Olsun o da iyi canım, benim hamile kaldığımda doğum parasından haberim bile yoktu.
ben çıkar öperim hepinizi göbeğnizden
kızlar ben 13.haftann içindeym,şimdiye kadar kayıtlı olduğum sağlık ocağına gidip hamileliği bildirmedim sizce bi sıkıntı olur mu?ya umarım şimdiye dek yapılması gereken kritik bişi yoktur da kaçırmış olmam ????
Ben kustugumda kasiklarim agriyo. Kusarken kasiliyorum. Sizde de oluyor mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olmaz mı hiç canım ya aynaya bakmak istemiyorum sonrasında insanlıktan çıkıyorum o an Allah yardımcımız olsunbir de benim yanaklarımın üst tarafları kızarıyor çok nokta nokta kırmızılar oluşuyor ve geçmiyor uzun süre .ödüm kopuyor öyle kalcam diye :18:
4,5 kez mi! Ortalaması mı? Allah yardımcınız olsun arkadaşım zor valla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah geçirmişsin sen çok sevindim benimde geçer inşallah
kızlar ben 13.haftann içindeym,şimdiye kadar kayıtlı olduğum sağlık ocağına gidip hamileliği bildirmedim sizce bi sıkıntı olur mu?ya umarım şimdiye dek yapılması gereken kritik bişi yoktur da kaçırmış olmam ????
kızlar ben de 17. haftamdayım ve doktorum balık hapıyla demir hapı vermişti onları kullunıyorum siz neler kullanıyorsunuz? elevit, decavit fln bana söylemedi hiç doktor..
Karnım ağrıyor yaa
Eleviit birde gyno ferrol gibi bişey adı onları içiyorum canım ben
tam olarak nasıl bir ağrı bende de oluyor da acaba aynı mı? benim göbek deliğimin hemen çevresi acıyo ağrıo yemek yedikten sonra...geriliyor iyicene
kızlar ben de 17. haftamdayım ve doktorum balık hapıyla demir hapı vermişti onları kullunıyorum siz neler kullanıyorsunuz? elevit, decavit fln bana söylemedi hiç doktor..
Yaa adet ağrısı dicem ama tam da öyle değil bıçak gibi keskin değil, derinden geliyoor, ğöğsümün altında gibi...
Eleviit birde gyno ferrol gibi bişey adı onları içiyorum canım ben
ben de gynoferon (demir hapı) ve marincap (balık hapı) içiyorum.. bi ben mi içmiyorum decavit veya elevit?
Geçmiş olsun canım,çok kötüyse doktorunu ara istersen geçmicek gibiyse..
Sağol kuzum yarın dr a gitsem ii olcak
Kıyamamözürdilerim canım düşüncesizlik ettim ( kendi adıma )
Zeyy bende tatlı hastasıydım yemedim hiç hamilelikten beri meyve istşyor canım daha çok acaba seninkilerde kız mı
inşallah hayırlısıyla dogurmak nasip olur cinsiyetini öğrendiniz mi
benimde canım hep meyve limon turşu ekşili şeyler istiyor...
yaaaaaa ben zaten kız hissediyorum hep..
bugünde içimden kendi kendime onlarla konuşurken "tamam mı kızlarım" diye bitirdim cümleyi
hayal kurarken de hep böyle pembeli pembeli geliyolar gözümün önüne..
erkek olursa da üzülmem tabi ki ama kız hissediyorum kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?