Aaa cnm sende mi Izmir'de sin ? Izmir'de 4 yerde varmış.... nereye gidiosun sen ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olabilir, ben bazen bilerek tutuyorum çişimi azıcık sıkışsın da ittirsin diye, o şekilde göbeğimde poposunu pırtlatmıştım. Ay çok heyecanlandım bidaha poposunu çıkarmadı yawrum yaaaaa
Yaaa hamişler dua edin bana bende istiyorum akşam sabah elim karnımda yokluyorum sıpayı
zeyycim gözün aydın
canım nerelerde yapılıyormuş bilgi verir misini?
Tatlişkom ben bebişi hiç psikolojik germedim evladım en yüksek notu al tribine sokmak istemedim güzelimi. Sende germe. Benim en zor zamanımda hissettirdi kendisini, daha heyecanlı oluyo. Bu arada inanın ki her hissettiğinizi onlar da hissediyo. Ben genelde üzgün ya da ağlar durumda kıpraşıyo. Sıkıştırma yavrunu
Bide bana erkek ismi bulsanızaaaa, Zeyyy farklı isim istiyom ben işte banane
Nasıl anladın poposunu karnının şekli mi değişti yoksaaaaahani şu videolarda oluyorya onun gibi mi
Biz Arap kökenli oldugumuzdan hep arap kökenli isim arıyorum bende.. Kuran'dan isimler bakıyorum falan :) hala kafa karmaşık :) sizlerin isim seçerken dikkat ettiğiniz şeyler varmi??
Tatlişkom ben bebişi hiç psikolojik germedim evladım en yüksek notu al tribine sokmak istemedim güzelimi. Sende germe. Benim en zor zamanımda hissettirdi kendisini, daha heyecanlı oluyo. Bu arada inanın ki her hissettiğinizi onlar da hissediyo. Ben genelde üzgün ya da ağlar durumda kıpraşıyo. Sıkıştırma yavrunu
Bide bana erkek ismi bulsanızaaaa, Zeyyy farklı isim istiyom ben işte banane
Hatay'da yaşıyorum genel olarak duyduğum isimler Hesna(güzellik,şeref anlamında),Atra var anlamını bilmiyorum,Henna,Elisa,doğal olarak Defne=) bi de ilk defa burada duydum Zemzem var kız ismi.
Ay eveeettttttt sırtüstü yatağa yattım karnım içeri göçtü bi baktım göbek deliğimin yanında bi şişlik, anneee bu ne dedim allah korusun ur mu kist mi anneee diye bağırdım, ay çocuğun poposu dedi
nerden anladın poposunu dedim, popo bu dedi, nerden anladı bilmiyom. bi indiriyo popoyu bi kaldırıyo ay ay ay
aranızda en büyük bebek benimki ama ondandır, sizinde 1 hafta 10 güne başlar popolar mopolar. yatın yatağa izleyin mucize vallahi
Bende Hatayliyim :) bizim bebegimiz erkek olucak kısmetse :) kız olsaydi Bal anlamina gelen ve cennetteki irmaklardan biri olan ASEL ismini düşünüyordum :) erkek olunca durdum :) Toprak anlamina gelen TURAP var ama ailede olduğu için vazgeçtim :)
Tamam sıkıştırmıcam eninde sonun tepiklencem
Valla iş başa düşünce insan bebeğine isim beğenemiyor çok zor bişimiş
biz bi akşam eşimle oturduk ikimizde açtık internetten erkek isimlerini sırayla okuduk beğendiklerimizi birbirimize söyledik
İsim işi sandığımızdanda zor çıktı eşim defne diyor ben begüm en son ne olacak bilmiyorumsağlıklı olsunda miniğim
Aslında buralı değilim ama çok alıştım gidemiyorum bir türlüdönersin memleketine belki Asel'in anlamı çok güzelmiş bu arada
Defne'ye oy veriyorum :)
İsim işi sandığımızdanda zor çıktı eşim defne diyor ben begüm en son ne olacak bilmiyorumsağlıklı olsunda miniğim
Şu ayrıntılı usg ye kaçıncı haftalarda giriliyor
Cesmede ya sen?Tepecik'te ve Ege'de yapıldığını biliyorum. Ben yaptirmadim henüz ama bir arkadaşım söylemişti. En çabuk sıra gelen yer Tepecik mis. Nerede oturuyorsun sen ??
Bugun kontrolum vardi.bu konuyu konustuk doktorumla.21 hafta detayli icin uygun dedi.bir ay sonraki randevumda detayli icin randevu filan belirleyebiliriz dedi.fiyati 225 bu pendik bolge hastanesi fiyati.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?