Sorma canım yaa .İnternette çocuk eşyalarına /kıyafetlerine bakamıyorumKızamı bakayı erkeğemi arada kalıyorum :) Hayırlısıyla zaman geçsede tam net öğrensek :)
Ben hicbisey almicam kizsada erkek sede iki kizim var pnlarinkiyle buyusunama artik meraktan catlicam kizim ya xa oğlum diye sevmek istiyorum
hahahahhaah çok iyi yaaaa
püff annem burda olsa o yapardı bana da
şu yoğurt mayalama makinaları işe yarıyo mu acaba?
bu kullandığın ilaçları kaçıncı hafta verdi dr canım? demir ilacı mı bir de?bana doktor omege vermedı kendım aldım ama yutmaya korktum doktor vermedı sonucta dıe dusundum :s
sabah kahvaltıdan ıkı saaat sonra bı tane ferrum fort
ıkı saat boyunca cay yogurt vs yasak
aksamda decavıt yutrym o kadar
bana doktor omege vermedı kendım aldım ama yutmaya korktum doktor vermedı sonucta dıe dusundum :s
sabah kahvaltıdan ıkı saaat sonra bı tane ferrum fort
ıkı saat boyunca cay yogurt vs yasak
aksamda decavıt yutrym o kadar
arkadaşlar ben sadece 1 kilo aldım, çok iyi değil mi,
69,5 kiloyum, sabah kusmalarım devam ediyor ama acı su şeklinde
iştahım hala yok, ağzımın tadı yok mecbur yiyorum ama öyle düzenli beslendiğim falan yok, ne süt yiyorum ne yoğurt
hiç dikkat etmiyorum canım çekmiyor, eskiden çok düzenli beslenirdim
arkadaşlar ben sadece 1 kilo aldım, çok iyi değil mi,
69,5 kiloyum, sabah kusmalarım devam ediyor ama acı su şeklinde
iştahım hala yok, ağzımın tadı yok mecbur yiyorum ama öyle düzenli beslendiğim falan yok, ne süt yiyorum ne yoğurt
hiç dikkat etmiyorum canım çekmiyor, eskiden çok düzenli beslenirdim
bu kullandığın ilaçları kaçıncı hafta verdi dr canım? demir ilacı mı bir de?
Kızlar merhaba rüyamda yine erkek bebek gördüm oyle guzeldi ki optum öptüm kokladim 15 e girdik bugun daha cinsiyetimiz netlesmedi cok merak ediyorum sizler ne zaman ogrendiniz ya da tahminler ne zaman yapildi ve tuttu mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim doktorum ozel hastanede malum bugun pazar devletin acilindeki kadin dogumcu yazdi cok net aciklama yapmadi bir sey olmaz dedi eczaci sordum o da yok dedi ama sonucta antibiyotik korkuyorum iste ne yapayim bilemedim sizde oldu mu boyle durum gebeligim basindan beri Rabbim baska dert vermesin ama bu iltihapla basim dertte o kadar dikkat etmeme ragmen tesekkur ederim Allahim hepimizi korusun
kızlar çok mutluyumbebeğimin suyu düzelmis,gene de su içmeye devam :) ayrıca kesinlesti artık bir erkek bebeğim olucak :) uyuyordu bugün bayağı bekledik 2defa ultrasona girdim gene uyanmadi tembel.. :d ileriki haftalarda hareketlerini inceleyeceğiz :) 3'lu testide verdim ohhhh rahatim :)
Canim benim 13.haftada gördü erkek olacağını ama kesin demedi. Bir sürü rüya gördüm hepside tuttu..
Sen yine almissin 13.haftadayim, ilk aydan itibaren 5 kg werdim. Hala veriyorum. Bende çok dengeli beslenmiyorum. Doktorumda caninin istemedigini zorla yeme dedi.. kusmalarim hafifledi. Ben kilolu hamile kaldim ama.
Arkadasim ben 65 kaldim 4 kilo aldim gramiyla birlikte su an 69,7 yim benim ilk aylarda istahim cok acildi su an 15 haftadayiz yine istahliyim ama eskisi gibi degil sanki ama yine de yiyorum
ıkılı test ıcın gıttım hafta yanı 12+3 tu, ozaman basladım ama herkes burada yazıyor gordum omega 3 yazmıs doktorları bnmkı yazmadı
netten baktım son uc ay kullanılıyormus galıba
eczacıya sordum ıc dedı, 30 lıra verdım sanırım satmak ıcın verdı
ama kullanmıyrm
Kızlar çok mutluyumbebeğimin suyu düzelmis,gene de su içmeye devam :) ayrıca kesinlesti artık bir erkek bebeğim olucak :) uyuyordu bugün bayağı bekledik 2defa ultrasona girdim gene uyanmadi tembel.. ileriki haftalarda hareketlerini inceleyeceğiz :) 3'lu testide verdim ohhhh rahatim :)
anladım canım sağol. bende 12+6 da gittim en son ama bana hiçbir takviye vermedi. sadece 15 hafta dolana kadar folik asite devam et dedi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?