2014 Kasım Anneleri

bizde gösterirlerse ctsi öğrenicez o zaman da beni kimse tutamıycak sanırım

Ayyy hadi bakalım, bu cumartesi dimi senin randevun, bu hafta sen haftaya ben inşallah. Renkli ultrasonda kaçamaz herhalde artık diye düşünüyorum bende. Allah'ım sağlıklı olsun önemli olan o ama, insan işte merak ediyor. İlla kız illa erkek demiyorum, sadece öğreneyim ona göre ciciler alayım minnoşuma diyorum sadece.

Canım sanki kendimi okudumm.. Aynen anlattığın gibiyiz biz de.. Benim eşim de doğulu ben karadenizli... Aynen ben de onla tanışana kadar 8 sene öncesine kadar yani hep sosyal herşeye karar vermiş kısıtlanmayan bir insandım aynen anlattığın gibi ya bdiyecek bişi bulamıyorum inşallah o da anlar umarım anlar... Onun düşüncesi ben çok şımarıkmışım her istediğime evet denmiş bu zamana kadar vs... Tahmin edersin işte aynı şeyleri yaşamışsın

Benim göbeğimde çok çıktı

Öncelikle hayırlı olsun bebişlerin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Gebeliğe bağlı böbrek büyümesi benim kuzenimin eşinde vardı. Büyüme öyle çok aşırı olmadığı için sadece takibe almışlardı. Bazen ağrılı dönemleri oldu, ateşi çıktı nadiren kusma da yaşadı. Bildiğim kadarıyla bunun sebebinin yoğun kan akışı. En kötü ihtimalle, sanırım idrar yollarına stent takılıyormuş. Ama doğum sonrası normale döndü herşey. Doktorun takibinde kal canım. Ve bol bol su iç.

aynen canım Allah hayırlısını versin inşallah...
bende severken kızlarım oğluşlarım diye sevmek istiyorum ondan öğrenmek istiyorum

İnşsende ggüzel haberlerle gel tatlim..evet durumumuz tehlikeli ve ciddi..ama benimki yukaru cikmaya baslamis şükür.. İnş seninde öyledir

inşallah canım yüreğim ağzımda inanki

çok geçmiş olsun inşallah bebek iyidir annesi sen iyi ol sıkma kendini

çok sağol sıkmamaya çalışıyorum ama şu internet yokmu okudukça daha da pimpirikleniyo insan

Evet canım kendi ailesinde ve çevresinde gördüğü şeyler onun hayatının doğruları olmuş. Benim yaşantım, düşüncelerim her konuda kendi karar vermelerim özgüvenim ona bambaşka geldi . Tabi bana da o bambaşka geldi. 11 aylık evliyiz zor zamanlar geçirdik. Çok şükür her şey değişti tahmin edemiyceğim kadar istediğim gibi oldu herşey İnşallah Allah benden daha daha güzel bi evliliği huzuru sana nasip etsin. Bana evlenmeden önce kendin markete gidemezsin, tek başına gezemezsin diyen biriydi onun ailesinde bayanlar öyle çünkü. Ama evlendikten sonra bambaşka biri oldu kendi kendime her işimi hallederim istediğimle görüşürüm istediğim yere giderim bazen kendisi bile işteyken dışarı çık gez hava al der. Hele bi kıyafet tartışmamız vardı sorma gitsin. Ama zamanla şimdiki halimize gelebildik çok şükür.

Sağol tatlım tecrübelere çok ihtiyacımız olacak

Evet canım artık bizde ona göre davranıcaz şu minnoşlar gelsinlerde sağlıcakla herşey olacak inş.
iki gecedir çok sıcak birazda üzerimde halsizlik var hiç dinlenemedim sanki yazın sıcakta göbişlerle ne yapıcaz bakalım

Amin canım Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın.. Biz daha kıyafettir işte arkadaşlarımla görüşmedir onları tam aşamadık lazım değil ben zaten huzurluydum çünkü biz evlenene kadar o kadar sıkıntı yaşadıkki psikolojik tedavi bile görmesini istemiştim ama şükür evlenince baya düzeldi.. Sadece böyle büyük kararlarda böyle büyük kavga ediyoruz işte.. Bu 2. büyük kavgamız kavga derken işte öyle bağrışıp çağrışma da olmuyor o ssus pus ben sus pus bu daha kötü öyle geçiyor günler.. Çalışmasam demekki hiç fırsat vermicekmiş bişiye..

Ya ben hala üşüyorum buralarda bir türlü yaz gelmedi buraya :2:

Evet 5 gun bakalim bende ck ruya görüyorum ne olacak amin hepimiz icin hayirlisi olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle canım çalışmasan daha da kısıtlı bi yaşantın olurdu gitgide sinerdin ve özgüvenini kaybederdin. İnsan çalışınca sadece maddiyat değil hem işe yaradığını hissediyo hem güçlü hissediyo. Kavga ederken sessiz kalınması beni deli eder konuşup tartışıp çözmek isterim ama bu durum sinirli bi insanı daha da sinirli yapıyo. Bence siz susarak en doğrusunu yapıyosunuz sakinleşince konuşursunuz ama süreyi uzun tutmamak lazım

Bizimki de uykucu cıktı. Dr.um ugrasmasina ragmen, cok az oynayabildi. Cok merak edyorum. Biseyler konusmk isterken bazen oglum bazen kızım diyorum :))

Ben de oyle ama dedigim gibi ilk defa boyle yapti köfte once gosterecek zannettik yuzu bize donuktu ama sonra hopp dondu totuyu yandi :)

Slm kızlar dün doktorla randevumuz vardı 13+1 olmuşuz ikili test için kan verdim bebeğimiz erkek miş. Hayırlısı ile sağlıklı olarak kucağımıza almayı rabbim nasip eder inşallah. Sizlerin belli mi?

Nasılsıniz kizlarr bugun doktora giden bebegini goren hayirli haber alan var mi birde bir sey soracagim universitede ki prof doktorlar ucretli mi bilginiz var mi

Tatlımm nerdesin sen görüşemedik hiç seninle

Ya ben hala üşüyorum buralarda bir türlü yaz gelmedi buraya :2:

Aramızda çok mesafe varmış canım normaldir
bizim şimdi 30 derecelere ulaştı sıcaklık ama bursanın havası hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…