2014 Kasım Anneleri

kızlar merhaba

aynı problemi yaşayanlarınız var galiba
benim de 12.haftada kanamam oldu ve doktorum plesantanın rahim ağzını kapatması şeklinde yorumladı
4.aya kadar bebeğin yukarı çıkması gerekiyor çıkarsa riski atlatırsın ama çıkmazsa sürekli yatmak zorunda kalabilirsin dedi
şuan 14 haftadayız iki hafta daha riskimiz devam galiba
sizin doktorlarınız nasıl açıklama yaptı merak ettim

ben ağırdan almayı tercih ediyorum anneanne ve babaanne de almak istiyorlar çünkü onlara da fırsat vereceğim
ama çok büyük indirimli olan veya çok beğendiğim giysileri alıyorum

Benimde 11.hafta oldu kanamam canim..doktorunaynisini bbabada söyledi... Ama yukarı cikmaya baslamis bebek bugün öyle dedi..

Benimde 11.hafta oldu kanamam canim..doktorunaynisini bbabada söyledi... Ama yukarı cikmaya baslamis bebek bugün öyle dedi..

çok geçmiş olsun
ben de bugün gidicem inşallah iyi şeyler duyarım
ama okuduklarıma göre ciddi bir durummuş yaşadığımız
bu hafta işe başladım ama içim hiç rahat değil
yürümek iş yapmak kendini zorlamak yasak çok dikkatli ol dedi doktorum
inşallah sıkıntısız atlatırız bu haftaları

benim bacaklarımın arka kısımlarında kırmızı damar çatlakları oluştu neden acaba?

Ahhh ahh çok iyi bilirim eşim doğulu biz çok farklı kültürlere sahibiz onlar saygıda kusur etmemek için ellerinden geleni yapıyolar çok güzel bişey bu. Ama saygı göstermek demek hayatımıza dair herşeyi onların kararlarına göre yaşamak demek değil o bi erkek olmasına rağmen hayatı böyleydi bense tam tersi hep kendi kararlarımı vermiş sosyal biriydim .Çok şükür çok zaman aldı ama hayatımızda kendi kararlarımız olması gerektiğini eşime aşıladım . Umarım bu sıkıntıdan kurtulursun ne yaşadığını çok iyi anlıyorum çok eskiden bende yaşadğm için biliyorum

Tavsiyeler için teşekkürler, şimdi kafamda daha netleşti bazı şeyler. Tulum konusuna hiç o açıdan bakmamıştım gerçekten. Haklısın, 1-2 cm büyüse bile hemen bacaklarını kasmaya başlar. En iyisi alt -üst takımlar almak. Çok sağol, çok işime yaradı bunlar.

İnşsende ggüzel haberlerle gel tatlim..evet durumumuz tehlikeli ve ciddi..ama benimki yukaru cikmaya baslamis şükür.. İnş seninde öyledir

çok geçmiş olsun inşallah bebek iyidir annesi sen iyi ol sıkma kendini

Şimdi az önce bir arkadaş yazmış, ayaklı tulumların çabuk küçüldüğünü, bebek az büyüse bile hemen bacakları kasmaya başladığını yazmış. O biraz takıldı kafama, sanki alt üst takımlar almak daha mantıklı gibi geldi. Çok abartmadan alınabilir tabi. farklı boylarda.

geçmiş olsun isyan benimde 14.haftada olmuştu ama doktorum önemsemedi çünkü bebekte bi problem yoktu bebeğimin eşi rahim ağzına yakınmış ondan olabilirmiş

Bebegin eşi ne demek ilk defa duydum da...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde henüz cinsiyet belli değil. O yüzden pek içimden gelmiyor kıyafetlere el atmak. Allah izin verirse 7 Haziran'da öğrenicez cinsiyeti, sonra kimse benii tutamazzzzzzzzzzz

Benimde henüz cinsiyet belli değil. O yüzden pek içimden gelmiyor kıyafetlere el atmak. Allah izin verirse 7 Haziran'da öğrenicez cinsiyeti, sonra kimse benii tutamazzzzzzzzzzz

bizde gösterirlerse ctsi öğrenicez o zaman da beni kimse tutamıycak sanırım

Bende internetten çok beğendiğim 3 takımı aldım kumaşları çok güzel ama bundan sonrakileri bende daha kaliteli almayı düşünüyorum . Yalnız 0-3 ay dan kaç tane, 3-6 aydan kaç tane alcağımı bilemedim . Aslında 0-3 aydan çok çok almamak lazım e hediye de gelcek . Ama yine de kaç tane alcam bilmiyorum Sence 3-5 tane yeterli mi?
tecrübeli arkadaşlar da bu konuda yardımcı olsa keşke :44:

merhaba arkadaşlar.Bende 12 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim.İnşaallah kasımda kucagıma alıcam yavrularımı.Dün doktor kontrolümüz vardı.Bende gebeliğe baglı böbrek büyümesi başlamış.Aranızda böyle bişey yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…