Bende ekşi şeyler için ölüyorum sabah akşam yiyorum gece canım turşu suyu çekti yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Acaba ye ekşiyi olayı gerçek mi ne dersiniz???:))
Yok canım ne demek böyle düşünürsen asıl ben üzülürüm. Gün içinde etrafımdaki herkes, en çok ta öğrencilerimden her türlü tatlıdan yemekten bahsediyolar zaten . Sorun değil yani :)
Acaba ye ekşiyi olayı gerçek mi ne dersiniz???:))
Kızlar sizin de karnınızın bir tarafında sertlik oluyor mu? Benim karnımda bebeğin olduğu yerde (ultrasondan biliyorum) sertlik oluyor bazen bebeğin poposu olduğunu düşünüyorum
Canim ayni sey bana da oluyor biraz dikkat ettim idrara sıkısıkken hissediyorum sadece sanirim o hissettigimiz mesane😔bu haftalar bebegi o kadar net hissetmek icin cok erken..
Canim ayni sey bana da oluyor biraz dikkat ettim idrara sıkısıkken hissediyorum sadece sanirim o hissettigimiz mesane😔bu haftalar bebegi o kadar net hissetmek icin cok erken..
aynen karnım doyduğunda kocaman oluyor :) bende de karın seyirmesi oluyor ama ona da damar atıyor diyorlar ..mesane neden hamile degilken hisetmiyorduk peki?
banada oluyor hisediyorum ama hep degil, sadece bi kisim sertlesiyor yani orda birsey oldugnu biliyorum, esim bastirma bebege zarar veririm diye korkuyo :) karnim doydugundada göbegim kocaman cikiyor :) ve ac karninayken bile yani farketmiyor tok ac, göbegim atiyor :) hani gözünüz atarya onun gibi :) tekme icin tabi daha cok erken ama bu hisetigim ne sizce?
Günaydin hanımlar
Carsamba kontrole gittim dr elevite devAm dedi bide kan hapi verdi sizce bu ikisi birden cok fazla degilmi elevitin icinde cesit cesit vitamin var
bide kan hapi (demir) acaba eleviti iki gunde birmi icsem??? Başka bir şekilde tavsiye alan varmı doktorundan???
Gunaydinlarrr ya cteside calisilmazzzz ama yaaa esim evde misil misil uyuyo kiskniyrm valla:)))
Gunaydinlarrr ya cteside calisilmazzzz ama yaaa esim evde misil misil uyuyo kiskniyrm valla:)))
ama gelmk zorundydm carsamba kacmk yaptk bu cumada kontrolum var adamlar biliyo gun saydgimi yinede cikarmylr :))günaydın.
bende öyle kullanıyorum kan hapı zaten aç karna onu sabah içiyorum vitaminide de akşam sıkıntı olmuyor dokp:44:torun dediğinden çıkma bence faydası olsun.
günaydın.
ay sorma ya bugün benimde hiç gelesm yoktu ama napalım eşim uyuyodu aynen evde
ama gelmk zorundydm carsamba kacmk yaptk bu cumada kontrolum var adamlar biliyo gun saydgimi yinede cikarmylr :))
Kizlar gunaydin
İnanamiyorum dun doktora gittim ilk once suan tam ortada bisey soyleyemiycem dedi
Sonra bakti bakti yuzde 80 kiz gibi dedi bu nezamandir bekledigim haberdi
Herkesin erkek benimkide oyle olur diye dusunmustum
Ama hala sevinemiyorum degisme ihtimali vardir dimi kendimi kaptirmiyim
Ayrica sunlarida belirtiyim canim ne tatli ne eksi cekiyo karnim sivri gibi one dogru erkekte olur dedikkerinden
Goguslerde pek bi buyume yok sadece dolgunlasti biraz killanmam artti hala normal yemek yiyemiyorum midem hemen rahatsizlaniyo
Google dan araştır, bir link verdim dün, tekrar atarım. Çalışan annelere doğum parası veriliyo 3 aylık maaş gibi bi rakam.kızlaar doğum parası ne ola kii :) benimde haberim yok
Evet 4,5 kez.. safra kusardim midem bos olunca.. gastritim var cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?