merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 15+5 deyim yarın bebeğimizin cinsiyetini öğrenecegiz elevit vermişti doktorum 12. haftada ama içinde domuz yagı varmış o yüzden decavit kullandım bakalım yarın demr ilacı verecek mi doktorum ayrıca balık yağı kullanayım diye soracagım bakalım ne diyecek
Hoşgeldin aynı haftada ve gundeyiz umarım sağlıkla kucagimiza alırız inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana neden vermedi acaba decavit ne hapi.
Ben 13. Haftaya girecem simdiye kadar folik asit kullandim icinde b12 olan, onu biraktirim demir hapi verdi.. baska birşey vermedi. Elevit ne zaman kullaniliyor.
çok geçmiş olsun..allah bi daha yaşatmasın..araştırıldımı senin..benimde bi kaybım var..pıhtılaşma çıktı..clexan kullanıyorum hergün..inş bebişlerimizi sağlıkla alırız kucamıza
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende tiksindim tatlıdan hamilelikten önce günde 2 çikolata yerdim..
hamile kaldığımdan beri toplamda 1 tane yemişimdir belki onlarda da midem bulandı...
Zeyy bende tatlı hastasıydım yemedim hiç hamilelikten beri meyve istşyor canım daha çok acaba seninkilerde kız mı
bende bu aralar tatlı olarak sadece dondurma yiyebiliyorum hatta favorim oldu diyebilirim :) bir de yaz meyveleri
Bende hamilelikte hiç tatlı çikolata yemedim ama şöyle ekşi kırmızı meyveli dondurmalara hastayım bir tek onları yiyebiliyorum
yaa bide şeker diyince 24. hafta gibi şeker yüklemesi yapıyorlarmış ya duydun mu hiç ??? onun için test mi yapacaklar herkese yüklüyolar mı
canan karatay vücudunuza şeker zehrini yükletmesin hamileler diyordu :26:
benimde canım hep meyve limon turşu ekşili şeyler istiyor...
yaaaaaa ben zaten kız hissediyorum hep..
bugünde içimden kendi kendime onlarla konuşurken "tamam mı kızlarım" diye bitirdim cümleyi
hayal kurarken de hep böyle pembeli pembeli geliyolar gözümün önüne..
erkek olursa da üzülmem tabi ki ama kız hissediyorum kısmet
Siz dondurma yazdıkça gözümün önünde dondurmalar dönüyo aşerdim şu anAma işteyim çıkıp almam mümkün değil sabretmeliyim
Ben az önce dondurmalı sufle aşerdim bak şimdi gene depreşti, ahhh
ben yaptırmadım canım 3 lü ve 4lü tarama testi varmış ikili test le aynı hemen hemen. onları da yaptırmıcam. ayrınıtılı ultrason yaptırıcam sadece.
benimde hep ekşi çekiyor ccanım hatta tatlıdan iyice tiksindim ama bebeğimm erkekk
Anladim cnm. Hayirlisi olsun. Allah saglikla sihhatle hayirliisiyla kavustursun evlatlarmiza. Birde android telefon cok zarar verer mi hamilelikte
Kizlar sizde kasik agrisi devam ediyormu?
Benimkisi boyle batma seklinde ve sanki birisi cimciriyormus gibi gelip geciyor boyle hisseden var mi?
Ben az önce dondurmalı sufle aşerdim bak şimdi gene depreşti, ahhh
karın bölgene yakın tutma canım telefonu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?