2014 Kasım Anneleri

yassssahh hemşerimmm
beyaz zehir kızım bunlar yeme zararlı :86::86::86:

Vallahi ben koca bir hafta boyu hiç sağlıksız bişey yemiyorum ama haftada bir gün baklavacı hacıbabadayız yarım porsiyon yiyorum dr a söyledim daha kilo almadığım için bişey demedi favori gebeleri arasındaymışım dr gaza getirmeyi biliyor

Son düzenleme:
Sufle siyah kiiii bananeee yırttiyim bu sefer zeyno söz bidaha gık demicem size..

hehehe aferim yola gel böyle

hehe bi fazlalık yokmuşki kız dedi değişmez canım bence artık

Benim teyzem hamileyken doktorlar son ana kadar hep kız dedi. Tabi herşeyler cicili bicili alındı, kız bebek için. Neyse teyzem doğum için doğumhanede annem kapıda bekliyor, hemşire çıkıyor kucağında bebek "gözünüz aydın oğlunuz oldu", annem de "aaa yok o bizim değil, bizim kızımız olacak" diyor. Hemşire de "nasıl olur hanfendi içeride 1 tane doğum var". Annem bebeğe bir bakıyor aynı eniştem "tamam tamam ver o bizim" deyip alıyor Zavallı kuzen, uzun süre kız tulum ve zıbınları giymek zorunda kalmıştı

Nasıl geçti kontrolün bebeğin keyfi yerinde mi?

güzel geçti canmm..4gün ilerden geliyoz..(13+6)cinsiyet göstermedi..kıkırkıpırdı sıpa:) maşallah..ilgin için teşekkür ederiz teyzesi..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Süper yaaa vallahi koptum o bizim değil biz kız bekliyoruz demiş demek

Güzel bir haber gözün aydın 3 Haziran'da gideceğim bende.

Güzel bir haber gözün aydın 3 Haziran'da gideceğim bende.

saol canmm..inş sende güzel haberlerle dönersin..benide haziran 2de 3lü teste çağırdı..bakalım nolcak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bide erkek bebek pipisinden daha rahat anlaşılır diyolar pehh. ben mavi almicam pek, çok banel, orta renkler alıcam, belki sonraki bebişe de giydiririm

Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini

Sağol canım çok iyi oldu bu
doğum rapor gün sayısı 112 girilecekmiş bu arada

bu olaya çok güldüm ama başımıza gelmez inş. çok kötü bi durum yaa

Benim annem ve teyzem de dogustan kalca cikigi normal dogum yapmislar hep... ancak tabiki bir ortopedi uzmani degerlendirmeli riskleri
Yalniz ben ameliyatsiz duzeldim. Anneniz ve teyzenizde o sekilde mi duzeldi. Benim dogustandi hic ameliyat olmadim. Kalca cikigi tedavi edilmezse ya da ameliyatla tedavi edilirse topal yurumek söz konusu. Normal dogumda butun catii kemikler aciliyor zorlama oluyor mantiken dusununce riskli. Sonraki kontrolumde dokturuma sorucam bu konuyu

Süper yaaa vallahi koptum o bizim değil biz kız bekliyoruz demiş demek

Ne yapsın annem de yazık, hep kız olacak diye hazırlanmışlar , şaşırmış bizim kız olacaktı o bizim değil demiş

Hadi bakalım güzel haberlerle gelmene sevindim. Bizim bu sıpalar kız galiba, illa göstermicekler yani. Dansöz gibi kıvırıyorlar içeride, şeyi görücez yok

Bide erkek bebek pipisinden daha rahat anlaşılır diyolar pehh. ben mavi almicam pek, çok banel, orta renkler alıcam, belki sonraki bebişe de giydiririm

Ya ben tatlı bir yeşil var onu çok seviyorum mesela, ekru tonları, turuncu tonları güzel oluyor. Hadi renk meselesini geçtim de, erkek çocuk için olanda farklı desen, kız çocukta farklı desen oluyor. Renk olsa sadece yine iyi.

bu olaya çok güldüm ama başımıza gelmez inş. çok kötü bi durum yaa

Gelmemesini umuyorum bende

Folik asit ve minumum vitaminler var..

Hımm iyi birşey o zaman , içmeye devam

Sağol canım çok iyi oldu bu
doğum rapor gün sayısı 112 girilecekmiş bu arada

Şeyi anlamadım ben,
2 ücret çıkıyo ya altta, biri yatarak biri ayakta tedavi. O iki ücreti de görüldüğü gibi alacak mıyım yoksa 3 te 2 ki ve 2 de 1 i ni mi alacağım onu anlamadım. Sen biliyomusun?

Carputii birsey sorucam bilginiz varsa lutfen yardimci olur musunuz. Ben normal dogum istiyorum fakat bebekken sag kalcam cikikmis o zaman tedavi edildi ve o gun bugundur hicbir sorunum olmadii. Bu normal doguma engel midir.

Annem ve teyzem ameliyat olmuslar zamaninda..mesela ablaminda kucukken kuyruk sokumu kirilmisti ortopedi dr u normal dogumu onermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…