2014 Kasım Anneleri

Canim cok tesekkur ederim artik boyle stresten Ağlıyorum yemin ederim birde kimse de yok bir esim birde ben annemler baska sehir kayinvalidemler baska sehir yalnizlik zormus vallahi buda etkiliyor beni moral sifir esimde calisma saatleri farkli bu sitede olmasa skntidan patlicam hele de hafta sonlari hafta ici okuldayim ama hamilelik psikolojisi zormus gercekten gercekten yardimin icin cok sag ol gule gule buyut bebegini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kullanıyorum:44: Hayatında hiç ilaç kullanmamış biri olarak hem folik asit hem demir ilacı hem de elevit kullanıyorum. Bana doktor vereli üç hafta oluoyr. Kan değerlerim düşük çıkmıştı. Ben de arada alayım bari yemekle takviye edeyim dedim ama o işler öyle değilmiş, demir ilacını sürekli kullanmazsan faydası olmuyormuş. Yurt dışına geldim ben bu arada işe alım esnasında yapılan testlerden yaptılar kadın anemisin dedi
Ben artık sürekli kahvaltıdan sonra almaya başladım. İki buçuk haftam arada boşa gitti. Zira kansızlık çok önemli..
Bide portakal suyu gibi asitli yiyeceklerle yersen emilim artıyormuş..

Canım hiç birşey için stres yapıpta ağlama. Hamileliğin keyfini çıkar moralini yüksek tut bir an önce iyileş. Benimde annem başka şehirde, eşimin ailesiyle yakınız ama uzağız. Başım dara düşse bile klay kolay yardım isteyemem.Hamileliğin kötü tarafına çok odaklanma bebeğine odaklan, onu hissetmeye çalış. Akşam yemekten sonra uzan kanepeye azcık konuş bak nası pıt pıt yapıcak sana..

Hepimiz sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah..Canını sıkma 3 gün önce bende ikili test stresi yaşadım eşimle bile tartıştım gereksiz yere.. En kısa sürede atlatmaya bak canım..

Iste canim insan ariyor bazen ben universiteyi disarda okudum ailemden uzak kaldim alismistim ama simdi evliyim gorevdeyim esim buyuk destek ama biraz bebekle de ilgili galiba hamile kaldim surekli gözüm akrabadan birilerini ariyor uzuluyorum sag olsun kayinvalimdemler in bes gune bir arar o da uzuyor beni kiyamam ya evet o zor bir surec bende ilk ogrendigimde keseyi gorduk 6.hafta basinda bebek 7 de kalp atisi drrken baya sknti yasadm ondan cikrttim oda garibim sag olsun bir sey demedi bu arada ben beyza memnun oldum canim amin inşallah ama henuz hissedemiyorum onu

canım sorun ilaç kullanmak değilde (affınıza sığınıyorum) dışkıdaki felaket koku.. Daha öncede demir ilacı kullandım ama sadece renk değişikliği olmuştu o da hiç sorun değil zaten. Ama bu koku olayı çok kötü.. Uzun vadede ne ben kaldırabilirim bunu ne evdekiler..

Eğer bu koku ilaçtan kaynaklıysa ilacı değiştirmek isterim. daha 6-7 ay bu ilacı alıcaz sonuçta. Ama kokunun sebebi başka bir hastalıksa soluğu doktorda alıcam..

yani bu duruma daha fazla katlanamam...

Bende memnun oldum Beyzacım,

Benzer şeylar yaşamışız, bende üniversiteden beri ayrıyım ailemden 5 yıl tek yaşadım. Yaklaşık 7 yıldır evliyim. Annemin yanımda olmasını en çok hastayken arıyorum, birde oğlum hastalanınca. Annem saolsun çok uzak ama bir telefonuma atlar otobüse gelir.

Ben daha bir yıllık evliyim ne guzel benim annem iki saatlik yerde ama maalesef kardeslerimi yalniz bırakıp gelemiyor hayirlisi olsun ne diyeyim artik

Ahh canım bende senin gibi uzaktayım aileme ilk zaman senin gibi çok ağladım ama hiç bir faydası yok eşin destekse sende ona destek ol hamileyken daha çok Ağlamıştım ama bebeği üzme doğunca sana oyuncak oluyorlar hepsini unutturuyorlar inan hepsi geçiyor yaşamış biri olarak söylüyorum üstelik bizim site şehir merkezine yarım saat uzaklıkta alışıyorsun ama dedim ya üzme tatlı canını ve bebeğini :)mutlu ol daima inşallah

Kizlar ben cikiyorum biz acıktık hepinizin kandili mubarek olsun dualarimiz kabul olsun hayirli evlatlar nasip olsun iyi aksamlar canlar

bende de var ama bi kez toz ilaç kullandım. sonrasında sürekli su içiyorum. antibiyotik için şimdilik gerek yok artarsa demişti. Ama arkadaşım hamileliğin 6.ayında kullanmıştı mecburen. bence yine de bi kendi doktorunuza danışın telefonla da olsa.

Doyduk geri geldik insallah canim sag olun destekleriniz icin hepimiz mutlu olalim bir omur boyu inşallah:)

Yarin insallah ilk isim aramak olacak ben de su sklmis meyve suyu ozellikle de elma ve icine ne bulursam atiyorum havuc sebzeyide ayri iciyorum sütte var daha ne iceyim ben sivi bilmiyorum inşallah tek skntimizi bu olur bunu da atlatiriz

haklısın tek sıkıntı bu olsun, sonuçta çözümü olan şeyler. zaten olmadı duruma göre ilacı kullanırsın. tekrar geçmiş olsun.

Allah'in izniyle 05.12. cnm yarinda ikili testimiz var bakalim insAllah hayirli haberlerle döneriz...

Canim bende ayni senin gibiyim, 5ayliktan sonra basliyorsun kilo almaya, daha as erdigmiz icin kilo almak yerine, bide veriyoruz. Bende almadigim icin seviniyorum ama saglikli beslenirsek ilerdede kilo almayiz yani sadece bebis su fln olur ve dogumdan sonrada gider insAllah :)

hayirli saglikli dogumlarimiz olsunda insAllah gerisi bos :)

Canım benim..

Beni burda merak eden birinin olmasına öyle mutlu oldum ki anlatamam...

Son zamanlarda bana özel ilgi gösteren tek kişisin.

Ay canım yaaa, neden moralsizleştin sen böyle, 2li test geçmişse 3 lü yaptıtırsın, devlet hastanesine gitmiyorum daha ben. Kimsenin canı umurlarında değil. Gel sen bak burda neler kaçırıyosun biz kadınlar matinesine çevirdik burayı. Morali bozuk gelen, göbek atarak çıkıyo forumdan :)) kilolar ne durumda bakiim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…