2014 Kasım Anneleri

Tikita tesekkur ederim cevabin icin evlendigimden beri kizim olsun istiyorum ama nedense icimi bir erkek dustu sanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım çıkolatanın faydası oluyormuş , benim öğrendiğim gün bir türlü yiyemedim hiç canım istemedi bi lokmacık yiyebilmiştim sadece..
Bu arada teşekkür ederim seninde hayırlı olsun canım,sağlıkla kucağına al inşallah

Tikita tesekkur ederim cevabin icin evlendigimden beri kizim olsun istiyorum ama nedense icimi bir erkek dustu sanki

Bizde eşimle bebek hayali kurarken hep kız olarak hayal ederdik , hamile olduğumu öğrendiğim gün oğlum olucak dedim ve nitekim de öyle oldu,eşim kız çok istiyordu,ama bence ihiç önemi yok sağlıklı olsun yeter ...

Aynen oyle canim ben hep kiz istedim ama erkek gibi hissedyrm ruyamda hep erkek bebk goryorum hatta birinde yeni kundaklanmis erkek bebgi arabada eve gotryrz kucagimda boyle oyle guzeldi yuzu gozumun onunde Rabbim hayirlisini sagliksini versin inşallah

Tikita birde tatli yedinmi mide bulantilarin ne zaman basladi belin agridi mi ayaklarin usudu mu benim ilk baslarda mide bulantim olmadi ama 7 yi bitirdim basladi serumlar falan bas donmelrri cikarmalar hala ara ara devam edyor 14 e girmeme ragmen bide sen ne zaman ogrendin cinsiyeti ayy cok soru sordum

Uykum yok puff

Tatlı ne için canım hastaneye giderken için mi yoksa genel olarak mı ??
bulantılarım benim 7-8 haftada başladı 11 ci haftada bitti canım Allah şükürler olsun ki ben çok çekmedim kısaydı ama şiddetliydi benimde...
belim yeni yeni ağırmaya başladı,ayaklarım üşümedi tam aksine sanki vücut ısım yükselmiş gibi,15+3 de öğrendim canım

Hani tatli yersen eksi yersen diye bir belirti vardir ya canim onu soruyorum biraz utaniyorum bunu soylemeye ama kucuk kare lokumlardan bir oturustu 12 15 arasi yedm esim engellemese daha da yiyebilirdim insallah benimkide gecer canim bazen tansiyonumda yukseliyor Allah yardim eder inşallah hepimize

anladım canım,benim canım hiç tatlı çekmedi yemedim de öyle fazla başlarda bir tek söylemesi ayıp çilek bir de şeftali çekmişti canım,daha yeni yeni yemeye başladım tatlı türlerini,başlarda çok tuzlu ve ekşi yedim canım,açıkcası ben pek inanmıyorum bu yeme olaylarına ama mesela karın şekline inanıyorum...

Simdiden belli olur mu bilmyrm ben ama benim one dogru gitmeye basladi sanirim ve nette arastirdigima gore kisiden kisiye fark ediyor ben de kiraz olmadigi donem kiraz ve uzum insalllah hayirlisiyla aliriz evlatlarimizi kucagimiza umarım yine karşılaşırız ben yatayim artik canim uyku yavastan gelyor cevaplrin icin tekrar sag ol iyi geceler

Günaydin , hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…