2014 Kasım Anneleri

Ben de oyle ama dedigim gibi ilk defa boyle yapti köfte once gosterecek zannettik yuzu bize donuktu ama sonra hopp dondu totuyu yandi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi dogsun :) o dondugu popişini ısırcm 11 haz. Randvm var Ogrncem ins erkek istyrm aslnda ama hayrlsi tabi.

Slm kızlar dün doktorla randevumuz vardı 13+1 olmuşuz ikili test için kan verdim bebeğimiz erkek miş. Hayırlısı ile sağlıklı olarak kucağımıza almayı rabbim nasip eder inşallah. Sizlerin belli mi?

hayırlı uğurlu olsun canım Allah gülerek kucağına almayı nasip etsin
benim yavrum da erkek

İşte o süre böyle bir de aynı evde yaşayınca uzayınca çok huzursuz ediyor beni... Bilmiyorum nasıl olur ne olur artık..

Tatlımm nerdesin sen görüşemedik hiç seninle

Aramızda çok mesafe varmış canım normaldir
bizim şimdi 30 derecelere ulaştı sıcaklık ama bursanın havası hiç belli olmaz

Benim şu an bile ellerim buz gibi valla :)

Slm kızlar dün doktorla randevumuz vardı 13+1 olmuşuz ikili test için kan verdim bebeğimiz erkek miş. Hayırlısı ile sağlıklı olarak kucağımıza almayı rabbim nasip eder inşallah. Sizlerin belli mi?

Insallah bizde görürüz :) sevindim adina.. insallah testimiz de iyi cikarr.. benim daha belli degil.. ben 2hafta once test werdim doktor cinsiyet erken dedi.. gectigimiz haftalarda snucu verdigimde de söylenmedi malesef.. 2hafta sonra 16 haftalik olacam artik görur diye dusunuyor. Benzetme bile yapmiyo doktor sinir oluyorummm..

Amin inşaallah canım.Su içmek büyümeyi durduruyormuş.Benimde aşırı bulantı kusmam olduğu için içemiyorum.Soda içebiliyorum sadece.Kuzeninin eşinde erken doğum oldu mu peki ?

Bi dogsun :) o dondugu popişini ısırcm 11 haz. Randvm var Ogrncem ins erkek istyrm aslnda ama hayrlsi tabi.

Benimde 11 haziranda randevum var.. insallah bende ögrenirim.

Dis eti agrisi çeken var mi kizlar..

Dis eti agrisi çeken var mi kizlar..

bende bir kaç gün oldu sonra geçti..tuzlu suyla ağzını çalkala canım ödemi alır...

zeyy içime doğuyo nezamandır..seninkiler erkek bence 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkes öyle diyo canım ya..hayırlısı...
en son gittiğimizde bebekler gösteriyodu ama biz sormayı unuttuk doktor erkek olsa anlayıp söylerdi diye düşündüm bende..o zaman 14 haftalıktım..

Amin inşaallah canım.Su içmek büyümeyi durduruyormuş.Benimde aşırı bulantı kusmam olduğu için içemiyorum.Soda içebiliyorum sadece.Kuzeninin eşinde erken doğum oldu mu peki ?

Yok canım olmadı, hatta sezeryan olmak istemiyordu, normal doğum istiyordu. İstediği gibi de oldu. Normal doğum yaptı. Engel olmadı yani rahatsızlığı buna. Doğumdan sonra ortalama 1-2 ay içerisinde de normale döndü.

Ben zaten sıcakları hiç sevmem, annem "hadi bakalım ne yapacaksın bu yaz" dedi Allah'tan evimde klima var oturduğum oda da, en kötü yastığı kapıp doğru salona orada yatıcam artık.

aynen canım Allah hayırlısını versin inşallah...
bende severken kızlarım oğluşlarım diye sevmek istiyorum ondan öğrenmek istiyorum

E tabi bir de o var, burada yazarken bile şaşırıyorum, minnoşum, bebişim, lokma tatlısı gibi bir dünya isim taktım . Dün akşam eşimle otururken, eşim "inşallah sakin bir bebek olur" dedi. Bende "benim oğlum sakin olur, annesi hem çok huzurlu hem çok aşık" dedim. Sonra aaa oğlum nerden çıktı dedim

hehe kıyamam bende içimden konuşurken onlarla kızlarım diyorum
ama herkes erkek bence diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…