtayı ağzıma koymadım aman büyükler çalışma arkadaşlarım olmaz yumurta önemli dedi korkuttu. doktora sordum tiksiniyorsan yeme ondan alaçağın proteini diğer besinlerden de alırsın o kadar zorlama kendini dedi. . sende süt içmiyorsan ayran iç peynir ye yoğurt ye ama evde mayaladığın yoğurt daha faydalı

benimde genel olarak burnum kanıyor abdest alırken su çekmiyorum burnuma yoksa iyileşmiyor.. ne zaman burnumu silsem kan var peçetede sümkürmemek lazım sert bir şekilde silmemekte

Kızlar bebişlerinize bir şey aldınız mı hiç??
ben daha cinsiyetleri bilmediğimden bir şey almıyorum..
ama öğrensekte bir süre alamam herhalde cinsiyeti yanlış söyleyebiliyolar ya bazen...

bizde park yatak düşünüyoruz hem salona yatak odasına falan taşıması kolay olur ilk aylarda...

ben aslında ilk aylar için sepet istiyorum ama çok pahalı ve kısa süreli bir şey. O yüzden vicdan yapıyorum biraz. Onun dışında park yatak bana da en mantıklı geliyor.

ben aslında ilk aylar için sepet istiyorum ama çok pahalı ve kısa süreli bir şey. O yüzden vicdan yapıyorum biraz. Onun dışında park yatak bana da en mantıklı geliyor.

Ohannes, yeni anladım ki, kardeşim de bende hep park yatakta uyumuşuz zaten, sonra direkt ebeveyn yatağına transfer olmuşuz yaş gelince. Aaaa üzüldüm bak şimdi bi bebek yatağım olmamış.

kızlar ishal problemi yaşayan var mı ben hamile kaldığımdan beri bu sorunu yaşıyorum guya demir hapı kabız yapar dediler bana işlemedi

benimde genel olarak burnum kanıyor abdest alırken su çekmiyorum burnuma yoksa iyileşmiyor.. ne zaman burnumu silsem kan var peçetede sümkürmemek lazım sert bir şekilde silmemekte
evet ya malesef burun yıkayınca oluyor, artık daha dikkat edeceğim ama o da zor gibi , tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum. daha etkili bir şey varsa onu kullanayım, bebişe zarar vermeden

o sepetleri bende çok beğeniyorum ama israf gibi geliyor..
çok uzun süre yatamıyor bebek onda..
en iyisi park yatak galiba.

bende konu açtım az önce aynı konuyla alakalı

Bir akrabamdan sepet beşik gelicek oğlunda kullandı tertemiz duruyor çok kullanılmadığı için,bir de hamak vericek...onun dışında bende park yatak ile ikeadaki bebek karyolaları arasında kaldım,çünkü kombin yapmayı düşünüyorum ikeadan dolap,şifonyer vs.

Sizin aranızda ikeadan almayı düşünen varmı?

park yatak alıcaksanız ölçülerini kaç olcak?

ÇOkkkkkk Karışık işler yaw

Herkese selamlar, hayırlı cumalar.
Yatak konusunu görünce dayanamadim yazayım dedim :) ilk çocuğumda ben de çok düşündüm araştırdım. Hevesime yenildim hem park yatak hem ahşap bebek yatağı aldım. Ama sadece park yatağı kullandım. Tavsiyelere kulak asmadım ahşap olanı boşuna yer kaplıyor şimdi.
Park yatak gerek hafifliği, gerek başka oda hatta başka şehir veya ev olsun taşıması çook kolay. Sağı solu yumuşak olduğu için bebeğin kafası çarpacak derdi yok. Kademeli yatağı olduğundan bebek büyüdükçe ayarlanabiliyor, sallama aparatı sayesinde ihtiyaç duyduğunuzda bebeğini sallayabilirsiniz vs vs...
Kısacası ilk kez anne olacaklara tecrübeli bir anne olarak tavsiyem PARK YATAK.

bizde park yatak düşünüyoruz hem salona yatak odasına falan taşıması kolay olur ilk aylarda...

Kızlar ben de o sepet beşikleri çok seviyorum daha doğrusu annem tutturmuş onu ben alıcam diye... Ben de bebek odası olarak sepet beşikten sonra yatabileceği için baktım çilek bebek odalarına... Büyüyen bebek karyolası ve bebek dolabı 3646 dedi sadece ikisi Çok güzel ama aşırı pahalı... Arada kaldım... Park yatak mı daha kullanışlı sizce... Yoksa anneme söylim sepet beşik yerine park yatak alsın... Park yatak alınca bi de bebek odası alsam fazla olmuyor di mi hiç araştırmadım gerçi :44:

Canım park yatakta ne kadar yatabiliyorlar.. Yani park yatak ve bebek odası da alsam fazla mı olur.. Ben çilek bebek odasından bi tane beğendim kafam iyice karıştı :S :44:

teşekkürler canım cevpaların için

cıcık alacaksa gelsınlermıs (kıyafet )

canlar bugün kontrole gittim burda okuduğum kadarıyla meyve suyu ve çikolata yiyip girdim doktorun yanına :) doktorum minik bi nokta var bu kordonda olabilir ama %80 erkek dedi tabi yanılma payıda var diye de ekledi benim ilk baştan beri hislerimde bu yöndeydi her ikiside başımla beraber sağlıkla sıhhatle hayırla gelsinde dünyaya çok garip geldi bu sefer omurgasını fln gördüm şükürler olsun yüce Yaradana yhaa mucizelerimizi kucaklarımıza sevgiyle sağlıkla hayırla almak dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…