- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Bebegim benimle cok sukur iyiyim merak eden arkadaslarimdan özür diliyorum habersiz biraktigim icin
Topigimizin ilk annelerindenim hatirlayanlar bilir. Ancak annem kadar beni büyüten ikinci annemin amansız rahatsizliga aniden yakalanip vefat etmesi ve benim düsük tehlikeme denk gelmesi vs kotu gunlerin ardından bebegimle sorunsuz toparlamis sekilde aranizdayim
Aksam okuma firsatim oldu gborg inan cok uzuldum ama senin metanetli durusun icimi ferahlatti
Bircok yeni katilan arkadaslarimi okuyup taniycam insallah
Bundan sonra doguma kadar birlikteyiz insallah
Ikili testim 40yas faktoru downsendromu riski cikti
Ama amniyosentez yaptirma konusunda 3 haftadir esimle kafayi yedik.Sonucta aldigimiz karar şu; 200gr 14cm elini basina koyan yan dönen hareket eden bir bebegin yasam hakkina son vermenin haddimize düşmedigini ve sonlandiramiycagimizi dusundugumuzden aldiramiycagimiz icin bos yere su aldirma testinide yaptirmiyoruz. Ben downsend. olabileceginede inanmiyorum.Durumlar boyle simdilik
beni tanimayan arkadslar icin minik bi bilgi
40yas istanbul 5.gebelik 2011Mart annesi bi oglum var ve 17 haftalik henuz tam cinsiyetini ogrenemedigimiz (bi kiz dendi bi oglan dendi ins.pazartesi netlescek)
Tum KASIM ANNELERINE hayirli dogumlar diliyorum
ya ne güzel sizler hissetmeye başlamışsınız ben daha hissedemiyorumbebeğimi hissedeceğim ilk günü sabırsızlıkla bekliyorum
kızlarrr hadi konuyu değiştirelim güzel şeylerden bahsedelimmm
kızlar dün ilk banyo videosu izledim bebekte..kadın tek eli ile tuttu diğer eli ile yıkadı ya..bebek nasıl ağlıyordu...
ben çok korktuk tırstımm nasıl ykıyacağızzz bizzz :18::18: o öyle ağlarken nasıl dayanıcaz..
ama doktorunda dediği 1 gün ara ile bebek yıkanmalıymış..ve bu gece yatmadan 1 saat önce olursa bebek dinlenir ve annesine en az 1,5-2 saat izin verir dinlenir dedi..
Evet ya, bugün cuma, haftanın son günüWoowwww süperrrrr bir duygu, yarın boylu boyunca yatıcam bütün gün. Çünkü yarın benim günüm, ben yatıcam eşim bana hizmet edecek Arada böyle kura çekiyoruz eğlenceli oluyor
aynen canım o okuduğun haberdeki gibi bir bebeği oldu bir komşumuzun. ben çocuğu gördüğümde 2-3 yaşında idi şimdi neredeler çocuk ne oldu bilmiyorum. çocuğun pipisi vardı, yumurtalıkları olması gereken yerde de pıtış vardı. çişini pıtıştan yapıyordu. genel görünüm erkek çocuğu idi. rahim vs de yok demişti drlar muayenede.. herkes kızı da olsun oğlu da olsun ister, gönül bu ister ama rabbim ne verirse vardır hayır deyip şükretmek lazım.
Evet ya, bugün cuma, haftanın son günüWoowwww süperrrrr bir duygu, yarın boylu boyunca yatıcam bütün gün. Çünkü yarın benim günüm, ben yatıcam eşim bana hizmet edecek Arada böyle kura çekiyoruz eğlenceli oluyor
yok canım ben çift olarak yapacağımızı düşünemiyorum..heleki dün o videolarda bebeğin ağlaması..insan panik olur..Dün eşime dedim ayy ne güzel banyo yaptırcaz çok tatlı dedim. Baştan gülümsedi evet çok tatlı olcak ama biz bilemeyiz annem öğretir dedi. Çok bozuldum ben yıkarım gerek yok dedim. Yıkayabiliriz heralde ya hiç denemedim ama yaparız gibi geliyo
Aynen öyle, ah cinsiyete göre üzülen insanlar olmasın daha da, evlat harika bişey..
Allah yardımcısı olsun o komşunun, çocuğunun ve ailenin en ufak yaştan itibaren psikolojik destek alması şart. Ergenliğe fln girdikçe sürekli çocuk çift değişiklikler geçiriyormuş...
yok canım ben çift olarak yapacağımızı düşünemiyorum..heleki dün o videolarda bebeğin ağlaması..insan panik olur..
sanırım ilk birkaç kez kv annemle yıkarız..o arada eşimde öğrenir..sonra eşimle yıkarız canımm..
Dün eşime dedim ayy ne güzel banyo yaptırcaz çok tatlı dedim. Baştan gülümsedi evet çok tatlı olcak ama biz bilemeyiz annem öğretir dedi. Çok bozuldum ben yıkarım gerek yok dedim. Yıkayabiliriz heralde ya hiç denemedim ama yaparız gibi geliyo
neyse canım güzel şeyler konuşulsun!
aynen canım bende o günler lavaboya gitmeye korkuyorum adet olacakmışım gibi hissettiğim için sancılardan. iyidir bebişin inşallah merak etmehayırlı olsun arkadaşlar, hakkınızda en hayırlı olanı vermiştir rabbim
ben de varım canım, haftaya inşallah, sağlıklı, hayırlı evlat olsun da cinsiyet ne fark eder?
maaşallah kızına da bebişine de
allah korusun canım hepimizin bebişlerini, onları rabbime emanet ettik
aminn canım
20. haftaya kadar devam ediyormuş, ben de her adet dönemimde adet belirtilerini yaşamaya devam ediyorum ve her seferinde korkuyorum, hele 8. hafta çok ağrılıydı:18::18:
nasılsınız kızlar? haftaya kontrolümüz var ve tam 1 ay oldu hiç görmedim bebişimi, hem çok özledim hem de bu kadar aradan sonra endişeleniyorum, allah korusun yavrularımızı diyorum:18::18:
Doğru söylüyosun gözüne su mu kaçtı sabun mu kaçtı neyden rahatsız oldu diye panikleriz
Yes orrayt, dün bebişi mıncıkladım iyice hemen tepki veriyo afacan yaaa :)
hahahaha süpermiş yaaa ben adama zaten eziyet ediyom sürekli mutfağı falan o topluyo bayadır...
yarın temizlikçi çağırdım ilk kez eve.ok götürüyo evi..
tertemiz olsun ev, bende o arada yemek yapıyım adama habire makarna yumurta yediriyorum öğrenci evine döndük iyice
yok canım ben çift olarak yapacağımızı düşünemiyorum..heleki dün o videolarda bebeğin ağlaması..insan panik olur..
sanırım ilk birkaç kez kv annemle yıkarız..o arada eşimde öğrenir..sonra eşimle yıkarız canımm..
Allaşkına ameliyat yapmıyoz yıkarız tabi, bebek dediğinde ağlar. Su sıcak ya da soğuk gelmiştir normalde suyu severler. Dün bende anneme dedim ilk banyoda sende olursun diye, cevap: ay banane sen yaptırırsın çok melem iş değil falan filan, sormaz olaydım ki dergilerde şey yazıyo, suyu kaynatın sonra soğutun 36 derecede kaynamış su ile yıkayın dedim ağzıma etti salaklaştın sen iyice dedio yüzden iş başa düştü yıkarım ben hemde bebeğimle bağım kurulmuş olur öyle değil mi ya
Allaşkına ameliyat yapmıyoz yıkarız tabi, bebek dediğinde ağlar. Su sıcak ya da soğuk gelmiştir normalde suyu severler. Dün bende anneme dedim ilk banyoda sende olursun diye, cevap: ay banane sen yaptırırsın çok melem iş değil falan filan, sormaz olaydım ki dergilerde şey yazıyo, suyu kaynatın sonra soğutun 36 derecede kaynamış su ile yıkayın dedim ağzıma etti salaklaştın sen iyice dedio yüzden iş başa düştü yıkarım ben hemde bebeğimle bağım kurulmuş olur öyle değil mi ya
Doğru söylüyosun gözüne su mu kaçtı sabun mu kaçtı neyden rahatsız oldu diye panikleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?