Merhaba kizlar ya bisey sormak istiyorum benim bebisimi kiza benzetti doktor fakat ruyalarimda kalbimde hep yaniliyormus gibi geliyo belkide yanilmasini istedigim icindir bilemiyorum ama oyle yogun hissediyorum ki erkek diye. Acaba diyorum istiare ye yatsam görebilir miyim? Fikirlerinize ve dualariniza ihtiyacım var. Rabbimden hayirlisini istiyorum fakat içimdeki vesveseden kurtulamiyorum....
Merhaba kizlar ya bisey sormak istiyorum benim bebisimi kiza benzetti doktor fakat ruyalarimda kalbimde hep yaniliyormus gibi geliyo belkide yanilmasini istedigim icindir bilemiyorum ama oyle yogun hissediyorum ki erkek diye. Acaba diyorum istiare ye yatsam görebilir miyim? Fikirlerinize ve dualariniza ihtiyacım var. Rabbimden hayirlisini istiyorum fakat içimdeki vesveseden kurtulamiyorum....
Kizlar bu doktorlar beni de cildirtacak on dk oldu hastane acilinden geldim idrar yolu enfeksiniyonu var dedi antibiyotik yazdi zarari olur mu dedim yok dedi daha onceki doktorlar cinsiyeti erkek gibi gordu bu doktor 14 haftalik bebekte cinsiyet gorunmuyor dedi simdi yazdığı antibiyotikte aciklama yapmamasina mi kizayim bebegin cinsiyeti gorunmuyor dedigine mi anlamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bu doktorlar beni de cildirtacak on dk oldu hastane acilinden geldim idrar yolu enfeksiniyonu var dedi antibiyotik yazdi zarari olur mu dedim yok dedi daha onceki doktorlar cinsiyeti erkek gibi gordu bu doktor 14 haftalik bebekte cinsiyet gorunmuyor dedi simdi yazdığı antibiyotikte aciklama yapmamasina mi kizayim bebegin cinsiyeti gorunmuyor dedigine mi anlamadim
antibiyotiği bir kadın doğum doktoru görüp onayladı mı? Eğer sadece acildeki doktor verdiyse bence kendi doktoruna sormadan kullanma..
Geçmiş olsun öncelikle..
Eğer antibiyortik verdiyse dr. kullan mutlaka. Bende adam gibi cevap alamadığımdan bırakmıştım ama hastalık tekrar edince 1 kutuyu daha bitirmek zorunda kaldım. Enfeksiyonun vereceği zararın riski daha büyük olduğundan doktorlar antibiyotiği çok masum görüyorlar.
Cinsiyeti görünmeyebilir canım veletler her zaman göstermiyorlar. Benim oğlum 21. haftaya kadar sakladı. Detaylı ultrasonda bile göstermedi. En son çok direttik. Dürttük salladık o zaman açtı o bacakları.
merhaba kızlar. dün ikili test için kan verdim bi de bebeğimin ense kalınlığını ölçtü dr. test ankarada yapılıyormuş 15 gün sonuç bekleyeceğim. 12+6 idi dün cinsiyeti de öğreniriz diye bir heyecanla gittim ama dr hiç yorum yapmadıbir ay sonraya kaldı yanii . inşallah sonuçlar temiz çıkar önemli olan da o zaten.
bu arada hepinizin kandili mübarek olsuun .Allah dualarımızı kabul etsin...
Canim anneyi bebekten once tutyorlarmis daha once de yazildi hicbirini almadim su ic dediler ictim dikkat ettim ama kurtulamadim iste bununda recetesini okuyorum simdi sanirim baslicam sen nasilsin simdi peki gecti mi . Benim kendi doktorum ve yasadigim şehirdeki baska doktor erkek gibi dedi bugun de acildeki doktir buraya yalan soyleyip cjnsiyet icin geliyorlar dedi gorunmuyor dedi acaba onun icin mi demedi diye dusunmeye basldim cunku 15 e girecegiz bugun ve ayrica doktora da kizdim elimde tahlil sonucu var tansiyon ortada ben oyle deyince sizin icin demiyorum dedi Allah her zaman iyilerle karsilastirsin
Benim ki boğaz enfeksiyonuydu canım. Özelde KBB uzmanı vermişti kadıncağız uzun uzun anlattı etken maddesinin bebeğe bilmem ne kadar miktarı geçer falan filan diye. Ama sonunda kadın doğum uzmanınıza da bilgi verin görüşünü alın dedi. Ama benim kadın doğum doktorum özelde olmadığı için arayıp sorma şansım yoktu. Devlet hastanesi sonuçta arayıp bölümden bilgi almak istediğimde başlamadıysanız kullanmayın dedi telefona cevap veren gerzek. Ben 2 gündür kullanıyorum dedim. O zaman kendinizi iyi hissedince bırakın, ilk üç ay önermiyoruz dedi. Bende o günden sonra hiç içmedim. Ama 3 gün sonra daha fena oldu boğazım. Bu sefer özel bir polikliniğe gitim ordaki kadın doğumcuya anlattım durumu. Hata yapmışsın hiç bırakmayacaktın öyle şey olurmu dedi. İlacın adını söyledim bunlar masum grup birşey olmaz merak etme dedi içim rahatladı ama elimdeki kutuyu bitirip üzerine 10 luk bir kutu daha bitirdim.
Devlet hastanesinde hele ki acilde ne yaptıkları işe saygıları var ne de insana.. Sonuçta özel doktorun varmış. Bir sonraki kontrolünde kesin olarak söyler inşallah canım. Ters doktora denk gelince gıkımı çıkaramıyorum. bugüne kadar bırak cinsiyet konusunun geçmesini bebeği görebilemem için monitörü bile çevirmiyorlar azcık. Devlet hastaneleri kabus gibi.
Benim ki boğaz enfeksiyonuydu canım. Özelde KBB uzmanı vermişti kadıncağız uzun uzun anlattı etken maddesinin bebeğe bilmem ne kadar miktarı geçer falan filan diye. Ama sonunda kadın doğum uzmanınıza da bilgi verin görüşünü alın dedi. Ama benim kadın doğum doktorum özelde olmadığı için arayıp sorma şansım yoktu. Devlet hastanesi sonuçta arayıp bölümden bilgi almak istediğimde başlamadıysanız kullanmayın dedi telefona cevap veren gerzek. Ben 2 gündür kullanıyorum dedim. O zaman kendinizi iyi hissedince bırakın, ilk üç ay önermiyoruz dedi. Bende o günden sonra hiç içmedim. Ama 3 gün sonra daha fena oldu boğazım. Bu sefer özel bir polikliniğe gitim ordaki kadın doğumcuya anlattım durumu. Hata yapmışsın hiç bırakmayacaktın öyle şey olurmu dedi. İlacın adını söyledim bunlar masum grup birşey olmaz merak etme dedi içim rahatladı ama elimdeki kutuyu bitirip üzerine 10 luk bir kutu daha bitirdim.
Devlet hastanesinde hele ki acilde ne yaptıkları işe saygıları var ne de insana.. Sonuçta özel doktorun varmış. Bir sonraki kontrolünde kesin olarak söyler inşallah canım. Ters doktora denk gelince gıkımı çıkaramıyorum. bugüne kadar bırak cinsiyet konusunun geçmesini bebeği görebilemem için monitörü bile çevirmiyorlar azcık. Devlet hastaneleri kabus gibi.
Amin canim senin de. Ense kalinligini kac olarak olctu bende 8 gun beklemistim cok sukur sorun cikmadi insallah seninki de oyledir allah korusun bebeklerimizi
Ahhh arkadaşım ahhh ayni dert bende de var benimkini de erkege benzetti ruyalarimda erkek goruyorum hatta hastaneden cikmisim kucagimda bebegim ama bugunki doktor gorunmuyor dedi ve ogrendigime gore kizlar gec gorunuyormus bende seninle ayni seyi dusunuyorum acaba yatsam ya da başkasına desem gorunur mu
Oncelikle Rabbim gonlune gore versin inşallah. Ruyalar tersine cikar diye biliyorum ama hayirlisiben hic cinsiyeti gormedim ruyamda o gun doktora giderken bile bak oglum utanma hemen pipini ac göster doktora diye diye gittim o laar emindim erkek olduğuna. Simdi uykularim kaciyo acaba yanılma payi ne zaten bacaklari kapaliydi kiza benzettim dedi sadece ama yasida vardi doktorun bi tecrübesi vardır diye düşünüyorum Allahim kalbimizdeki vesvese den kurtarsin inşallah
Sen yanılmasını itiyorsun bence canım. Bu yüzden istiareye yatsan da etki altında olabilirsinn. sağlıklı olsunlar boşver önemli olan o. Ama yanılma oranları da yüksek tabi ilk haftalarda. Bende 14. haftada erkek olduğunu öğrendim. Kesin mi diye sordum, evet dedi ama yine de belki kız olabilir mi acaba diye düşünüyorum. bu hafta içi tekrar başka bir doktora gidip doğrulatınca rahatlarım heralde.. 16. hafta itibariyle tam olarak belli olur zaten.
Bende 14 hafta da ogrendim canım doktor kıza benzettim dedi ama bilemiyorum dedi bende o ana kadar emindim erkek olduguna. Belkide oyle olsun istediğim icin bu kadar yoğun hiseetim. Rabbimden hayirlisini istiyorum 2 kizm var hwpde dua ettim hayırlısı neyse o olsun diye. Ama simdi seytanla boğuşuyor um surekli vesveae veriyo gunaha girmekten korkuyorum biliyorum Rabbim veremiyosa vardir hikmeti ama kalbim huzur bulmuyor vesveseden. Oglum olmayacak mo benim hic gibi dusuncelere kapiliyorum sanki olmaaa ölüm mü ama bilmiyorum ya
Canım allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin öncelikle.. Senin yorumlarını her okuduğumda içimden allahım sana erkek bana kız nasip etsin diye dua ediyorum. Daha erken bence kız erkek demeleri için. Zaten 16. haftadan önce söylediklerinde kesin demiyorlar hiç. Arkadaşımın 22. haftada kesinleşti. Oğlumda bende 21. haftaya kadar sabretmek zorunda kalmıştım.
Şimdi duamı tekrar ediyorum. Allahım öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin. Sana bir erkek evlat bana da bir kız evlat nasip etsin inşallah...
Bende cinsiyeti öğrenmekten tırsıyorum biraz erkek derse ufak çapta bir hayal kırıklığı yaşarım. Sonuçta erkekte olsa evladım. Ama oğlumdan öncesinde bile kız çocuklarını çok severim. Hayalimde hep kız annesi olmak vardı. Ama ilkini rabbim sağlıklı bir erkek evlat olarak nasip etti. İnşallah bunda da sağlıklı bir kız evlat nasip eder içimde uhde bırakmaz.
Ama bir yanımda çok istediğim için olmayacakmış gibi, sanki erkekse az da olsa hayal kırıklığı olur diyorum diye cezalandırılacakmışım gibi hissediyor.
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH..
Ah canimm Allah RAZI olsun senden Rabbim seninde benimde herkesinde gonlune gore versin. Ben o gum doktora giderken bebise diyorum ki bak oğlum çekinme hemen ac pipini goster o kadar emindim ben ya doktor kiz deyince şaşırdım. Uzulmuyorsun ama inan bi burukluk yaşıyorsun. Acaba diyorum yanildimi bacaklari kapaliydi kiza benzettim dedi sadece Rabbimden hayirlisini istiyorum ya
hemşireye söyledi o not ediyordu ama tam emin değilim canım yaa. kan sonuçları çıksın beraber değerlendiririz dedi ölçüm iyi dedi. seninkini kaç ölçtü?
Ahhh arkadaşım ahhh ayni dert bende de var benimkini de erkege benzetti ruyalarimda erkek goruyorum hatta hastaneden cikmisim kucagimda bebegim ama bugunki doktor gorunmuyor dedi ve ogrendigime gore kizlar gec gorunuyormus bende seninle ayni seyi dusunuyorum acaba yatsam ya da başkasına desem gorunur mu
Oncelikle Rabbim gonlune gore versin inşallah. Ruyalar tersine cikar diye biliyorum ama hayirlisiben hic cinsiyeti gormedim ruyamda o gun doktora giderken bile bak oglum utanma hemen pipini ac göster doktora diye diye gittim o laar emindim erkek olduğuna. Simdi uykularim kaciyo acaba yanılma payi ne zaten bacaklari kapaliydi kiza benzettim dedi sadece ama yasida vardi doktorun bi tecrübesi vardır diye düşünüyorum Allahim kalbimizdeki vesvese den kurtarsin inşallah
Bende 14 hafta da ogrendim canım doktor kıza benzettim dedi ama bilemiyorum dedi bende o ana kadar emindim erkek olduguna. Belkide oyle olsun istediğim icin bu kadar yoğun hiseetim. Rabbimden hayirlisini istiyorum 2 kizm var hwpde dua ettim hayırlısı neyse o olsun diye. Ama simdi seytanla boğuşuyor um surekli vesveae veriyo gunaha girmekten korkuyorum biliyorum Rabbim veremiyosa vardir hikmeti ama kalbim huzur bulmuyor vesveseden. Oglum olmayacak mo benim hic gibi dusuncelere kapiliyorum sanki olmaaa ölüm mü ama bilmiyorum ya
Ah canimm Allah RAZI olsun senden Rabbim seninde benimde herkesinde gonlune gore versin. Ben o gum doktora giderken bebise diyorum ki bak oğlum çekinme hemen ac pipini goster o kadar emindim ben ya doktor kiz deyince şaşırdım. Uzulmuyorsun ama inan bi burukluk yaşıyorsun. Acaba diyorum yanildimi bacaklari kapaliydi kiza benzettim dedi sadece Rabbimden hayirlisini istiyorum ya
Benim erkek kardesim olmadığı icin erkek istiyorum aslinda bir de eşim söylemiyor ama gonlunde onunda erkek var hissediyorum aslinda ilk bebegimiz daha genciz iki cocuga kadar yolu var ama gönül iste istemeden duramiyor ki bir keresinde esim de ruyasinda ben dogum yapıyorum hemsire kiz diyor esim diyorki yok hemsire hanim siz yaniliyorsunuz bak pipisi diyor sonra o da evet erkekmis pipisi diyor Allah hayirlisini nasip eder insallah hepimize
Benimki 1.2 olculdu canim ve ikili teste gitmeden once burun kemigini gordu benim ikili test 11 hafta 4 gunlukken yapildi 10 hafta 4 gunlukken burun kemigi gordu canim Allah yardimcimiz olsun
Benimki 1.2 olculdu canim ve ikili teste gitmeden once burun kemigini gordu benim ikili test 11 hafta 4 gunlukken yapildi 10 hafta 4 gunlukken burun kemigi gordu canim Allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?