2014 Kasım Anneleri

sağol canım, rabbim herkesin gönlüne göre versin, hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize

benim mesai bitti çıkıyorum görüşmek üzere

evet canım doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta, 4 ay boyunca maaş alabiliyoruz , ücretsiz olarakta 2 yıla kadar iznimiz var

ssk lıların ücretsiz izin durumunu bilmiyorum açıkçası

evet canım doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta, 4 ay boyunca maaş alabiliyoruz , ücretsiz olarakta 2 yıla kadar iznimiz var

ssk lıların ücretsiz izin durumunu bilmiyorum açıkçası

Yok diye biliyorum, aman zaten işten ayrılmayı düşünüyorum doğumdan sonra
İyi dinlenceler sana :)

patron nerde canım, devlet memurlarına izin 16 hafta , ve o sürede maaş alıyorsun. bu süreyi 24 aya uzatma şansın var tabii o zaman maaş almıyorsun, bu nedenle demek ki doğum parası alınmıyor, eşim de maaş işleri yaptığı için bu konuları biliyor birazcık ama özelde hiçbir fikrim yok

Evet öyle ben de doğum parasını duymamıştım ama kamuda çalışanlar almıyor doğum parası zaten maaşımızı alıyoruz doğum izni süresince.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydin, bulanti konusunda asmis biri olarak ben de kiz oldugunu düsünüyorum nerdeyse 100% eminim o kadar yani 😊
Benim gönlümden gecen de bu, bi zeynep´im olmasini coook istiyorum

İnşallah Allah gönlüne göre verir. Bende kız hissediyordum, doktorum anneler hissediyor dedi. Dilerim seninde Zeynep'in olur😊

Bu haberde göğüs büyümesinin cinsiyete göre araştırması yapılmış. Testesteron hormonu sebep gösterilmiş. Mantıklı tabi çoğunluğa uysa da istisnalar olabiliyor😊

Bugün ikili sonucumuzu aldık. bir olumsuzluk yok şükürler olsn.
yalnız bebekliğimden beri olduğu gibi idrar yolu enfeksiyonu var. antibiyotik başlıyoruz. Sonra kan ilacı.

💑💓

yalnız bebekliğimden beri olduğu gibi idrar yolu enfeksiyonu var. antibiyotik başlıyoruz. Sonra kan ilacı.

💑💓

Geçmiş olsun canım..
Enfeksiyon bende de var. Doktor bir şey söyledi mi?

bu rüyanın yorumu tammane bılıncaltı canım ayrıca hamıleyken garı prüyalar görülmesıde kaçınılmaz bırsey cinsiyetı merak ettıkce bu tarz rüyalar görülüyor erkek bbebegınde sen bakmayınca tost yemesı güzelmiş

💑💓

Bir sorum olacaktı ; idrar yolu enfeksiyonunu hissediyor musun? Ben de idrar tahlilinde bakteri çıktı ama bitmek üzere olan bir gribim var ona bağladım. Ve hiç bir belirtim yok öyle idrar çıkışı esnasında yanma sancı gibi. Yurt dışındayım burada doktora gitmem sıkıntılı biraz=/ bol su içmeye çalışıyorum mekanik temizleme için. Sana doktorun ilaç haricinde verdiği herhangi bir tavsiye var mıydı?

Geçmiş olsun!

Canim ben simdi arastiriyorum bana Grubun adini tam olarak yazabilirmisin

Hmm ilginçmiş ilk defa duydum.. Gerçekten ben istisnayım o zaman, ya da bebeğim kız olsaydı artık ne hale gelirdim düşünemiyorum..

İkisi de aynı hesaba geliyo hemen hemen, 4 ay maaş=3 aylık brüt maaş hemen hemen.

Bu arada deprem oldu, ben korktum umarım siz korkmamış ve iyisinizdir.

Valla cm olarak ölçmedim de davul gibi oldu memiklerim acıyolar artık büyümekten. Erkek çocuum olcak
oy oyoy

Valla cm olarak ölçmedim de davul gibi oldu memiklerim acıyolar artık büyümekten. Erkek çocuum olcak
oy oyoy

:) aynen ya utanıyorum artık; göbeğimden çok göğüslerim büyüdü taşıyamıyorum nerdeyse benimki de erkek

Benim gögüslerim sertlesti, dikleşti. Ama eski camasirlar oluyo hala.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlaaarr

Kızlar sizin de karnınızın bir tarafında sertlik oluyor mu? Benim karnımda bebeğin olduğu yerde (ultrasondan biliyorum) sertlik oluyor bazen bebeğin poposu olduğunu düşünüyorum

oluyo canım bazen kütle hareketi gibi bişey hissediyorum...

benim de cildim düzeldi sivilce 1-2 tane adet olmam gerekn günlerde çıkıyo..ama çok ufak...
haftaya bugün gidicez bakalım cinsiyetlerini göstericekler mi...15+2 olucaz inşallah o zaman...

hayırlı olsun canım gözün aydın

arkadaşlar öncelikle hepimize geçmiş olsun deprem atlattık :/ ege ve marmara da oturanlar hissetmiştir...Allah beterinden korusun

benim sürecim de olanlar yani 17.haftasına giren arkadaşlar özellikle bu aralar çok fazlaca karnım sertleşiyor ve hareket etmekte zorlanıyorum
burnum tıkanıyor çoğu zaman ve nefes darlığı çekiyorum...normal olduğunu biliyorum da sizler neler yapıyorsunuz böle durumlarda hani durumu hafifletmek adına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…