2014 Kasım Anneleri

günaydınn güzel anneler..hepimize güzel bir hafta olsun inşşşş

canım ben şu an 16. haftadayım doktor beş alltı hafta sonrası için gün verdi bende haziranın 23 üne randevu aldım çok heyecanlanıyorum
sen kaç haftalıksın

14+4 bugün cnaım 15 haftalık çok şükür

ben de hiç tatlıyı ağzıma sokmadım, canım hep ekşi, turşu falan istedi. Ama bebeğim erkekmiş..

hadii yaa benimkilerde erkek çıkıcak büyük ihtimalle :26:
sağlıklı olsunlarda inşallahh...

hayırlı solun canım

hayırlı solun canım

canım çok üzüldüm başın sağolsun..
inşallah Allah sabır versin ve en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin...

günaydın kızlaaarrrrr

canım sağlık ocağında bakmazlar usg yok..
sen kendini kastığın stres yaptığın için olmuştur kasık ağrısı..
bende üzülünce ağlayınca veya strese girince ağrı çekiyorum..
yapmamamız lazım böyle...

bende mide bulantısı yaptı canım doktora söyledim ayrı ayrı demir ve kalsiyum ilaçları verdi..
ama dışkıda bişey değişmedi..

pazartesi sendromudur o

belkide şuan yatmak istiyorum sadece.dünde fazla uyumadım görümcem bizde kalmıştı kv bahçeye kahvaltıya gelin demiş sabah 10 da da kaldırdı..çokda uyanıorum sabahları ondan uykumu alamıorum

günaydın kızlarr nasılsınız??

Şükür canım iyiyiz sen nasılsın..yorucu bir hafta sonundan sonr aişe başlangıç işkence gibi ama olsun şükür iyiyiz...

dün rüyamda doğum yaptım kızlarrr 36. haftamdaymışım daha doğuma 2-3 hafta var yani.. birden kanamam oluyor ardından su geliyor..hemen hastaneye koşuyoruz..doktorum geliyor muayene ediyor doğru -sezeryana bebeğin kalp atışları yavaş diyor..
eşimle ben ağlaya ağlaya ameliyathaneye giriyoruz.. yanımızda doğum çantası hiçbirşey yok dımdızlak vaziyette..sonra bebek doğuyor kız...aman allahım simsiyah saçlı simsiyah gözlü bir kızzz...o kadar güzelki..
annemler geliyor hastaneden eve çıkıyoruz bebeği uyutuyorum falan hep kucağımda eşimin omzunda koyuyorum orada falan uyuyor çok güzeldi be yaa rüyammm ama neden kız gördüm onu anlamadımm

belkide şuan yatmak istiyorum sadece.dünde fazla uyumadım görümcem bizde kalmıştı kv bahçeye kahvaltıya gelin demiş sabah 10 da da kaldırdı..çokda uyanıorum sabahları ondan uykumu alamıorum

haha ben iki günde 8 de kalktım yaaa ama dün öğlen bir uyumuşum iyi dinlendim

hayır olsun canım...
hamile olduğumuz için bebekli gördüğüm her rüyayı ciddiye almıyorum ben çünkü sürekli aklımızda

haha ben iki günde 8 de kalktım yaaa ama dün öğlen bir uyumuşum iyi dinlendim

çok yatınca da olmuo ben çok halsiz oluorum başım ağrıo falan ama gece yattığımda sabah 10a kadar falan uyanmadan uyusam bende uykumu alırım erken kalkmış olmam d çok uyanıorum.kahvaltıdan sonrada bi tansiyonum düştü eve zor attım kendimi

Hahhahaha! 😝😝😝
Çok güldüm 😄😄
Sadece örtü mü 140 TL'ydi? Eğer öyleyse çok pahalı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok yenidoğan hastane çıkışı seti ile örtüsü.
Ötrü 60 Tl, hastane çıkış seti 80 Tl, internetten bakıcam fiyatlar değişiyorsa online alırım,

hayır olsun canım...
hamile olduğumuz için bebekli gördüğüm her rüyayı ciddiye almıyorum ben çünkü sürekli aklımızda

Ben daha hiç bebekli rüya görmedim yaaa. Abuk subuk rüyalar görüyom, rüyalarda inşaatlarda yaşıyom, rahmetli dedem geliyo saçımı çekiyo koparıyo tel tel. Allahım nedir bu rüyalardan çektiğim :26:

Ötrü 60 Tl, hastane çıkış seti 80 Tl, internetten bakıcam fiyatlar değişiyorsa online alırım,

yenidoğan seti battaniyesiyle birlikte 140 bencede çok canım nette çok güzel modeller var uygun fiyata...

kizlar yenidogan setini biliyorum,icinde battaniyesi falan oluyorda. Örtü ne acaba,hic duymadim:44:

kizlar yenidogan setini biliyorum,icinde battaniyesi falan oluyorda. Örtü ne acaba,hic duymadim:44:

Bezlerken altına serilen örtü , chiccoda gördüm işte. Pahalıydı ama iyiki eşime uyup almamışım :)

Zeynoo hangi sitelere bakıyorsun alışveriş için tatlişkom

Bezlerken altına serilen örtü , chiccoda gördüm işte. Pahalıydı ama iyiki eşime uyup almamışım :)

Zeynoo hangi sitelere bakıyorsun alışveriş için tatlişkom

burdanda özeldende link veremiyoz ama adlarını yazarım canım özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…