2014 Kasım Anneleri

Ben bir tane prof buldum ucretli mi degil mi bilmiyorum hani bir kezde ona gorunsem diyorum ne kaardir acaba ucreti sen ne kadar veriyorsun canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben ilk bebegmde ozele gtmistm 5dk bile bkmyodu. Bebk karnimda ölms 1ay oyle gezmism.cinsyet ogrnmeyi beklrkn öldgnu Duydgmda ck agladm ne aglysn dye bide azarladi. Ondn snra ozele gtmem dedim. Necmttn erbkan uni. Hst gdyrm 122tl ama dr.um akrabamz almyor ucret. Mtlaka egtm ars. Hastnlrne de gornmek lazm. Ozel beni kurtaja bile almadi yarn gel belki bebgn yaşar ddi mahvlmstm o zamanlr. Egtm aras. Gttgmde acil oldgmu hmen yatmam gerktgni sylmsti

inşaallah banada bi sorun çıkarmaz.Ayy içim rahatladı biraz, dünden beri yazıyorum kimsenin başına gelmemiş ( inşaallah da gelmez) tedirgin oldum.Teşekkür ederim canım ^^
Canm ablmn basna geldi bizde cok korktuk erkn dogum feln ama masallh tam gununde dogdusimdi 1.5 yasnda oglu seninde bise olmz mrak etmee

Slm kızlar dün doktorla randevumuz vardı 13+1 olmuşuz ikili test için kan verdim bebeğimiz erkek miş. Hayırlısı ile sağlıklı olarak kucağımıza almayı rabbim nasip eder inşallah. Sizlerin belli mi?

hayırlı uğurlu olsun Allah'ım kucağına almayı nasip etsin benimde yarın saat 09:45'te randavum var ve çok heyecanlıyım

Hehihih evet saçını yan yan tarayacağım :) Duyuyo arkadaşım valla, argo konuşmamaya çalışıyom yanında

Okuyunca bile çok duygulandım ne güzel yaa artık tepkilere başlamış bende konuşuyorum ama hiç konuştuğum zaman pıt pıt yapmıyo ne zaman isterse o zaman yapıyo
2 hafta sonra gör sen bide, ne ağlatıcak seni ay ay ay, ben yeni başladım salya sümüğe bağlamaya.

Ayy annesinin kuzusu, müziği sevecek desene annesi, süper. Hep böyle güzel anlarınız olsun inşallah.

Evet anası gibi annanesi gibi şarkılar söylicek işşalla oğlum, yakında mozart dinletmeye de başlatıcam senfoni menfoni, pavarotti olucak ehehh

Evet anası gibi annanesi gibi şarkılar söylicek işşalla oğlum, yakında mozart dinletmeye de başlatıcam senfoni menfoni, pavarotti olucak ehehh

Bizimde babası Rihanna-David Guetta-Tiesto falan dinletiyor

Ciddi misin ayyy çok heyecanlııııııı hemen gelse keşke bazen zaman geçmiyor gibi

Benimde henüz cinsiyet belli değil. O yüzden pek içimden gelmiyor kıyafetlere el atmak. Allah izin verirse 7 Haziran'da öğrenicez cinsiyeti, sonra kimse benii tutamazzzzzzzzzzz

bende bu cuma gidiyorum bakalım göstericek mi inş öğreniriz çok merak ediyorumm

bende bu cuma gidiyorum bakalım göstericek mi inş öğreniriz çok merak ediyorumm

Ayy hadi bakalım, önce sağlıklı olduğunu sonra cinsiyetini öğrenirsin inşallah. Habersiz bırakma buraları

Ayy hadi bakalım, önce sağlıklı olduğunu sonra cinsiyetini öğrenirsin inşallah. Habersiz bırakma buraları

inş canım sağlıklı olsunlarda fark etmez aslında ama yine de insan merak ediyor neyimiz olcak diye inş cuma geleydi bi geçmiyor günler :)

ayyy ne yakışıklı olur o öyle yana yatık saçlarıyla bende bir ikoncan yaratmayı düşünüyorum kısmetse
akşama eşimi konuşturcam bakalım bebişle bende konuşucam belki başlar artık benim tatlı oğlumda

merh kızlar gynoferon demir ilacını kullanan var mı aranızda dr foliik asitten sonra elevitle vermişti ama bunu söylediğim zaman kullancan dedi bi ay kadar oldu daha da söylemedi ne zamn kullancam ben bunu?

kıyafet konusunda evet bende almadım henüz ama bi kaç ayakkabı çorap falan ufak şeyler aldım dayanamayıp erken gerçekten 6. aydan sonra alrz diyo benm eşimde ama insan dayanamıyor görnce :)

Aynen dayanamıyorum ama ogrenemedm ki kuzumun cinsyetini. Ara renklerde pek yok. :)) bekleycz bkalm

Başla bakalım, bizim tarihler çok yakın, seninki de kudurmak üzeredir valla :) acaba iç karnımın büyük kçüük olması fln mı etkiliyo bu durumu, doktor kilolular geç hisseder dedi 3,5 ayda hissetmeye başladım ben :)

Evet çok az var aramızda ama bilmiyorum tabi herkesin bir olmuyor demek ki
hani demiştim ya benim ki hala aşağıda çıkmadı yukarı acaba onunlada ilgisi olabilirmi :26: yada benimki uykucu şirin tembel şirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…