Eşin patron mu acaba :)
sgk dan alınıyor doğum parası, soğuma kadar son 1 sene içerisinde 3 aylık sgk ya primlerinin yatırılmış olması yetiyo. Sonra işgöremezlik bedeli diye doğum parası veriyorlar. Tüm ssk lı çalışan ve doğum yapan annelere veriliyor.
http://www.calismadunyasi.com/dogum-parasi-ne-kadar-alirim.html
vayy bilmiyordum memurların doğum izni süresinde maaş aldıklarını. peki memurlarda da toplam 4 ay mı izin var, 1 sene ücretsiz yapabiliyo isterse diye duydum. Normal özel sektör sgk lı annede 1 sene ücretsiz izin yok dimi, istediği taktirde?
evet canım doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta, 4 ay boyunca maaş alabiliyoruz , ücretsiz olarakta 2 yıla kadar iznimiz var
ssk lıların ücretsiz izin durumunu bilmiyorum açıkçası
Eşin patron mu acaba :)
sgk dan alınıyor doğum parası, soğuma kadar son 1 sene içerisinde 3 aylık sgk ya primlerinin yatırılmış olması yetiyo. Sonra işgöremezlik bedeli diye doğum parası veriyorlar. Tüm ssk lı çalışan ve doğum yapan annelere veriliyor.
http://www.calismadunyasi.com/dogum-parasi-ne-kadar-alirim.html
vayy bilmiyordum memurların doğum izni süresinde maaş aldıklarını. peki memurlarda da toplam 4 ay mı izin var, 1 sene ücretsiz yapabiliyo isterse diye duydum. Normal özel sektör sgk lı annede 1 sene ücretsiz izin yok dimi, istediği taktirde?
patron nerde canım, devlet memurlarına izin 16 hafta , ve o sürede maaş alıyorsun. bu süreyi 24 aya uzatma şansın var tabii o zaman maaş almıyorsun, bu nedenle demek ki doğum parası alınmıyor, eşim de maaş işleri yaptığı için bu konuları biliyor birazcıkama özelde hiçbir fikrim yok
Günaydin, bulanti konusunda asmis biri olarak ben de kiz oldugunu düsünüyorum nerdeyse 100% eminim o kadar yani 😊
Benim gönlümden gecen de bu, bi zeynep´im olmasini coook istiyorum
Benim de göğüslerim aşırı büyüdü; ama benimki erkek :) gebeliğin genel belirtisidir zaten süt kanalları gelişir çok alakası yok cinsiyetle galiba... ama mide bulantısı genel olarak doğru sanırım benim de hiç midem bulanmadı, bebeği kız olan arkadaşım 5. Ayda hala mide bulantısı yaşıyor, kuzenlerim de öyleydi kız bebekte aşırı mide bulantısı çekmişlerdi...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün ikili sonucumuzu aldık. bir olumsuzluk yok şükürler olsn.
yalnız bebekliğimden beri olduğu gibi idrar yolu enfeksiyonu var. antibiyotik başlıyoruz. Sonra kan ilacı.
💑💓
cinsiyetle ilgili hiçbirşey bende de tutmuyor kive sabırla bekliyorum öğrenmeyi, akşam2 tane rüya gördüm, birinde annem beni onlara davet ediyor, misafirlerimiz var mutlaka gelin diyor, kim gelecek diyorum, sizin kızı istemeye gelecekler diyor, nasıl diyorum daha dünyaya bile gelmedi, nasıl olduğunu bile bilmiyorlar, olsun diyor senin kızın sana benzeyecek, kaçırmak istemiyorlar :26: sonra 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu görüyorum benim kızımmış, eşime de bana da çok benzemiyor, uzun kıvırcık saçlı, kumral çıtı pıtı bir kız, o rüya bitiyor sonra bir bebek doğuruyorum, bu kez kumral erkek ve onu sırayla 2 göğsümden de emziriyorum, ama o ben bakarken emiyor bakmazken elindeki tosru ısırıyor, göğsümün ucuyla oynuyor, etrafına bakıyor falan:26:
yorumlanabilir mi bu rüyalar kızlar
Bugün ikili sonucumuzu aldık. bir olumsuzluk yok şükürler olsn.
yalnız bebekliğimden beri olduğu gibi idrar yolu enfeksiyonu var. antibiyotik başlıyoruz. Sonra kan ilacı.
💑💓
Hayırlı cumalar.
Ben de ssvd adayıyım. Benim arası iki sene. Senin sürende hatta daha kısa bir zaman aralığında bile ssvd yapan var.
Örnekler ve destek istersen face den ssvd grubuna katılmanı öneririm. Gerçekten çok faydalanacaksın.
İnşallah normal doğum hepimize kolaylıkla nasip olur.
Bu haberde göğüs büyümesinin cinsiyete göre araştırması yapılmış. Testesteron hormonu sebep gösterilmiş. Mantıklı tabi çoğunluğa uysa da istisnalar olabiliyor😊Eki Görüntüle 1127907
patron nerde canım, devlet memurlarına izin 16 hafta , ve o sürede maaş alıyorsun. bu süreyi 24 aya uzatma şansın var tabii o zaman maaş almıyorsun, bu nedenle demek ki doğum parası alınmıyor, eşim de maaş işleri yaptığı için bu konuları biliyor birazcıkama özelde hiçbir fikrim yok
Bu haberde göğüs büyümesinin cinsiyete göre araştırması yapılmış. Testesteron hormonu sebep gösterilmiş. Mantıklı tabi çoğunluğa uysa da istisnalar olabiliyor😊Eki Görüntüle 1127907
Valla cm olarak ölçmedim de davul gibi oldu memiklerim acıyolar artık büyümekten. Erkek çocuum olcak
oy oyoy
Kızlar sizin de karnınızın bir tarafında sertlik oluyor mu? Benim karnımda bebeğin olduğu yerde (ultrasondan biliyorum) sertlik oluyor bazen bebeğin poposu olduğunu düşünüyorum
ben ilk günden beri ekşiyi çok seviyorum soğuk soğuk bişeyler istiyor canım ve tatlıdan hoşlanmıyorum ama oğluşum olacak
erkek çocukta anne güzelleşir derler aksine benim cildim bozuldu, hiç bir belirti uymadı bana
bence herşey atmasyondan ibaret
Merhaba arkadaşlar,kız anneleri arasına bende katılmış bulunmaktayım zaten 4 yaşında bir oğlum vardı Rabbim yine gönlüme göre verdi inş. sağlıkla kucağımada alırım...
kızlar benim iki hamileliğimdeki sıkıntılarımda aynıydı oğlumda 5 ay bulantı kusma ve peynir ekmekle beslendim bundada hala peynir ekmekle besleniyorum hala kusuyorum ikisindede deliler gibi sevdiğim tatlıdan çok iğrendim o yüzden buda erkektir diye tahmin ediyordum ama kız olsun istiyordum kıpır kıpır hiç yerinde durmayan kızım büyüyor doktor 14 ünde kaçar bu kız bu kıpırtıyla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?