2014 Kasım Anneleri

Arkadaşlar bişey sorcam ikili testimin sonucu mailime geldi ama randevum salı günü; sıkıntı görünmüyo testlerde free HCG değerim: 20 çıkmış bunun cinsiyetle alakası var mı 50 den düşük olunca erkek yüksek olunca kız olma ihtimali yüksek diyolar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlr ev mulkum ama 2+1 oturma odmi kvde verdm 1odam bos ordada bastn sona gomm dolap var bos zaten sadece park ve kuck portatfler var ondn alck babaannesi yatk odasi salon arasinda mekik dokuymm besikle zatn 2 aya istn cikcm ev borcmda var oda feln yapmcm neyseki kv cook destk dogummdada 2 ay orda kalcz simdidn kirmizi kurdelali tacimi geceligimi alms:))

ana kucağı bu bebeği önünüze astığınız şey deil mi??
erkek bebekte sıkıntı yapıyo diye biliyorum..
genital organlarının gelişmesi açısından...
evet bebeğin 6 aydan sonra kendi odasına alıştırılması lazımmış...

2 katlı yani ilk aylar üst kata kuruyorsun. Ayaklanınca aşağıya indirilebiliyor. Büyüdüğünde önü çıkarılıyor. 5 yaşına kadar kullanmak mümkünmüş tabii bebeğin boyuna göre içine sığmamaya başlayınca da normal bazalı bir yatak alıcam...

Yani park yatak her ne kadar mantıklı olsa da ben fikrimden vazgeçmicem sanırım..

Yine buna uyumlu dolabıyla şifonyeri olucak kısmet olursa,hepsini ikeadan alıcam

Canım orda da çok haklısın onlar da bi birey olacak sonuçta daha aklıma yattı şimdi... Onun isteği doğrultusunda almak daha mantıklı geldi.. Ben de aynı odada yatırmak konusunda senin gibi düşünüyorum 6-7 aylıktan sonra kendi odasında yatabilir.. Sadece kapılar açık olur sesini rahat duyarım yeterli diye düşünüyorum şimdilik bakalım...

Ben bunu da beğendim

Özellikleri çok hoşuma gitti zaman ayarı sıcaklık göstergesi bile varmış.. İncelediklerimin arasında en çok özelliğe sahip olanı bu

http://www.picabo.com.tr/graco-contour-prestige-park-yatak-primo

heheh evet öyle bişey diyolardı benimde birisi için 88 diğeri için 82 mi ne çıkmış

Yok canım ana kucağı şu araba koltuklarının ev için olanları :))) Biraz tuhaf bir anlatım oldu ama :)))

cok begendım ıkı tanemı alacaksın sen benb bı tane dusunuyorum ama kararszım

cok begendım ıkı tanemı alacaksın sen benb bı tane dusunuyorum ama kararszım

ilk etapta 1 tane almayı düşünüyorum canım ama uygun fiyatlı denk gelirse iki tane alırım..
bizim burdaki avmler 3 ayda bir indirim yapıyoruz park yataklarda dedi..
haber vericekler bakalım indirimli olursa iki tane alırım herhalde..olmazsa doğduktan bir kaç ay sonra bir tane daha alırız..
biz çünkü kredi kartlarımızı artık kullanmıyoruz...
bütçe neye yeterse peşin almak durumundayız herşeyi...

Yok be canım şöyle bir şey, senin dediğin kanguru Bu uyku düzeni ve oda ayırma ile ilgili arkadaşımdan çok bilgi aldım, sağ olsun hem pedagog hem de anne. Benim yaşayacaklarımı hem okumuş hem deneyimlemiş. Bakalım neler yaşayacağız göreceğiz.

anladım canım ben bebek arabasının pusetini kullanmayı düşünüyorum evde..

canım benimde dolabımda yer yok..bende şifonyerimden 2 çekmece boşalttım..
benim boş odamda yüklüğüm var orada kocaman bir dolap var boş oraya koyucam kıyafetlerini..
bir arkdaşımda boş odasına koçtaştan 2 kapaklı dolap almıştı küçük..şimdi 4 yaşına girdi o dolabı gitti mutfakta balkona koydu erzak dolabı gibi..çocuğa gidip arabalı oda aldılar pek şeker oldu...

canım tabiki oda olur..
işte en azından 1 yıl yanında kalır bebek..
en mantıklısıda bu sanırıö..

bende yatak konusunda aynı sen gibi düşünüyorumçç
ben 2 yaşına kadar ayırmam diyordum ama tabi doğru olan neyse onu yaparım çocuğum için..
9 aylıkken değilde 1 yaşını doldurunca ayırırım sanırım..

Mozart ta çalıyor muuuu
hehe ankaranın bağlarıda çalıyorrr

ay pek şeker bunlar yaa...

http://www.google.com.tr/imgres?img...ct=rc&uact=3&dur=2072&page=2&start=10&ndsp=20 benimde beğendiği bu fiyatlar pahalı ama cidden ya..

anladım canım ben bebek arabasının pusetini kullanmayı düşünüyorum evde..

Ben şimdilik bebek arabası almayı düşünmüyorum, bir tane araç koltuğu alacağım. Çünkü nereye gidersem aracımla gidiyorum araç koltuğu şimdilik yeterli, o yüzden böyle cicii bicili bir ana kucağı almak istiyorum

ayyy cicili bicili ana kucağını sevsinler sıpanınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…