Göbeğiniz kaşınıyor mu anneler benim kaşınmaya başladı unutup kaşıyorum arada çatlak kremi almadım bi türlü şu lierac siparişini vereyim bari :102:
ben kullanıyorum ama o kadar pahalı değildi adı ma...cap hap küçükse sabah akşam tok karnına.. hap büyükse sabah tok karnına..
Hayır canım olur mu taşıyıcı demek hastalığı almışsın ama bulaştırmıyorsun demek aşı ise zaten o hastalığı almamak için ne biliyim dişçide orda burda bulaşabiliyo o yüzden aşılanmak lazım
Kızlar napirsiniz ?
Gece çok sıcaktı bi oyana döndüm bi bu yana azıcık rüzgar bile yoktu cereyan yaptıramadım ter içinde kaldım uyuyamadım yahu. Temmuzda napças biiizzzz.
Sinirliyim ben, 1 aydır sigara içmeyen kocam, arkadaşı 2 gündür bizde diye 2 gündür sigara içmiş, kokusunu aldım itiraf ettirdim sonra. Ev de kokmuş. Ne yapıyim atıyim mi evden bu ikisini? Ne dersiiniz?
Hmm anladim, ee hamilelikte vurulmuyor mu ki.. sadece hamile kalmadan mi, bize hc asi falan vurulmadi. Benim eşim akdeniz anemisi tasiyicisi.. gerci doktor bende problem olmayinca bişe olmaz dedi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlım valla ben hamile kalmadan 4 5 ay kadar önce vuruldum zaten 3 doz yani bi 6 ay zaman alıyor 3 dozu vurulmak her dozdan sonra ara veriliyor çünkühamileyken vurulur mu bilmiyorum inan:26: benim eşimde akdeniz anemisi taşıyıcısı bende olmadığı için dorun yok Allahtan
günaydın arkadaşlar.bende tavsiye üzerine lierac çatlak önleyici kremi aldım.hatta vücudumda hafiften çatlamalar başladığını sezdim sırtımda ama belirsiz fazla değil.o yüzden başlamayanlar çokda geç kalmasın inşallah faydası olur. bizde 16+4 deyiz.bugün öğleden sonra gidicm.inşallah cinsiyetinide kesin olarak öğrenirim.doktor iki hafta önce kız gibi ama iki hafta sonra daha net söyleyebilirim demişti.Allah herkesin gönlüne göre en önemlisi de sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar versin bizlere inşallah.ama benden ziyade eşim baştan beri ben hissedyrm kızımız oluck diyodu.ben kendimi hiç şartlandırmadım Allah böyle bir lütufta bulunmuşkn oğlan kız ayırt etmek bana nankörlük geliyor.rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bu arada demir ilacı dışında bişey almıyrm arkadaşlar.gerek var mı sizce
Kızlar napirsiniz ?
Gece çok sıcaktı bi oyana döndüm bi bu yana azıcık rüzgar bile yoktu cereyan yaptıramadım ter içinde kaldım uyuyamadım yahu. Temmuzda napças biiizzzz.
Sinirliyim ben, 1 aydır sigara içmeyen kocam, arkadaşı 2 gündür bizde diye 2 gündür sigara içmiş, kokusunu aldım itiraf ettirdim sonra. Ev de kokmuş. Ne yapıyim atıyim mi evden bu ikisini? Ne dersiiniz?
Kızlar oğluma bunları aldım çok beğendim sizinle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 1134897 Eki Görüntüle 1134898 Eki Görüntüle 1134899
Hoşgeldin canım inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız kucaklarımıza bebeğimiziçoğumuz demir hapı dışında elevit yada yine e ile başlayan bi vitamin hapı kullanıyoruz yani doktorumuz yazdı biz tek başımıza almadık birde bazılarımızın doktoru omega 3 hapı yazdı ben efa daily kullanıyorum
Kızlar napirsiniz ?
Ya bende decavit mi ne ondan kullanıyorum da, aklıma geldi şimdi Geçmiş zamanlarda, anneannelerimiz hatta annelerimiz vitamin kullanmış mı acaba? Yok yani kendime bakıyorum da, anne karnında onca badire atlatmışım yine maşallahım var, bir de annem vitamin kullansaymış
günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrr
güle güle giydir canım çok güzeller
annemin aldıklarından bazıları bunlar..
cinsiyetleri bilmediğimiz için kafasına göre takılmış ama eli hep mavilere gitmiş
mahmutpaşada çok ucuzmuş bebek eşyalarıyla ilgili 4-5 katlı bir mağaza varmış..
aslında sadece bakmaya gitmişti ne var ne yok diye ucuz bulunca kendini tutamamış..
yoksa bana da alma sakın alma bişey diyodu
Eki Görüntüle 1135117
Göbeğiniz kaşınıyor mu anneler benim kaşınmaya başladı unutup kaşıyorum arada çatlak kremi almadım bi türlü şu lierac siparişini vereyim bari :102:
benim ara ara kaşınıyor. lierac aldım ben ama 3 ay dolmadan kullanma demişti dr um bende kakao yağı aldım onu kullanıyorum 2 günde bir duştan sonra. sende başla ihmal etme
Kizlar yarn dr gdcm die aksm 1 saat erkn kuafore gidecm gobegimi aldrsammi cokk kararsizim dokulurms dogmdn sonrada boylede bi tuhafim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?