2014 Kasım Anneleri

benim eşimde diyor artık oğlunu daha çok seversin bende diyorum o yokken sen vardın.. olsun diyo onu çok sev

Canım Merhaba ne güzel bi tesadüf 😊
Her şey en güzeli bebeklerimiz için olsub inşallah ☺ sevgiler

canım doktor ekstra bişey söylemedi sadece kanamanın sebebi bu olabilir dedi.dediğin gibi ilerki haftalarda çıkıyormuş bende netten araştırdım.fakat çıkmazsa normal doğum olamıyormuş

Kesinlikle ! Ben de evham yapan biri olmam olmak da istemem ancak bu önemli bi konu paraben denilen şey vücutta östrojen hormonunu taklit eden bir madde. Ürünlerin özellikle sıvı ürünlerin tüketim ömrünü uzatın diye kullanıliyor en ucuzu ürünün raf ömrünü uzatma olduğu için de ne yazık ki bazı bebek ürünlerinde bile düne kadar kullanılan biseydi. Ama tıbbi makaleler vs yaygınlaştıktan sonra markalar bu ürünlerdeki zararlı içerikleri kaldırmaya başladı.
Markalar bile artık bu konuda duyarlı olmaya başlamışken biz anneler anne adayları bile bile lades diyemeyiz ki...

Artik bende hissetmek istiyorum, kilom cok diye mi hissedemiyorum yani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen katılıyorum..ben kullanmıyorum ürünlerimi de ona göre değiştirdim zararlı olduğunu bende herkes bilsin istiyorum doktorlarında bişey olmaz dediğini duyduğumda açıkçası baya kızıyorum

ya kızlar benim doktorum bana toksoplazma testi yaptırmadı?? bu çok kafama takılıyor? halbuki rutin testlerden biriymiş

Yaaa hayırrrr çok korkunç bir tipleme olmuş bu

Canm ben esime diyormki bebkdogunca benimi onumu sevrsn die o tabiseni diyo sonra obana soryo bendiyrmki ben simdidn onu daha cok sevyrm die yuregime soksmgeliyo diyrm kizlr valla annelik baskabiseyms simdiden aklm hepponda

benim eşimde diyor artık oğlunu daha çok seversin bende diyorum o yokken sen vardın.. olsun diyo onu çok sev

Onlar bebeklerinin yüzünü görsünler ben o zaman görücem onları kız kıskanılır mı bu masumluk bu güzellik
ama tabi eş olmayı unutmamak şart kızlar

ay kızlar annem mahmutpaşadan bir sürü şey almış whatsuptan yolluyo
sanırım hiç bir şey almama gerek kalmıcak kıyafet olarak
bana acele etme diyodu kendisi dünyaları almış bugün dayanamayıp :122::122::122:

Evet bak o konuda bende kararsızım acaba yetecek mi diye aslında gelecekleride düşünürsek yeter heralde:44: bi arkadaşın bebeği 3küsür doğmuş 20 gün giymiş 0-3 ayı

Arkadaşımda da dedi sadece 1 hafta giydi diye. Yetmez diye çok almak istiyorum. Sonra da hemen küçülcek boşuna almış olcam diye düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum

Doğum tarihi : 18.11.2014
Cinsiyeti : kız
Ilk bebeğim
Yaşım 30

canım doktor ekstra bişey söylemedi sadece kanamanın sebebi bu olabilir dedi.dediğin gibi ilerki haftalarda çıkıyormuş bende netten araştırdım.fakat çıkmazsa normal doğum olamıyormuş

sağol canım verdiğin bilgi için
banada doktorum artık endişelenmiyim diyemi bilmiyorum çok fazla bişey söylemedi ilk söylediğinden 15 gün sonrada gitmiştin sordum hemen çıkmaz zaten tehlikeli bişey yok dedi
bende senin gibi kendim araştırdım ama bu normal doğum olamıyoru görmemişim (sağlıklı olsunda normal sezeryan farketmez benim için)
peki bişey daha sorayım eğer çıkmazsa biz daha mı aşağıda taşıyacağız bebeği ?? ve 24.haftadan sonra yatmak gerekecekmi ??

Artik bende hissetmek istiyorum, kilom cok diye mi hissedemiyorum yani.

14 hafta daha çok erken ben 17 de hissetmeye başladım kilonla alakalı değil üzülme az kaldı hissetmene
20. haftadan sonra asıl hissedicez minnoşları

ya kızlar benim doktorum bana toksoplazma testi yaptırmadı?? bu çok kafama takılıyor? halbuki rutin testlerden biriymiş

Ben bu testi bile ilk defa duydum.. banada yapilmadi. Ne zaman yapiliyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…