erkek ismi bulmak çok zor yaa benimde aklımda bir şey yok muhammed istiyorum ama yanına bir isim daha ...
Benimde 30 görünüyor dün 12+4 tüm bakti sordum ama cinsel organi görmeden bilemem dedi ya
Ben suan 12 +5 teyim. Banada 14. Ve 16. Haftalar arasinda görülebilir dedi. 3 hafta sonra çagirdi,hem 3lu testimde yapilacak . 3hafta sonra bir tahminde bulunur umarim,aslinda aklimdan baska doktora gitsem mi diye gecmiyor degil. :) cok sabirsizlaniyorum. Artik kizim veya oglum diye seslenmek istiyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım..10 haftalıkken erkek demişti..ama bence çok erken bi tahmindi..ne yalan söliyimm benim gönlüm kızdan yana..allah sanada gönlüne göre versinn..oğluşun olur inş :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iki isim koymayı sevmiyorum sanırım canım bir de sena isminde hiç sevmediğim biri olunca :) ... ama Mina ismi de çok güzel geldi bak.. aynen biz de öyle kararlaştırdık :) ama ateş ismini koymayın yavrunuza ya
iki isim koymayı sevmiyorum sanırım canım bir de sena isminde hiç sevmediğim biri olunca :) ... ama Mina ismi de çok güzel geldi bak.. aynen biz de öyle kararlaştırdık :) ama ateş ismini koymayın yavrunuza ya
:) hayırlısı olsun... Evet çok şaşırmıştım gerçekten erken tahminde bulunmuştu doktorun İnşallah senin de güzel bi kızın olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ikili testten sonra üclüye kadar bi test yok. fakat ikilo testin sonucu kotu cikarsa bi test yapiyolar uclu testten once . adi CVL mi ne oyle birseydi. o olabilir mi acaba. bide saglik ocaklari kan ve idrar testi istiyorlar. mikrop var mi falan diye. bildigim bunlar16.17.haftalarda test istedimi sizin doktorlarınız üçlü değil yanlız ..
başka doktor da erken bulup söyleemzse.. ben 14+0 ken gitmiştim zor söylettirmiştim doktora kız dedi kesin olmamakla beraber o gün bugündür bekliyorum bir hafta kaldı şükür ki öğrenmeye..
valla Allahın takdiri tabi neler duyuyoruz ama bizim edepsiz açtı bacakları pipisini gördük hatta doktorumuz fotosunu bile verdi
çok güzel isimler canım senin diğer ufak ablaların isimleri ne
Yaaa hamişler dua edin bana bende istiyorum akşam sabah elim karnımda yokluyorum sıpayı
zeyycim gözün aydın
Defne bayılırımadı gibi kendide bahtıda güzel olsun inş. canım
Bende artik ögrenmek ve aklimda ciciler begenmek istiyorumm :) insallah 3 hafta snra ögrenirim.. Kasimin sonunda dogumu olacklarda cinsiyetleri ögrendi mi.
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar tebrikler
nazlı kızlarımız kendini göstermeye başladı artık yavaştan
sayım bildiriyorum: 19-erkek 8-kız
bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğlum olacak nasip olursa arkadaşlar.fakat canım sıkan bir durum var bebeğim çok az hareket ediyor gecen hafta kontrolde dokorum göremeyince bir yarım saat mola verdik bacaklarını acmıyodu az kıpırdıyodu.bu gün köntrolde yine çok az kıpırdıyodu aslında herşey normal ama bu kadar uyuması normalmi bilmiyorum.doktorum şekilden şekile girenler var haftaya yine gel yakın takibe alalım deyince endişelerim iyice artdı bir fikriniz varmı bu konuda.
Kızlar uyumayan varmıı 😔🙆
Ben 15+3 haftalık hamileyim yarın cinsiyet öğrenicez yatamadım bi türlü eşim desen yanımda horul horul yatıyor😁 sizce söylermi cinsiyeti ya arkası dönükse o zaman nolucak off yatamıyorum valla 🙇🙇🙇🙇
Kizlar lutfen cevap verir misiniz yeni oldugum icin mi acaba kimse cevap vermyr ben 10+ 1 de gittim doktor gobek adini levent koy dedi ikili testte 11+ 4 de kendi doktorum erkek gibi gordum dedi sizce iki doktorun boyle ssoylemsine inanmali miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?