Cevap vereyim tecrübelerime dayanarak :) Şahsen ilk zamanlar için hatta ilk iki yıl için tavsiyem park yatak. Ben araştırırken genelde ölçüleri 60-120 idi. Daha sonra 70-110 buldum ve aldım. Bana sorarsan geniş daha kullanışlı, tabi bulabilirsiniz. Yatak-yorgan vs girince daralıyor zaten bir miktar.bende konu açtım az önce aynı konuyla alakalı
Bir akrabamdan sepet beşik gelicek oğlunda kullandı tertemiz duruyor çok kullanılmadığı için,bir de hamak vericek...onun dışında bende park yatak ile ikeadaki bebek karyolaları arasında kaldım,çünkü kombin yapmayı düşünüyorum ikeadan dolap,şifonyer vs.
Sizin aranızda ikeadan almayı düşünen varmı?
park yatak alıcaksanız ölçülerini kaç olcak?
ÇOkkkkkk Karışık işler yaw
bende konu açtım az önce aynı konuyla alakalı
Bir akrabamdan sepet beşik gelicek oğlunda kullandı tertemiz duruyor çok kullanılmadığı için,bir de hamak vericek...onun dışında bende park yatak ile ikeadaki bebek karyolaları arasında kaldım,çünkü kombin yapmayı düşünüyorum ikeadan dolap,şifonyer vs.
Sizin aranızda ikeadan almayı düşünen varmı?
park yatak alıcaksanız ölçülerini kaç olcak?
ÇOkkkkkk Karışık işler yaw
Herkese selamlar, hayırlı cumalar.
Yatak konusunu görünce dayanamadim yazayım dedim :) ilk çocuğumda ben de çok düşündüm araştırdım. Hevesime yenildim hem park yatak hem ahşap bebek yatağı aldım. Ama sadece park yatağı kullandım. Tavsiyelere kulak asmadım ahşap olanı boşuna yer kaplıyor şimdi.
Park yatak gerek hafifliği, gerek başka oda hatta başka şehir veya ev olsun taşıması çook kolay. Sağı solu yumuşak olduğu için bebeğin kafası çarpacak derdi yok. Kademeli yatağı olduğundan bebek büyüdükçe ayarlanabiliyor, sallama aparatı sayesinde ihtiyaç duyduğunuzda bebeğini sallayabilirsiniz vs vs...
Kısacası ilk kez anne olacaklara tecrübeli bir anne olarak tavsiyem PARK YATAK.
Kızlar ben de o sepet beşikleri çok seviyorum daha doğrusu annem tutturmuş onu ben alıcam diye... Ben de bebek odası olarak sepet beşikten sonra yatabileceği için baktım çilek bebek odalarına... Büyüyen bebek karyolası ve bebek dolabı 3646 dedi sadece ikisiÇok güzel ama aşırı pahalı... Arada kaldım... Park yatak mı daha kullanışlı sizce... Yoksa anneme söylim sepet beşik yerine park yatak alsın... Park yatak alınca bi de bebek odası alsam fazla olmuyor di mi hiç araştırmadım gerçi :44:
kızlar bende daha önce hiçbirşeye bakmıyordum ama cinsiyeti öğrendiğimden beridir kendimi tutamıyorum..
hiç yatak hakkında bilginiz varmı..
benim kuzenlerimin 3 bebeği var..üçünede park yatak aldılar çok memnunlar..
bende ondan alayım diyorum..
kv hediye alacak bize..
chiccodan modeller beğenmiş güzel falan dedi..
siz nasıl düşünüyorsunuz varmı bir fikriniz..
canlar bugün kontrole gittim burda okuduğum kadarıyla meyve suyu ve çikolata yiyip girdim doktorun yanına :) doktorum minik bi nokta var bu kordonda olabilir ama %80 erkek dedi tabi yanılma payıda var diye de ekledi benim ilk baştan beri hislerimde bu yöndeydi her ikiside başımla beraber sağlıkla sıhhatle hayırla gelsinde dünyaya çok garip geldi bu sefer omurgasını fln gördüm şükürler olsun yüce Yaradana yhaa mucizelerimizi kucaklarımıza sevgiyle sağlıkla hayırla almak dileğiyle...
Canım park yatakta ne kadar yatabiliyorlar.. Yani park yatak ve bebek odası da alsam fazla mı olur.. Ben çilek bebek odasından bi tane beğendim kafam iyice karıştı :S :44:
Cevap vereyim tecrübelerime dayanarak :) Şahsen ilk zamanlar için hatta ilk iki yıl için tavsiyem park yatak. Ben araştırırken genelde ölçüleri 60-120 idi. Daha sonra 70-110 buldum ve aldım. Bana sorarsan geniş daha kullanışlı, tabi bulabilirsiniz. Yatak-yorgan vs girince daralıyor zaten bir miktar.
İlk bebek hazırlıkları tatlı-zordur seni anlıyorum. İkinci bebek geliyor inşallah bize:) Tecrübeli olmanın çook faydası oluyor :)
canım oh ne güzel sana tertemiz gelecekmiş..
park yatak ölçülerini bilmiyorum..
ikeadan alan arkadaşlarım var memnunlar canım..
güzel kombin edebilirsin neden olmasın..
Canım evet birazcık da olsa şanslıyım,ama sonra onları nereye sığdırıcam :) orası da var,hadi şimdi düşünüyorum oda yapmasam eşyalarını nereye koyucam...??ıvırı zıvırı çok olucak malum...
benim aklımda hep ikea vardı nedense,3 kapaklı beyaz bir gardırop,beyaz şifonyer ve de bebek karyolası,büyüdüğü zaman da normal yatak alıcaktım sadece ek olarak...ama şimdi park yatak da olabilir...büyük olanlarından
canlar bugün kontrole gittim burda okuduğum kadarıyla meyve suyu ve çikolata yiyip girdim doktorun yanına :) doktorum minik bi nokta var bu kordonda olabilir ama %80 erkek dedi tabi yanılma payıda var diye de ekledi benim ilk baştan beri hislerimde bu yöndeydi her ikiside başımla beraber sağlıkla sıhhatle hayırla gelsinde dünyaya çok garip geldi bu sefer omurgasını fln gördüm şükürler olsun yüce Yaradana yhaa mucizelerimizi kucaklarımıza sevgiyle sağlıkla hayırla almak dileğiyle...
Canım evet birazcık da olsa şanslıyım,ama sonra onları nereye sığdırıcam :) orası da var,hadi şimdi düşünüyorum oda yapmasam eşyalarını nereye koyucam...??ıvırı zıvırı çok olucak malum...
benim aklımda hep ikea vardı nedense,3 kapaklı beyaz bir gardırop,beyaz şifonyer ve de bebek karyolası,büyüdüğü zaman da normal yatak alıcaktım sadece ek olarak...ama şimdi park yatak da olabilir...büyük olanlarından
canım zaten birçoğu bozulabiliyor..
hem ilerde belki 2.bebek olur ona kıllanırsın..fazla maldan zarar gelmez..
park yatak daha mantıklı canım bu durumda hepimiz için sanırım
O halde park yatakları araştırmaya başlayayım :) :)
O halde park yatakları araştırmaya başlayayım :) :)
Kızlar araştırıp bizle paylaşırsınız dimi, işten dolayı ben fazla bakamıyorum, araştrdığım şeyler de bebek gelişimi ile alakalı şeyler, bende sizinle paylaşabilirim. Daha verimli olur bu şekilde forum, olüürr miii
ohaaa 3646 tl miii
sepet beşiği kuzenim aldı 3 ay kullandı çünkü sallanıyor dedi..
3 aydan sonra gitti park yatak aldı şimdi bebeği 1,5 yaşında hala yatıyor canım..
park yatak alırsın birde dolap ve komidin alırsın tamamdır...sonra yanına yatak alırsın ilerde canım
Aynı yollardan bende geçtim. İlk anne olacakları iyi anlıyorum o yüzden :) Zamanınd çok araştırdım.
Naçizane tavsiyem park yataktan yana. Ben aldım pişman olmadım. Bazı bebekler hangi yatağı alırsan al bi süre sonra yatmak istemeyebilir. Etrafımda örnekler var.
Park yatakta bebeğin yatarsa iki yaşına kadar götürür sizi. Ondan sonra bebeğinize gönlünüzce bir oda yaparsınız. Ben öyle yaptım, memnunumda. Hem zaten iki yaşına kadar sizinle de yatmak isteyecek ki bu onun gelişimi için çok önemli.
Bir de emzirecekseniz zaten ayıramazsınız odasından. Çok tatlı hisler çok.
Allah hepimizin gebeliğin tamamına erdirsin. Amin
canım oh ne güzel sana tertemiz gelecekmiş..
park yatak ölçülerini bilmiyorum..
ikeadan alan arkadaşlarım var memnunlar canım..
güzel kombin edebilirsin neden olmasın..
evet banada öle dediler..kafasını vurmaz etmez..düşecek yeri yok..taşımasıda kolay dediler..
bende diyorum zaten bebek odası yapmıcam 2 yıl..
o sürede park yatak kullanırım..
2 yıl sonra güzel bir genç odası alırım oda yaparım yavruma..
ohaaa 3646 tl miii
sepet beşiği kuzenim aldı 3 ay kullandı çünkü sallanıyor dedi..
3 aydan sonra gitti park yatak aldı şimdi bebeği 1,5 yaşında hala yatıyor canım..
park yatak alırsın birde dolap ve komidin alırsın tamamdır...sonra yanına yatak alırsın ilerde canım
Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim,tavsiyelerini kesinlikle göz önünde bulundurucam.. :) hep bir ikilem oluyor,ilk heyecan ve hevesler olunca :)
Kızlar ben de o sepet beşikleri çok seviyorum daha doğrusu annem tutturmuş onu ben alıcam diye... Ben de bebek odası olarak sepet beşikten sonra yatabileceği için baktım çilek bebek odalarına... Büyüyen bebek karyolası ve bebek dolabı 3646 dedi sadece ikisiÇok güzel ama aşırı pahalı... Arada kaldım... Park yatak mı daha kullanışlı sizce... Yoksa anneme söylim sepet beşik yerine park yatak alsın... Park yatak alınca bi de bebek odası alsam fazla olmuyor di mi hiç araştırmadım gerçi :44:
canım biz park yatak ve sadece mobilya olarak bebek odasının dolabını alıcaz...
inşallah o günleri görürsek tabi..
park yatakta 3 yaşına kadar yatabiliyomuş..
dolabı durur 3 yaşından sonra da yatak alırız mobilya diye düşündük..
beşik en fazla 6 ay kullanırsın bence gereksiz olur..
sonra onu sığdırıcak yer ararsın..
Ben kesinlikle park yatak alacağım, çok kullanışlı çünkü. Bebek odası bana gereksiz geliyor, zaten bebek anlamıyor, kendi kullamıyor, ee zaten bir süre anne-babanın odasında yatıyor. Hiç gerek yok bence. Odasını ayıracağım zaman, güzel bir çocuk odası alırım mis gibi.
Ben çok araştırdım park yatak, 2 kademeli ve 3 kademeli oluyormuş , özellikle 3 kademeli olmasına dikkat edin diyorlar. Ben kraft yada Pierre Cardin arasında kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?