- 27 Mayıs 2014
- 429
- 545
- 123
Ben de oyle ama dedigim gibi ilk defa boyle yapti köfte once gosterecek zannettik yuzu bize donuktu ama sonra hopp dondu totuyu yandi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canımm aramıza hoşgeldinnnninşallah burdan bebek büyütmeye geçeriz bu topikle hepimizin meleklerinin sağlıkla doğması dileği ile...
Nasılsıniz kizlarr bugun doktora giden bebegini goren hayirli haber alan var mi birde bir sey soracagim universitede ki prof doktorlar ucretli mi bilginiz var mi
Slm kızlar dün doktorla randevumuz vardı 13+1 olmuşuz ikili test için kan verdim bebeğimiz erkek miş. Hayırlısı ile sağlıklı olarak kucağımıza almayı rabbim nasip eder inşallah. Sizlerin belli mi?
Kesinlikle canım çalışmasan daha da kısıtlı bi yaşantın olurdu gitgide sinerdin ve özgüvenini kaybederdin. İnsan çalışınca sadece maddiyat değil hem işe yaradığını hissediyo hem güçlü hissediyo. Kavga ederken sessiz kalınması beni deli eder konuşup tartışıp çözmek isterim ama bu durum sinirli bi insanı daha da sinirli yapıyo. Bence siz susarak en doğrusunu yapıyosunuz sakinleşince konuşursunuz ama süreyi uzun tutmamak lazım
Tatlımm nerdesin sen görüşemedik hiç seninle
Aramızda çok mesafe varmış canım normaldir
bizim şimdi 30 derecelere ulaştı sıcaklık ama bursanın havası hiç belli olmaz
İşte o süre böyle bir de aynı evde yaşayınca uzayınca çok huzursuz ediyor beni... Bilmiyorum nasıl olur ne olur artık..
Allah yardımcın olsun en kısa zamanda problem çözülsün evinden huzur mutluluk eksik olmasın inşallah canım
Slm kızlar dün doktorla randevumuz vardı 13+1 olmuşuz ikili test için kan verdim bebeğimiz erkek miş. Hayırlısı ile sağlıklı olarak kucağımıza almayı rabbim nasip eder inşallah. Sizlerin belli mi?
Öncelikle hayırlı olsun bebişlerin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Gebeliğe bağlı böbrek büyümesi benim kuzenimin eşinde vardı. Büyüme öyle çok aşırı olmadığı için sadece takibe almışlardı. Bazen ağrılı dönemleri oldu, ateşi çıktı nadiren kusma da yaşadı. Bildiğim kadarıyla bunun sebebinin yoğun kan akışı. En kötü ihtimalle, sanırım idrar yollarına stent takılıyormuş. Ama doğum sonrası normale döndü herşey. Doktorun takibinde kal canım. Ve bol bol su iç.
Bi dogsun :) o dondugu popişini ısırcm 11 haz. Randvm var Ogrncem ins erkek istyrm aslnda ama hayrlsi tabi.
bizde gösterirlerse ctsi öğrenicez o zaman da beni kimse tutamıycak sanırım
Dis eti agrisi çeken var mi kizlar..
zeyy içime doğuyo nezamandır..seninkiler erkek bence 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin inşaallah canım.Su içmek büyümeyi durduruyormuş.Benimde aşırı bulantı kusmam olduğu için içemiyorum.Soda içebiliyorum sadece.Kuzeninin eşinde erken doğum oldu mu peki ?
Evet canım artık bizde ona göre davranıcaz şu minnoşlar gelsinlerde sağlıcakla herşey olacak inş.
iki gecedir çok sıcak birazda üzerimde halsizlik var hiç dinlenemedim sanki yazın sıcakta göbişlerle ne yapıcaz bakalım
Bi dogsun :) o dondugu popişini ısırcm 11 haz. Randvm var Ogrncem ins erkek istyrm aslnda ama hayrlsi tabi.
aynen canım Allah hayırlısını versin inşallah...
bende severken kızlarım oğluşlarım diye sevmek istiyorum ondan öğrenmek istiyorum
Ben de ben deama hayirlisi tabi benimde 10 haziranda
Benim dr. Doç. Ve ucretli egitm gorevlisi olanlar alyormus
E tabi bir de o var, burada yazarken bile şaşırıyorum, minnoşum, bebişim, lokma tatlısı gibi bir dünya isim taktım . Dün akşam eşimle otururken, eşim "inşallah sakin bir bebek olur" dedi. Bende "benim oğlum sakin olur, annesi hem çok huzurlu hem çok aşık" dedim. Sonra aaa oğlum nerden çıktı dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?