2014 Kasım Anneleri

hehe mantıklı bir öneri olmuş
ben park yataklara çok baktım en iyileri kraft graco ve chicco markaları..
fiyatlar genel olarak 200-900 arasında değişiyor..
bizim Allah nasip ederse ikiz olucağı için uygun fiyatlı almaya çalışıcaz..
ama alt açma kısmı olanlar daha işlevsel..birde o alt açma kısmı yana katlanabiliyor işin bittikten sonra..
hem yer kaplamıyor hemde bebeğin görüş alanını arttırıyor..
bazı park yataklarda kenarda düğmeleri oluyor müzik çalıyo işte bir kaç özelliği daha var benim çok hoşuma gitmişti..
bebek küçükken üst kısma kuruyosun yatağı, bebiş büyümeye hareketlenmeye başlayınca alt kısma indiriyosun ki sağa sola dönerken düşmesin diye..
iki katlı yani istediğin gibi ayarlıyorsun..
biz bir haftasonu avm de gezerken anlattırmıştık özelliklerini bi dükkanda

Ya insan heves ediyor doğru ama, biraz kendimizi frenlemek lazım. Yoksa bizim hevesimize bırakırsak her şeyi, 10 çocuğa yetecek eşya alırız her birimiz

Amin canım :) inşallah....

Hakkında hayırlısı
Dün ben de gittim ve bana da erkek gibi görünüyor dedi. Hisler de o yönde.Gerçi birgen erkek yazmış listeye :) cinsiyet söylememiştim henüz.
Hayırlısı.

şimdi 3 haftayı daha beklicez o zaman daha net bişey söleyebilirim dedi aynen canım hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunlarda

çok sağol canımcımmm Allah razı olsunnn

Ya insan heves ediyor doğru ama, biraz kendimizi frenlemek lazım. Yoksa bizim hevesimize bırakırsak her şeyi, 10 çocuğa yetecek eşya alırız her birimiz

Gerçekten ya.. Hele ki bir karyola ve bir dolaba 3646 tl vermek içimi acıtır ama kendimi frenleyemezsem yandık
Çocuk odalarına da baktım da kızlar hani ben bebek odasını kız ve erkek iki cinsiyet için de ilerde kullanabileceğim bir tane beğenmiştim çok güzel ama çocuk odaları hep cinsiyete yönelik ondan da kafam karıştı iyice.. O büyüyen bebek karyolasında karyola büyüdükten sonra çocuk yatağı kadar olmuyor mu orda da yatar diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acaba :44:

evet canım öle dedi..zaten içi küçük...birde cideen sallanıyor..
onlar birde kervandan almışlardı uçuk bir fiyata düşün artık..
park yatak yada normal yatak en mantıklısı sanırım..
canım ben park yatağı 2-3 yıl kullancam sonra genç odası alıcam istediği gibi belki arabalı oda ister onu alırımmm..

,

evet canım ama ben bebeği 2 yıl yanımda yatırmak aynı odada olmasından tarafım..anne şavkatini zaten çalıştığım için eksik alacak..birde gece mahrum edemem bebeğimi..
park yatağımı alırım sonra bakarız artık genç odası yada 2-3 yaşına gelseler bile çocuklar şimdi çok akıllı istediği beğendiği birşey olursa onuda alabilirim diye düşünüyorum...

birde kızlar taşıması kolay diye oturma odasına ana kucağıda alıcam benn..

Canım büyüyen bebek karyolaları acaba büyüyünce tek kişilik yatak boyutuna yakın olmuyor mu? Ben o yüzden çok sıcak bakıyordum bebek odasına hani yatağı da büyüyor baya yatar diyordum 8-9 yaşına kadar :44:

bende chicco ve kraft arasında kaldımm canım..
bende bebek odasını gereksiz duyuyorum şu anda canım..

bende gördüm o müzikli olanları..birde sallananlar var..
özellikli olanlara yönelmek iyi ama aşırıya kaçmamak lazım..
ayy bizde bir ara ölesine gezsen bari...

:) hayırlısı canım yhaaa her birinin tadı başkaaa

aynenn canımm sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değill

canım ev kendinizimi öncelikle sonu sorayom..
biz kiracıyız şimdi bebek odası yapsam ileride ev alırsak genç odası yapıcaz 2 masraf olacak..
birde ayriyeten o bebek odalarından alırsın aynı odaya koyamazsın kendinle..çünkü bebeğin yatağı büyük oluyor..
ben şahsen 2 yaşına kadar anne ile bebeğin aynı odada büyümesi tarafıyım..
kendi evimde olsa sanırım park yatak alırdım..
3-4 yaşına gelincede onun beğendiği yatağı alırdım şekerim..
yine kendin bilirsin tabi..

Arkadaşlar bebek odası almicak olanlar bebeklerin eşyalarını nereye koyucaksınız ?? merakımdan soruyorum,eğer fikir verirseniz bende öyle yapabiirim..ama kendi gardırobumda bir gıdım yer yok,bazalı yatağım da yok

Zeyy, bezleme masası falan araştırdın mı? o da önemli malum ihtiyaç

Zeyy, bezleme masası falan araştırdın mı? o da önemli malum ihtiyaç

işte bu park yatakların bez değiştirme aparatı var...
benim hoşuma gitti onlar..
bak bir model koyayım..
mesela şu pembe yatağın sol tarafındaki beyaz yer alt açma aparatı..
bide gri çıkıntıları varya geçmeli onlar..işin bitince yana sarkıtıyosun..
bir de alt açma battaniyesi gibi şeylerden alırım yerde koltukta falan bezlemek gerekirse veya misafirliğe giderken yanında götürmek gerekir diye...

Canım park yatak almayı düşünüyorum artık park yatak alırım ama 3 yaşından sonra yine o büyüyebilen bebek karyolası da 160 cm uzunluğunda oluyormuş onda da baya yatar diye düşünüyorum 9-10 yaşına kadar... Sonra zaten benim tek kişilik bir bazam var olmazsa onda devam eder yavaş yavaş parça parça genç odası alırız :S Beynim karıştı da karıştı bugün

hı bu zaten hepsinde oluyor ok, ben ayrıyeten bir şey sandım. bunda 3-4 ay değiştirilir, sonra yatağımın üstünde değiştirdim ben.

Benim bebek odası düşünmeme sebebim, şimdi alırsam tamamen kendi zevkime göre alacağım, ama ileride çocuğumun beğendiği şeyi alırım. Şimdi ki çocuklar bir başka, değil yatak odası istemedikleri kıyafetleri bile giymiyorlar. Benim çocuğum hangisini beğenirse onu alırım o zaman. Erkek olursa arabalı yada süpermenli bir takım ister belki, yada kız olursa barbie li falan. O yüzden bebek odası asla düşünmedim başından beri, park yatak kesinlikle.

Ana kucağı bende alacağım, özellikle ev içerisinde farklı odalarda olmak gerektiğinde çok kullanışlı bence. Benim arkadaşım geçen Kasım ayında doğum yaptı, en çok kullandığım ana kucağı demişti. Şu an hala mama yedirirken falan kullanıyor, çokta güzel ayrıca.

Bebeğin ne kadar süre anne ve baba ile aynı oda da yatmasına gelince, ben bu konu da duygusal olmaktan ziyade mantıklı ve geleceği düşünürek hareket etmek istiyorum. 1 yaşını bile bulmaz sanırım ayrı odaya almam, pedagog arkadaşım 6 aylıkken bebeğin odasının ayrılması konusunda çok kesin konuşuyor. Hem çocuk için hem anne-babanın karı koca ilişkilerinin devamı için. Evet bebeğimi seviyorum, daha varlığını öğrendiğim andan itibaren tek düşüncem onu korumak, ona güzel bir gelecek hazırlamak. Ama açıkçası, anne olduktan sonra, eş olduğunu unutan bir kadın olmak istemiyorum. Pedagog arkadaşımın da yardımı ile 6 ay olmasa bile 8-9 aylıkken odasını ayırmayı düşünüyorum. Evet bir bebeğimiz var anne ve babayız ama aynı zamanda karı kocayız, özel hayatımızı sürdürebilmeliyiz ki, mutlu bir aile olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…