2014 Kasım Anneleri

ya valla kusmayımda ıstahlı olayım 30 kılo alayım zerre umrumda degıl

cok sıkıntılar atlattım yaa cok zorms, benden kotulerıde cok ama ne bılyım ınsana yasadıgı zor gelıyor

bence senınde 4 kılo ıyı[/QUOTE]

Benim ilk zamanlar sadece bulantim oldu sadece bir kere cikrdim ama 2.5 ay bitmek uzreyken basladi ve simdi ara ara kusuyorum ama ben kussamda yiyorum ceviz badem incir hurma sut bal kaymak corba ve bol su ve fındık bunlari yee mutlaka

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımöncelikle gözün aydın 3 lü test için kacıncı haftanda gittin yani ben ultrasona göre13+2 adetime göre 14+2 sen hangisine göre gittin yani adete ve ultrasona göre kaç haftalıksın

Alıntı yapmayı unutmusum yukarıda ki mesaj sanaydi canim :) teşekkür ettim ayrica.

en başta yaptırmıştım değerlerin iyi demişti belki o yüzden vermemiştir canım

marhaba kızlar

bu sabah kontrolum vardı bebişim 150 gram olmuş boyuda 14 cm maşallah

ama bu sefer çok hareketli değildi nazlı nazlı yatıyordu ara sıra bacaklarını uzattı sıpa

ikili testim iyi çıktığı için üçlü teste gerek duymadı zaten bende düşünmüyordum ama 18-20. haftam arası ayrıntılı organ taraması yaptırıcam

folic asite devam ayrıca imom,ferro sanol,coraspirin alıyorum

canım 3lü test herkese yapılıyor mu yoksa ikili testin sonucuna göre değişiyor mu?

Biraz geç cvp olucak tatlım ama bende boğazlarımdan rahatsızlanmıştım doktor zinnat 500 mg wermişti 12 saat de bir aldım we tam 7 gün kullandım kbb doktoru werdi kendi doktorum zaten bunu idrar yolları enfeksiyonlarında hamilelere weriyoruz dedi eczacı arkadaşıma sordum augmentin we zinnat gebeler için B grubunda dedi onu weriyoruz bızde dedi. Herseyden önce Rabbimize emanet bebişler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ben aradim doktorumu ama dogumdaymis ogleden sonra konuscam dun gece aldim ama sabahi daha icmedim

Arkadaşlar ultrasona girmeden 40 dk kadar önce çikolata yiyin ve ağzınızda emin. Koridorda yürüyüş yapın. Tatlı sayesinde bebekleriniz çok hareketli olacaktır

Canim ben aradim doktorumu ama dogumdaymis ogleden sonra konuscam dun gece aldim ama sabahi daha icmedim

Sen genede sor tabii doktoruna için rahat etsin bu yazı belki fikir olur diğer ilaçlar konusunda da

Maşallah canim benm bebegim reglden iki gun geri canim

doktoruma ulasamasım bi türlü suan dediğim gibi 14+2 yim hastane yakın olmazsa giderken doktora sorayım dicem de doktorda geceleri geliyomus neyse bi şekilde olmazsa ultrasona göre 16. Haftamda giderim

Eki Görüntüle 1130383

Sen genede sor tabii doktoruna için rahat etsin bu yazı belki fikir olur diğer ilaçlar konusunda da

Sag ol canim bu iltihap neden olusuyor bilemiyorum tuvalt temizliği kisisel temizlige cok dikkat ederim bide disarida klozet kullanmam evde bile kullanmam ama oluyor ve gecmiyir gecsede tekrarliyor hayirlisi olsun bakalim

allaha şükür iyiyiz ama sıcaklar basınca ödemlerde arttı dogum iznine ayrıldım zaten evde beklıyoruz emın ol zaman cok cabuk geciyor bellı oldumu cinsiyeti :)

Canim erkekler daha erken belli olur pipilerinden dolayi. yanilma paylari olur tabii ama erkek olmasi muhtemel bence. 11-12. haftalarda bebeklerin disaridaki cinsel organlari vücuduna yerleşmeye başlıyor 15. Haftaya kesinleşir

kızlar 4-5 gündür aralıksız başım ağrıyor.kullanabileceğim bi ağrı kesici var mı yada ne önerirsiniz çok kötüyüm gerçekten

canım 3lü test herkese yapılıyor mu yoksa ikili testin sonucuna göre değişiyor mu?

Ya aslında yapilmasada olur. Ama doktor yapalim dedi bende içim rahat olsun diye yaptırdım. 2'li testim temizdi benim. Zaten okuduğum kadarıyla 2'li test hepsinden daha onemliymis daha ayrıntılı şeylere bakılıyor demişler internette ama işte ben genede yaptım

kızlar 4-5 gündür aralıksız başım ağrıyor.kullanabileceğim bi ağrı kesici var mı yada ne önerirsiniz çok kötüyüm gerçekten

Geçmiş olsun canım. Benim doktorum parol verdi bende de baş ağrısı oluyordu haftada 1-2 . İyi geldi bana hemen kesti. Hamileler için uygun bir ilaç Ama yinede doktoruna danış istersen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…