2014 Kasım Anneleri

O kadar da yapasın canım devletimiz :)) biz asıl şu 6 ay izne denk gelemedik bide o olsaydı tam olacaktı
Aman devletten bişi istemiyorum ben artık, aldığının kat ve katını geri alıyo. Boşversene.

bende 16. hafftadayım ve 53 dü hamile kalınca 52 kiloyum acaba iyi bakamıyom mu bebişe

4 aya kadar kilo almasan sorun olmaz. İyi bakıyorsun bebişe korkma :) Ben kötü bakıyorum asıl bu kadar kilo almak doğru değil..

Canım bende tatlı hastası olmama rağmen hamileliğimde hiç yiyemiyorum. Ekşiye ve meyveye olan isteğim çok fazla. Ve benimki KIZ:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eskiler doğru mu diyo acaba :44: hiç inanmazdım oysa

ben ilk günden beri ekşiyi çok seviyorum soğuk soğuk bişeyler istiyor canım ve tatlıdan hoşlanmıyorum ama oğluşum olacak

erkek çocukta anne güzelleşir derler aksine benim cildim bozuldu, hiç bir belirti uymadı bana

bence herşey atmasyondan ibaret

Eskiler doğru mu diyo acaba :44: hiç inanmazdım oysa

Tesadüf olsa gerek sanırım ama gerçekten benim gibi tatlı manyağı nasıl bu hale geldi diye düşünüyorum:) bebişim ilk kez doktora gittiğimizde tadelle çikolatayı tadınca, ultrasonda mutluluktan çıldırmış gibiydi, hoplayıp duruyordu😄 birde benim göğüslerim ilk günden bu yana çok büyüdü. Erkek olan arkadaşlarım öyle olmadı. Ve bir de hala mide bulantısı çekiyorum( kızlarda daha uzun sürüyormuş😔

Günaydin, bulanti konusunda asmis biri olarak ben de kiz oldugunu düsünüyorum nerdeyse 100% eminim o kadar yani 😊
Benim gönlümden gecen de bu, bi zeynep´im olmasini coook istiyorum

Benim de göğüslerim aşırı büyüdü; ama benimki erkek :) gebeliğin genel belirtisidir zaten süt kanalları gelişir çok alakası yok cinsiyetle galiba... ama mide bulantısı genel olarak doğru sanırım benim de hiç midem bulanmadı, bebeği kız olan arkadaşım 5. Ayda hala mide bulantısı yaşıyor, kuzenlerim de öyleydi kız bebekte aşırı mide bulantısı çekmişlerdi...

Aynen ben de tatlıyı çok sevmeme rağmen canım hiç tatlı istemiyor ekşi ve soğuk şeyler istiyo canım benim bebiş de erkek :)

Merhaba arkadaşlar, kız anneleri arasına bende katılmış bulunmaktayım zaten 4 yaşında bir oğlum vardı Rabbim yine gönlüme göre verdi inş. sağlıkla kucağımada alırım...

kızlar benim iki hamileliğimdeki sıkıntılarımda aynıydı oğlumda 5 ay bulantı kusma ve peynir ekmekle beslendim bundada hala peynir ekmekle besleniyorum hala kusuyorum ikisindede deliler gibi sevdiğim tatlıdan çok iğrendim o yüzden buda erkektir diye tahmin ediyordum ama kız olsun istiyordum kıpır kıpır hiç yerinde durmayan kızım büyüyor doktor 14 ünde kaçar bu kız bu kıpırtıyla dedi

hayırlı olsun canım, allah gönlüne göre vermiş :)
kızlar bu doğum parası nedir? akşam eşime bahsettim yok öyle birşey diyor, sadece özel sektör için mi diyeceğim devlet diyorsunuz! üniversite çalışanları ya da 657 liler de alıyor mu?

devlet memurları almaz çünkü memurlar doğum izni süresince maaşlarını alırlar, doğum parası ssk lı anneler için geçerlidir

cinsiyetle ilgili hiçbirşey bende de tutmuyor ki ve sabırla bekliyorum öğrenmeyi, akşam2 tane rüya gördüm, birinde annem beni onlara davet ediyor, misafirlerimiz var mutlaka gelin diyor, kim gelecek diyorum, sizin kızı istemeye gelecekler diyor, nasıl diyorum daha dünyaya bile gelmedi, nasıl olduğunu bile bilmiyorlar, olsun diyor senin kızın sana benzeyecek, kaçırmak istemiyorlar :26: sonra 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu görüyorum benim kızımmış, eşime de bana da çok benzemiyor, uzun kıvırcık saçlı, kumral çıtı pıtı bir kız, o rüya bitiyor sonra bir bebek doğuruyorum, bu kez kumral erkek ve onu sırayla 2 göğsümden de emziriyorum, ama o ben bakarken emiyor bakmazken elindeki tosru ısırıyor, göğsümün ucuyla oynuyor, etrafına bakıyor falan:26:

yorumlanabilir mi bu rüyalar kızlar

senle haftalarımız aynı hatta benden öndesin nasıl hala öğrenemedin ki :26:

ben 11+4 de öğrendim

senle haftalarımız aynı hatta benden öndesin nasıl hala öğrenemedin ki :26:

ben 11+4 de öğrendim

en son 12+0 da gittim ikili test için, sormadım, netleşsin diye bekledim, çünkü sonradan değişmesini istemiyorum şimdi da haftaya gidicem

11+4 te ne dedi sana doktorun?

Son düzenleme:
en son 12+0 da gittim ikili test için, sormadım, netleşsin diye bekledim, çünkü sonradan değişmesini istemiyorum şimdi da haftaya gidicem

11+4 de benim doktor kendi söyledi erkeğe benziyor diye zaten bende başından beri erkek hissetmiştim

14+2 de pipinin resmini bile verdi doktor

Son düzenleme:

hayırlı olsunn..kız oldunu öğrendiğinde kaç haftalıktı canmm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşin patron mu acaba :)
sgk dan alınıyor doğum parası, soğuma kadar son 1 sene içerisinde 3 aylık sgk ya primlerinin yatırılmış olması yetiyo. Sonra işgöremezlik bedeli diye doğum parası veriyorlar. Tüm ssk lı çalışan ve doğum yapan annelere veriliyor.
http://www.calismadunyasi.com/dogum-parasi-ne-kadar-alirim.html

devlet memurları almaz çünkü memurlar doğum izni süresince maaşlarını alırlar, doğum parası ssk lı anneler için geçerlidir

vayy bilmiyordum memurların doğum izni süresinde maaş aldıklarını. peki memurlarda da toplam 4 ay mı izin var, 1 sene ücretsiz yapabiliyo isterse diye duydum. Normal özel sektör sgk lı annede 1 sene ücretsiz izin yok dimi, istediği taktirde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…