2014 Kasım Anneleri

valla biz kendimiz yıkadık, çocuk 2,5 yaşında ne anane ne babane ne bir kere yemek yedirmiştir ne altını değiştirmiştir ne de yıkamıştır:)

usg ultrason demek canım zaten her gittiğinde doktor usg den bakıyo..
ama ayrıntılı ultrason 20-24. haftalar arasında yapılıyomuş...şu bebeğin bütün organlarının incelendiği detaylı olan...

Evet ayrintiliyi soracaktim yani :) tesekkur ederm. Ayrintilini fiyati daha mi fazla yani?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla biz kendimiz yıkadık, çocuk 2,5 yaşında ne anane ne babane ne bir kere yemek yedirmiştir ne altını değiştirmiştir ne de yıkamıştır:)

Aslında bende bebekle tamamen kendim ilgileneyim, ev işleri ile başkası uğraşsın istiyorum. Uzmanlar bebek bezini sadece annesinin değiştirmesinin çok doğru olduğunu söylüyo zaten. Oyy banyosunda ne oynarım haa, bende girerim leğenine ana oğul oynarız ahahahh

bakıcaz kızlar inş.hayırlısı ile kv yada anne ne kadar yanımızda olacak ki illa biz yapıcaz şimdi bebek küvetlerine fileler varya onda kolay oluo yıkamak bende korkarım ama cesaretliyim yaparım gibime gelio babamızdan da yardımla gerçi oda yaparmı bilmem annem gelsin falan der durur 1 2 ay sonra zaten babanneye kalıcak.

ilk günler yatırıp yıkamak zor olur zaten tek elle tutup yıkmak daha kolay ben bebek odasında çok yıkadım inan çok basit bişey hiç panik olmayın

Bu arada arkadaşlar dünden beri bebişin hareketlerini minik minik hissetmeye başladım çok güzel bişey

Bende korkarim yikayamam bende Annemi yanimda biraktircam rahat 1ay kadar. Ben korkarim ya. Minicik bebek.

Bu arada arkadaşlar dünden beri bebişin hareketlerini minik minik hissetmeye başladım çok güzel bişey

ne güzel darısı başımıza inş.hissedince insan bebeğinin varlığını daha çok hissedio çok güzel birşeydir umarım.

kızlar bu arada komşumdan duydum, meryem suresi doğumun kolay olması içinmiş

son ay falan okumak lazımmış

paylaşmak istedim

ilk günler yatırıp yıkamak zor olur zaten tek elle tutup yıkmak daha kolay ben bebek odasında çok yıkadım inan çok basit bişey hiç panik olmayın

ayy ölemi diyorsunnn inşş beceririzz bizlerdeee

ayy gözün aydınn ne güzell yaa...darısı bizlereee

Bende korkarim yikayamam bende Annemi yanimda biraktircam rahat 1ay kadar. Ben korkarim ya. Minicik bebek.

sende bendensinn hahahaah

paylaşmak istedim

aaa son zamanlar hep beraber okuruz inşşş o zamannn

Ya göbek deliğimin altında arada pır pır ediyor bişey şaşırıp eğilip bakıyorum noluyo diye çok enteresan heycanlı bişey

Senin ki kız mıydı erkek mi peki? İlk bebek mi?

Çok hevesliyim bende ya, peki ne kadar sürüyor, sık sık oluyor mu?

Ya göbek deliğimin altında arada pır pır ediyor bişey şaşırıp eğilip bakıyorum noluyo diye çok enteresan heycanlı bişey

ayyy yerim onun pır pır larınıı gözünaydın bende az önce öne eğilmişken bir pıtırtı hissettim çokta açtı karnım...

paylaşmak istedim

evet canım bende duymuştum yusuf suresi de güzel yüzlü ve güzel ahlaklı olsun diye okunuyomuş...

vay carputı gozun aydın, nasıl anladın ? :)

Senin ki kız mıydı erkek mi peki? İlk bebek mi?

Çok hevesliyim bende ya, peki ne kadar sürüyor, sık sık oluyor mu?

Erkek benimki ilk bebeğim olacak inşallah
Düne kadar hiç bişey hissetmedim dün hissetmeye başladım değişik oluyor anlıyorsun zaten bebeğin yaptığını kısa kısa sürüyor sürekli olmuyor ama sık oluyor

kızımız olsaydı biz de begüm düşünüyorduk ama oğluşumuz olacakmış. Şimdi ona isim arıyoruz. Begüm, Türk tarihindede sık ullnılmış isimlerden biri ayrıca. Çok güzel..

Evet benimde çok hoşuma gidiyor

canım ben onları o kadar erken hissettim ki kimse inanmadı gazdır gaz dediler de inandıramadım bi türlü :) ama insan hiç ayıramaz mı ikisini! hissetmeye başladıktan sonra insanın endişeleri azalıyor. 2 -3 günde bir hissetsende orada olduğunu anlıyorsun ya bir oh çekiyorsun için rahatlıyor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…