bizde gösterirlerse ctsi öğrenicez o zaman da beni kimse tutamıycak sanırım
kan basıncı arttığı için olabilir..
benimde bu sabah burnum kanadı
Himm şimdi oturdu :) teşekkür ettim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahhh ahh çok iyi bilirim eşim doğulu biz çok farklı kültürlere sahibiz onlar saygıda kusur etmemek için ellerinden geleni yapıyolar çok güzel bişey bu. Ama saygı göstermek demek hayatımıza dair herşeyi onların kararlarına göre yaşamak demek değil o bi erkek olmasına rağmen hayatı böyleydi bense tam tersi hep kendi kararlarımı vermiş sosyal biriydim .Çok şükür çok zaman aldı ama hayatımızda kendi kararlarımız olması gerektiğini eşime aşıladım . Umarım bu sıkıntıdan kurtulursun ne yaşadığını çok iyi anlıyorum çok eskiden bende yaşadğm için biliyorum
Merhaba bayanlar Nasılsıniz? Bebislerimiz ne durumda? Bi kac gündür giremedim hepinizi merak ettim tlfndan girdiğim icin biraz zor oluyor geçmiş sayfalari okumak. Ya bayanlar benim kollarimda normalde tuy yoktu ama baya killandim varmı boyle bisey yaşayan? Bunlar dökülür demi sonra?
merhaba arkadaşlar.Bende 12 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim.İnşaallah kasımda kucagıma alıcam yavrularımı.Dün doktor kontrolümüz vardı.Bende gebeliğe baglı böbrek büyümesi başlamış.Aranızda böyle bişey yaşayan var mı?
Ayyy hadi bakalım, bu cumartesi dimi senin randevun, bu hafta sen haftaya ben inşallah. Renkli ultrasonda kaçamaz herhalde artık diye düşünüyorum bende. Allah'ım sağlıklı olsun önemli olan o ama, insan işte merak ediyor. İlla kız illa erkek demiyorum, sadece öğreneyim ona göre ciciler alayım minnoşuma diyorum sadece.
İnşsende ggüzel haberlerle gel tatlim..evet durumumuz tehlikeli ve ciddi..ama benimki yukaru cikmaya baslamis şükür.. İnş seninde öyledir
çok geçmiş olsun inşallah bebek iyidir annesi sen iyi ol sıkma kendini
geçmiş olsun canım ne yapacağız peki böyle eşim farketti zaten sinirlerim bozuldu
evdeyim canim pazartesiyw kadar izinliyim rapora gerek duymadi doktorun canim
Canım sanki kendimi okudumm.. Aynen anlattığın gibiyiz biz de.. Benim eşim de doğulu ben karadenizli... Aynen ben de onla tanışana kadar 8 sene öncesine kadar yani hep sosyal herşeye karar vermiş kısıtlanmayan bir insandım aynen anlattığın gibi ya bdiyecek bişi bulamıyorum inşallah o da anlar umarım anlar... Onun düşüncesi ben çok şımarıkmışım her istediğime evet denmiş bu zamana kadar vs... Tahmin edersin işte aynı şeyleri yaşamışsın
ben kızımda en çok çıt çıtlı badi kullandım bu bebeğim içinde 0 - 6 ay arasını uzun kollu yaza gelecek olana zamanlarda kullanmak içinse kısa veya sıfır kollu olanları tercih edicem inanın yazın evde sadece onlarla duruyorlar çünkü
tulum çok kullanılmıyor yani ben çok kullanmadım ayaklı olanları özellikle çünkü bebekler çok hızlı büyüyorlar ve 1-2 kullanımdan sonra ayaklı olanlar bebeğin bacaklarını kastırıyor bu bebeğim için alamayı düşünmüyorum alt üst olan 2li takımlardan almak daha mantıklı bence
zıbın hiç kullanılmıyor hastane çıkışında olanları bile kullanmadık hastanede ebeler direk çıtçıtlı badi giydirdiler onun içinde çıt çıtları yandan ve alttan olanları tercih edin giydirmek daha kolay oluyor
nacizane fikirlerim bunlardır katılan veya katılmayan olabilir tabi
Şimdi az önce bir arkadaş yazmış, ayaklı tulumların çabuk küçüldüğünü, bebek az büyüse bile hemen bacakları kasmaya başladığını yazmış. O biraz takıldı kafama, sanki alt üst takımlar almak daha mantıklı gibi geldi. Çok abartmadan alınabilir tabi. farklı boylarda.
Evet canım kendi ailesinde ve çevresinde gördüğü şeyler onun hayatının doğruları olmuş. Benim yaşantım, düşüncelerim her konuda kendi karar vermelerim özgüvenim ona bambaşka geldi . Tabi bana da o bambaşka geldi. 11 aylık evliyiz zor zamanlar geçirdik. Çok şükür her şey değişti tahmin edemiyceğim kadar istediğim gibi oldu herşey İnşallah Allah benden daha daha güzel bi evliliği huzuru sana nasip etsin. Bana evlenmeden önce kendin markete gidemezsin, tek başına gezemezsin diyen biriydi onun ailesinde bayanlar öyle çünkü. Ama evlendikten sonra bambaşka biri oldu kendi kendime her işimi hallederim istediğimle görüşürüm istediğim yere giderim bazen kendisi bile işteyken dışarı çık gez hava al der. Hele bi kıyafet tartışmamız vardı sorma gitsin. Ama zamanla şimdiki halimize gelebildik çok şükür.
Sağol tatlım tecrübelere çok ihtiyacımız olacak
Evet canım artık bizde ona göre davranıcaz şu minnoşlar gelsinlerde sağlıcakla herşey olacak inş.
iki gecedir çok sıcak birazda üzerimde halsizlik var hiç dinlenemedim sanki yazın sıcakta göbişlerle ne yapıcaz bakalım
Evet dün doktora sordum gidebilirsiniz dedi. Uçakla gidemem ki korkuyorum, sadece bi kere bindim daha da cesaret edemiyorum. Benim bugun 13 +3 oldu. Dogum tarihi 30 kasim . Demek ki aramizda 5 gun var. Ben anadoludan sonra sivas tipa gittm o da net degil ama erkek gibi dedi. Ultrasonu falan anadolununkinden iyi ama yine de tam emin olmadan söylemiyor doktor. HayırlıSi olsun bakalım. 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var o zaman net söylerim dedi. Benim içime hep kiz doğdu annemlerde karnıma bakıp kiz demişlerdi. Rüyamda bile hep kiz goruyordum. Boyle olunca hep kiz olcak gibi düşündüm. İsmini bile bulmistim :) bakalim hayırlısi artik
Amin canım Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın.. Biz daha kıyafettir işte arkadaşlarımla görüşmedir onları tam aşamadık lazım değil ben zaten huzurluydum çünkü biz evlenene kadar o kadar sıkıntı yaşadıkki psikolojik tedavi bile görmesini istemiştim ama şükür evlenince baya düzeldi.. Sadece böyle büyük kararlarda böyle büyük kavga ediyoruz işte.. Bu 2. büyük kavgamız kavga derken işte öyle bağrışıp çağrışma da olmuyor o ssus pus ben sus pus bu daha kötü öyle geçiyor günler.. Çalışmasam demekki hiç fırsat vermicekmiş bişiye..
Bizimki de uykucu cıktı. Dr.um ugrasmasina ragmen, cok az oynayabildi. Cok merak edyorum. Biseyler konusmk isterken bazen oglum bazen kızım diyorum :))
Ayol nişanlı iken gittim bi kere Rizeye, el öpmekten başka bişi yapmadım yaş ortalaması 75 olan teyzeleri gezdirdiler. Bide böyle gel gel diye baskı yapınca itiyo durum. ya da habersiz gelmek en güzeli, gelip pansiyonlarda kalıp yayla yayla gezip gitmek
Nıhahahahhhahh
Ya ben hala üşüyorum buralarda bir türlü yaz gelmedi buraya :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?