canım ben şu an 16. haftadayım doktor beş alltı hafta sonrası için gün verdi bende haziranın 23 üne randevu aldım çok heyecanlanıyorum
sen kaç haftalıksın
ben de hiç tatlıyı ağzıma sokmadım, canım hep ekşi, turşu falan istedi. Ama bebeğim erkekmiş..
Kızlar selam herkese iyi akşamlar bugün benişimi görmeye gittik cinsiyetimiz belli olduoğluşum olacakmış yüzde 90 dedi doktor
Çok mutluyum oğluşumun sağlığı da iyiymiş doktor sindirim sistemine kadar baktı beynine filan da baktı. Üçlü ve dörtlü teste gerek duymuyorum dedi ayrıntılı ve renkli doplerden baktı birde kan verdim haftaya çıkacak inşallah
Kızlar merhaba,bugün bebişi görmeye gittik 😊Allah şükür sağlığı yerinde dedi doktorum.26haziranda ayrıntılı usg randevumuza yazdı ,inşallah hayırlısı ile onuda temiz atlatırız🙏🙏bu ârada cinsiyeti direk kız dedi ,yanılma olur mu bilmem ama dört boyutlu usg dende baktı ve kız dedi😊😊sağlıkla gelir inşallah...
Merhaba arkadaşlar,
İçim sızlasa da, acıdan ölsem de yana yana arada göz atıyorum sizlere. Hep dilimde dualar, gönlümde iyi niyetlerle.. İnşallah Allah'ım acımın karşılığını sevindirerek gösterir, sabrımı arttırır..
Enfeksiyonu okuyunca özellikle yazmak istedim, lütfen ihmal etmeyin ya da ettirtmeyin arkadaşlar. Doktorlar istemese bile 13-14. haftalarda kan ve idrar tahlili isteyin, enfeksiyonlarınızı tedavi ettirin. Ben ikizlerimi kaybettim birini 14 birini 15. haftada, benim durumum ayrı ama enfeksiyonla başladı herşey. Minik kuzularınıza sahip çıkın ve kasapların ellerine düşmeyin.
Miraç Kandiliniz de mübarek olsun..
arkadaşlar BEN 17+2 Günlük hamileyim.dün deprem saatinde evde tek başımaydım malesef . binanın en üst katında oturduğumuz için hem fazla etkilendim hemde dışarı çıkamadım.kendim için korkmadım ama bebeğim için çok korktum.sinirlerim boşaldı ağladım. sonra kasıklarım ağrımaya başladı.birazda belim ağrıdı. 1-2 saat sonra kasık ağrılarım geçmeye başladı.
kontrolüme 3 hafta var içim rahat değil.
acaba diyorum yarın sağlık ocağına gitsem kalp atışına falan bakarlar mı bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. çok korkuyorum
Kızlar aranızda demir ilacı olarak gyno ferron kullanan ve olumsuz etki (kötü koku gibi )yaşayan var mı? Son bir haftadır çok kötü durumdayım. Artık fenalık geldi. Kendimden tiksindim resmen..
Bugün içmedim ilacı. iki üç gün içemeyeceğim bakalım normale dönecek mi? Forumda eski konularda aynı durumu yaşayan olmuş.. Umarım ilaçtandır ve bırakınca biter.
günaydınn annişler nasılız bugün.
günaydınn güzel anneler..hepimize güzel bir hafta olsun inşşşş
günaydın kızlarr nasılsınız??
çok şükür iyiyim ya yorgunum sanki biraz ya da uyanmak istemedim birşeyler var yani sende iyisin.
pazartesi sendromudur o
günaydın kızlarr nasılsınız??
belkide şuan yatmak istiyorum sadece.dünde fazla uyumadım görümcem bizde kalmıştı kv bahçeye kahvaltıya gelin demiş sabah 10 da da kaldırdı..çokda uyanıorum sabahları ondan uykumu alamıorum
Şükür canım iyiyiz sen nasılsın..yorucu bir hafta sonundan sonr aişe başlangıç işkence gibi ama olsun şükür iyiyiz...
dün rüyamda doğum yaptım kızlarrr36. haftamdaymışım daha doğuma 2-3 hafta var yani.. birden kanamam oluyor ardından su geliyor..hemen hastaneye koşuyoruz..doktorum geliyor muayene ediyor doğru -sezeryana bebeğin kalp atışları yavaş diyor..
eşimle ben ağlaya ağlaya ameliyathaneye giriyoruz.. yanımızda doğum çantası hiçbirşey yok dımdızlak vaziyette..sonra bebek doğuyor kız...aman allahım simsiyah saçlı simsiyah gözlü bir kızzz...o kadar güzelki..
annemler geliyor hastaneden eve çıkıyoruz bebeği uyutuyorum falan hep kucağımda eşimin omzunda koyuyorum orada falan uyuyor çok güzeldi be yaa rüyammmama neden kız gördüm onu anlamadımm
haha ben iki günde 8 de kalktım yaaa ama dün öğlen bir uyumuşum iyi dinlendim
Hahhahaha! 😝😝😝
Çok güldüm 😄😄
Sadece örtü mü 140 TL'ydi? Eğer öyleyse çok pahalı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayır olsun canım...
hamile olduğumuz için bebekli gördüğüm her rüyayı ciddiye almıyorum ben çünkü sürekli aklımızda
Yok yenidoğan hastane çıkışı seti ile örtüsü.
Ötrü 60 Tl, hastane çıkış seti 80 Tl, internetten bakıcam fiyatlar değişiyorsa online alırım,
Yok yenidoğan hastane çıkışı seti ile örtüsü.
Ötrü 60 Tl, hastane çıkış seti 80 Tl, internetten bakıcam fiyatlar değişiyorsa online alırım,
kizlar yenidogan setini biliyorum,icinde battaniyesi falan oluyorda. Örtü ne acaba,hic duymadim:44:
Bezlerken altına serilen örtü , chiccoda gördüm işte. Pahalıydı ama iyiki eşime uyup almamışım :)
Zeynoo hangi sitelere bakıyorsun alışveriş için tatlişkom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?