canımöncelikle gözün aydın 3 lü test için kacıncı haftanda gittin yani ben ultrasona göre13+2 adetime göre 14+2 sen hangisine göre gittin yani adete ve ultrasona göre kaç haftalıksın
kan tahlılı falan yaptı mı? benımkı sonuclara bakmadan verdı bu ılacı, folık asıtte kutu bıtene kadar yut dedı, yutmadım
mıdem bulanıyor ya ılac yutasım bıle gelmıyor :s
sen doktoruna guven bence, bıldıgı vardır
Ben 17. Haftadayim canim. Zaten 16 ile 18 arasında yapiliyormus. Hem sağlık ocaginda hem hastanede oyle soylediler. Ben adet tarihine göre gittim çünkü bebeğin gelişimi onunla uyumlu gidiyor. Sende farkli olduğu için doktora sorman daha mantıklı kendisinin söylemesi lazim şu kadar hafta sonra gel diyeAma sanırım ultrason sonucuna göre gidiliyor bilmiyorum gerçi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim doktorum ozel hastanede malum bugun pazar devletin acilindeki kadin dogumcu yazdi cok net aciklama yapmadi bir sey olmaz dedi eczaci sordum o da yok dedi ama sonucta antibiyotik korkuyorum iste ne yapayim bilemedim sizde oldu mu boyle durum gebeligim basindan beri Rabbim baska dert vermesin ama bu iltihapla basim dertte o kadar dikkat etmeme ragmen tesekkur ederim Allahim hepimizi korusun
Biraz geç cvp olucak tatlım ama bende boğazlarımdan rahatsızlanmıştım doktor zinnat 500 mg wermişti 12 saat de bir aldım we tam 7 gün kullandım kbb doktoru werdi kendi doktorum zaten bunu idrar yolları enfeksiyonlarında hamilelere weriyoruz dedi eczacı arkadaşıma sordum augmentin we zinnat gebeler için B grubunda dedi onu weriyoruz bızde dedi. Herseyden önce Rabbimize emanet bebişler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben aradim doktorumu ama dogumdaymis ogleden sonra konuscam dun gece aldim ama sabahi daha icmedim
Ben 17. Haftadayim canim. Zaten 16 ile 18 arasında yapiliyormus. Hem sağlık ocaginda hem hastanede oyle soylediler. Ben adet tarihine göre gittim çünkü bebeğin gelişimi onunla uyumlu gidiyor. Sende farkli olduğu için doktora sorman daha mantıklı kendisinin söylemesi lazim şu kadar hafta sonra gel diyeAma sanırım ultrason sonucuna göre gidiliyor bilmiyorum gerçi
ben 17. Haftadayim canim. Zaten 16 ile 18 arasında yapiliyormus. Hem sağlık ocaginda hem hastanede oyle soylediler. Ben adet tarihine göre gittim çünkü bebeğin gelişimi onunla uyumlu gidiyor. Sende farkli olduğu için doktora sorman daha mantıklı kendisinin söylemesi lazim şu kadar hafta sonra gel diyeama sanırım ultrason sonucuna göre gidiliyor bilmiyorum gerçi
Arkadaşlar ultrasona girmeden 40 dk kadar önce çikolata yiyin ve ağzınızda emin. Koridorda yürüyüş yapın. Tatlı sayesinde bebekleriniz çok hareketli olacaktır
haretkerlı olunca bebegın cınsıyetını goremezse
Eki Görüntüle 1130383
Sen genede sor tabii doktoruna için rahat etsin bu yazı belki fikir olur diğer ilaçlar konusunda da
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok tşk ederimm canımm..çok mutlu oldum yazmana..senin bebişi nasılll abowww doğum yaklaşmışşş
güzel sonuçlarla gel inş canımmm
ayy sorma yaa dışarı çıkasım gelmiyor..
heleki o çarşıda döner ve kebab kokuları yokmuu ıyy mahvediyor beniii
Benim 10 haftadi biri erkek gibi dedi digeri 11 haftalik 4 gunluk kendi doktorumdu bu erkek gibi gordum dedi acaba onlara sartlandim da erkek goruyorum hep bilmiyorum isisya bir haftaya belli olur gel dedi ne yapsam acaba
canım 3lü test herkese yapılıyor mu yoksa ikili testin sonucuna göre değişiyor mu?
kızlar 4-5 gündür aralıksız başım ağrıyor.kullanabileceğim bi ağrı kesici var mı yada ne önerirsiniz çok kötüyüm gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?