eğer öyleyse bende 1.1 diye bişey duydum odur o zamanburun kemiği konusunda bişey söylemedi sonucu götürdüğümde sorarım artık.Amin canım Allah bebeklerimizi korusun
Ahhh arkadaşım ahhh ayni dert bende de var benimkini de erkege benzetti ruyalarimda erkek goruyorum hatta hastaneden cikmisim kucagimda bebegim ama bugunki doktor gorunmuyor dedi ve ogrendigime gore kizlar gec gorunuyormus bende seninle ayni seyi dusunuyorum acaba yatsam ya da başkasına desem gorunur mu
Oncelikle Rabbim gonlune gore versin inşallah. Ruyalar tersine cikar diye biliyorum ama hayirlisiben hic cinsiyeti gormedim ruyamda o gun doktora giderken bile bak oglum utanma hemen pipini ac göster doktora diye diye gittim o laar emindim erkek olduğuna. Simdi uykularim kaciyo acaba yanılma payi ne zaten bacaklari kapaliydi kiza benzettim dedi sadece ama yasida vardi doktorun bi tecrübesi vardır diye düşünüyorum Allahim kalbimizdeki vesvese den kurtarsin inşallah
Bende 14 hafta da ogrendim canım doktor kıza benzettim dedi ama bilemiyorum dedi bende o ana kadar emindim erkek olduguna. Belkide oyle olsun istediğim icin bu kadar yoğun hiseetim. Rabbimden hayirlisini istiyorum 2 kizm var hwpde dua ettim hayırlısı neyse o olsun diye. Ama simdi seytanla boğuşuyor um surekli vesveae veriyo gunaha girmekten korkuyorum biliyorum Rabbim veremiyosa vardir hikmeti ama kalbim huzur bulmuyor vesveseden. Oglum olmayacak mo benim hic gibi dusuncelere kapiliyorum sanki olmaaa ölüm mü ama bilmiyorum ya
Ah canimm Allah RAZI olsun senden Rabbim seninde benimde herkesinde gonlune gore versin. Ben o gum doktora giderken bebise diyorum ki bak oğlum çekinme hemen ac pipini goster o kadar emindim ben ya doktor kiz deyince şaşırdım. Uzulmuyorsun ama inan bi burukluk yaşıyorsun. Acaba diyorum yanildimi bacaklari kapaliydi kiza benzettim dedi sadece Rabbimden hayirlisini istiyorum ya
Canım mübarek gün bol bol dua edelim. İnşallah gönlümüze göre verir rabbim. Sonuçta doktorlarda allahın kulu o büyüdükçe değişir. yanılma ihtimalleride var onlarda söylüyorlar hep.
Ayrica sana da gecmis olsun canim evet katiliyorum devlet hastanesi felakat polikilinikte acilde ama mecbur kalinca boyle acil durumlarda dedigin gibi azarliyorlar bazen onlara da hak veriyorum o kadar hasta gerekli gereksiz isgal ediyorlar asil ihtiyaci olanlarda yiyor fircayi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım eğer yarın doktoruna sorabilme imkanın varsa bu akşamlık başlama ilaca. Yarın sabahtan arar sorar öğrenir başlarsın hemen. Ama içindeki yazdıklarına bakma sen. Benim içtiğimin içinde hamilelik döneminde kullanılmaz yazıyordu. Bu kadar net yani.. Doktor kontrolünde falan bile demiyordu. İki doktor kullann dedi kullandım vardır bir bildikleri. İlk gebeliğimde de kullanmıştım. Bişicikte olmadı oğluma çok şükür.
Kızlar aranızda demir ilacı olarak gyno ferron kullanan ve olumsuz etki (kötü koku gibi )yaşayan var mı? Son bir haftadır çok kötü durumdayım. Artık fenalık geldi. Kendimden tiksindim resmen..
Bugün içmedim ilacı. iki üç gün içemeyeceğim bakalım normale dönecek mi? Forumda eski konularda aynı durumu yaşayan olmuş.. Umarım ilaçtandır ve bırakınca biter.
Canim cok tesekkur ederim artik boyle stresten Ağlıyorum yemin ederim birde kimse de yok bir esim birde ben annemler baska sehir kayinvalidemler baska sehir yalnizlik zormus vallahi buda etkiliyor beni moral sifir esimde calisma saatleri farkli bu sitede olmasa skntidan patlicam hele de hafta sonlari hafta ici okuldayim ama hamilelik psikolojisi zormus gercekten gercekten yardimin icin cok sag ol gule gule buyut bebegini
Canım hiç birşey için stres yapıpta ağlama. Hamileliğin keyfini çıkar moralini yüksek tut bir an önce iyileş. Benimde annem başka şehirde, eşimin ailesiyle yakınız ama uzağız. Başım dara düşse bile klay kolay yardım isteyemem.Hamileliğin kötü tarafına çok odaklanma bebeğine odaklan, onu hissetmeye çalış. Akşam yemekten sonra uzan kanepeye azcık konuş bak nası pıt pıt yapıcak sana..
Hepimiz sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah..Canını sıkma 3 gün önce bende ikili test stresi yaşadım eşimle bile tartıştım gereksiz yere.. En kısa sürede atlatmaya bak canım..
Ben kullanıyorum:44: Hayatında hiç ilaç kullanmamış biri olarak hem folik asit hem demir ilacı hem de elevit kullanıyorum. Bana doktor vereli üç hafta oluoyr. Kan değerlerim düşük çıkmıştı. Ben de arada alayım bari yemekle takviye edeyim dedim ama o işler öyle değilmiş, demir ilacını sürekli kullanmazsan faydası olmuyormuş. Yurt dışına geldim ben bu arada işe alım esnasında yapılan testlerden yaptılar kadın anemisin dedi
Ben artık sürekli kahvaltıdan sonra almaya başladım. İki buçuk haftam arada boşa gitti. Zira kansızlık çok önemli..
Bide portakal suyu gibi asitli yiyeceklerle yersen emilim artıyormuş..
Iste canim insan ariyor bazen ben universiteyi disarda okudum ailemden uzak kaldim alismistim ama simdi evliyim gorevdeyim esim buyuk destek ama biraz bebekle de ilgili galiba hamile kaldim surekli gözüm akrabadan birilerini ariyor uzuluyorum sag olsun kayinvalimdemler in bes gune bir arar o da uzuyor beni kiyamam ya evet o zor bir surec bende ilk ogrendigimde keseyi gorduk 6.hafta basinda bebek 7 de kalp atisi drrken baya sknti yasadm ondan cikrttim oda garibim sag olsun bir sey demedi bu arada ben beyza memnun oldum canim amin inşallah ama henuz hissedemiyorum onu
Bende memnun oldum Beyzacım,
Benzer şeylar yaşamışız, bende üniversiteden beri ayrıyım ailemden 5 yıl tek yaşadım. Yaklaşık 7 yıldır evliyim. Annemin yanımda olmasını en çok hastayken arıyorum, birde oğlum hastalanınca. Annem saolsun çok uzak ama bir telefonuma atlar otobüse gelir.
Iste canim insan ariyor bazen ben universiteyi disarda okudum ailemden uzak kaldim alismistim ama simdi evliyim gorevdeyim esim buyuk destek ama biraz bebekle de ilgili galiba hamile kaldim surekli gözüm akrabadan birilerini ariyor uzuluyorum sag olsun kayinvalimdemler in bes gune bir arar o da uzuyor beni kiyamam ya evet o zor bir surec bende ilk ogrendigimde keseyi gorduk 6.hafta basinda bebek 7 de kalp atisi drrken baya sknti yasadm ondan cikrttim oda garibim sag olsun bir sey demedi bu arada ben beyza memnun oldum canim amin inşallah ama henuz hissedemiyorum onu
Benim doktorum ozel hastanede malum bugun pazar devletin acilindeki kadin dogumcu yazdi cok net aciklama yapmadi bir sey olmaz dedi eczaci sordum o da yok dedi ama sonucta antibiyotik korkuyorum iste ne yapayim bilemedim sizde oldu mu boyle durum gebeligim basindan beri Rabbim baska dert vermesin ama bu iltihapla basim dertte o kadar dikkat etmeme ragmen tesekkur ederim Allahim hepimizi korusun
Ahh canım bende senin gibi uzaktayım aileme ilk zaman senin gibi çok ağladım ama hiç bir faydası yok eşin destekse sende ona destek ol hamileyken daha çok Ağlamıştım ama bebeği üzme doğunca sana oyuncak oluyorlar hepsini unutturuyorlar inan hepsi geçiyor yaşamış biri olarak söylüyorum üstelik bizim site şehir merkezine yarım saat uzaklıkta alışıyorsun ama dedim ya üzme tatlı canını ve bebeğini :)mutlu ol daima inşallah
bende de var ama bi kez toz ilaç kullandım. sonrasında sürekli su içiyorum. antibiyotik için şimdilik gerek yok artarsa demişti. Ama arkadaşım hamileliğin 6.ayında kullanmıştı mecburen. bence yine de bi kendi doktorunuza danışın telefonla da olsa.
Canım mübarek gün bol bol dua edelim. İnşallah gönlümüze göre verir rabbim. Sonuçta doktorlarda allahın kulu o büyüdükçe değişir. yanılma ihtimalleride var onlarda söylüyorlar hep.
canım eğer yarın doktoruna sorabilme imkanın varsa bu akşamlık başlama ilaca. Yarın sabahtan arar sorar öğrenir başlarsın hemen. Ama içindeki yazdıklarına bakma sen. Benim içtiğimin içinde hamilelik döneminde kullanılmaz yazıyordu. Bu kadar net yani.. Doktor kontrolünde falan bile demiyordu. İki doktor kullann dedi kullandım vardır bir bildikleri. İlk gebeliğimde de kullanmıştım. Bişicikte olmadı oğluma çok şükür.
Allah razi olsun canım beni anlayan biri olmasi ne kadar guzel
Kimseya anlatamıyorum icimdekileri anlatamıyorum kimseye yanlış anlasilma korkusuyla. Haziran 6 da da kesin soylerlerde bari rahatlarim ya. Allahim herkese banda naaip etsin gonlumdekini
Yarin insallah ilk isim aramak olacak ben de su sklmis meyve suyu ozellikle de elma ve icine ne bulursam atiyorum havuc sebzeyide ayri iciyorum sütte var daha ne iceyim ben sivi bilmiyorum inşallah tek skntimizi bu olur bunu da atlatiriz
haklısın tek sıkıntı bu olsun, sonuçta çözümü olan şeyler. zaten olmadı duruma göre ilacı kullanırsın. tekrar geçmiş olsun.
aynen bende senin gibiyim 62 kilo ile hamile kaldım 58 kiloya kadar düştüm 3.5 aylığız şuan bakalım ilerde neler bekliyor bizi bi yandanda iyi oldu diyorum çok fazla kilo almamış olacağım inşallah dikkat edersem tabi ..ama bide benim hala iştahım açılmadı genelde kilo alınmaya başlanıyormuş bu aylarda ama ben hala düzgün yiyemiyrum .nasip olursa senin tahmini doğumun ne zaman olacak inşallah
Canım benim..
Beni burda merak eden birinin olmasına öyle mutlu oldum ki anlatamam...
Son zamanlarda bana özel ilgi gösteren tek kişisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?