Canımmm umarım işe yarar
İnnuk kardeş, ben 62 kiloda ilk diyetisyene gittim, bu listeler ile toplam 4. diyetisyen ile 73 kiloya çıktım. Listeden nefret ediyorum. psikolojimi darmadağın ediyo. belki insülin direncimin olması da bi etken oldu bilemedim ama beni sabahtan taa öğlene kadar 1 meyve ve su ile tutamaz kusura bakmasın. bide suyu yazmış fazla gözüksün diye, günde 12 bardak su iç dediği şeyi neden araya yazıyo arkadaş. Beni mahveden listeler oldu, en güzel matematikle besleniyorum ben, günde şukadar karbonhidrat bu kadar protein gibi.
Valla kiza benziyo deyip bizi muallakta bırakıyolar:-( banda oyle dedi uyku falan kalmadi. Hayirlisi olsun hakkimizda
Günaydın Güzel Anneler! 🌸🌸🌸🌸
Yeni haftaya sağlıkla, mutlulukla ve huzurla başlayalım inşallah!
Yeni haftaya yeni bir soru ile başlamak istiyorum. İnanıyorum ki okuyan herkes cevap verecektir. Birbirimize de fikir vermiş oluruz.
Mide bulantılarımız çoğumuzun azaldı. Peki sizler özellikle kahvaltıda neler yiyip neler içiyorsunuz, neye dikkat ediyorsunuz? Günde kaç öğün yiyorsunuz, nasıl besleniyorsunuz?
Yediğimiz tüm yararlı şeyler bebişlerimize yarasın inşallah!
Cevaplarınızı bekliyorum. 😘😘😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
taploda erkek bebegin cok olmasinin sebebi erkekler cok hareketli oldugundan doktorlar goruyor.kizlar daha gec anlasiliyor doktorlar yanilmamak icin bekliyorlar. benim doktorumda gecen hafta bi yorum yapti ama net bisey diyemem dedi. bu hafta ikili testimin sonucu cikacak.bakalim belki o zmn net bisey derTabloya bakınca cinsiyet olarak genelde ERKEK bebek başı çekiyor :) Doktorum kıza benziyor ama kesin değil bir sonraki ay daha net söyleriz dedi :)
Hangi şehirde oturuyosun, burdan tavsiye al bari, eşim çok uğraştı dişlerinden. Fobi yaratmışlar bide senelerce gitmemiş dişçiye, iyi de bakmamış, fobisini yendirdim ailesi şok oldu şimdi iyi. Bari baştan gidin diş hekimine de önceden bişi yapılıyosa yapsın.
İlaçlar içinde, üzerine sinmez korkma, doktor değiştirir söylersen :)
biliyorum canım ev yoğurdunu bende çok seviyorum annem çok yapardı da ayrı şehirlerdeyiz şimdi
benim eşimde mayalanmış seviyo bakalım bu hafta bi denicem yapamazsam şu yoğurt yapma makinalarından alıcam ilerde bebeklerede lazım olucak çünkü...
Evet gerçekten liste işi zor olsa gerek çünkü bazen canın başka bişey istiyor önemli olan yaptığın değişiklikler ben mutlu oluyorum yemek yedikçe o yüzden listeye uyamam hiçbir zaman mesela geçen akşam eşimin doğum günüydü ve ben bir sürü şey hazırladım 2 bardak fanta bile içtimbirde haftada bir gün mutlaka tatlı yerim yemezsem kendimi kısmış gibi hissederim daha çok yerim çok şükür daha 1 kilo aldım bu yöntemle. Ha birde hafta sonu kahvaltısı benim için vazgeçilmezdir patates kızartmasının dibine vururuz eşimle
İnnuk kardeş, ben 62 kiloda ilk diyetisyene gittim, bu listeler ile toplam 4. diyetisyen ile 73 kiloya çıktım. Listeden nefret ediyorum. psikolojimi darmadağın ediyo. belki insülin direncimin olması da bi etken oldu bilemedim ama beni sabahtan taa öğlene kadar 1 meyve ve su ile tutamaz kusura bakmasın. bide suyu yazmış fazla gözüksün diye, günde 12 bardak su iç dediği şeyi neden araya yazıyo arkadaş. Beni mahveden listeler oldu, en güzel matematikle besleniyorum ben, günde şukadar karbonhidrat bu kadar protein gibi.
Tatlım şu makarna süzgeçleri oluyor ya metal onunla kapat ki üstüne hem örtü yapışmasın hemde hava alsın yoğurt
İste bende öyle olmasını seviyorum canım yaa. listelerden bende nefret ediyorum.. Ayrıca suyu da zaten onun dediği gibi bardak bardak içemem ben, Masamın üzerinde 1 litrelik pipetli şişem var ondan yudum yudum günde 2-3 şişe bitiriyorum.
62 den 73 e ne kadar sürede çıktın? Hamilelik dönemi içinde mi? öncesinde mi? Bir yorumunda beni salın demişsin.. Sakın haa sakın salmak yok.. Bundan sonra iştahlar daha da açılacak kilolar daha hızlı alınacak. 19. hafta 5-6 kilo çok değil.. henüz raydan çıkmış bişey yok. Ben oğlumda ilk 2 ayda 4 kilo almıştım. 20. hafta 11 kilo almıştım bile.. hem doğuma zararı var kilonun hemde sana.. 15 kiloyu aşmaman lazım ona göre..
Sonuna kadar vazgeçmek yok!
Evet çok güzel yöntem birde şu baklagiller çok tok tutuyor mesela ben bazen bakıyorum bayağı bayağı açım mümkün değil meyve tutamaz beni mercimek çorbası 1 dilim ekmek bir kase yoğurt yiyorum misss
Eki Görüntüle 1130317 Eki Görüntüle 1130319 Eki Görüntüle 1130323 Eki Görüntüle 1130325
Kızlar bunları çok beğendim. Ama daha cinsiyetimiz belli değil..
Acaba alsam mı ? Olmadı kız doğuran arkadaşlarıma hediye götürürüm.. Çok güzeller di mi??
Eki Görüntüle 1130317 Eki Görüntüle 1130319 Eki Görüntüle 1130323 Eki Görüntüle 1130325
Acaba alsam mı ? Olmadı kız doğuran arkadaşlarıma hediye götürürüm.. Çok güzeller di mi??
Sevgili arkadaşlar bir sorum olacak kan ilacını günde kaç defa alıyorsunuz ferrum fort kullanıyorum ben günde bir defa yeni başladı doktor..günden bir iç dedi diye hatırlıyorum eczacı 2*1 yazmış kafam karıştı..:44:
Ben sabah tok karnına elevit ve ferrum u içiyorum akşamda omega-3
arkadaslar benim kusmalarim fazla degil. haftada iki üc kere sabahlari kusuyorum. ama mide bulantim hep var. sizin yediklerinizi okuyunca galiba duzensiz besleniyorum dedim.ben sabahlari normal kahvaltimi yapiyorum ama gün icinde hic su icemiyorumyumurtadan da tiksindim 6. haftadir falan agzima koymadim. bi dun kaynamis yiyim dedim.hemen cikarttim. tavukda hic yemiyorum.bende oldum olasi demir anemisi oldugundan doktor üzüm pekmezi ic sabah ac karna dedi. onun disinda genelde ekmekle besleniyorum. o da kilo yapiyor galiba 63 kiloyum. 59 ile hamile kalmistim.yogurdu da oldum olasi sevmem onunda icine seker atip yiyorum.Anlayacaginiz hic duzen yok.odadan odaya gecince bile midem kalkiyor. yemek zaten pisirmiyorum. annemde kaliyorum. bebek hareketlenince esimin yanina gitcem. insallah o zaman bulantilarim gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?