2014 Kasım Anneleri

Bende ekşi şeyler için ölüyorum sabah akşam yiyorum gece canım turşu suyu çekti yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acaba ye ekşiyi olayı gerçek mi ne dersiniz???:))

Bakalım bi kaç hafta sonra görcez doğru mu

Kızlar sizin de karnınızın bir tarafında sertlik oluyor mu? Benim karnımda bebeğin olduğu yerde (ultrasondan biliyorum) sertlik oluyor bazen bebeğin poposu olduğunu düşünüyorum

Kızlar sizin de karnınızın bir tarafında sertlik oluyor mu? Benim karnımda bebeğin olduğu yerde (ultrasondan biliyorum) sertlik oluyor bazen bebeğin poposu olduğunu düşünüyorum

Canim ayni sey bana da oluyor biraz dikkat ettim idrara sıkısıkken hissediyorum sadece sanirim o hissettigimiz mesane😔bu haftalar bebegi o kadar net hissetmek icin cok erken..

Canim ayni sey bana da oluyor biraz dikkat ettim idrara sıkısıkken hissediyorum sadece sanirim o hissettigimiz mesane😔bu haftalar bebegi o kadar net hissetmek icin cok erken..

mesane neden hamile degilken hisetmiyorduk peki?

banada oluyor hisediyorum ama hep degil, sadece bi kisim sertlesiyor yani orda birsey oldugnu biliyorum, esim bastirma bebege zarar veririm diye korkuyo :) karnim doydugundada göbegim kocaman cikiyor :) ve ac karninayken bile yani farketmiyor tok ac, göbegim atiyor :) hani gözünüz atarya onun gibi :) tekme icin tabi daha cok erken ama bu hisetigim ne sizce?

çok zayıf olduğum için (1.60'a 45) bebiş olabileceğini düşündüm, olsun hayali bile güzel

aynen karnım doyduğunda kocaman oluyor :) bende de karın seyirmesi oluyor ama ona da damar atıyor diyorlar ..

Günaydın kizlar....

Kizlar gunaydin
İnanamiyorum dun doktora gittim ilk once suan tam ortada bisey soyleyemiycem dedi
Sonra bakti bakti yuzde 80 kiz gibi dedi bu nezamandir bekledigim haberdi
Herkesin erkek benimkide oyle olur diye dusunmustum
Ama hala sevinemiyorum degisme ihtimali vardir dimi kendimi kaptirmiyim

Ayrica sunlarida belirtiyim canim ne tatli ne eksi cekiyo karnim sivri gibi one dogru erkekte olur dedikkerinden
Goguslerde pek bi buyume yok sadece dolgunlasti biraz killanmam artti hala normal yemek yiyemiyorum midem hemen rahatsizlaniyo

Günaydın kızlarrrrr bugün işte son gün ama ben hafta sonu dinlemicem akraba düğünü var hiççç gitmek istemiyorum şöyle bacaklarımı uzatıp evde keyif yapmak istiyorummmm, bol bol dinlenmek istiyorum bu benim hakkım ama

Benimde eşim şehir dışına çıktı 5gun yok tek başıma kaldım yaban ellerde vay le leee ağlayarak başladım güne anlayacağınız :thumbdown:

Günaydin hanımlar

Carsamba kontrole gittim dr elevite devAm dedi bide kan hapi verdi sizce bu ikisi birden cok fazla degilmi elevitin icinde cesit cesit vitamin var
bide kan hapi (demir) acaba eleviti iki gunde birmi icsem??? Başka bir şekilde tavsiye alan varmı doktorundan???

Gunaydinlarrr ya cteside calisilmazzzz ama yaaa esim evde misil misil uyuyo kiskniyrm valla:)))

günaydın.
bende öyle kullanıyorum kan hapı zaten aç karna onu sabah içiyorum vitaminide de akşam sıkıntı olmuyor doktorun dediğinden çıkma bence faydası olsun.

Gunaydinlarrr ya cteside calisilmazzzz ama yaaa esim evde misil misil uyuyo kiskniyrm valla:)))

günaydın.
ay sorma ya bugün benimde hiç gelesm yoktu ama napalım eşim uyuyodu aynen evde

ama gelmk zorundydm carsamba kacmk yaptk bu cumada kontrolum var adamlar biliyo gun saydgimi yinede cikarmylr :))

ama gelmk zorundydm carsamba kacmk yaptk bu cumada kontrolum var adamlar biliyo gun saydgimi yinede cikarmylr :))

normalde c.tesi çalışmak yok mu yani bana var malesef.bırakmayı mı düşünüon işi onlar çıkarmaz yasak çünkü hamileyi çıkarmak kendin çıkıcan ancak.

kaç haftalıksın canmm..bende kız isyiyorum..dr 12.haftada kıza benziyo demişti..2hafta sonra öğrencem inş..bence çok kaptırmayalım..değiişebilir

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlaar doğum parası ne ola kii :) benimde haberim yok
Google dan araştır, bir link verdim dün, tekrar atarım. Çalışan annelere doğum parası veriliyo 3 aylık maaş gibi bi rakam.

Evet 4,5 kez.. safra kusardim midem bos olunca.. gastritim var cunku.

Ayy ben dört buçuk algıladım, dört buçuk kere çıkartmak ne olaki demiştim. Pardon. Ben şimdiye kadar % 90 safra ve geniz akıntısı çıkardım. diş fırçalarken oldu hepsi. Safra da ne acı.. Tuzlu bisküvi yemei denedin mi sabah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…