bende gördüm o müzikli olanları..birde sallananlar var..
özellikli olanlara yönelmek iyi ama aşırıya kaçmamak lazım..
ayy bizde bir ara ölesine gezsen bari...
Benim bebek odası düşünmeme sebebim, şimdi alırsam tamamen kendi zevkime göre alacağım, ama ileride çocuğumun beğendiği şeyi alırım. Şimdi ki çocuklar bir başka, değil yatak odası istemedikleri kıyafetleri bile giymiyorlar. Benim çocuğum hangisini beğenirse onu alırım o zaman. Erkek olursa arabalı yada süpermenli bir takım ister belki, yada kız olursa barbie li falan. O yüzden bebek odası asla düşünmedim başından beri, park yatak kesinlikle.
Ana kucağı bende alacağım, özellikle ev içerisinde farklı odalarda olmak gerektiğinde çok kullanışlı bence. Benim arkadaşım geçen Kasım ayında doğum yaptı, en çok kullandığım ana kucağı demişti. Şu an hala mama yedirirken falan kullanıyor, çokta güzel ayrıca.
Bebeğin ne kadar süre anne ve baba ile aynı oda da yatmasına gelince, ben bu konu da duygusal olmaktan ziyade mantıklı ve geleceği düşünürek hareket etmek istiyorum. 1 yaşını bile bulmaz sanırım ayrı odaya almam, pedagog arkadaşım 6 aylıkken bebeğin odasının ayrılması konusunda çok kesin konuşuyor. Hem çocuk için hem anne-babanın karı koca ilişkilerinin devamı için. Evet bebeğimi seviyorum, daha varlığını öğrendiğim andan itibaren tek düşüncem onu korumak, ona güzel bir gelecek hazırlamak. Ama açıkçası, anne olduktan sonra, eş olduğunu unutan bir kadın olmak istemiyorum. Pedagog arkadaşımın da yardımı ile 6 ay olmasa bile 8-9 aylıkken odasını ayırmayı düşünüyorum. Evet bir bebeğimiz var anne ve babayız ama aynı zamanda karı kocayız, özel hayatımızı sürdürebilmeliyiz ki, mutlu bir aile olalım.
Benim bebek odası düşünmeme sebebim, şimdi alırsam tamamen kendi zevkime göre alacağım, ama ileride çocuğumun beğendiği şeyi alırım. Şimdi ki çocuklar bir başka, değil yatak odası istemedikleri kıyafetleri bile giymiyorlar. Benim çocuğum hangisini beğenirse onu alırım o zaman. Erkek olursa arabalı yada süpermenli bir takım ister belki, yada kız olursa barbie li falan. O yüzden bebek odası asla düşünmedim başından beri, park yatak kesinlikle.
Ana kucağı bende alacağım, özellikle ev içerisinde farklı odalarda olmak gerektiğinde çok kullanışlı bence. Benim arkadaşım geçen Kasım ayında doğum yaptı, en çok kullandığım ana kucağı demişti. Şu an hala mama yedirirken falan kullanıyor, çokta güzel ayrıca.
Bebeğin ne kadar süre anne ve baba ile aynı oda da yatmasına gelince, ben bu konu da duygusal olmaktan ziyade mantıklı ve geleceği düşünürek hareket etmek istiyorum. 1 yaşını bile bulmaz sanırım ayrı odaya almam, pedagog arkadaşım 6 aylıkken bebeğin odasının ayrılması konusunda çok kesin konuşuyor. Hem çocuk için hem anne-babanın karı koca ilişkilerinin devamı için. Evet bebeğimi seviyorum, daha varlığını öğrendiğim andan itibaren tek düşüncem onu korumak, ona güzel bir gelecek hazırlamak. Ama açıkçası, anne olduktan sonra, eş olduğunu unutan bir kadın olmak istemiyorum. Pedagog arkadaşımın da yardımı ile 6 ay olmasa bile 8-9 aylıkken odasını ayırmayı düşünüyorum. Evet bir bebeğimiz var anne ve babayız ama aynı zamanda karı kocayız, özel hayatımızı sürdürebilmeliyiz ki, mutlu bir aile olalım.
Arkadaşlar bişey sorcam ikili testimin sonucu mailime geldi ama randevum salı günü; sıkıntı görünmüyo testlerde free HCG değerim: 20 çıkmış bunun cinsiyetle alakası var mı 50 den düşük olunca erkek yüksek olunca kız olma ihtimali yüksek diyolar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ana kucağı bu bebeği önünüze astığınız şey deil mi??
erkek bebekte sıkıntı yapıyo diye biliyorum..
genital organlarının gelişmesi açısından...
evet bebeğin 6 aydan sonra kendi odasına alıştırılması lazımmış...
Yok canım ana kucağı şu araba koltuklarının ev için olanları :))) Biraz tuhaf bir anlatım oldu ama :)))
işte bu park yatakların bez değiştirme aparatı var...
benim hoşuma gitti onlar..
bak bir model koyayım..
mesela şu pembe yatağın sol tarafındaki beyaz yer alt açma aparatı..
bide gri çıkıntıları varya geçmeli onlar..işin bitince yana sarkıtıyosun..
bir de alt açma battaniyesi gibi şeylerden alırım yerde koltukta falan bezlemek gerekirse veya misafirliğe giderken yanında götürmek gerekir diye...
Eki Görüntüle 1116426
cok begendım ıkı tanemı alacaksın sen benb bı tane dusunuyorum ama kararszım
ana kucağı bu bebeği önünüze astığınız şey deil mi??
erkek bebekte sıkıntı yapıyo diye biliyorum..
genital organlarının gelişmesi açısından...
evet bebeğin 6 aydan sonra kendi odasına alıştırılması lazımmış...
Yok be canım şöyle bir şey, senin dediğin kanguruBu uyku düzeni ve oda ayırma ile ilgili arkadaşımdan çok bilgi aldım, sağ olsun hem pedagog hem de anne. Benim yaşayacaklarımı hem okumuş hem deneyimlemiş. Bakalım neler yaşayacağız göreceğiz.
Eki Görüntüle 1116440
bezleme masası ne yahu, yatak kanepe ne güne duruyor:)
Arkadaşlar bebek odası almicak olanlar bebeklerin eşyalarını nereye koyucaksınız ?? merakımdan soruyorum,eğer fikir verirseniz bende öyle yapabiirim..ama kendi gardırobumda bir gıdım yer yok,bazalı yatağım da yok
Canım park yatak almayı düşünüyorum artık park yatak alırım ama 3 yaşından sonra yine o büyüyebilen bebek karyolası da 160 cm uzunluğunda oluyormuş onda da baya yatar diye düşünüyorum 9-10 yaşına kadar... Sonra zaten benim tek kişilik bir bazam var olmazsa onda devam eder yavaş yavaş parça parça genç odası alırız :S Beynim karıştı da karıştı bugün
hehe ankaranın bağlarıda çalıyorrrMozart ta çalıyor muuuu
canım tabiki oda olur..
işte en azından 1 yıl yanında kalır bebek..
en mantıklısıda bu sanırıö..
ay pek şeker bunlar yaa...
http://www.google.com.tr/imgres?img...ct=rc&uact=3&dur=2072&page=2&start=10&ndsp=20 benimde beğendiği bu fiyatlar pahalı ama cidden ya..
anladım canım ben bebek arabasının pusetini kullanmayı düşünüyorum evde..
Ben şimdilik bebek arabası almayı düşünmüyorum, bir tane araç koltuğu alacağım. Çünkü nereye gidersem aracımla gidiyorum araç koltuğu şimdilik yeterli, o yüzden böyle cicii bicili bir ana kucağı almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?