Amanınnnnn dinlerken komiktir tabiki ama o anda yaşadıkları şoku düşünemiyorum bileNe maceralar bizi bekliyor bakalım
benimde geçen arkadaş 1,5 yaşında oğlunu anlatıyo babasından çok kıskanıyormuş sürekli yanıma geldiğinde falan tekmeliyor diyor eğer bizimkide öyle yaparsa benim eşim kesin kıskanır arada lafını yapıyo çünkü beni unutmazsın dimi diye yok diyorum sen benim ilk gözağrımsın koca bebeğimvarmı seninde eşinin böyle endişeleri
Valla o minnacık popodan nasıl o kadar pis kokulu bok çıkabiliyo hala anlayabilmiş değilim
Valla dikkatli olmazsak boku yeriz Zeynom kısa ve öz
Biz de 18 Kasımdoğum tarihlerimiz aynı ,hayırlı olsun bebeğin.Bilgilerin için teşekkürler bende bitkisel şampuan ve lıerac kullanıyorum makyaja biraz ara verdim sadece kalem ve rimel bi de cilt için lekelenmeyi önleyici krem kullanıyorum vıchy tercih ettim doktorum sorun olmayacağını söyledi.İnşallah iyi olur her şey,sevgiyle..
geçmiş olsun canım değiştiririm tabi ne demek hoş gelmiş prensesimiz
benimde eşi rahim ağzına yakın dedi canım 2 hafta önce doktor değiştirmiştim kanaman oldumu dedi olmadığını söyledim problem değil hemen çıkmaz dedi sonra bana bende internetten baktım 24.hafta yazıyordu senin doktorun dedimi birşey
aslında benim dönemimde göbek civarında olması gerek ama benim hala altta
Yazdıklarına tamamen katılıyorum bende bu konuya dikkat çekmek istedim fakat arkadaşlar evham yapmayalım dedikimyasal kullanımı hücresel oluşum aşamasında bir fetüs için son derece önemli bende senin gibi önlemler aldım... profesörler paraben ve sls içeren ürünlerin gebelikte kullanılmamasını özellikle vurguluyorlar
Valla anne sütü alırken kokmuyor ek gıdaya geçince olay daha vahimleşiyor
Kesinlikle ! Ben de evham yapan biri olmam olmak da istemem ancak bu önemli bi konu paraben denilen şey vücutta östrojen hormonunu taklit eden bir madde. Ürünlerin özellikle sıvı ürünlerin tüketim ömrünü uzatın diye kullanıliyor en ucuzu ürünün raf ömrünü uzatma olduğu için de ne yazık ki bazı bebek ürünlerinde bile düne kadar kullanılan biseydi. Ama tıbbi makaleler vs yaygınlaştıktan sonra markalar bu ürünlerdeki zararlı içerikleri kaldırmaya başladı.
Markalar bile artık bu konuda duyarlı olmaya başlamışken biz anneler anne adayları bile bile lades diyemeyiz ki...
Benim eşim bakımsız olup kendimi salmamdan , tüm hayatımı çocuğuma yapışık yaşayıp bir kadın ve bir eş olduğumu unutmamda ve de parkta bahçe de ciyak ciyak çocuğuna bağıran geleneksel Türk annesi olmamdan korkuyor
Ya bu çok şeker, kelebek gibi
Benim eş maşallah kendine çok güveniyo. Aslında benim biraz endişelerim var..
Yalnız geçen gün şey dedim, çok çalıştığı için bana hiç vakit ayıramıyo, sadece pazar günü 3 saat ayır bana diye zırlıyorum devamlı fln, en son dedim ki, bebek doğunca tüm vaktimi ona vereceğim, tam istediğin gibi biri olacağım, o zaman istesende yüzümü göremicen, şimdi birazcık ilgilensen iyi olurdu ama ne yapalım dedim, yüzü bi değişti
Canm ben esime diyormki bebkdogunca benimi onumu sevrsn die o tabiseni diyo sonra obana soryo bendiyrmki ben simdidn onu daha cok sevyrm die yuregime soksmgeliyo diyrm kizlr valla annelik baskabiseyms simdiden aklm hepponda
benim eşimde diyor artık oğlunu daha çok seversinbende diyorum o yokken sen vardın.. olsun diyo onu çok sev
Hımmm iyi o zaman ben emzirmeyi bitirmeden wc alışkanlığı yaptırağım tarzanıma
Evet bak o konuda bende kararsızım acaba yetecek mi diye aslında gelecekleride düşünürsek yeter heralde:44: bi arkadaşın bebeği 3küsür doğmuş 20 gün giymiş 0-3 ayı
6 aylıkken başlarsa rekorlar kitabına da girer minik tarzan
Günaydın arkadaşlar
Mutlu sağlıklı haftalar herkese
Arkadaşlar bu kadar bilgiyle maalesef listeye ekleyemiyorum listeye bakar diğer bilgilerinizi de verirseniz o zaman ekleyebilirim sizleri
hamillelikleriniz hayırlı olsun
Ekledim tatlım hayırlı olsun hamileliğin
canım doktor ekstra bişey söylemedi sadece kanamanın sebebi bu olabilir dedi.dediğin gibi ilerki haftalarda çıkıyormuş bende netten araştırdım.fakat çıkmazsa normal doğum olamıyormuş
ya kızlar benim doktorum bana toksoplazma testi yaptırmadı?? bu çok kafama takılıyor? halbuki rutin testlerden biriymiş
Artik bende hissetmek istiyorum, kilom cok diye mi hissedemiyorum yani.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya kızlar benim doktorum bana toksoplazma testi yaptırmadı?? bu çok kafama takılıyor? halbuki rutin testlerden biriymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?