2014 Kasım Anneleri

Hoşgeldin aynı haftada ve gundeyiz umarım sağlıkla kucagimiza alırız inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana neden vermedi acaba decavit ne hapi.

vitamin hapı cnm takviye için 12. haftadan sonra veriyorlar. beni kendime getiriyor açıkçası iş ev birde 3 yaşındaki yaramaz kızım hiç halim olmuyor. keşke doğal yollardan alabilsek bu vitaminleri. bana da doktorum elevit verdi ama sağlıkçı bir yakınım beni uyardı decavit kullan dedi. yazdırıp alabilirsin

Ben 13. Haftaya girecem simdiye kadar folik asit kullandim icinde b12 olan, onu biraktirim demir hapi verdi.. baska birşey vermedi. Elevit ne zaman kullaniliyor.

Bana ikili test için gittiğimde vermişti 9. Haftaydı sanırım

canım bendede pıhtılaşma var iğne kullanıyorum 0,6 clexan

bende tiksindim tatlıdan hamilelikten önce günde 2 çikolata yerdim..
hamile kaldığımdan beri toplamda 1 tane yemişimdir belki onlarda da midem bulandı...

Zeyy bende tatlı hastasıydım yemedim hiç hamilelikten beri meyve istşyor canım daha çok acaba seninkilerde kız mı

Ben de elevit kullanıyordum, sonra şu yağ muhabbetinden decavite geçtim..dr uma decavit kullanıyırum dediğimde onlar aynı firmanın zaten dedi...yani aslında elevit de decavit de aynı, ilaç şirketi ikisini de satışa sunuyor, kim hangisini alırsa...rengi dahi aynı...

Zeyy bende tatlı hastasıydım yemedim hiç hamilelikten beri meyve istşyor canım daha çok acaba seninkilerde kız mı

benimde canım hep meyve limon turşu ekşili şeyler istiyor...
yaaaaaa ben zaten kız hissediyorum hep..
bugünde içimden kendi kendime onlarla konuşurken "tamam mı kızlarım" diye bitirdim cümleyi
hayal kurarken de hep böyle pembeli pembeli geliyolar gözümün önüne..
erkek olursa da üzülmem tabi ki ama kız hissediyorum kısmet

bende bu aralar tatlı olarak sadece dondurma yiyebiliyorum hatta favorim oldu diyebilirim :) bir de yaz meyveleri

Siz dondurma yazdıkça gözümün önünde dondurmalar dönüyo aşerdim şu an Ama işteyim çıkıp almam mümkün değil sabretmeliyim

Evet ya o çok zormuş yarım saat arayla 4-5 defa tatlı bi su içiyomuşsun. Arkadaşım anlattı artık o kadar içim bayıldı ki başımı kaldıramadım tadı çok kötü demişti

benimde hep ekşi çekiyor ccanım hatta tatlıdan iyice tiksindim ama bebeğimm erkekk

Kizlar sizde kasik agrisi devam ediyormu?

Benimkisi boyle batma seklinde ve sanki birisi cimciriyormus gibi gelip geciyor boyle hisseden var mi?

ben yaptırmadım canım 3 lü ve 4lü tarama testi varmış ikili test le aynı hemen hemen. onları da yaptırmıcam. ayrınıtılı ultrason yaptırıcam sadece.

Anladim cnm. Hayirlisi olsun. Allah saglikla sihhatle hayirliisiyla kavustursun evlatlarmiza. Birde android telefon cok zarar verer mi hamilelikte

Kizlar sizde kasik agrisi devam ediyormu?

Benimkisi boyle batma seklinde ve sanki birisi cimciriyormus gibi gelip geciyor boyle hisseden var mi?

tabiki ediyor canım doğuma kadarda edicek muhtemelen..
çünkü rahim büyüdüğünden bağlar geriliyor...
batma şeklinde hissediyoruz bizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…