2014 Kasım Anneleri

Ama bunlar çok cici, Allah sağlıkla giymeyi, eskitmeyi göstersin canım

Ayy çok tatlılar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydin kızlarrrrrrrrrrrrrr hepinize bol sağlık sıhhatli gün diliyorum:)

Canım neden bahsediyorsunuz plasante previa dan mı

Evet canım ama inş. o evreye ulaşmayız tabi
çünkü bende kanama falan olmadı sadece 16.haftada eşi aşağıda henüz zamanla çıkar dedi nettede araştırdım 24.haftaya kadar çıkıyormuş yukarıya inş. öyle olur

Günaydınnnn Kasım ayı anneleri Hadi bakalım cuppa cuppa , hafta sonuna 1 kala herkese selamlarrrrrrrrr

Günaydın bende istiyorum o hafta sonunu acil bir şekilde gezmeli tozmalı dinlenmeli eğlenmeli

Kızlar oğluma bunları aldım çok beğendim sizinle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 1134897 Eki Görüntüle 1134898 Eki Görüntüle 1134899

Çok güzelllermiş güle güle giysin bebeğin inş.

Belli annen erkek hissediyor galiba hepsi birbirinden güzel canım yaa ikişer ikişer güzel günlerde kullanın

Bu hafta geçmedi sanki ya, zar zor ite kaka geldik perşembeye gibi geliyor..Neyse yarın Cuma, bugünü bitmiş sayıyorum zaten Güzel bir hafta sonu beni bekliyorrrrr

Bu hafta geçmedi sanki ya, zar zor ite kaka geldik perşembeye gibi geliyor..Neyse yarın Cuma, bugünü bitmiş sayıyorum zaten Güzel bir hafta sonu beni bekliyorrrrr

Aynen canım yaa bu hafta geceleri çok sıkıntılı geçti uykumu alamadım sabahları zor kalktım bu yüzden sürekli bir halsizlik ama dediğin gibi kaldı bir gün
hafta sonu planlarını uygulamaya

Çok güzelllermiş güle güle giysin bebeğin inş.

Belli annen erkek hissediyor galiba hepsi birbirinden güzel canım yaa ikişer ikişer güzel günlerde kullanın

amin canım inşallah
sorma şakayla karışık takıldım elin mavilere gitmiş hep diye..
yooo ben hep unisex almaya çalıştım diyo
farketmez ya zaten ne kadar giycekler ben dert etmiyorum öyle kıza mavi giydirmeyi falan

Aynen canım yaa bu hafta geceleri çok sıkıntılı geçti uykumu alamadım sabahları zor kalktım bu yüzden sürekli bir halsizlik ama dediğin gibi kaldı bir gün
hafta sonu planlarını uygulamaya

Bu hafta sonu aşkımla Mudanya Kıyı Balık'tayız. Bir rakı - balık yapalım dedik. Eşim rakısını yudumlarken, ben muhteşem deniz kokusunu içime çekip bol bol balık yiyeceğim.

İşte Kıyı Balık'tan bir kare, harika görünmüyor mu gerçekten? İçimiz açılsın bari, şöyle denize karşı miissss

Son düzenleme:
Canım bebekler annişlerini ve diger sesleri 15+0 dan itibren duyuyorlar. Benim civcivde dun bsladi duymaya.bazen Esim knuşurken şşşhh! Bebis duyuyo faln yapyrm =) susuyo hi hi hi :)) cok eglenceli oluyo

Ne yalan soyliyeyim ben de diyorum onu eşime bazen hatta diyorum bak cocuk görüyor kesinlikle katiliyorum canim

Göbeğiniz kaşınıyor mu anneler benim kaşınmaya başladı unutup kaşıyorum arada çatlak kremi almadım bi türlü şu lierac siparişini vereyim bari :102:

Gunaydnlr kizlar nedense bu hafta cok dinamiktim masallh diyimde:))

Hayır canım olur mu taşıyıcı demek hastalığı almışsın ama bulaştırmıyorsun demek aşı ise zaten o hastalığı almamak için ne biliyim dişçide orda burda bulaşabiliyo o yüzden aşılanmak lazım

Günaydın kadınlar kulübünün güzel anne adayları ben çalışıyorum bebikim iyi şükür sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…