Tatlı eksi bunye meseliben iki tane kiz dogurdum ikisindede tatlıya as erdim sürekli ikinci kizimla guzellestim iki hamileleğimdede karnima bakis herkes erkek diyordu kiz oldu buda kesin olmamakla beraber kiza benzetildi cevremde herkes cok guzellestigimi erkek olacagini söylüyor tatli manyağı oldum eksi de yedim ama genelde canim tatlu ve et istiyo. Bakalim 6 haziranda kesin belli olur:')
Az önce oğluşuma ciciler aldım :)
Eki Görüntüle 1129870
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güle güle kullanırsınız inşallah canım 🙏🙏
Biz de dün baktık kocacığımla bunlara, bizim cinsiyet daha belli olmadığı için bir şey alamıyoruz. Fiyatlar çok pahalı diye korkutmuşlardı dün gezip rahatladık. 😊😊
Az önce oğluşuma ciciler aldım :)
Eki Görüntüle 1129870
Yaw chicco ya girdik, eşim tutturdu yenidoğan seti ile bezleme altına serilen örtüden alalım diye, çok güzeldi ama 140tl veremedim bugün onabelki sonra alırım, şimdi fırça ve törpü takımı yeter metroseksüel oğluma :))
Ay canım yaaa, neden moralsizleştin sen böyle, 2li test geçmişse 3 lü yaptıtırsın, devlet hastanesine gitmiyorum daha ben. Kimsenin canı umurlarında değil. Gel sen bak burda neler kaçırıyosun biz kadınlar matinesine çevirdik burayı. Morali bozuk gelen, göbek atarak çıkıyo forumdan :)) kilolar ne durumda bakiim?
haklisin cnm bünye kisiden kisiye degisiyor, hazirani bende seninle beraber dört gözle bekliyorum :) bizimkide insAllah yarin beli olur diye umut ediyorum ama olmazsada temuzda ögrenicez insAllah :)
canım sorun ilaç kullanmak değilde (affınıza sığınıyorum) dışkıdaki felaket koku.. Daha öncede demir ilacı kullandım ama sadece renk değişikliği olmuştu o da hiç sorun değil zaten. Ama bu koku olayı çok kötü.. Uzun vadede ne ben kaldırabilirim bunu ne evdekiler..
Eğer bu koku ilaçtan kaynaklıysa ilacı değiştirmek isterim. daha 6-7 ay bu ilacı alıcaz sonuçta. Ama kokunun sebebi başka bir hastalıksa soluğu doktorda alıcam..
yani bu duruma daha fazla katlanamam...
Merhaba inşallah gönlünüzden geçtiği gibi oğlunuz olur. Ben de istiare yatıp rüyamda erkek olcğını gördüm ve cinsiyetimiz erkek . Bence istiareye yatmalısın inşallah Rabbim gerçeği görmenizi nasip eder :)
Benim icinmi hazirani bekliyorsun? Ay ne mutlu bana ya saol canım benim. RABBIM gonlune gore versin insallah. Yarin gorkr bana da haberi verirsin
hem senin icin hem kendim icin hemde hepimiz icin :) adim adim ilerliyoruz cok sükür, ilk hamileligim kürtajla sonlandigi icinendise oluyor ve hergün cok sükür bugünde bebegim benle diye uyanmak... o yüzden zaman gecmiyor sanki yarin haber ederim insAllah cnm su mübarek günde dualarini eksik etme, Mirac kandilin mübarek olsun
günaydınlarrrr, sağlıklı, hayırlı, bereketli yeni bir gün ve hafta diliyorum tüm kasım annelerine..
Çok güzellermiş canım çok beğendim. Annem bebek sepeti hazırladı şampuanını losyonunu yağını vs. herşeyini aldım sepete yerleştirdim. Ama tırnak makasımla tarağım eksikti yarın alcam. Fiyatı ne kadar ?
Kızlar aranızda demir ilacı olarak gyno ferron kullanan ve olumsuz etki (kötü koku gibi )yaşayan var mı? Son bir haftadır çok kötü durumdayım. Artık fenalık geldi. Kendimden tiksindim resmen..
Bugün içmedim ilacı. iki üç gün içemeyeceğim bakalım normale dönecek mi? Forumda eski konularda aynı durumu yaşayan olmuş.. Umarım ilaçtandır ve bırakınca biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?