Allaşkına ameliyat yapmıyoz yıkarız tabi, bebek dediğinde ağlar. Su sıcak ya da soğuk gelmiştir normalde suyu severler. Dün bende anneme dedim ilk banyoda sende olursun diye, cevap: ay banane sen yaptırırsın çok melem iş değil falan filan, sormaz olaydım ki dergilerde şey yazıyo, suyu kaynatın sonra soğutun 36 derecede kaynamış su ile yıkayın dedim ağzıma etti salaklaştın sen iyice dedio yüzden iş başa düştü yıkarım ben hemde bebeğimle bağım kurulmuş olur öyle değil mi ya
Çok yenidoğan yıkadım o bakımdan içim rahat pamuk gibi yıkarım
usg ultrason demek canım zaten her gittiğinde doktor usg den bakıyo..
ama ayrıntılı ultrason 20-24. haftalar arasında yapılıyomuş...şu bebeğin bütün organlarının incelendiği detaylı olan...
valla biz kendimiz yıkadık, çocuk 2,5 yaşında ne anane ne babane ne bir kere yemek yedirmiştir ne altını değiştirmiştir ne de yıkamıştır:)
kızlar dün ilk banyo videosu izledim bebekte..kadın tek eli ile tuttu diğer eli ile yıkadı ya..bebek nasıl ağlıyordu...
ben çok korktuk tırstımm nasıl ykıyacağızzz bizzz :18::18: o öyle ağlarken nasıl dayanıcaz..
ama doktorunda dediği 1 gün ara ile bebek yıkanmalıymış..ve bu gece yatmadan 1 saat önce olursa bebek dinlenir ve annesine en az 1,5-2 saat izin verir dinlenir dedi..
Evet ayrintiliyi soracaktim yani :) tesekkur ederm. Ayrintilini fiyati daha mi fazla yani?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada arkadaşlar dünden beri bebişin hareketlerini minik minik hissetmeye başladım çok güzel bişey
Bu arada arkadaşlar dünden beri bebişin hareketlerini minik minik hissetmeye başladım çok güzel bişey
vay carputı gozun aydın, nasıl anladın ? :)
ilk günler yatırıp yıkamak zor olur zaten tek elle tutup yıkmak daha kolay ben bebek odasında çok yıkadım inan çok basit bişey hiç panik olmayın
Bende korkarim yikayamam bende Annemi yanimda biraktircam rahat 1ay kadar. Ben korkarim ya. Minicik bebek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bu arada komşumdan duydum, meryem suresi doğumun kolay olması içinmiş
son ay falan okumak lazımmış
paylaşmak istedim
Ya göbek deliğimin altında arada pır pır ediyor bişey şaşırıp eğilip bakıyorum noluyo diyeçok enteresan heycanlı bişey
ayy ölemi diyorsunnn inşş beceririzz bizlerdeee
ayy gözün aydınn ne güzell yaa...darısı bizlereee
sende bendensinn hahahaah
aaa son zamanlar hep beraber okuruz inşşş o zamannn
Ya göbek deliğimin altında arada pır pır ediyor bişey şaşırıp eğilip bakıyorum noluyo diyeçok enteresan heycanlı bişey
kızlar bu arada komşumdan duydum, meryem suresi doğumun kolay olması içinmiş
son ay falan okumak lazımmış
paylaşmak istedim
vay carputı gozun aydın, nasıl anladın ? :)
Senin ki kız mıydı erkek mi peki? İlk bebek mi?
Çok hevesliyim bende ya, peki ne kadar sürüyor, sık sık oluyor mu?
kızımız olsaydı biz de begüm düşünüyorduk ama oğluşumuz olacakmış. Şimdi ona isim arıyoruz. Begüm, Türk tarihindede sık ullnılmış isimlerden biri ayrıca. Çok güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?