2014 Kasım Anneleri

başka doktor da erken bulup söyleemzse.. ben 14+0 ken gitmiştim zor söylettirmiştim doktora kız dedi kesin olmamakla beraber o gün bugündür bekliyorum bir hafta kaldı şükür ki öğrenmeye..

:) hayırlısı olsun... Evet çok şaşırmıştım gerçekten erken tahminde bulunmuştu doktorun İnşallah senin de güzel bi kızın olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iki isim koymayı sevmiyorum sanırım canım bir de sena isminde hiç sevmediğim biri olunca :) ... ama Mina ismi de çok güzel geldi bak.. aynen biz de öyle kararlaştırdık :) ama ateş ismini koymayın yavrunuza ya

bende cift isim hic sevmezdim ama nedense bu isim icime cok sindi. evet ates ismi cok urpetti beni ama erkek olursa sonuna kadar direncem bu ismi koymamak icin

iki isim koymayı sevmiyorum sanırım canım bir de sena isminde hiç sevmediğim biri olunca :) ... ama Mina ismi de çok güzel geldi bak.. aynen biz de öyle kararlaştırdık :) ama ateş ismini koymayın yavrunuza ya

bende cift isim hic sevmezdim ama nedense bu isim icime cok sindi. evet ates ismi cok urpetti beni ama erkek olursa sonuna kadar direncem bu ismi koymamak icin

ayyy inşallah canmm..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

16.17.haftalarda test istedimi sizin doktorlarınız üçlü değil yanlız ..
ikili testten sonra üclüye kadar bi test yok. fakat ikilo testin sonucu kotu cikarsa bi test yapiyolar uclu testten once . adi CVL mi ne oyle birseydi. o olabilir mi acaba. bide saglik ocaklari kan ve idrar testi istiyorlar. mikrop var mi falan diye. bildigim bunlar

başka doktor da erken bulup söyleemzse.. ben 14+0 ken gitmiştim zor söylettirmiştim doktora kız dedi kesin olmamakla beraber o gün bugündür bekliyorum bir hafta kaldı şükür ki öğrenmeye..

Anladimm keske bi tahminde bulunsa ama bizim doktor emin olmadan soylemicek gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biri nazenin berra digeri nazmiye su hayırlı ve saglikli evlat olsunlar da gerisi mühim değil. Benim ilk kizimda erkek demişlerdi dogumda kiz oldu herseyi masmaviydi;-) haziranin ikinci haftasi belli olur inşallah. Zaten bu isin kizi erkeği yok aynı emek aynı aci benimki de merak iste bu arada mustafa esimin adı oglum olsaydı eşimin adinu koyacaktim huyu suyu babasının gibi olsun diye

Merhaba güzel anne adayları :) ben 13+4 haftamdayım.Geçen cmt kontrole gittim.Hep kese görüyordum.Bebeğimim elini kolunu bacaklarını görmek çok heyecan vericiydi :) doktora ısrar edince erkek olabilir dedi:) 2li taramamı da yaptırdım henüz sonuç almamakla beraber ense kalınlığına baktı iyi görünüyor dedi. Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...

Bende artik ögrenmek ve aklimda ciciler begenmek istiyorumm :) insallah 3 hafta snra ögrenirim.. Kasimin sonunda dogumu olacklarda cinsiyetleri ögrendi mi.

Benimde kasim sonu insallah dogumum. yarin ogrenicez sanirim cok heycanliyim :)

bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğlum olacak nasip olursa arkadaşlar.fakat canım sıkan bir durum var bebeğim çok az hareket ediyor gecen hafta kontrolde dokorum göremeyince bir yarım saat mola verdik bacaklarını acmıyodu az kıpırdıyodu.bu gün köntrolde yine çok az kıpırdıyodu aslında herşey normal ama bu kadar uyuması normalmi bilmiyorum.doktorum şekilden şekile girenler var haftaya yine gel yakın takibe alalım deyince endişelerim iyice artdı bir fikriniz varmı bu konuda.

Canım hiç canını sıkma benimkide maşallah hiç kımıldamıcak neredeyse.hatta doktorum en son uyuyor bu 3gün sonra bidaha gel dedi ,İnan o 3gün geçmedi ama burda arkadaşlar tatlı yemem konusunda tavsiyede bulundular sağolsunlar.yine öle deli gibi taklalar falan atmadı ama döndü olduğu yerde elini bacaklarını oynattı.sende bir dene tatlı olayını bence😊

Kizlar lutfen cevap verir misiniz yeni oldugum icin mi acaba kimse cevap vermyr ben 10+ 1 de gittim doktor gobek adini levent koy dedi ikili testte 11+ 4 de kendi doktorum erkek gibi gordum dedi sizce iki doktorun boyle ssoylemsine inanmali miyim

Kızlar uyumayan varmıı 😔🙆
Ben 15+3 haftalık hamileyim yarın cinsiyet öğrenicez yatamadım bi türlü eşim desen yanımda horul horul yatıyor😁 sizce söylermi cinsiyeti ya arkası dönükse o zaman nolucak off yatamıyorum valla 🙇🙇🙇🙇

Bende 15+3 de öğrendim canım ve bence yüksek bir olasılıkla söyler ki söylemesi lazımda bu haftalarda...benim bebeğim uyuyordu doktor hatta hiç fotojenik değil bugün dedi,arkası dönüktü sonra öksür dedi öksürdüm bir iki kere ve oğluşumun pipisini gördük :)
İçini ferah tut canım eminim çok heyecanlısındır..

Canım erkek bebeklerin cinsiyeti daha erken belli oluyor ama eğer ki bebeğin için birşeyler almak istiyorsan birazcık daha bekle derim...teyit ettir 15 ci haftada ya da o civarda..

Ay sorma cnm ya babamız uyuyor ben ise uyuyamıyorum inşallah söyler bakalım artık seninde hayırlı uğurlu olsun :) arkası dönük olmasın diye yarım sa önce çikolata ye diyorlar onuda deniycem inş ☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…