Ayy çok seker bunlar..guke güle gitsin prensimizz
günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrr
annemin aldıklarından bazıları bunlar..
cinsiyetleri bilmediğimiz için kafasına göre takılmış ama eli hep mavilere gitmiş
mahmutpaşada çok ucuzmuş bebek eşyalarıyla ilgili 4-5 katlı bir mağaza varmış..
aslında sadece bakmaya gitmişti ne var ne yok diye ucuz bulunca kendini tutamamış..
yoksa bana da alma sakın alma bişey diyodu
Eki Görüntüle 1135117
büyük bir hap, sabah bir kezmiş. İçtikten sonra koku falan yapıyor mu? Mide bulantım geçmişken tekrar başlasın istemiyorum..
Çok güzeller güle güle giysin minikler inşallahbende annenin aldığı yerde bakıcam havuzlu han var hep bebek ürünleriyle dolu
Ama bunlar çok cici, Allah sağlıkla giymeyi, eskitmeyi göstersin canım
canım teşekkür ederim bende annenin aldıklarını çok beğendim özellikle ayak kısmında ayıcıkları olanlar çok tatlı
güle güle giydir canım çok güzeller
cinsiyetleri bilmediğimiz için kafasına göre takılmış ama eli hep mavilere gitmiş
aslında sadece bakmaya gitmişti ne var ne yok diye ucuz bulunca kendini tutamamış..
Eki Görüntüle 1135117
Canım neden bahsediyorsunuz plasante previa dan mı
Günaydınnnn Kasım ayı anneleriHadi bakalım cuppa cuppa , hafta sonuna 1 kala herkese selamlarrrrrrrrr
Kızlar oğluma bunları aldım çok beğendim sizinle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 1134897 Eki Görüntüle 1134898 Eki Görüntüle 1134899
güle güle giydir canım çok güzeller
Eki Görüntüle 1135117
Evet canım ama inş. o evreye ulaşmayız tabi
çünkü bende kanama falan olmadı sadece 16.haftada eşi aşağıda henüz zamanla çıkar dedi nettede araştırdım 24.haftaya kadar çıkıyormuş yukarıya inş. öyle olur
Günaydınbende istiyorum o hafta sonunu acil bir şekilde gezmeli tozmalı dinlenmeli eğlenmeli
Bu hafta geçmedi sanki ya, zar zor ite kaka geldik perşembeye gibi geliyor..Neyse yarın Cuma, bugünü bitmiş sayıyorum zatenGüzel bir hafta sonu beni bekliyorrrrr
Çok güzelllermiş güle güle giysin bebeğin inş.
Belli annen erkek hissediyor galibahepsi birbirinden güzel canım yaa ikişer ikişer güzel günlerde kullanın
Aynen canım yaa bu hafta geceleri çok sıkıntılı geçti uykumu alamadım sabahları zor kalktım bu yüzden sürekli bir halsizlik ama dediğin gibi kaldı bir gün
hafta sonu planlarını uygulamaya
Canım bebekler annişlerini ve diger sesleri 15+0 dan itibren duyuyorlar. Benim civcivde dun bsladi duymaya.bazen Esim knuşurken şşşhh! Bebis duyuyo faln yapyrm =) susuyo hi hi hi :)) cok eglenceli oluyo
Ben bu kadar dikkat etmiyorum acikcasi. Gerci salata yiyemiyorum hamilelikte, ama meyve cok yiyorum,çilek kiraz ama bunlardaa sirkeli suda bekletilirmi bilmiyorum..
Birde hepatit asisi icin tasiyici olmamiz mi lazim . Internette öyle yazio.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok güzelllermiş güle güle giysin bebeğin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?