Bende bu ikisi arasından defneyi seçerdim :)) ama gerçekten çok zor işlermiş bunlar
canım ben onları o kadar erken hissettim ki kimse inanmadıgazdır gaz dediler de inandıramadım bi türlü :) ama insan hiç ayıramaz mı ikisini! hissetmeye başladıktan sonra insanın endişeleri azalıyor. 2 -3 günde bir hissetsende orada olduğunu anlıyorsun ya bir oh çekiyorsun için rahatlıyor değil mi
Erkek benimki ilk bebeğim olacak inşallah
Düne kadar hiç bişey hissetmedim dün hissetmeye başladım değişik oluyor anlıyorsun zaten bebeğin yaptığını kısa kısa sürüyor sürekli olmuyor ama sık oluyor
ayyy yerim onun pır pır larınıı gözünaydınbende az önce öne eğilmişken bir pıtırtı hissettim çokta açtı karnım...
evet canım bende duymuştum yusuf suresi de güzel yüzlü ve güzel ahlaklı olsun diye okunuyomuş...
Bir defneci daha çıktı
valla canım ben yapamam ilk sferde...
zorlanırım paniklerim gibi geliyor...
benim annem gelir ya zaten doğumdan sonra 1 hafta kalacak bende..ilk bebek ne bilirim ben bakmayı..
aynen canım ben paniklerim şahsennn
Arkadaşlar youtube dan bi yabancıların bebek yıkayışını görün birde bizim türklerinyabancılar sakin ve kalabalık olmadan huzur vererek yıkıyor bebekte mayışıyor sıcak suyla bizimkiler tepesinde en az 4 kişi biri kovayı ver biri tası ver biri bağırıyor ayy minicik bilmem ne tabii hep bebekcikler viyak viyak ben eşime dedim vallahi yıkarken kimseler olmasın ikimiz sakin bi şekilde ses çokarmadan narin hareketlerle yıkayalım diye hak verdi izleyince videoları şu yaşımda beni öyle hengameyle yıkasalar bende ağlarım yahu
çok güzel ya, demek farklı, anlayabilecem onu
aa bak oda vardı onuda dedi, söylemeyi unuttum
:26:
aa defne adı çok güzel , diğer seçenekler neler
Al bendende o kadar bekle bekle canımız çıktı yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy biz onları bayaa izledik eşim her akşam açıyo bayıla bayıla izliyo
Ayy çok güldüm okurkenArkadaşlar youtube dan bi yabancıların bebek yıkayışını görün birde bizim türklerinyabancılar sakin ve kalabalık olmadan huzur vererek yıkıyor bebekte mayışıyor sıcak suyla bizimkiler tepesinde en az 4 kişi biri kovayı ver biri tası ver biri bağırıyor ayy minicik bilmem ne tabii hep bebekcikler viyak viyak ben eşime dedim vallahi yıkarken kimseler olmasın ikimiz sakin bi şekilde ses çokarmadan narin hareketlerle yıkayalım diye hak verdi izleyince videoları şu yaşımda beni öyle hengameyle yıkasalar bende ağlarım yahu
kızlar link var mı merak ettim
Diğer deçenekler begüm damla şimdilik bu kadar
Arkadaşlar youtube dan bi yabancıların bebek yıkayışını görün birde bizim türklerinyabancılar sakin ve kalabalık olmadan huzur vererek yıkıyor bebekte mayışıyor sıcak suyla bizimkiler tepesinde en az 4 kişi biri kovayı ver biri tası ver biri bağırıyor ayy minicik bilmem ne tabii hep bebekcikler viyak viyak ben eşime dedim vallahi yıkarken kimseler olmasın ikimiz sakin bi şekilde ses çokarmadan narin hareketlerle yıkayalım diye hak verdi izleyince videoları şu yaşımda beni öyle hengameyle yıkasalar bende ağlarım yahu
kızlarrr kontrole gitcem..çok heycanlıyım..dua edinn benm için
Allah yardımcın olsun cnm, guzel haberlerle gel, fotosunuda koy:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ewet link war mı kızlar
kızlar link var mı merak ettim
kızlar link vermek yasakta youtube a "newborn bath" gibi şeyler yazarsanız bir sürü video çıkıyor...
Ewet link war mı kızlar
Youtube a bebeğin ilk banyosu yazın gözlüklü yabancı bi kadın yıkıyor 5.13 süresi bide bizim türklerin var bebek banyosu yazın süresi 2.36 olan Allah aşkına aradaki farkı görün
ahahaha bizimkinde biz bebeğe kese atmadıkları kalmış yahuuu
Youtube a bebeğin ilk banyosu yazın gözlüklü yabancı bi kadın yıkıyor 5.13 süresi bide bizim türklerin var bebek banyosu yazın süresi 2.36 olan Allah aşkına aradaki farkı görün
Yabancı olan video yu izlemiştim ama türklerin ki cok komik gerçekden zawallı bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?