Anladim cnm. Hayirlisi olsun. Allah saglikla sihhatle hayirliisiyla kavustursun evlatlarmiza. Birde android telefon cok zarar verer mi hamilelikte
Ben de elevit kullanıyordum, sonra şu yağ muhabbetinden decavite geçtim..dr uma decavit kullanıyırum dediğimde onlar aynı firmanın zaten dedi...yani aslında elevit de decavit de aynı, ilaç şirketi ikisini de satışa sunuyor, kim hangisini alırsa...rengi dahi aynı...
Canim tutmuyorum ama simdi mesela telden yazyorum buraya ondan
Ben yaptirdim 60 tl ye.. 3 hafta snrada 3lü test yapilacak oda 25 tl mis. 2li temiz cikti, 3lüye niye gerek duydu bilmiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladim cnm. Hayirlisi olsun. Allah saglikla sihhatle hayirliisiyla kavustursun evlatlarmiza. Birde android telefon cok zarar verer mi hamilelikte
Ya bende decavit kullanıyorum, 2 günde 1 tane al demişti doktorum. Ne vitamini bu, yok yani benimde saflığım bu tabi de, hiç araştırmadım valla.
hani tatlı yemiyodun sen bakim
ben öğle tatilinde yemeğe giderken üzerimde taşımıyorum çalışırken de uzağa koyuyorum ne olur ne olmaz
aşermekte mi yasak! yemiyom canım çekmiyodu çekti işte. Gece gidem de bi açık sufleci bulam bari.
Selam kızlar😊bugün hiç bakamadım size yoğunluktan,yarın 15+2oluyoruz belki doktorumuz cinsiyetini söyler artık🙏🙏 dünden beri içim içime sığmıyor yarın saat 10 da randevumuz dua edin bize olur mu.hem bebiş iyi olsun hem de cinsiyetini öğrenelim😊
Evet anladim birde topraga basmakta iyiymis elekrigi aliyor vucuttatn
Toprakta tetanos mikrobu da var ama dikkatli olmak lazım
Carputii birsey sorucam bilginiz varsa lutfen yardimci olur musunuz. Ben normal dogum istiyorum fakat bebekken sag kalcam cikikmis o zaman tedavi edildi ve o gun bugundur hicbir sorunum olmadii. Bu normal doguma engel midir.
aynen katılıyorum canmm..sanırım bende normal doğum yapamıcam..o kadar çok gördümki böle canlı canlı..cesaret edemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yassssahh hemşerimmm
beyaz zehir kızım bunlar yeme zararlı :86::86::86:
benimde canım hep meyve limon turşu ekşili şeyler istiyor...
yaaaaaa ben zaten kız hissediyorum hep..
bugünde içimden kendi kendime onlarla konuşurken "tamam mı kızlarım" diye bitirdim cümleyi
hayal kurarken de hep böyle pembeli pembeli geliyolar gözümün önüne..
erkek olursa da üzülmem tabi ki ama kız hissediyorum kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?