2014 Kasım Anneleri

Sorma canım yaa .İnternette çocuk eşyalarına /kıyafetlerine bakamıyorum Kızamı bakayı erkeğemi arada kalıyorum :) Hayırlısıyla zaman geçsede tam net öğrensek :)

Ben hicbisey almicam kizsada erkek sede iki kizim var pnlarinkiyle buyusun ama artik meraktan catlicam kizim ya xa oğlum diye sevmek istiyorum

Ben hicbisey almicam kizsada erkek sede iki kizim var pnlarinkiyle buyusun ama artik meraktan catlicam kizim ya xa oğlum diye sevmek istiyorum

Ne mutlu sana kızlarına kardeş gelecek. Benim ilk bebeğim olduğu için A dan Z ye herşey alınacak. birde hasretle beklediğimiz bebek onun heyecanı anlatılmıyor. Zaman zaman inanamıyorum hala

hahahahhaah çok iyi yaaaa
püff annem burda olsa o yapardı bana da
şu yoğurt mayalama makinaları işe yarıyo mu acaba?

Canim yoğurt mayalamak kadar kolay bişey yok. Anlatayım istersen. O makinalara hiiiic gerek yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar ben sadece 1 kilo aldım, çok iyi değil mi,

69,5 kiloyum, sabah kusmalarım devam ediyor ama acı su şeklinde
iştahım hala yok, ağzımın tadı yok mecbur yiyorum ama öyle düzenli beslendiğim falan yok, ne süt yiyorum ne yoğurt

hiç dikkat etmiyorum canım çekmiyor, eskiden çok düzenli beslenirdim

bu kullandığın ilaçları kaçıncı hafta verdi dr canım? demir ilacı mı bir de?

Kızlar merhaba rüyamda yine erkek bebek gördüm oyle guzeldi ki optum öptüm kokladim 15 e girdik bugun daha cinsiyetimiz netlesmedi cok merak ediyorum sizler ne zaman ogrendiniz ya da tahminler ne zaman yapildi ve tuttu mu

Ben de decavit alıyorum gunde bir tane bende de az bir sey kansizlik cikmadi ama onun disinda da henuz bir seyee baslamadi bu kontrolde ne verecek bakalim

Sen yine almissin 13.haftadayim, ilk aydan itibaren 5 kg werdim. Hala veriyorum. Bende çok dengeli beslenmiyorum. Doktorumda caninin istemedigini zorla yeme dedi.. kusmalarim hafifledi. Ben kilolu hamile kaldim ama.

Arkadasim ben 65 kaldim 4 kilo aldim gramiyla birlikte su an 69,7 yim benim ilk aylarda istahim cok acildi su an 15 haftadayiz yine istahliyim ama eskisi gibi degil sanki ama yine de yiyorum

Kızlar çok mutluyum bebeğimin suyu düzelmis,gene de su içmeye devam :) ayrıca kesinlesti artık bir erkek bebeğim olucak :) uyuyordu bugün bayağı bekledik 2defa ultrasona girdim gene uyanmadi tembel.. ileriki haftalarda hareketlerini inceleyeceğiz :) 3'lu testide verdim ohhhh rahatim :)

bu kullandığın ilaçları kaçıncı hafta verdi dr canım? demir ilacı mı bir de?

ıkılı test ıcın gıttım hafta yanı 12+3 tu, ozaman basladım ama herkes burada yazıyor gordum omega 3 yazmıs doktorları bnmkı yazmadı
netten baktım son uc ay kullanılıyormus galıba

eczacıya sordum ıc dedı, 30 lıra verdım sanırım satmak ıcın verdı

ama kullanmıyrm

Canim benim 13.haftada gördü erkek olacağını ama kesin demedi. Bir sürü rüya gördüm hepside tuttu..

Gecmis olsun arkadasim.

Ben mesajlari geriden gelerek takip ediyorum, belki soruna yanit almissindir ama ben de tecrubemi seninle paylasayim. Bakteriyel enfeksiyon geciriyorum bogazimda. KBB'ci augmentin bid 1000 mg antibiyotik verdi kan tahlilinde bakteriyel enfeksyonu gorunce. Kendi kadin dogumcuma sordum, ilaci kesinlikle kullanin lutfen dedi. Kullaniyorum, 7 gunluk bir ilac, yarisindan cogu bitti bile. Gebelr icin B sinifi olan, yani nispeten guvenli antibiyotikler var, ilaciniz hangisidir bilmiyorum ama hem doktorunuza sorup hem de arastirip icinizi rahatlatabilirsiniz.

Tekrar gecmis olsun, tez zamanda iltihaptan kurtulursunuz insallah.

canımöncelikle gözün aydın 3 lü test için kacıncı haftanda gittin yani ben ultrasona göre13+2 adetime göre 14+2 sen hangisine göre gittin yani adete ve ultrasona göre kaç haftalıksın

Canim benim 13.haftada gördü erkek olacağını ama kesin demedi. Bir sürü rüya gördüm hepside tuttu..

Benim 10 haftadi biri erkek gibi dedi digeri 11 haftalik 4 gunluk kendi doktorumdu bu erkek gibi gordum dedi acaba onlara sartlandim da erkek goruyorum hep bilmiyorum isisya bir haftaya belli olur gel dedi ne yapsam acaba

14 haftada gectı bnm kusmalarım mıde sorunlarım yanı gecmedıde hafıfledı dıyım, sımdı daha ıyıyım ama bı gun bı gunu tutmuyor

sen daha sıddetlı yasıyorsun sanırım, doktorum banada oyle dedı canın ne ıstıyorsa ye dedı

ama canım hala bırsey ıstemıyor

ya valla kusmayımda ıstahlı olayım 30 kılo alayım zerre umrumda degıl

cok sıkıntılar atlattım yaa cok zorms, benden kotulerıde cok ama ne bılyım ınsana yasadıgı zor gelıyor

bence senınde 4 kılo ıyı

anladım canım sağol. bende 12+6 da gittim en son ama bana hiçbir takviye vermedi. sadece 15 hafta dolana kadar folik asite devam et dedi o

Canim uclu testte yaptirdysan sen 16 haftadasn sanirim bende haziran 17 snde tam 4 ay lik 16 haftalik oluyor acaba o zaman gitsem ana meraktan olcem

anladım canım sağol. bende 12+6 da gittim en son ama bana hiçbir takviye vermedi. sadece 15 hafta dolana kadar folik asite devam et dedi o

kan tahlılı falan yaptı mı? benımkı sonuclara bakmadan verdı bu ılacı, folık asıtte kutu bıtene kadar yut dedı, yutmadım

mıdem bulanıyor ya ılac yutasım bıle gelmıyor :s

sen doktoruna guven bence, bıldıgı vardır

Ben 17. Haftadayim canim. Zaten 16 ile 18 arasında yapiliyormus. Hem sağlık ocaginda hem hastanede oyle soylediler. Ben adet tarihine göre gittim çünkü bebeğin gelişimi onunla uyumlu gidiyor. Sende farkli olduğu için doktora sorman daha mantıklı kendisinin söylemesi lazim şu kadar hafta sonra gel diye Ama sanırım ultrason sonucuna göre gidiliyor bilmiyorum gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…