2014 Kasım Anneleri

Kizlar bend genelde esime ses tonumu degistip yuksek sesle konusursam yada namazda hissedyrm bilyrm bebisim gaz degil yani ayrca detayli renkli usg icin 26hzirana gun verdlr 25tl ucreti var

evet canım normal...
bende hissederim artık inşallah...
kullanıcı kontrol panelini bir kurcala orda alıntılar mesaj olarak gelsin kısmı vardı

Şu ayrıntılı usg ye kaçıncı haftalarda giriliyor

Rahimindeki halleri gözümün önüne geldi de kahkaha attim.. :) off anne gir artık şu tuvalete sıkıştık burdaaaa :sly: :sly: :sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen kardeş aynı gün randevum var ama ben 3-5 gün sonra gidicem göstersin diye bakalım hayırlısı

Kaç haftalık ki senin ki

hayırlısı olsun canım yaaa sağlıkla sıhhatle alırsın inşallah kucağınaa kız da erkek de güzel bakalım benimde bir kesinleşseydi hayırlısıyla haziranı bekliyoruz :)

hayırlısı olsun canım yaaa sağlıkla sıhhatle alırsın inşallah kucağınaa kız da erkek de güzel bakalım benimde bir kesinleşseydi hayırlısıyla haziranı bekliyoruz :)

Al bendende o kadar bekle bekle canımız çıktı yaaa

Bende artik ögrenmek ve aklimda ciciler begenmek istiyorumm :) insallah 3 hafta snra ögrenirim.. Kasimin sonunda dogumu olacklarda cinsiyetleri ögrendi mi.

Yaaaaaa. Dediğinizi yapıyorum yatıyorum sırtüstü ama hissedemiyorum. Elimi koyuyorum hafif bastırıyorum ama herhangi bir kıpırdama yok. Bağırsak hareketleri gibi bişet var nasıl desem bişicikler uçuşuyo sanki. Yorumlayın kızlar!!! :) 🙈🙈🙈

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sırt üstü yattığım zaman rastgele hapsuruyorum nasıl kimildiyor anlatamam.en çok o zaman hissediyorum iki üç oldu denk geliyo diğerleri normal

Bende artik ögrenmek ve aklimda ciciler begenmek istiyorumm :) insallah 3 hafta snra ögrenirim.. Kasimin sonunda dogumu olacklarda cinsiyetleri ögrendi mi.

kasım 26görüyo doğum..bi hafta önce(12 haftalıkken)kıza benziyo dedi canmm..umarım doğrudur

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İsim işi sandığımızdanda zor çıktı eşim defne diyor ben begüm en son ne olacak bilmiyorum sağlıklı olsunda miniğim

kızımız olsaydı biz de begüm düşünüyorduk ama oğluşumuz olacakmış. Şimdi ona isim arıyoruz. Begüm, Türk tarihindede sık ullnılmış isimlerden biri ayrıca. Çok güzel..

merhaba bende bugün ultrosona girdim 15.hafta içerisindeyim 15+3 filan sanırım doktor bugün kesin olmasa da bi tahminim var dedi ve kız olduğunu söyledi haftaya tekrar çağırdı o zamana biraz daha kesinleşir dedi hayırlıı olsn bakalımm sen kaçıncı haftadasn

merhaba kızlar.. ben de bebeğimi görmeyeli üç hafta oldu haftaya göreceğim inşallah çok meraktayım çook.. oğlumuz olursa babası ahmet,
kızımız olursa ben eslem ismini koymak istiyorum.. ama eşim eslem'e pek sıcak bakmıyor sizce nasıl bir isim?

2 gün önce yani tam 13 haftalıkken kıza benzediği söylendi bize, inşallahhh doğrudur, 3 hafta sonra öğrenecez kesin olarak

mrb benim esim kiz olursa sen,erkek olursa ben koyayim dedi. ama.anne babalarin adi olmayacak dedim ? ben kizim olursa ASEL MİNA dusunuyorum. asel bal,minada mekkede bi köy adi. esimde erkek olursa ATEŞ olsun diyor. ben hic ısınamadim atese ;(
ESLEM ismi guzel bence hatta sonuna SENAyi eklersen daha guzel olur. ESLEM SENA

kasım 26görüyo doğum..bi hafta önce(12 haftalıkken)kıza benziyo dedi canmm..umarım doğrudur

Canım sana önce erkek demişlerdi değil mi; bizimkine de erkek dediler isim bile bulduk İnşallah doğru tahmin etmiştir doktorumuz :)

iki isim koymayı sevmiyorum sanırım canım bir de sena isminde hiç sevmediğim biri olunca :) ... ama Mina ismi de çok güzel geldi bak.. aynen biz de öyle kararlaştırdık :) ama ateş ismini koymayın yavrunuza ya

Canım sana önce erkek demişlerdi değil mi; bizimkine de erkek dediler isim bile bulduk İnşallah doğru tahmin etmiştir doktorumuz :)

evet canım..10 haftalıkken erkek demişti..ama bence çok erken bi tahmindi..ne yalan söliyimm benim gönlüm kızdan yana..allah sanada gönlüne göre versinn..oğluşun olur inş :)

kızlar ben de ayrıntılı yaptırmayı düşünüyorum daha doktorumla konuşmadık ama kontrolde söyler sanırım.. ben ist.da özel hastaneye gidiyorum ayrıntılı usg fiyatları da çok pahalı sanırım fiyat öğrenen var mı? bi arkadaş 25 yazmış ama yanlış olmuş sanırım 225 tl mi?

Benimde 30 görünüyor dün 12+4 tüm bakti sordum ama cinsel organi görmeden bilemem dedi ya

Ben suan 12 +5 teyim. Banada 14. Ve 16. Haftalar arasinda görülebilir dedi. 3 hafta sonra çagirdi,hem 3lu testimde yapilacak . 3hafta sonra bir tahminde bulunur umarim,aslinda aklimdan baska doktora gitsem mi diye gecmiyor degil. :) cok sabirsizlaniyorum. Artik kizim veya oglum diye seslenmek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…