Sanırım hormondan saçmaaa şeylere ağlıyorum..ama görsennnn sankii olay olmuşçasına
Bende hamilelikte hiç tatlı çikolata yemedim ama şöyle ekşi kırmızı meyveli dondurmalara hastayım bir tek onları yiyebiliyorum
yaa bide şeker diyince 24. hafta gibi şeker yüklemesi yapıyorlarmış ya duydun mu hiç ??? onun için test mi yapacaklar herkese yüklüyolar mı
canan karatay vücudunuza şeker zehrini yükletmesin hamileler diyordu :26:
Bana sadece demir hapi verdi. Baska bisey vermedi, nrmalde diger haplri veriliyor mu herkese.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım hiçbirşeyini kurma hamilelikten hotmonlar iki kat hassas normaldir. Birde bu hamileliği ilk yaşayanlara nedense herkesin saçma sapan fikirleri oluyor benimde sinir olduğum konu bu ilk bebeğimiz diye karacahil ilan etmedikleri kalıyor saçma sapan tairfler saçma sapan cinsiyet tahminleri falan falan bir sürü şey söylüyolar bende ilk başta kimseyi kırmayım diye dinliyodum yapmayacağım halde sonra bi daraltı geldi hepsinden herkesten heeeeyttt dedim tırnaklarımı çıkardım çok şükür artık kimse fikir beyan edemiyo
kızlar buradaki herkes ikili testi yaptırdı mı
Bana sadece demir hapi verdi. Baska bisey vermedi, nrmalde diger haplri veriliyor mu herkese.
harika ciciler almışsın, Rabbim mutlulukla sağlıkla kullanacağın günleri de göstersin
bende almak istiyorummmama cinsiyet belli değil bi belli olsun Alllllahh
Aynen bende önceden çikolataya hastaydım şimdi canım hiç çekmiyor ama dondurma ve meyve offf çok yiyorumyarasın bebişlere inş.
Sanırım ben o bebek küvetlerinden almıcam bizim banyo basamaklı küvet şeklinde eşimin kucağına vercem o tutucak ben köpürtücem sonrada banyo sıcakken kremleyip giydirip çıkarıcamevin ortasındaki bebek küvetlerinde üşür gibi geliyo
Bende hamilelikte hiç tatlı çikolata yemedim ama şöyle ekşi kırmızı meyveli dondurmalara hastayım bir tek onları yiyebiliyorum
yaa bide şeker diyince 24. hafta gibi şeker yüklemesi yapıyorlarmış ya duydun mu hiç ??? onun için test mi yapacaklar herkese yüklüyolar mı
canan karatay vücudunuza şeker zehrini yükletmesin hamileler diyordu :26:
Ben eleviti herkese dr belli bi haftadan sonra veriyor diye biliyorum hatta ben dr a bu vitamini içmem şart mı zaten düzenli besleniyorum demiştim hergün 1 kg ıspanak 2 kg c vitamini alabiliyorsan içme demişti anlamıştım durumu
haha kız saçmalama bizde yiyoruz ya...
tamam çok fazlası zararlı ama hiç ağzına koymıcan diye bişey yok
kızlar buradaki herkes ikili testi yaptırdı mı
şeker yüklemesinin yapılmasını tavsiye ediyorlar cnm önce normal de kandaki glikoz miktarı ölçülüyor. daha sonra şekerli su içirip belli saatlerde kan alıp kandaki glikoz miktarina bakılıyor. yuksek cıkarsa diyet veriliyor. gebelik şekeri erken doğuma ve bebek ölümelrine sebep olabiliyormuş allah korusun. özellikle ailesinde şeker hastası olanlar, kilolu hamile kalanlar yaptırması gerekiyormuş.
bende izledim onu, ben 1. ayda hamile olduğumu bilmeden yaptırmıştım ssk da, sonuçlarda yanlış çıkmış yorumlayamadı salak doktorlar, boşu boşuna bebeğe şeker yüklemişim. Bence yaptırmayın, ben yaptırmicam şekerim çıkmış kabul et derim ona göre beslenirim. yazık ya
yok kız sevmiyom ben tatlı, iyice isteksizleştim regl olamayınca hiç çekmiyo
5 aydır hiç çikolata yemedim
Sağol canım benim tecrübelerin bizim için önemli normal doğum birazda konsantrasyon işi başından beri normal doğum düşünüyorum dr um da motive olmanın normal doğumu tetiklediğini söylüyor inşallah açılmadır suyun gelmesidir gibi fiziki işlerde normal doğumu tetikler
Ben 13. Haftaya girecem simdiye kadar folik asit kullandim icinde b12 olan, onu biraktirim demir hapi verdi.. baska birşey vermedi. Elevit ne zaman kullaniliyor.
12. haftadan sonra kullandım ben ama ben decavit kullandım elevitte domuz yagı varmış
Bana neden vermedi acaba decavit ne hapi.
o da vitamin hapı neden o yazılıyor bilmiyorum ama degerleri aynı digeriyleBana neden vermedi acaba decavit ne hapi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?