Ay sorma cnm ya babamız uyuyor ben ise uyuyamıyorum inşallah söyler bakalım artık seninde hayırlı uğurlu olsun :) arkası dönük olmasın diye yarım sa önce çikolata ye diyorlar onuda deniycem inş ☺️
Tikita tesekkur ederim cevabin icin evlendigimden beri kizim olsun istiyorum ama nedense icimi bir erkek dustu sanki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bebegin hareketlerini hissediyor musunuz
Tikita birde tatli yedinmi mide bulantilarin ne zaman basladi belin agridi mi ayaklarin usudu mu benim ilk baslarda mide bulantim olmadi ama 7 yi bitirdim basladi serumlar falan bas donmelrri cikarmalar hala ara ara devam edyor 14 e girmeme ragmen bide sen ne zaman ogrendin cinsiyeti ayy cok soru sordum
Hani tatli yersen eksi yersen diye bir belirti vardir ya canim onu soruyorum biraz utaniyorum bunu soylemeye ama kucuk kare lokumlardan bir oturustu 12 15 arasi yedm esim engellemese daha da yiyebilirdim insallah benimkide gecer canim bazen tansiyonumda yukseliyor Allah yardim eder inşallah hepimize
hayırlı,sağlıklı,bereketli bir gün olsun, herkese günaydınlar,hayırlı cumalarrrr
Günaydin , hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar arkadaşlar..
Günaydın hayirli cumalar tum annelere..
hayırlı,sağlıklı,bereketli bir gün olsun, herkese günaydınlar,hayırlı cumalarrrr
kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Günaydin , hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?