2014 Kasım Anneleri

şeker yüklemesinin yapılmasını tavsiye ediyorlar cnm önce normal de kandaki glikoz miktarı ölçülüyor. daha sonra şekerli su içirip belli saatlerde kan alıp kandaki glikoz miktarina bakılıyor. yuksek cıkarsa diyet veriliyor. gebelik şekeri erken doğuma ve bebek ölümelrine sebep olabiliyormuş allah korusun. özellikle ailesinde şeker hastası olanlar, kilolu hamile kalanlar yaptırması gerekiyormuş.

Bana sadece demir hapi verdi. Baska bisey vermedi, nrmalde diger haplri veriliyor mu herkese.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben eleviti herkese dr belli bi haftadan sonra veriyor diye biliyorum hatta ben dr a bu vitamini içmem şart mı zaten düzenli besleniyorum demiştim hergün 1 kg ıspanak 2 kg c vitamini alabiliyorsan içme demişti anlamıştım durumu

Hihihi ii yapmışsın...ben de öyle yapcam :)

Bana sadece demir hapi verdi. Baska bisey vermedi, nrmalde diger haplri veriliyor mu herkese.

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 15+5 deyim yarın bebeğimizin cinsiyetini öğrenecegiz elevit vermişti doktorum 12. haftada ama içinde domuz yagı varmış o yüzden decavit kullandım bakalım yarın demr ilacı verecek mi doktorum ayrıca balık yağı kullanayım diye soracagım bakalım ne diyecek

Ohh

bende izledim onu, ben 1. ayda hamile olduğumu bilmeden yaptırmıştım ssk da, sonuçlarda yanlış çıkmış yorumlayamadı salak doktorlar, boşu boşuna bebeğe şeker yüklemişim. Bence yaptırmayın, ben yaptırmicam şekerim çıkmış kabul et derim ona göre beslenirim. yazık ya

Ben 13. Haftaya girecem simdiye kadar folik asit kullandim icinde b12 olan, onu biraktirim demir hapi verdi.. baska birşey vermedi. Elevit ne zaman kullaniliyor.

kızlar buradaki herkes ikili testi yaptırdı mı

Ben yaptirdim 60 tl ye.. 3 hafta snrada 3lü test yapilacak oda 25 tl mis. 2li temiz cikti, 3lüye niye gerek duydu bilmiyorum.

benim eşimde duymuş geçen doktora gidişimizde sordu zorunlu değil dedi vücutta ki eksiklikleri başka türlüde karşılanabilir dedi bende bilgim yok henüz araştırmadım da bakalım

yok kız sevmiyom ben tatlı, iyice isteksizleştim regl olamayınca hiç çekmiyo
5 aydır hiç çikolata yemedim

bende tiksindim tatlıdan hamilelikten önce günde 2 çikolata yerdim..
hamile kaldığımdan beri toplamda 1 tane yemişimdir belki onlarda da midem bulandı...

Bende arkadaşa katılıyorum 2 çocuğum da normal oldu çook güzel bir duygu inşallah bunuda normal düşünüyorum

Ben 13. Haftaya girecem simdiye kadar folik asit kullandim icinde b12 olan, onu biraktirim demir hapi verdi.. baska birşey vermedi. Elevit ne zaman kullaniliyor.

12. haftadan sonra kullandım ben ama ben decavit kullandım elevitte domuz yagı varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…