2014 Kasım Anneleri

Evet çok az var aramızda ama bilmiyorum tabi herkesin bir olmuyor demek ki
hani demiştim ya benim ki hala aşağıda çıkmadı yukarı acaba onunlada ilgisi olabilirmi :26: yada benimki uykucu şirin tembel şirin

Dün bi arkadaşımız anlattı ilk oğlunun anılarını, annesinin yüzüne işemiş velet bezlenirken. Başka bi arkadaşın da yeni doğmuş oğlu bezlerken pırt yapmış ardından tazyikli şekilde annesinin suratına kaka fışkırtmış, annesi bacakları indirince de çiş yapmış ama çişi tazyikli çıktığı için bebeğin suratına gitmiş ule ne güldüm dinlerken, Resmen yüzümüze mıçıcaklar Birgen ayvayı yedik şu hale bak.

maşallah maşallah :) benimde sadece kelebek çarpmasının az biraz daha şiddetlisini yaşıyorum henüz tepkileri tam anlayamıyorum ile anlıyor gibiyim arasında kaldım :) birde şeyi farketimm yatarken kalktığımda göbeğim sivrileşiyor çok ilginç gelmiştii :)))

şu bomba imha ekiplerinin giydiği kıyafetlerle bez değiştircez oğluş olursa desenize

Benim bildigimde sag kasik agirinca kiz , sol agirinca erkek olurmus. Istisnalar haric fakat arastirdigim kadariyla genelde boyleymis

arkadaşlar boğazlarım evlere şenlik burun akıntısıda eklendi şimdi...ilaçta içemioz bal limon ve gargara dışında önerebilceğiniz var mı ?

Merhaba canim ben iyiyim tatile girsem daha iyi olacagim iyi teyzesi ilaclarimizi alıyoruz senin bebegin nasil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim tatile daha çok var, eşim Ağustos ayında çıkıyor tatile. Bende mecbur onunla aynı zamanda. Yani Ağustos'a kadar hafta sonu tatilleri ile avunacağım gibi görünüyor . Bebişim iyi, bu saatlerde oldukça hareketli oluyor. Sanırım iş yerinin ortamına ancak bu saate kadar katlanabiliyor.

arkadaşlar boğazlarım evlere şenlik burun akıntısıda eklendi şimdi...ilaçta içemioz bal limon ve gargara dışında önerebilceğiniz var mı ?

bende aynı senin gibiyim valla kardeş en hafif agrı kesici parol kullanabilirsin ama çok zorda kalırsan dediler bana

Amanınnnnn dinlerken komiktir tabiki ama o anda yaşadıkları şoku düşünemiyorum bile Ne maceralar bizi bekliyor bakalım
benimde geçen arkadaş 1,5 yaşında oğlunu anlatıyo babasından çok kıskanıyormuş sürekli yanıma geldiğinde falan tekmeliyor diyor eğer bizimkide öyle yaparsa benim eşim kesin kıskanır arada lafını yapıyo çünkü beni unutmazsın dimi diye yok diyorum sen benim ilk gözağrımsın koca bebeğim varmı seninde eşinin böyle endişeleri

merh kızlar gynoferon demir ilacını kullanan var mı aranızda dr foliik asitten sonra elevitle vermişti ama bunu söylediğim zaman kullancan dedi bi ay kadar oldu daha da söylemedi ne zamn kullancam ben bunu?

Ben sabahlari ac karnina iciyorum.tek kullandigim gynoferon baska bisey vermedi dr.

Poposudur poposu

Kizlaaar corap ve kolluklar nasıl :)

Eklentiler

• $1401282487230.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 78

Benim eş maşallah kendine çok güveniyo. Aslında benim biraz endişelerim var..
Yalnız geçen gün şey dedim, çok çalıştığı için bana hiç vakit ayıramıyo, sadece pazar günü 3 saat ayır bana diye zırlıyorum devamlı fln, en son dedim ki, bebek doğunca tüm vaktimi ona vereceğim, tam istediğin gibi biri olacağım, o zaman istesende yüzümü göremicen, şimdi birazcık ilgilensen iyi olurdu ama ne yapalım dedim, yüzü bi değişti

Benim eşim bakımsız olup kendimi salmamdan , tüm hayatımı çocuğuma yapışık yaşayıp bir kadın ve bir eş olduğumu unutmamda ve de parkta bahçe de ciyak ciyak çocuğuna bağıran geleneksel Türk annesi olmamdan korkuyor

Kizlaaar corap ve kolluklar nasıl :)

Ya bu çok şeker, kelebek gibi

Canm ben esime diyormki bebkdogunca benimi onumu sevrsn die o tabiseni diyo sonra obana soryo bendiyrmki ben simdidn onu daha cok sevyrm die yuregime soksmgeliyo diyrm kizlr valla annelik baskabiseyms simdiden aklm hepponda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…