Merhaba canım hoşgeldin, nasılsın, bebişin nasıl?
Evet çok az var aramızda ama bilmiyorum tabi herkesin bir olmuyor demek ki
hani demiştim ya benim ki hala aşağıda çıkmadı yukarı acaba onunlada ilgisi olabilirmi :26: yada benimki uykucu şirin tembel şirin
Ay çok duygulandım ama, babası konuşunca heyecanlandı taklalar attı.
Bide geçen gün koro dersimde oldu, koroda şarkı söylerken hareketli bi şarkıya geçtik, herkes yüksek sesle hareketli şarkı söylüyordu, şarkıyla birlikte kudurmaya başladı. Artık net olarak tepkiler veriyo. Anında doluyo gözlerim.
Dün bi arkadaşımız anlattı ilk oğlunun anılarını, annesinin yüzüne işemiş velet bezlenirken. Başka bi arkadaşın da yeni doğmuş oğlu bezlerken pırt yapmış ardından tazyikli şekilde annesinin suratına kaka fışkırtmış, annesi bacakları indirince de çiş yapmış ama çişi tazyikli çıktığı için bebeğin suratına gitmişule ne güldüm dinlerken, Resmen yüzümüze mıçıcaklar Birgen ayvayı yedik şu hale bak.
Mrb bende en başından beri sağ tarafımda sertlik hissediyorum. Sanki yumurta kadar bi sey var gibi. Hapşururken falan agri giriyordu. Tuvalettede senin gibi oluyordu. Doktora sordum normal dedi. Bide erkek bebek sağda olur diyolar. Annemde abimde öyleymis. Sizin cinsiyet belli mi
Merhaba canim ben iyiyim tatile girsem daha iyi olacagim iyi teyzesi ilaclarimizi alıyoruz senin bebegin nasil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şu bomba imha ekiplerinin giydiği kıyafetlerle bez değiştircez oğluş olursa desenize
Eki Görüntüle 1134327
arkadaşlar boğazlarım evlere şenlik burun akıntısıda eklendi şimdi...ilaçta içemioz bal limon ve gargara dışında önerebilceğiniz var mı ?
Dün bi arkadaşımız anlattı ilk oğlunun anılarını, annesinin yüzüne işemiş velet bezlenirken. Başka bi arkadaşın da yeni doğmuş oğlu bezlerken pırt yapmış ardından tazyikli şekilde annesinin suratına kaka fışkırtmış, annesi bacakları indirince de çiş yapmış ama çişi tazyikli çıktığı için bebeğin suratına gitmişule ne güldüm dinlerken, Resmen yüzümüze mıçıcaklar Birgen ayvayı yedik şu hale bak.
merh kızlar gynoferon demir ilacını kullanan var mı aranızda dr foliik asitten sonra elevitle vermişti ama bunu söylediğim zaman kullancan dedi bi ay kadar oldu daha da söylemedi ne zamn kullancam ben bunu?
maşallah maşallah :) benimde sadece kelebek çarpmasının az biraz daha şiddetlisini yaşıyorum henüz tepkileri tam anlayamıyorum ile anlıyor gibiyim arasında kaldım :) birde şeyi farketimm yatarken kalktığımda göbeğim sivrileşiyor çok ilginç gelmiştii :)))
arkadaşlar boğazlarım evlere şenlik burun akıntısıda eklendi şimdi...ilaçta içemioz bal limon ve gargara dışında önerebilceğiniz var mı ?
Amanınnnnn dinlerken komiktir tabiki ama o anda yaşadıkları şoku düşünemiyorum bileNe maceralar bizi bekliyor bakalım
benimde geçen arkadaş 1,5 yaşında oğlunu anlatıyo babasından çok kıskanıyormuş sürekli yanıma geldiğinde falan tekmeliyor diyor eğer bizimkide öyle yaparsa benim eşim kesin kıskanır arada lafını yapıyo çünkü beni unutmazsın dimi diye yok diyorum sen benim ilk gözağrımsın koca bebeğimvarmı seninde eşinin böyle endişeleri
Amanınnnnn dinlerken komiktir tabiki ama o anda yaşadıkları şoku düşünemiyorum bileNe maceralar bizi bekliyor bakalım
benimde geçen arkadaş 1,5 yaşında oğlunu anlatıyo babasından çok kıskanıyormuş sürekli yanıma geldiğinde falan tekmeliyor diyor eğer bizimkide öyle yaparsa benim eşim kesin kıskanır arada lafını yapıyo çünkü beni unutmazsın dimi diye yok diyorum sen benim ilk gözağrımsın koca bebeğimvarmı seninde eşinin böyle endişeleri
Kizlaaar corap ve kolluklar nasıl :)
:)))bebişin bokuda çişide missstir missssss
şu bomba imha ekiplerinin giydiği kıyafetlerle bez değiştircez oğluş olursa desenize
Eki Görüntüle 1134327
Valla o minnacık popodan nasıl o kadar pis kokulu bok çıkabiliyo hala anlayabilmiş değilim
Valla o minnacık popodan nasıl o kadar pis kokulu bok çıkabiliyo hala anlayabilmiş değilim
Valla dikkatli olmazsak boku yeriz Zeynom kısa ve öz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?