- 27 Mayıs 2014
- 429
- 545
- 123
Ben bir tane prof buldum ucretli mi degil mi bilmiyorum hani bir kezde ona gorunsem diyorum ne kaardir acaba ucreti sen ne kadar veriyorsun canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm ablmn basna geldi bizde cok korktuk erkn dogum feln ama masallh tam gununde dogdusimdi 1.5 yasnda oglu seninde bise olmz mrak etmeeinşaallah banada bi sorun çıkarmaz.Ayy içim rahatladı biraz, dünden beri yazıyorum kimsenin başına gelmemiş ( inşaallah da gelmez) tedirgin oldum.Teşekkür ederim canım ^^
Slm kızlar dün doktorla randevumuz vardı 13+1 olmuşuz ikili test için kan verdim bebeğimiz erkek miş. Hayırlısı ile sağlıklı olarak kucağımıza almayı rabbim nasip eder inşallah. Sizlerin belli mi?
Canm ablmn basna geldi bizde cok korktuk erkn dogum feln ama masallh tam gununde dogdusimdi 1.5 yasnda oglu seninde bise olmz mrak etmee
maaşallah Allah bağışlasın.İnşaallh olmaz canım.Rabbime emanet.Peki sitent falan takıldı mı ablana?
İyi yapmışsın canım bende gezinince kendini iyi hissedenlerdenim sizede iyi gelmiştir umarım
bu arada metroseksüel erkeğine neler aldığını gördüm çok güzel güle güle kullanın
yaa bu senin sıpaya 41 kere maşallahsenin hamilelik takviminde artık duyabildikleri yazıyor ne kadar ilginç yaa babacı olacak kerata
2 hafta sonra gör sen bide, ne ağlatıcak seni ay ay ay, ben yeni başladım salya sümüğe bağlamaya.Okuyunca bile çok duygulandımne güzel yaa artık tepkilere başlamış bende konuşuyorum ama hiç konuştuğum zaman pıt pıt yapmıyo ne zaman isterse o zaman yapıyo
Ayy annesinin kuzusu, müziği sevecek desene annesi, süper. Hep böyle güzel anlarınız olsun inşallah.
Evet anası gibi annanesi gibi şarkılar söylicek işşalla oğlum, yakında mozart dinletmeye de başlatıcam senfoni menfoni, pavarotti olucak ehehh
Hehihih evet saçını yan yan tarayacağım :) Duyuyo arkadaşım valla, argo konuşmamaya çalışıyom yanında
2 hafta sonra gör sen bide, ne ağlatıcak seni ay ay ay, ben yeni başladım salya sümüğe bağlamaya.
Evet anası gibi annanesi gibi şarkılar söylicek işşalla oğlum, yakında mozart dinletmeye de başlatıcam senfoni menfoni, pavarotti olucak ehehh
Benimde henüz cinsiyet belli değil. O yüzden pek içimden gelmiyor kıyafetlere el atmak. Allah izin verirse 7 Haziran'da öğrenicez cinsiyeti, sonra kimse benii tutamazzzzzzzzzzz
Takilmadi canm ama surekli takibi yapildi siknti olmdi zatn dogmdn sonra bitti sorn olmdi
bende bu cuma gidiyorum bakalım göstericek mi inş öğreniriz çok merak ediyorumm
Ben hic bisey almadim daha ya. Yelek örup duryrum. Esim erken dyor daha
Ayy hadi bakalım, önce sağlıklı olduğunu sonra cinsiyetini öğrenirsin inşallah. Habersiz bırakma buraları
Hehihih evet saçını yan yan tarayacağım :) Duyuyo arkadaşım valla, argo konuşmamaya çalışıyom yanında
2 hafta sonra gör sen bide, ne ağlatıcak seni ay ay ay, ben yeni başladım salya sümüğe bağlamaya.
kıyafet konusunda evet bende almadım henüz ama bi kaç ayakkabı çorap falan ufak şeyler aldım dayanamayıp erken gerçekten 6. aydan sonra alrz diyo benm eşimde ama insan dayanamıyor görnce :)
Ciddi misinayyy çok heyecanlııııııı hemen gelse keşke bazen zaman geçmiyor gibi
Bizimde babası Rihanna-David Guetta-Tiesto falan dinletiyor
Aynen dayanamıyorum ama ogrenemedm ki kuzumun cinsyetini. Ara renklerde pek yok. :)) bekleycz bkalm
ayyy ne yakışıklı olur o öyle yana yatık saçlarıylabende bir ikoncan yaratmayı düşünüyorum kısmetse
akşama eşimi konuşturcam bakalım bebişle bende konuşucam belki başlar artık benim tatlı oğlumda
Başla bakalım, bizim tarihler çok yakın, seninki de kudurmak üzeredir valla :) acaba iç karnımın büyük kçüük olması fln mı etkiliyo bu durumu, doktor kilolular geç hisseder dedi 3,5 ayda hissetmeye başladım ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?