2014 Kasım Anneleri

Anladim cnm. Hayirlisi olsun. Allah saglikla sihhatle hayirliisiyla kavustursun evlatlarmiza. Birde android telefon cok zarar verer mi hamilelikte

ben öğle tatilinde yemeğe giderken üzerimde taşımıyorum çalışırken de uzağa koyuyorum ne olur ne olmaz

Ya bende decavit kullanıyorum, 2 günde 1 tane al demişti doktorum. Ne vitamini bu, yok yani benimde saflığım bu tabi de, hiç araştırmadım valla.

Anladim cnm. Hayirlisi olsun. Allah saglikla sihhatle hayirliisiyla kavustursun evlatlarmiza. Birde android telefon cok zarar verer mi hamilelikte

Ya bende decavit kullanıyorum, 2 günde 1 tane al demişti doktorum. Ne vitamini bu, yok yani benimde saflığım bu tabi de, hiç araştırmadım valla.

Multivitamin folik asit dahil bir çok vitamin var içinde

Selam kızlar😊bugün hiç bakamadım size yoğunluktan,yarın 15+2oluyoruz belki doktorumuz cinsiyetini söyler artık🙏🙏 dünden beri içim içime sığmıyor yarın saat 10 da randevumuz dua edin bize olur mu.hem bebiş iyi olsun hem de cinsiyetini öğrenelim😊

Hersey gonlunuzce olsun insallah. Saglikla sihhatle kucagimizada almak nasip olsun hepimiz icin

Toprakta tetanos mikrobu da var ama dikkatli olmak lazım

Toprakta tetanos, ette toksoplazma, telefonda radyasyon, sağa yatma sola yat, orda şu burada bu, valla şaşırdım artık O yüzden ben pek pinpiriklenmiyorum, evet dikkat ediyorum ama bu kadar da incelemiyorum. Yoksa kafayı yicem.

Toprakta tetanos mikrobu da var ama dikkatli olmak lazım

Carputii birsey sorucam bilginiz varsa lutfen yardimci olur musunuz. Ben normal dogum istiyorum fakat bebekken sag kalcam cikikmis o zaman tedavi edildi ve o gun bugundur hicbir sorunum olmadii. Bu normal doguma engel midir.

Carputii birsey sorucam bilginiz varsa lutfen yardimci olur musunuz. Ben normal dogum istiyorum fakat bebekken sag kalcam cikikmis o zaman tedavi edildi ve o gun bugundur hicbir sorunum olmadii. Bu normal doguma engel midir.

Benim annem ve teyzem de dogustan kalca cikigi normal dogum yapmislar hep... ancak tabiki bir ortopedi uzmani degerlendirmeli riskleri

Meraba kızlar çok yoğun maşallah burası yetişemiyorum size kaçırıyorum herşeyi okulu git gel dolu sayfaa olmuş oluyor.
Size bişey sorsam doktor Demir ilacı vermiş ben alırken hiç d
Kat etmedim nasıl diye eve geldim açtım 10 tane küçük şişelerde sıvı var prospektüsü okudum yok bişey nasıl kullanmam bilemedim duyulanı karıştırıp içicim küçük şişenin hepsini biandamı içecek bilmiyorum.adı ferplex fol bilgisi olan varmıı

Hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini onlar sağlıklı sıhhatli olsunlarda cinsiyet önemli değil tabii ama merakta insanı delirtiyor ben öğrendim rahatladım şimdi tek korkum sonradan dr un aa bu erkekmiş dememesi gerçi yüzde 200 kız dedi şimdi erkeğe çevrirse atlarım boğazına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…