yassssahh hemşerimmm
beyaz zehir kızım bunlar yeme zararlı :86::86::86:
Sufle siyah kiiii bananeee yırttiyim bu sefer zeyno söz bidaha gık demicem size..
Hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerinionlar sağlıklı sıhhatli olsunlarda cinsiyet önemli değil tabii ama merakta insanı delirtiyor ben öğrendim rahatladım şimdi tek korkum sonradan dr un aa bu erkekmiş dememesi gerçi yüzde 200 kız dedi şimdi erkeğe çevrirse atlarım boğazına
Hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerinionlar sağlıklı sıhhatli olsunlarda cinsiyet önemli değil tabii ama merakta insanı delirtiyor ben öğrendim rahatladım şimdi tek korkum sonradan dr un aa bu erkekmiş dememesi gerçi yüzde 200 kız dedi şimdi erkeğe çevrirse atlarım boğazına
Nasıl geçti kontrolün bebeğin keyfi yerinde mi?
Benim teyzem hamileyken doktorlar son ana kadar hep kız dedi. Tabi herşeyler cicili bicili alındı, kız bebek için. Neyse teyzem doğum için doğumhanede annem kapıda bekliyor, hemşire çıkıyor kucağında bebek "gözünüz aydın oğlunuz oldu", annem de "aaa yok o bizim değil, bizim kızımız olacak" diyor. Hemşire de "nasıl olur hanfendi içeride 1 tane doğum var". Annem bebeğe bir bakıyor aynı eniştem "tamam tamam ver o bizim" deyip alıyorZavallı kuzen, uzun süre kız tulum ve zıbınları giymek zorunda kalmıştı
güzel geçti canmm..4gün ilerden geliyoz..(13+6)cinsiyet göstermedi..kıkırkıpırdı sıpa:) maşallah..ilgin için teşekkür ederiz teyzesi..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzel bir haber gözün aydın3 Haziran'da gideceğim bende.
Benim teyzem hamileyken doktorlar son ana kadar hep kız dedi. Tabi herşeyler cicili bicili alındı, kız bebek için. Neyse teyzem doğum için doğumhanede annem kapıda bekliyor, hemşire çıkıyor kucağında bebek "gözünüz aydın oğlunuz oldu", annem de "aaa yok o bizim değil, bizim kızımız olacak" diyor. Hemşire de "nasıl olur hanfendi içeride 1 tane doğum var". Annem bebeğe bir bakıyor aynı eniştem "tamam tamam ver o bizim" deyip alıyorZavallı kuzen, uzun süre kız tulum ve zıbınları giymek zorunda kalmıştı
hehehe aferim yola gel böyle
hehe bi fazlalık yokmuşki kız dedi değişmez canım bence artık
Selam kızlar😊bugün hiç bakamadım size yoğunluktan,yarın 15+2oluyoruz belki doktorumuz cinsiyetini söyler artık🙏🙏 dünden beri içim içime sığmıyor yarın saat 10 da randevumuz dua edin bize olur mu.hem bebiş iyi olsun hem de cinsiyetini öğrenelim😊
Kızlar doğum parası hesaplama linki
http://www.calismadunyasi.com/dogum-parasi-ne-kadar-alirim.html
işinize yararsa.
Yalniz ben ameliyatsiz duzeldim. Anneniz ve teyzenizde o sekilde mi duzeldi. Benim dogustandi hic ameliyat olmadim. Kalca cikigi tedavi edilmezse ya da ameliyatla tedavi edilirse topal yurumek söz konusu. Normal dogumda butun catii kemikler aciliyor zorlama oluyor mantiken dusununce riskli. Sonraki kontrolumde dokturuma sorucam bu konuyuBenim annem ve teyzem de dogustan kalca cikigi normal dogum yapmislar hep... ancak tabiki bir ortopedi uzmani degerlendirmeli riskleri
Bide erkek bebek pipisinden daha rahat anlaşılır diyolar pehh. ben mavi almicam pek, çok banel, orta renkler alıcam, belki sonraki bebişe de giydiririm
hehe bende de hiç fazlalık yok, 6 kilocuk aldım sadece
Ya bende decavit kullanıyorum, 2 günde 1 tane al demişti doktorum. Ne vitamini bu, yok yani benimde saflığım bu tabi de, hiç araştırmadım valla.
Süper yaaavallahi koptum o bizim değil biz kız bekliyoruz demiş demek
güzel geçti canmm..4gün ilerden geliyoz..(13+6)cinsiyet göstermedi..kıkırkıpırdı sıpa:) maşallah..ilgin için teşekkür ederiz teyzesi..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bide erkek bebek pipisinden daha rahat anlaşılır diyolar pehh. ben mavi almicam pek, çok banel, orta renkler alıcam, belki sonraki bebişe de giydiririm
bu olaya çok güldüm ama başımıza gelmez inş. çok kötü bi durum yaa
Folik asit ve minumum vitaminler var..
hehe bende de hiç fazlalık yok, 6 kilocuk aldım sadece
Sağol canım çok iyi oldu bu
doğum rapor gün sayısı 112 girilecekmiş bu arada
Ahahaha akşam oldu terelelliye bağladım been yine (musiki eşliğinde)Hahah ben bebişteki fazlalıktan bahsetmiştim cicim
kaçıncı haftadasıız
Carputii birsey sorucam bilginiz varsa lutfen yardimci olur musunuz. Ben normal dogum istiyorum fakat bebekken sag kalcam cikikmis o zaman tedavi edildi ve o gun bugundur hicbir sorunum olmadii. Bu normal doguma engel midir.
Yalniz ben ameliyatsiz duzeldim. Anneniz ve teyzenizde o sekilde mi duzeldi. Benim dogustandi hic ameliyat olmadim. Kalca cikigi tedavi edilmezse ya da ameliyatla tedavi edilirse topal yurumek söz konusu. Normal dogumda butun catii kemikler aciliyor zorlama oluyor mantiken dusununce riskli. Sonraki kontrolumde dokturuma sorucam bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?