2014 Kasım Anneleri

merhaba kızlar

bugün sağ tarafımda bi sertlik var afedersiniz tuvalete oturduğum zaman taş gibi oturuyor kasığıma :26:

Mrb bende en başından beri sağ tarafımda sertlik hissediyorum. Sanki yumurta kadar bi sey var gibi. Hapşururken falan agri giriyordu. Tuvalettede senin gibi oluyordu. Doktora sordum normal dedi. Bide erkek bebek sağda olur diyolar. Annemde abimde öyleymis. Sizin cinsiyet belli mi

Ben hic bisey almadim daha ya. Yelek örup duryrum. Esim erken dyor daha

Ahhaha çok güzel özetlemişsin sana tavsiyem bebeği olan arkadaşlarınla takıl çok güzel önerilerde bulunuyorlar
Uzun kol konusunda haklısın ilk 6 ay bencede uzun kollu olur
ben iki set hastane çıkışı almayı düşünüyorum içinde zaten herşeyi var
zıbın o iç içe geçen diye söylediğin bir kaç yedek bende çözemedim tam olarak onu ama kullanılıyormuş
onun dışında bol bol alttan çıtçıtlı badi ve ayaklı tek alt ve ayaklı tulum (ayaklının kullanımı konusunda herkes çok öneriyor)
bikaç örgü ve penye yelek kışlık bahtaniyeler
amannn yetmezse çıkar alırız canım yaa hiç kasma kendini herşey olur zaten anneler yokmu onlar bize bişey bırakmaz emin olur

evet canım erkek yattağım zaman göbeğimin sağ tarafı daha kalkık duruyor , bugünde çok belirgin şekkilde sertlik var benim tospik baya büyüdü

Kizlat merhaba
..dun kanamam geldi yine... Hastaneye yattim..bebegin dişinda kanama olmuş...bugün öğlen taburcu oldum dikkat etcekmisim kendime..bebek iyiymis çok şükür ama... Bu arada benim bebek erkek değil.kizmis.... 13. Haftada erkek demişlerdi simdi kiz cikti

Birgen tatlimmmm benim bebek erkek değil kizmis...degistirurmisin listede teyzesi zahmet olmazsa

geçmiş olsun isyan benimde 14.haftada olmuştu ama doktorum önemsemedi çünkü bebekte bi problem yoktu bebeğimin eşi rahim ağzına yakınmış ondan olabilirmiş

Sevgili arkadaşlarım bir sorum olacak gebelikte okumak için içinde dua ve surelerin olduğu cep kitabı şeklinde yanımda taşıması kolay olacak kitap önerileriniz var mı bir çok yayınevi var hangisi sağlıklı olur hazırda böyle bir kitap elinde olan varsa yayınevi yazarı kim?
Öpüyoorum hepinizi :103:

O evde yaşıycak olan sizlerseiniz kararı vericek olanda eşiniz ve sizsiniz . Eşiniz neden abisinin söylediklerini tabu gbi görüyo anlamış değilim. Benzer bi olay başımıza geldi. Eşimle evlenmemize az bi zaman kala bi ev beğendik ve birlikte kredi çekip ödiycektik . Zaten ailesi evime bir iğne almadı . Neyse biz onlara saygımızdan evi göstermeye götürdük onları . Ben bu eve para vermem dedi ve çıkıp gitti ordan. Sanki parasını o ödiycek içinde o yaşıycak gibi saygısızlık bu

geçmiş olsun isyan benimde 14.haftada olmuştu ama doktorum önemsemedi çünkü bebekte bi problem yoktu bebeğimin eşi rahim ağzına yakınmış ondan olabilirmiş
Çok saol canim benim...benim 11. Haftada düşük tehlikem olmuştu o yüzden korktuk tatlim..

Geçmiş olsun canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sen rapor aldın mı nerdesin şuann..

ben kızımda en çok çıt çıtlı badi kullandım bu bebeğim içinde 0 - 6 ay arasını uzun kollu yaza gelecek olana zamanlarda kullanmak içinse kısa veya sıfır kollu olanları tercih edicem inanın yazın evde sadece onlarla duruyorlar çünkü

tulum çok kullanılmıyor yani ben çok kullanmadım ayaklı olanları özellikle çünkü bebekler çok hızlı büyüyorlar ve 1-2 kullanımdan sonra ayaklı olanlar bebeğin bacaklarını kastırıyor bu bebeğim için alamayı düşünmüyorum alt üst olan 2li takımlardan almak daha mantıklı bence

zıbın hiç kullanılmıyor hastane çıkışında olanları bile kullanmadık hastanede ebeler direk çıtçıtlı badi giydirdiler onun içinde çıt çıtları yandan ve alttan olanları tercih edin giydirmek daha kolay oluyor

nacizane fikirlerim bunlardır katılan veya katılmayan olabilir tabi

Çok çok geçmiş olsun. Feci stres yaşatıyor insana kanama türü durumlar. Kendine dikkat et, inşallah da bir daha hiç olmasın.

Ayrıca da kız bebeğini de tebrik ederim :)

Birgen tatlimmmm benim bebek erkek değil kizmis...degistirurmisin listede teyzesi zahmet olmazsa

geçmiş olsun canım değiştiririm tabi ne demek hoş gelmiş prensesimiz

benimde eşi rahim ağzına yakın dedi canım 2 hafta önce doktor değiştirmiştim kanaman oldumu dedi olmadığını söyledim problem değil hemen çıkmaz dedi sonra bana bende internetten baktım 24.hafta yazıyordu senin doktorun dedimi birşey
aslında benim dönemimde göbek civarında olması gerek ama benim hala altta

çok geçmiş olsun sana ve minik kızına

inşallah normaldir canım belki rahim büyüdüğü için oluyordur:13:

Belki de canım...

Haklısın yaşadıkça öğrenicez çoğu şeyi..

:) ne guzel. Dün doktorum iki gün önden gidiyor bebegin gelisimi dedi. Ama sorun edilecek bi durum degil dedi

Canım en son cuma günü gittim kontrole benim bebeğe de nerdeyse bir hafta önden gidiiyor dedi gelişimi çok iyi dedi ama bir sorundan felan bahsetmedi olsa söylerdi..

Ya işte canım eşimin büyüklerine saygısı biraz had safhada ve bunu üstünden atamıyor.. Hala evlendiğini bir evin babası reisi olma duygusuna alışamadı sanırım illa ki bir yerlerden onay bekliyor... Ben de her seferinde öyle olmadığını böyle tatsız da olsa hissettirmek zorunda kalıyorum napim...

Geçmiş olsun canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok çok geçmiş olsun. Feci stres yaşatıyor insana kanama türü durumlar. Kendine dikkat et, inşallah da bir daha hiç olmasın.

Ayrıca da kız bebeğini de tebrik ederim :)

çok geçmiş olsun sana ve minik kızına
Çok saolunn güzel annislerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…