2014 Kasım Anneleri

Cevap vereyim tecrübelerime dayanarak :) Şahsen ilk zamanlar için hatta ilk iki yıl için tavsiyem park yatak. Ben araştırırken genelde ölçüleri 60-120 idi. Daha sonra 70-110 buldum ve aldım. Bana sorarsan geniş daha kullanışlı, tabi bulabilirsiniz. Yatak-yorgan vs girince daralıyor zaten bir miktar.

İlk bebek hazırlıkları tatlı-zordur seni anlıyorum. İkinci bebek geliyor inşallah bize:) Tecrübeli olmanın çook faydası oluyor :)

Is yerimin en guzel yani cuma gunu 1saat kapatim istedgm koltukta boylu boyunca uyumk:)))normldede uyuyrmda boylesi daha raht

canım oh ne güzel sana tertemiz gelecekmiş..
park yatak ölçülerini bilmiyorum..
ikeadan alan arkadaşlarım var memnunlar canım..
güzel kombin edebilirsin neden olmasın..

evet banada öle dediler..kafasını vurmaz etmez..düşecek yeri yok..taşımasıda kolay dediler..
bende diyorum zaten bebek odası yapmıcam 2 yıl..
o sürede park yatak kullanırım..
2 yıl sonra güzel bir genç odası alırım oda yaparım yavruma..

ohaaa 3646 tl miii
sepet beşiği kuzenim aldı 3 ay kullandı çünkü sallanıyor dedi..
3 aydan sonra gitti park yatak aldı şimdi bebeği 1,5 yaşında hala yatıyor canım..
park yatak alırsın birde dolap ve komidin alırsın tamamdır...sonra yanına yatak alırsın ilerde canım

ben bebişe oda yapmıcam canım zaten 2+1 ev ve gerekli görmüyorum hani bi 3 yaşını atlatsın diyorum zaten odadan anlamıcak :) ne zaman 3+1 eve geçeriz o zaman odasını yaparız diye konuşuyoruz eşimle ben sepet beşik düşünüyorum açıkçası onuda yatak odama koycam dolap desen bize büyük geliyor bi kısmını bebeğe ayırırım diyorum öyle bakalım inşallah Rabbim nasip eder

oğlan anaları çoğaldık iyice...kızlarımız pek nazlı prensesler saklıyor kendilerini.. doktor banada %90 dedi bakalımm

Canım park yatakta ne kadar yatabiliyorlar.. Yani park yatak ve bebek odası da alsam fazla mı olur.. Ben çilek bebek odasından bi tane beğendim kafam iyice karıştı :S :44:

Aynı yollardan bende geçtim. İlk anne olacakları iyi anlıyorum o yüzden :) Zamanınd çok araştırdım.
Naçizane tavsiyem park yataktan yana. Ben aldım pişman olmadım. Bazı bebekler hangi yatağı alırsan al bi süre sonra yatmak istemeyebilir. Etrafımda örnekler var.
Park yatakta bebeğin yatarsa iki yaşına kadar götürür sizi. Ondan sonra bebeğinize gönlünüzce bir oda yaparsınız. Ben öyle yaptım, memnunumda. Hem zaten iki yaşına kadar sizinle de yatmak isteyecek ki bu onun gelişimi için çok önemli.
Bir de emzirecekseniz zaten ayıramazsınız odanızdan. Çok tatlı hisler çok.
Allah hepimizin gebeliğin tamamına erdirsin. Amin

Son düzenleme:

Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim,tavsiyelerini kesinlikle göz önünde bulundurucam.. :) hep bir ikilem oluyor,ilk heyecan ve hevesler olunca :)

Hakkında hayırlısı
Dün ben de gittim ve bana da erkek gibi görünüyor dedi. Hisler de o yönde.Gerçi birgen erkek yazmış listeye :) cinsiyet söylememiştim henüz.
Hayırlısı.

canım zaten birçoğu bozulabiliyor..
hem ilerde belki 2.bebek olur ona kıllanırsın..fazla maldan zarar gelmez..
park yatak daha mantıklı canım bu durumda hepimiz için sanırım

O halde park yatakları araştırmaya başlayayım :) :)

Kızlar araştırıp bizle paylaşırsınız dimi, işten dolayı ben fazla bakamıyorum, araştrdığım şeyler de bebek gelişimi ile alakalı şeyler, bende sizinle paylaşabilirim. Daha verimli olur bu şekilde forum, olüürr miii

He valla canım öyle dedi Valla park yatağı duydum duyalı arada kaldımmm napcamı şaşırdım :44:

Canım park yataktan sonra oda yapıyorsun ya o odadaki yatak o zaman genç odası şeklinde mi yapıcaz o odayı orayı anlamadım... :S

Gözün aydın canım benim maşallahhhhhh

Bebek nerde yatacak meselesi en sıkıntılı konulardan biri oluyor. Senin dediğini, ben uyguladım. Tavsiye de ederim. Oda için sonra bol bol vakit olur, hem bebek değil genç odasına yönlenmek mantıklı olur tabi.

Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim,tavsiyelerini kesinlikle göz önünde bulundurucam.. :) hep bir ikilem oluyor,ilk heyecan ve hevesler olunca :)

Rica ederim. Evet ikilem olur, karar veremezsen tecrübeli annelere danış için rahat etsin. Sağlıcakla kavuşuruz inşallah bebeklerimize.

canım biz park yatak ve sadece mobilya olarak bebek odasının dolabını alıcaz...
inşallah o günleri görürsek tabi..
park yatakta 3 yaşına kadar yatabiliyomuş..
dolabı durur 3 yaşından sonra da yatak alırız mobilya diye düşündük..
beşik en fazla 6 ay kullanırsın bence gereksiz olur..
sonra onu sığdırıcak yer ararsın..

Ben kesinlikle park yatak alacağım, çok kullanışlı çünkü. Bebek odası bana gereksiz geliyor, zaten bebek anlamıyor, kendi kullamıyor, ee zaten bir süre anne-babanın odasında yatıyor. Hiç gerek yok bence. Odasını ayıracağım zaman, güzel bir çocuk odası alırım mis gibi.

Ben çok araştırdım park yatak, 2 kademeli ve 3 kademeli oluyormuş , özellikle 3 kademeli olmasına dikkat edin diyorlar. Ben kraft yada Pierre Cardin arasında kaldım.

Kızlar siz böyle konuştukça bana da böylesi mantıklı gelmeye başladı... O zaman 2-3 yaşına kadar park yatak kullanılır sonra çocuk odası alınır... Bakalım.. Annem hala hevesli sepet beşikte ama bakalım.. Gerçekten nasıl kararsız kalıyor insan öyle.. Ama işte bebek odalarına bakınca da aklım gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…