- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Bebegim benimle cok sukur iyiyim merak eden arkadaslarimdan özür diliyorum habersiz biraktigim icin
Topigimizin ilk annelerindenim hatirlayanlar bilir. Ancak annem kadar beni büyüten ikinci annemin amansız rahatsizliga aniden yakalanip vefat etmesi ve benim düsük tehlikeme denk gelmesi vs kotu gunlerin ardından bebegimle sorunsuz toparlamis sekilde aranizdayim
Aksam okuma firsatim oldu gborg inan cok uzuldum ama senin metanetli durusun icimi ferahlatti
Bircok yeni katilan arkadaslarimi okuyup taniycam insallah
Bundan sonra doguma kadar birlikteyiz insallah
Ikili testim 40yas faktoru downsendromu riski cikti
Ama amniyosentez yaptirma konusunda 3 haftadir esimle kafayi yedik.Sonucta aldigimiz karar şu; 200gr 14cm elini basina koyan yan dönen hareket eden bir bebegin yasam hakkina son vermenin haddimize düşmedigini ve sonlandiramiycagimizi dusundugumuzden aldiramiycagimiz icin bos yere su aldirma testinide yaptirmiyoruz. Ben downsend. olabileceginede inanmiyorum.Durumlar boyle simdilik
beni tanimayan arkadslar icin minik bi bilgi
40yas istanbul 5.gebelik 2011Mart annesi bi oglum var ve 17 haftalik henuz tam cinsiyetini ogrenemedigimiz (bi kiz dendi bi oglan dendi ins.pazartesi netlescek)
Tum KASIM ANNELERINE hayirli dogumlar diliyorum
evet canım aynen öleymiş..en iyisi ben gece yatmadan nas felak 7 ayetel kürsi okuyup yatayım..Rabbim korusun bizleri canımm yavrularımızı
Kizlar lutfen cevap verir misiniz yeni oldugum icin mi acaba kimse cevap vermyr ben 10+ 1 de gittim doktor gobek adini levent koy dedi ikili testte 11+ 4 de kendi doktorum erkek gibi gordum dedi sizce iki doktorun boyle ssoylemsine inanmali miyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydnlr yok canm yan lis yazmdm 25tl randevu kagidimda da yaziyo sekretere tekrr sordm oda 25 dedi ikiliyede 15 vermstm hemde bulundugum sehrn en donanmli hastnsi
kızlar ben de ayrıntılı yaptırmayı düşünüyorum daha doktorumla konuşmadık ama kontrolde söyler sanırım.. ben ist.da özel hastaneye gidiyorum ayrıntılı usg fiyatları da çok pahalı sanırım fiyat öğrenen var mı? bi arkadaş 25 yazmış ama yanlış olmuş sanırım 225 tl mi?
Günaydın herkeseee
zeyy dha evvel dediğin gibi dini konu konuşmak istemiyorum ama malesef bunlarda gerçekler. bende de oluyor. eşim gece çalışıyordu hep 1+1 şeklinde valla Allaha dua ettim geceleri evde olsn artk diye. kendisine de söyleyecektim amirinle konuş, değiştirsin senin saatini diye. Allaha Şükür ben demeden revizyon olmuş. artk geceleri evde. ilkokuldan beri okumadan uyumam. Çünkü inanılmaz kabuslar görüyorum. ve aylarca yalnız yaşamış ben akşam saatinde bile yalnız kalınca tırsıyorum...
💑💓
Doktorum 20. haftada yapılcak dedi :)
evet canım neyse ki geçici bir süreç doğuma kadar sabredicez artık...
ne güzel Allah yardım etmiş eşinde yanında..korkma canım dualarını okuyup yat sıkıntı olmaz inşallah...
Yirmisekiz.. ben alintilama yapmaya bilmiyorum bana iki doktor oyle soyledi bakalm ne olacak iki test sonuclarimiz da temiz cok sukur inşallah saglikli noksansz kucagima alirim inşallah herkesde de oyle olur
kendisi yokken gördüm bir kaç kez. anlatınca pek kaale almadı sanırım. bir gece yine ben erken yatmıştım. o da yeni yatmış sanırım ki uyanıktı henüz. bem ağlıyordum. zorla uyandırdı ve sakinleştirdi. o gece anladı neler yaşadığımı. Allah uzak tutsun hepimizden. Rabbim korusun bizi ve bebişleri.
💑💓
günaydınnn şekerler...
düb gece hiç uyuyamadım çok korkuttular beni yaaa :18::18:
Ben ilk aylarda çok rüya görüyordüm. Hatta bi keresinde , karnimin ustunde oturan bir palyaço ama cok cirkindi. Sicradim, yatakta oturmus vaziyette uyandim. Çok korkmustum. Gariptir ama ben gece su icmeye,tuvalete gitmeye korkuyorum tek. Uyanikken bile. Çok korkagimdir. Aksam bir sesduysam korkarm da bebegim etkilenir diye korkuyorum. Hayirlisi.. artik normal rüya bile gormuyorum..
Usg hani ayda yaptiriliyor?
Tekrar hoş geldin o zaman, Allah mekanını cennet etsin kaybının. Bebeğin inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelecektir, oğlun kaç yaşında acaba?
Bu sabah cinsiyet anomalisi ile alakalı bişiyler okudum, kızdı erkekti diye kudurmamamız lazım vallaiki cinsiyetin de bir çocukta buluştuğu durumlar olabiliyo. Ne olursa olsun istekli olmak en güzeli.
Sevgiler
ya ne güzel sizler hissetmeye başlamışsınız ben daha hissedemiyorumBen bayadır hissediyorum canım, başlarda seyirme gibi falandı, yada kelebek kanat çırpıyor gibi; bu sabahtan beri karın bölgesinde baya tekme şeklinde hissediyorum.
Eşimle ilk tanıştığımız zamandan beri "çocuğumuz erkek olursa ismi Mert olsun mu?" diye sordu durdu. Kız olursa sen seç, erkek olursa ben Mert istiyorum dedi. Kırmadım bende. Bakalım babasının Mert'i mi olacak annesinin Melis'i mi?
Hımmm , demek normalmiş, bu sabahtan beri yukarıda hissediyorum çünkü. Baya tekme hissediyorumayy çok heyecanlı
Bu arada alıntı yapma durumunda gelen bildirimler bana gelmiyor
Oyyy bana bi kere oldu ama yoğun progestan aldığım dönemde gece uyuyamaz olmuştum o zaman olmuştu, hieyttt diye bağırdım zar zor kaçtı gitti bidaha da gelmedi. Ben korktukça dua okuyorum her akşam okumuyorum. Rahatsız olmadım bi daha. Düşündükçe korkudan besleniyorlar, elinden geldiği kadar düşünmemeye çalış. Benim genelde eşime oluyo böyle. Herşeyin Allahtan olduğuna inanıp korkmamaya başladım ben, gelmiyolar pek. Umarım her gece rahat uyursun artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?