Kızlar araştırıp bizle paylaşırsınız dimi, işten dolayı ben fazla bakamıyorum, araştrdığım şeyler de bebek gelişimi ile alakalı şeyler, bende sizinle paylaşabilirim. Daha verimli olur bu şekilde forum, olüürr miii
oğlan anaları çoğaldık iyice...kızlarımız pek nazlı prensesler saklıyor kendilerini..doktor banada %90 dedi bakalımm
Kızlar siz böyle konuştukça bana da böylesi mantıklı gelmeye başladı... O zaman 2-3 yaşına kadar park yatak kullanılır sonra çocuk odası alınır... Bakalım.. Annem hala hevesli sepet beşikte ama bakalım.. Gerçekten nasıl kararsız kalıyor insan öyle.. Ama işte bebek odalarına bakınca da aklım gidiyo
Bebek nerde yatacak meselesi en sıkıntılı konulardan biri oluyor. Senin dediğini, ben uyguladım. Tavsiye de ederim. Oda için sonra bol bol vakit olur, hem bebek değil genç odasına yönlenmek mantıklı olur tabi.
Rica ederim. Evet ikilem olur, karar veremezsen tecrübeli annelere danış için rahat etsin. Sağlıcakla kavuşuruz inşallah bebeklerimize.
Hakkında hayırlısı
Dün ben de gittim ve bana da erkek gibi görünüyor dedi. Hisler de o yönde.Gerçi birgen erkek yazmış listeye :) cinsiyet söylememiştim henüz.
Hayırlısı.
He valla canım öyle dediValla park yatağı duydum duyalı arada kaldımmm napcamı şaşırdım :44:
Canım park yataktan sonra oda yapıyorsun ya o odadaki yatak o zaman genç odası şeklinde mi yapıcaz o odayı orayı anlamadım... :S
Gözün aydın canım benim maşallahhhhhh
Ya insan heves ediyor doğru ama, biraz kendimizi frenlemek lazım. Yoksa bizim hevesimize bırakırsak her şeyi, 10 çocuğa yetecek eşya alırız her birimiz
He valla canım öyle dediValla park yatağı duydum duyalı arada kaldımmm napcamı şaşırdım :44:
Canım park yataktan sonra oda yapıyorsun ya o odadaki yatak o zaman genç odası şeklinde mi yapıcaz o odayı orayı anlamadım... :S
Gözün aydın canım benim maşallahhhhhh
Bebek nerde yatacak meselesi en sıkıntılı konulardan biri oluyor. Senin dediğini, ben uyguladım. Tavsiye de ederim. Oda için sonra bol bol vakit olur, hem bebek değil genç odasına yönlenmek mantıklı olur tabi.
Rica ederim. Evet ikilem olur, karar veremezsen tecrübeli annelere danış için rahat etsin. Sağlıcakla kavuşuruz inşallah bebeklerimize.
,Kızlar araştırıp bizle paylaşırsınız dimi, işten dolayı ben fazla bakamıyorum, araştrdığım şeyler de bebek gelişimi ile alakalı şeyler, bende sizinle paylaşabilirim. Daha verimli olur bu şekilde forum, olüürr miii
evet canım öle dedi..zaten içi küçük...birde cideen sallanıyor..
onlar birde kervandan almışlardı uçuk bir fiyata düşün artık..
park yatak yada normal yatak en mantıklısı sanırım..
canım ben park yatağı 2-3 yıl kullancam sonra genç odası alıcam istediği gibi belki arabalı oda ister onu alırımmm..
,
evet canım ama ben bebeği 2 yıl yanımda yatırmak aynı odada olmasından tarafım..anne şavkatini zaten çalıştığım için eksik alacak..birde gece mahrum edemem bebeğimi..
park yatağımı alırım sonra bakarız artık genç odası yada 2-3 yaşına gelseler bile çocuklar şimdi çok akıllı istediği beğendiği birşey olursa onuda alabilirim diye düşünüyorum...
birde kızlar taşıması kolay diye oturma odasına ana kucağıda alıcam benn..
Ben kesinlikle park yatak alacağım, çok kullanışlı çünkü. Bebek odası bana gereksiz geliyor, zaten bebek anlamıyor, kendi kullamıyor, ee zaten bir süre anne-babanın odasında yatıyor. Hiç gerek yok bence. Odasını ayıracağım zaman, güzel bir çocuk odası alırım mis gibi.
Ben çok araştırdım park yatak, 2 kademeli ve 3 kademeli oluyormuş , özellikle 3 kademeli olmasına dikkat edin diyorlar. Ben kraft yada Pierre Cardin arasında kaldım.
hehe mantıklı bir öneri olmuş
ben park yataklara çok baktım en iyileri kraft graco ve chicco markaları..
fiyatlar genel olarak 200-900 arasında değişiyor..
bizim Allah nasip ederse ikiz olucağı için uygun fiyatlı almaya çalışıcaz..
ama alt açma kısmı olanlar daha işlevsel..birde o alt açma kısmı yana katlanabiliyor işin bittikten sonra..
hem yer kaplamıyor hemde bebeğin görüş alanını arttırıyor..
bazı park yataklarda kenarda düğmeleri oluyor müzik çalıyo işte bir kaç özelliği daha var benim çok hoşuma gitmişti..
bebek küçükken üst kısma kuruyosun yatağı, bebiş büyümeye hareketlenmeye başlayınca alt kısma indiriyosun ki sağa sola dönerken düşmesin diye..
iki katlı yani istediğin gibi ayarlıyorsun..
biz bir haftasonu avm de gezerken anlattırmıştık özelliklerini bi dükkanda
:) hayırlısı canım yhaaa her birinin tadı başkaaa
Canım büyüyen bebek karyolaları acaba büyüyünce tek kişilik yatak boyutuna yakın olmuyor mu? Ben o yüzden çok sıcak bakıyordum bebek odasına hani yatağı da büyüyor baya yatar diyordum 8-9 yaşına kadar :44:
bende chicco ve kraft arasında kaldımm canım..
bende bebek odasını gereksiz duyuyorum şu anda canım..
bende gördüm o müzikli olanları..birde sallananlar var..
özellikli olanlara yönelmek iyi ama aşırıya kaçmamak lazım..
ayy bizde bir ara ölesine gezsen bari...
aynenn canımm sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değill
hehe mantıklı bir öneri olmuş
ben park yataklara çok baktım en iyileri kraft graco ve chicco markaları..
fiyatlar genel olarak 200-900 arasında değişiyor..
bizim Allah nasip ederse ikiz olucağı için uygun fiyatlı almaya çalışıcaz..
ama alt açma kısmı olanlar daha işlevsel..birde o alt açma kısmı yana katlanabiliyor işin bittikten sonra..
hem yer kaplamıyor hemde bebeğin görüş alanını arttırıyor..
bazı park yataklarda kenarda düğmeleri oluyor müzik çalıyo işte bir kaç özelliği daha var benim çok hoşuma gitmişti..
bebek küçükken üst kısma kuruyosun yatağı, bebiş büyümeye hareketlenmeye başlayınca alt kısma indiriyosun ki sağa sola dönerken düşmesin diye..
iki katlı yani istediğin gibi ayarlıyorsun..
biz bir haftasonu avm de gezerken anlattırmıştık özelliklerini bi dükkanda
Zeyy, bezleme masası falan araştırdın mı? o da önemli malum ihtiyaç
Zeyy, bezleme masası falan araştırdın mı? o da önemli malum ihtiyaç
canım ev kendinizimi öncelikle sonu sorayom..
biz kiracıyız şimdi bebek odası yapsam ileride ev alırsak genç odası yapıcaz 2 masraf olacak..
birde ayriyeten o bebek odalarından alırsın aynı odaya koyamazsın kendinle..çünkü bebeğin yatağı büyük oluyor..
ben şahsen 2 yaşına kadar anne ile bebeğin aynı odada büyümesi tarafıyım..
kendi evimde olsa sanırım park yatak alırdım..
3-4 yaşına gelincede onun beğendiği yatağı alırdım şekerim..
yine kendin bilirsin tabi..
işte bu park yatakların bez değiştirme aparatı var...
benim hoşuma gitti onlar..
bak bir model koyayım..
mesela şu pembe yatağın sol tarafındaki beyaz yer alt açma aparatı..
bide gri çıkıntıları varya geçmeli onlar..işin bitince yana sarkıtıyosun..
bir de alt açma battaniyesi gibi şeylerden alırım yerde koltukta falan bezlemek gerekirse veya misafirliğe giderken yanında götürmek gerekir diye...
Eki Görüntüle 1116426
Gerçekten ya.. Hele ki bir karyola ve bir dolaba 3646 tl vermek içimi acıtır ama kendimi frenleyemezsem yandık
Çocuk odalarına da baktım da kızlar hani ben bebek odasını kız ve erkek iki cinsiyet için de ilerde kullanabileceğim bir tane beğenmiştim çok güzel ama çocuk odaları hep cinsiyete yönelik ondan da kafam karıştı iyice.. O büyüyen bebek karyolasında karyola büyüdükten sonra çocuk yatağı kadar olmuyor mu orda da yatar diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acaba :44:
evet canım öle dedi..zaten içi küçük...birde cideen sallanıyor..
onlar birde kervandan almışlardı uçuk bir fiyata düşün artık..
park yatak yada normal yatak en mantıklısı sanırım..
canım ben park yatağı 2-3 yıl kullancam sonra genç odası alıcam istediği gibi belki arabalı oda ister onu alırımmm..
,
evet canım ama ben bebeği 2 yıl yanımda yatırmak aynı odada olmasından tarafım..anne şavkatini zaten çalıştığım için eksik alacak..birde gece mahrum edemem bebeğimi..
park yatağımı alırım sonra bakarız artık genç odası yada 2-3 yaşına gelseler bile çocuklar şimdi çok akıllı istediği beğendiği birşey olursa onuda alabilirim diye düşünüyorum...
birde kızlar taşıması kolay diye oturma odasına ana kucağıda alıcam benn..
Canım büyüyen bebek karyolaları acaba büyüyünce tek kişilik yatak boyutuna yakın olmuyor mu? Ben o yüzden çok sıcak bakıyordum bebek odasına hani yatağı da büyüyor baya yatar diyordum 8-9 yaşına kadar :44:
bende chicco ve kraft arasında kaldımm canım..
bende bebek odasını gereksiz duyuyorum şu anda canım..
bende gördüm o müzikli olanları..birde sallananlar var..
özellikli olanlara yönelmek iyi ama aşırıya kaçmamak lazım..
ayy bizde bir ara ölesine gezsen bari...
aynenn canımm sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?