2014 Kasım Anneleri

Ya bende hep burda okuyunca hissetmiyorum diye panik oldum doktora sordum en az 17. haftadan önce hissetmen mümkün değil rahime temas etmiyor dedi
Ben baya zayıf olmama rağmen düne kadar hiçbişey hissetmedim şimdi hareket ettikçe gülesim geliyor

çok güzel ya, demek farklı, anlayabilecem onu

aa bak oda vardı onuda dedi, söylemeyi unuttum
:26:
Bir defneci daha çıktı

aa defne adı çok güzel , diğer seçenekler neler

valla canım ben yapamam ilk sferde...
zorlanırım paniklerim gibi geliyor...
benim annem gelir ya zaten doğumdan sonra 1 hafta kalacak bende..ilk bebek ne bilirim ben bakmayı..

aynen canım ben paniklerim şahsennn

Arkadaşlar youtube dan bi yabancıların bebek yıkayışını görün birde bizim türklerin yabancılar sakin ve kalabalık olmadan huzur vererek yıkıyor bebekte mayışıyor sıcak suyla bizimkiler tepesinde en az 4 kişi biri kovayı ver biri tası ver biri bağırıyor ayy minicik bilmem ne tabii hep bebekcikler viyak viyak ben eşime dedim vallahi yıkarken kimseler olmasın ikimiz sakin bi şekilde ses çokarmadan narin hareketlerle yıkayalım diye hak verdi izleyince videoları şu yaşımda beni öyle hengameyle yıkasalar bende ağlarım yahu

ayy biz onları bayaa izledik eşim her akşam açıyo bayıla bayıla izliyo

Al bendende o kadar bekle bekle canımız çıktı yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabır diliyorum bizeee zaman geçiyor bak bi gün daha geçti :) sağlıklı sıhhatli olsunlarda Rabbimin izniyle gelecek o zamanlarda inşaAllah...

bu arada hayırlı cumalar canlar

kızlarrr kontrole gitcem..çok heycanlıyım..dua edinn benm için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy çok güldüm okurken çok panik bi milletiz doğru valla bebek 9 ay suda yaşıyor biz dünyaya gelir gelmez sudan nefret ettiriyoruz

Kızlar ilk çocuğum da babasının kucağına koyup öyle yıkadım zaten kafasını en son yıkayın bakın nasıl hoşuna gidiyor bebeğin aynı zamanda babası da bayılıyor benden söylemesi tabi benim ikiside yaz günü doğmuştu bakalım buna bende küvet alırım ama korkulacak birşey değil çook tatlı oluyor bayılıyorum ben o hallerine hele sonrasında miss gibi kokmaz mı Ayy :-()

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Diğer deçenekler begüm damla şimdilik bu kadar

Cnm bence, damla ve defne güzel ama en güzel defne bende kızım olursa defneyı secenekler arasına koyarım :)

bende ızlemıstım yabancı bı hemsırenın terapı gıbı bebek yıkamasını harıkaydı, kesınlıkle katılıyorm

kızlarrr kontrole gitcem..çok heycanlıyım..dua edinn benm için

Allah yardımcın olsun cnm, guzel haberlerle gel, fotosunuda koy:)

Ewet link war mı kızlar

Youtube a bebeğin ilk banyosu yazın gözlüklü yabancı bi kadın yıkıyor 5.13 süresi bide bizim türklerin var bebek banyosu yazın süresi 2.36 olan Allah aşkına aradaki farkı görün

Youtube a bebeğin ilk banyosu yazın gözlüklü yabancı bi kadın yıkıyor 5.13 süresi bide bizim türklerin var bebek banyosu yazın süresi 2.36 olan Allah aşkına aradaki farkı görün

Yabancı olan video yu izlemiştim ama türklerin ki cok komik gerçekden zawallı bebiş

Yabancı olan video yu izlemiştim ama türklerin ki cok komik gerçekden zawallı bebiş

Biz öyle yapmayalım kızlar :26: evet büyüklerimizin tecrübeleri tabiki var ama bence babayla sessiz sakin huzur vererek yıkamak daha güzel seramoniye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…