merhaba kızlar
bugün sağ tarafımda bi sertlik var afedersiniz tuvalete oturduğum zaman taş gibi oturuyor kasığıma :26:
bende aynı düşüncedeyim kıyafet dışında ufak tefek şeyler aldım ama hala kıyafet almadım cinsiyetde belli değil belki ondan elim gitmiyor bi kaç yere baktım yaza denk geldği için mi bilmiyorum herşey ince kara kışta doğrcaz napcaz bilmiyorum
Valla bebek kıyafeti konusu benim için içinden çıkılmaz bir konu haline geldi. Yatağı, nevresimi,ana kucağı, biberonu,şampuan seti şu bu hepsi tamam da bu kıyafet işi uffff....Ne alıcam bilmiyorum, onda da kafam karışık. Bazen kavramları da karıştırıyorum galiba.
Zıbın ne?
Tulum ne?
Çıt çıtlı badi ne? Kış bebeği olacaklar mecbur uzun kollu olacak herşeyi. Kısa kollu giyebilecekleri dönem 8-9 aylık dönemleri, o halde ister 0-3 ay olsun ister 3-6 ay olsun hepsini uzun kollu almak gerek. Hangisinden daha çok almak gerek mesela.
Tek altlardan almak gerek mi? Yoksa sadece tulum yeterli mi? Bu zıbınların bir önden açık olanları var mesela,iç içe geçiriliyor onlar mı daha kullanışlı?? Kafamda deli sorulurrrrr
Mrb bende en başından beri sağ tarafımda sertlik hissediyorum. Sanki yumurta kadar bi sey var gibi. Hapşururken falan agri giriyordu. Tuvalettede senin gibi oluyordu. Doktora sordum normal dedi. Bide erkek bebek sağda olur diyolar. Annemde abimde öyleymis. Sizin cinsiyet belli mi
Kizlat merhaba
..dun kanamam geldi yine... Hastaneye yattim..bebegin dişinda kanama olmuş...bugün öğlen taburcu oldum dikkat etcekmisim kendime..bebek iyiymis çok şükür ama... Bu arada benim bebek erkek değil.kizmis....13. Haftada erkek demişlerdi simdi kiz cikti
Kızlar Allah razı olsun öyle iyisiniz ki... Ama bu sefer inanın benim büyüttüğümden değil... İki ev arasında kalmıştık... Sonra bi eve karar verdik.. O da dedi ki abim de bi gelsin baksın tamam dedik abisi geldi haftasonu o eve pek ısınmadı ama dedi ki sonuçta oturacak olan sizlersiniz dedi başka yerler varsa da bakalım dedi orda beklerdim ki eşim "abi biz çok baktık burası içimize sindi" ama öyle demedi başka eve götürdü oraya baktı dedi ki burası daha iyi.. Dedim ben diğerine karar kılmıştık abi dedim eşim biraz agresiftir arabanın içinde bana "biz senin uşağın mıyız bizi niye gezdiriyirosun milletin fikrine saygı duymicaksan dedi"sabahtan başladı akşama kadar abisinin yanında yok nişanlıkta da gelinlikte de böyle yaptın ne dersen o oluyo bi nişanlığa 1000 tl verdik gelinlik vs o kadar alt üst oldum ki.. Ve dedi ki hiçbir sorumluluk almıyorum o evle ilgili ben görevimi yaparım kredimi çekerim en ufak sorun olur umrumda olmaz dedi vs. Şimdi de tek kelime etmiyoruz evde tv sesinden başka bi ses yok... Ne yaptım ki böyle yapıyor beraber karar vermiştik sırf abisi o eve sıcak bakmadığı için kıyameti koparıyor ona karşı gelmiş gibi hissediyor kendini deli oluyorum
Birgen tatlimmmm benim bebek erkek değil kizmis...degistirurmisin listede teyzesi zahmet olmazsa
Çok saol canim benim...benim 11. Haftada düşük tehlikem olmuştu o yüzden korktuk tatlim..geçmiş olsun isyan benimde 14.haftada olmuştu ama doktorum önemsemedi çünkü bebekte bi problem yoktu bebeğimin eşi rahim ağzına yakınmış ondan olabilirmiş
Geçmiş olsun dikkat et kendine
bende hiç kıyafet almıyorum renkli ultrasonda cinsiyeti belki farklı söylenir diye
Kizlat merhaba
..dun kanamam geldi yine... Hastaneye yattim..bebegin dişinda kanama olmuş...bugün öğlen taburcu oldum dikkat etcekmisim kendime..bebek iyiymis çok şükür ama... Bu arada benim bebek erkek değil.kizmis....13. Haftada erkek demişlerdi simdi kiz cikti
kizlat merhaba
Valla bebek kıyafeti konusu benim için içinden çıkılmaz bir konu haline geldi. Yatağı, nevresimi,ana kucağı, biberonu,şampuan seti şu bu hepsi tamam da bu kıyafet işi uffff....Ne alıcam bilmiyorum, onda da kafam karışık. Bazen kavramları da karıştırıyorum galiba.
Zıbın ne?
Tulum ne?
Çıt çıtlı badi ne? Kış bebeği olacaklar mecbur uzun kollu olacak herşeyi. Kısa kollu giyebilecekleri dönem 8-9 aylık dönemleri, o halde ister 0-3 ay olsun ister 3-6 ay olsun hepsini uzun kollu almak gerek. Hangisinden daha çok almak gerek mesela.
Tek altlardan almak gerek mi? Yoksa sadece tulum yeterli mi? Bu zıbınların bir önden açık olanları var mesela,iç içe geçiriliyor onlar mı daha kullanışlı?? Kafamda deli sorulurrrrr
Kizlat merhaba
Birgen tatlimmmm benim bebek erkek değil kizmis...degistirurmisin listede teyzesi zahmet olmazsa
geçmiş olsun isyan benimde 14.haftada olmuştu ama doktorum önemsemedi çünkü bebekte bi problem yoktu bebeğimin eşi rahim ağzına yakınmış ondan olabilirmiş
Kizlat merhaba
inşallah normaldir canım belki rahim büyüdüğü için oluyordur:13:
belki tek delik premetüreler içindir orasını bende bilmiyorum şimdi araştırıken dikkatimi çekti aslında sütümüz olursa 1-2-3ü kullanmadan direk 4e geçeriz mantıken ek gıdalarda:)) işte bunlar hep bizim deneyimimiz olacak
:) ne guzel. Dün doktorum iki gün önden gidiyor bebegin gelisimi dedi. Ama sorun edilecek bi durum degil dedi
O evde yaşıycak olan sizlerseiniz kararı vericek olanda eşiniz ve sizsiniz . Eşiniz neden abisinin söylediklerini tabu gbi görüyo anlamış değilim. Benzer bi olay başımıza geldi. Eşimle evlenmemize az bi zaman kala bi ev beğendik ve birlikte kredi çekip ödiycektik . Zaten ailesi evime bir iğne almadı . Neyse biz onlara saygımızdan evi göstermeye götürdük onları . Ben bu eve para vermem dedi ve çıkıp gitti ordan. Sanki parasını o ödiycek içinde o yaşıycak gibi saygısızlık bu
Geçmiş olsun canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok çok geçmiş olsun. Feci stres yaşatıyor insana kanama türü durumlar. Kendine dikkat et, inşallah da bir daha hiç olmasın.
Ayrıca da kız bebeğini de tebrik ederim :)
geçmiş olsun canım değiştiririm tabi ne demek hoş gelmiş prensesimiz
benimde eşi rahim ağzına yakın dedi canım 2 hafta önce doktor değiştirmiştim kanaman oldumu dedi olmadığını söyledim problem değil hemen çıkmaz dedi sonra bana bende internetten baktım 24.hafta yazıyordu senin doktorun dedimi birşey
aslında benim dönemimde göbek civarında olması gerek ama benim hala altta
Çok saolunn güzel annislerrçok geçmiş olsun sana ve minik kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?