2014 Kasım Anneleri

Günaydın herkeseee

zeyy dha evvel dediğin gibi dini konu konuşmak istemiyorum ama malesef bunlarda gerçekler. bende de oluyor. eşim gece çalışıyordu hep 1+1 şeklinde valla Allaha dua ettim geceleri evde olsn artk diye. kendisine de söyleyecektim amirinle konuş, değiştirsin senin saatini diye. Allaha Şükür ben demeden revizyon olmuş. artk geceleri evde. ilkokuldan beri okumadan uyumam. Çünkü inanılmaz kabuslar görüyorum. ve aylarca yalnız yaşamış ben akşam saatinde bile yalnız kalınca tırsıyorum...

💑💓

günaydın canım hoşgeldin aramıza tekrar...
annem kadar sevdiğim dediğin için annenin başı saolsun..rabbim geride kalanlara sağlık sabır versin..mekanı cennet olsun inşş..
40 yaşta genelde yaş ile sorun olunca bu riks fazla çıkıyor..bencede doğru kararı vermişsiniz tatlım..
zor bir süreç geçirmişsin inş bundan sonra güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin hepimiz geçiririz..
tekrar hoşgeldinnn

evet canım aynen öleymiş..en iyisi ben gece yatmadan nas felak 7 ayetel kürsi okuyup yatayım..Rabbim korusun bizleri canımm yavrularımızı

amin canım inşallah..
korktuğun zaman o ilk anda besmelenin uzun halini söyle sürekli, felak nas oku hemen sakinleşirsin...Allah korur, Allah'a emanetiz hepimiz...

erkekleri erken tahmin ediyorlar be doğru çıkıyor diye duydum çevremden ben de 12+2 de erkek olarak öğrendim. bakalm ne çıkacak

💑💓

Ben ilk aylarda çok rüya görüyordüm. Hatta bi keresinde , karnimin ustunde oturan bir palyaço ama cok cirkindi. Sicradim, yatakta oturmus vaziyette uyandim. Çok korkmustum. Gariptir ama ben gece su icmeye,tuvalete gitmeye korkuyorum tek. Uyanikken bile. Çok korkagimdir. Aksam bir sesduysam korkarm da bebegim etkilenir diye korkuyorum. Hayirlisi.. artik normal rüya bile gormuyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın :) hangi hastaneye gidiyorsunuz? bn de özele gidiyorum. Yarın ikili sonucu almaya gideceğim. ayrıntılı - sanırım 4D usg oluyor - usg fiyatını soracağım. Sizinle de paylaşırım.

💑💓

evet canım neyse ki geçici bir süreç doğuma kadar sabredicez artık...
ne güzel Allah yardım etmiş eşinde yanında..korkma canım dualarını okuyup yat sıkıntı olmaz inşallah...

Doktorum 20. haftada yapılcak dedi :)

sağol canım

Yirmisekiz.. ben alintilama yapmaya bilmiyorum bana iki doktor oyle soyledi bakalm ne olacak iki test sonuclarimiz da temiz cok sukur inşallah saglikli noksansz kucagima alirim inşallah herkesde de oyle olur

Usg hani ayda yaptiriliyor?

evet canım neyse ki geçici bir süreç doğuma kadar sabredicez artık...
ne güzel Allah yardım etmiş eşinde yanında..korkma canım dualarını okuyup yat sıkıntı olmaz inşallah...

kendisi yokken gördüm bir kaç kez. anlatınca pek kaale almadı sanırım. bir gece yine ben erken yatmıştım. o da yeni yatmış sanırım ki uyanıktı henüz. bem ağlıyordum. zorla uyandırdı ve sakinleştirdi. o gece anladı neler yaşadığımı. Allah uzak tutsun hepimizden. Rabbim korusun bizi ve bebişleri.

💑💓

hayırlısı bakalım.

not: Mesajımı bir kez tıkladığında sağ üstte 3 buton çıkıyor. onlardan en solda olan mesaj işaretine benzeyeni tıklarsan alıntı yapmş olursun

💑💓

benimkide gece ben bağırınca anladı...
amin inşallah canım...

günaydınnn şekerler...
düb gece hiç uyuyamadım çok korkuttular beni yaaa :18::18:

Oyyy bana bi kere oldu ama yoğun progestan aldığım dönemde gece uyuyamaz olmuştum o zaman olmuştu, hieyttt diye bağırdım zar zor kaçtı gitti bidaha da gelmedi. Ben korktukça dua okuyorum her akşam okumuyorum. Rahatsız olmadım bi daha. Düşündükçe korkudan besleniyorlar, elinden geldiği kadar düşünmemeye çalış. Benim genelde eşime oluyo böyle. Herşeyin Allahtan olduğuna inanıp korkmamaya başladım ben, gelmiyolar pek. Umarım her gece rahat uyursun artık.

aynı işte ben de öyleyim. Bu gece kalktım yine tuvalettiyim. dışardan pat diye bir ses geldi. hadi çık çıkabilirsen banyodan. kırk tane kötü senaryo yazdm yaa. iyi ki yalnız değildim. bi açtm kapıyı kapıya asılı olan havlu yere düşmüş......

💑💓

Usg hani ayda yaptiriliyor?

usg ultrason demek canım zaten her gittiğinde doktor usg den bakıyo..
ama ayrıntılı ultrason 20-24. haftalar arasında yapılıyomuş...şu bebeğin bütün organlarının incelendiği detaylı olan...

aynen canım o okuduğun haberdeki gibi bir bebeği oldu bir komşumuzun. ben çocuğu gördüğümde 2-3 yaşında idi şimdi neredeler çocuk ne oldu bilmiyorum. çocuğun pipisi vardı, yumurtalıkları olması gereken yerde de pıtış vardı. çişini pıtıştan yapıyordu. genel görünüm erkek çocuğu idi. rahim vs de yok demişti drlar muayenede.. herkes kızı da olsun oğlu da olsun ister, gönül bu ister ama rabbim ne verirse vardır hayır deyip şükretmek lazım.

ya ne güzel sizler hissetmeye başlamışsınız ben daha hissedemiyorum bebeğimi hissedeceğim ilk günü sabırsızlıkla bekliyorum

banada ilk kez oldu canım..öyle dediğin gibi geldi ve geçti artık..bu gece duamo okur yatarımmm..
inş hiçbirimize olmaz bir daha böle şeyler :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…