2014 Kasım Anneleri

eneeem senle doğumumuz aynıymış . yok canım sağlık ocağında bişeycik yapmadılar bu zamana kadar.olsa dr un söylerdı zaten :)

Ben kustugumda kasiklarim agriyo. Kusarken kasiliyorum. Sizde de oluyor mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olmaz mı hiç canım ya aynaya bakmak istemiyorum sonrasında insanlıktan çıkıyorum o an Allah yardımcımız olsun bir de benim yanaklarımın üst tarafları kızarıyor çok nokta nokta kırmızılar oluşuyor ve geçmiyor uzun süre .ödüm kopuyor öyle kalcam diye :18:

Evet bende de oluyor noktalar,galiba onlar kilcal damarlarla alakali.. doktor bana öyle demisti.

4,5 kez mi! Ortalaması mı? Allah yardımcınız olsun arkadaşım zor valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet 4,5 kez.. safra kusardim midem bos olunca.. gastritim var cunku.

Maşallah geçirmişsin sen çok sevindim benimde geçer inşallah

Insallah. Hamile kalmadan kilo almaktan korkmustum. Simdi midem bulanmasinda hep kilo alayim diyorum..

yok canım bir sorun olmaz 20.hafta için bana randevu vermişlerdi tetanoz aşısı için.. o gün tahliller yapılıp bebeğin kalp atışları da dinlenecekmiş..

kızlar ben de 17. haftamdayım ve doktorum balık hapıyla demir hapı vermişti onları kullunıyorum siz neler kullanıyorsunuz? elevit, decavit fln bana söylemedi hiç doktor..

kızlar ben de 17. haftamdayım ve doktorum balık hapıyla demir hapı vermişti onları kullunıyorum siz neler kullanıyorsunuz? elevit, decavit fln bana söylemedi hiç doktor..

Eleviit birde gyno ferrol gibi bişey adı onları içiyorum canım ben

Karnım ağrıyor yaa

tam olarak nasıl bir ağrı bende de oluyor da acaba aynı mı? benim göbek deliğimin hemen çevresi acıyo ağrıo yemek yedikten sonra...geriliyor iyicene

Yaa adet ağrısı dicem ama tam da öyle değil bıçak gibi keskin değil, derinden geliyoor, ğöğsümün altında gibi...

Kıyamam özürdilerim canım düşüncesizlik ettim ( kendi adıma )

Yok canım ne demek böyle düşünürsen asıl ben üzülürüm. Gün içinde etrafımdaki herkes, en çok ta öğrencilerimden her türlü tatlıdan yemekten bahsediyolar zaten . Sorun değil yani :)

Sadece tansiyon ölçülüyo, kilo ölçlüyo, ve son adet tarihini söylüyosun o kadar canım aşı için tarih söyliycek ona daha var zaten

Zeyy bende tatlı hastasıydım yemedim hiç hamilelikten beri meyve istşyor canım daha çok acaba seninkilerde kız mı

Canım bende tatlı hastası olmama rağmen hamileliğimde hiç yiyemiyorum. Ekşiye ve meyveye olan isteğim çok fazla. Ve benimki KIZ:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah hayırlısıyla dogurmak nasip olur cinsiyetini öğrendiniz mi

Maalesef göstermëdi süpriz artık haziran da inş seninki belli mi

Bende ekşi şeyler için ölüyorum sabah akşam yiyorum gece canım turşu suyu çekti yaa

Acaba ye ekşiyi olayı gerçek mi ne dersiniz???:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…