canım sen rapor aldın mı nerdesin şuann..
Bende zaten 2 tane alıcam, en iyisi öyle. Bir de bu ağızlarını ayrıca mı alıyoruz ? Ayy çok soru sordum ama ama napayım
Neden ki? bebek eşyası almanın zamanı mı var? Benim cinsiyeti belli olsaydı şimdiye çoktan çeyizine kadar yapılmış olurduAnneanne ve babaanne hazırda bekliyor çünkü.
kızlar merhaba
aynı problemi yaşayanlarınız var galiba
benim de 12.haftada kanamam oldu ve doktorum plesantanın rahim ağzını kapatması şeklinde yorumladı
4.aya kadar bebeğin yukarı çıkması gerekiyor çıkarsa riski atlatırsın ama çıkmazsa sürekli yatmak zorunda kalabilirsin dedi
şuan 14 haftadayız iki hafta daha riskimiz devam galiba
sizin doktorlarınız nasıl açıklama yaptı merak ettim
Benimde 11.hafta oldu kanamam canim..doktorunaynisini bbabada söyledi... Ama yukarı cikmaya baslamis bebek bugün öyle dedi..
Ya işte canım eşimin büyüklerine saygısı biraz had safhada ve bunu üstünden atamıyor.. Hala evlendiğini bir evin babası reisi olma duygusuna alışamadı sanırım illa ki bir yerlerden onay bekliyor... Ben de her seferinde öyle olmadığını böyle tatsız da olsa hissettirmek zorunda kalıyorum napim...
ben kızımda en çok çıt çıtlı badi kullandım bu bebeğim içinde 0 - 6 ay arasını uzun kollu yaza gelecek olana zamanlarda kullanmak içinse kısa veya sıfır kollu olanları tercih edicem inanın yazın evde sadece onlarla duruyorlar çünkü
tulum çok kullanılmıyor yani ben çok kullanmadım ayaklı olanları özellikle çünkü bebekler çok hızlı büyüyorlar ve 1-2 kullanımdan sonra ayaklı olanlar bebeğin bacaklarını kastırıyor bu bebeğim için alamayı düşünmüyorum alt üst olan 2li takımlardan almak daha mantıklı bence
zıbın hiç kullanılmıyor hastane çıkışında olanları bile kullanmadık hastanede ebeler direk çıtçıtlı badi giydirdiler onun içinde çıt çıtları yandan ve alttan olanları tercih edin giydirmek daha kolay oluyor
nacizane fikirlerim bunlardır katılan veya katılmayan olabilir tabi
çok geçmiş olsun
ben de bugün gidicem inşallah iyi şeyler duyarım
ama okuduklarıma göre ciddi bir durummuş yaşadığımız
bu hafta işe başladım ama içim hiç rahat değil
yürümek iş yapmak kendini zorlamak yasak çok dikkatli ol dedi doktorum
inşallah sıkıntısız atlatırız bu haftaları
çok geçmiş olsun
ben de bugün gidicem inşallah iyi şeyler duyarım
ama okuduklarıma göre ciddi bir durummuş yaşadığımız
bu hafta işe başladım ama içim hiç rahat değil
yürümek iş yapmak kendini zorlamak yasak çok dikkatli ol dedi doktorum
inşallah sıkıntısız atlatırız bu haftaları
benim bacaklarımın arka kısımlarında kırmızı damar çatlakları oluştu neden acaba?
Ahhaha çok güzel özetlemişsin sana tavsiyem bebeği olan arkadaşlarınla takıl çok güzel önerilerde bulunuyorlar
Uzun kol konusunda haklısın ilk 6 ay bencede uzun kollu olur
ben iki set hastane çıkışı almayı düşünüyorum içinde zaten herşeyi var
zıbın o iç içe geçen diye söylediğin bir kaç yedek bende çözemedim tam olarak onu ama kullanılıyormuş
onun dışında bol bol alttan çıtçıtlı badi ve ayaklı tek alt ve ayaklı tulum (ayaklının kullanımı konusunda herkes çok öneriyor)
bikaç örgü ve penye yelek kışlık bahtaniyeler
amannn yetmezse çıkar alırız canım yaa hiç kasma kendini herşey olur zaten anneler yokmu onlar bize bişey bırakmaz emin olur
geçmiş olsun isyan benimde 14.haftada olmuştu ama doktorum önemsemedi çünkü bebekte bi problem yoktu bebeğimin eşi rahim ağzına yakınmış ondan olabilirmiş
Tavsiyeler için teşekkürler, şimdi kafamda daha netleşti bazı şeyler. Tulum konusuna hiç o açıdan bakmamıştım gerçekten. Haklısın, 1-2 cm büyüse bile hemen bacaklarını kasmaya başlar. En iyisi alt -üst takımlar almak. Çok sağol, çok işime yaradı bunlar.
bende aynı düşüncedeyim kıyafet dışında ufak tefek şeyler aldım ama hala kıyafet almadım cinsiyetde belli değil belki ondan elim gitmiyor bi kaç yere baktım yaza denk geldği için mi bilmiyorum herşey ince kara kışta doğrcaz napcaz bilmiyorum
Bebegin eşi ne demekilk defa duydum da...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Plesantayı diyor canım , diğer adı bebeğin eşi
Benimde henüz cinsiyet belli değil. O yüzden pek içimden gelmiyor kıyafetlere el atmak. Allah izin verirse 7 Haziran'da öğrenicez cinsiyeti, sonra kimse benii tutamazzzzzzzzzzz
Arkadaşlar çeşitli mağazalardan hevesime göre bir iki takım aldım hatta burdanda paylaşmıştım fakat yeni bi düşünce geliştirdim tecrübeli bi arkadaşım markası olmayanların yıkamada solduklarını sertleşip pamuk pamuk olduklarını söyledi onunda tecrübeyle sabitmişbende pişman oldum belli markalar varmış istediğin kadar yıkayabileceğin caramell idil baby aziz bebe bebetto bende bunlardan her ay birer takım almayı düşünüyorum 0-3 ten üç beş tane alırım 3-6 dan daha fazla almayı düşünüyorum 0-3 çok az giyiliyormuş hafta sonu tunalı hilmi de aziz bebenin satıldığı bir iş hanı varmış oraya gidip fiyat araştırması yapıcam aynı fiyatsa netten almam ordan alırım çıtçıtlı bodymiş falan onları her yerden alabilirsin dedi arkadaş birde şu yandan zıbın hiç işe yaramıyor dedi beli açık kalıyormuş bende hep o yandan zıbınlara gidiyordum yarım kollu yada uzun kollu çıtçıtlı body almaya karar verdim. Hafta sonu fiyatlar konusunda haberlerimi yazarım birde biz cinsiyet belli olmadan eşimle c&a da çok tatlı kız kıyafetleri görmüştük bi arada oraya uğramayı düşünüyorum. Anlayacağınız ben bayağı bayağı alışveriş işine başlayacağım artık her maaş zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?