2014 Kasım Anneleri

Göbeğiniz kaşınıyor mu anneler benim kaşınmaya başladı unutup kaşıyorum arada çatlak kremi almadım bi türlü şu lierac siparişini vereyim bari :102:

benimde kaşınıyo karnımda göğüslerimde
krem sürünce geçiyo ama unutuyorum sürmeyi...

Kızlar napirsiniz ?
Gece çok sıcaktı bi oyana döndüm bi bu yana azıcık rüzgar bile yoktu cereyan yaptıramadım ter içinde kaldım uyuyamadım yahu. Temmuzda napças biiizzzz.
Sinirliyim ben, 1 aydır sigara içmeyen kocam, arkadaşı 2 gündür bizde diye 2 gündür sigara içmiş, kokusunu aldım itiraf ettirdim sonra. Ev de kokmuş. Ne yapıyim atıyim mi evden bu ikisini? Ne dersiiniz?

ben kullanıyorum ama o kadar pahalı değildi adı ma...cap hap küçükse sabah akşam tok karnına.. hap büyükse sabah tok karnına..

Bende marincap diye bi marka kullanmaya basladim birdr folio diye içinde hem iyot hem folik asit olan bi ilac verdi evet saglik Bakanligi karşılamadı ben alırken 2 kutu santafer de aldim 60 tl tuttu hepsi. Yalniz ilaclardan mı oldu bilmiyorum kolumda ve bacagimda kırmızı çok kaşınan kabarikliklar oldu sizdede oldu mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın arkadaşlar.bende tavsiye üzerine lierac çatlak önleyici kremi aldım.hatta vücudumda hafiften çatlamalar başladığını sezdim sırtımda ama belirsiz fazla değil.o yüzden başlamayanlar çokda geç kalmasın inşallah faydası olur. bizde 16+4 deyiz.bugün öğleden sonra gidicm.inşallah cinsiyetinide kesin olarak öğrenirim.doktor iki hafta önce kız gibi ama iki hafta sonra daha net söyleyebilirim demişti.Allah herkesin gönlüne göre en önemlisi de sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar versin bizlere inşallah.ama benden ziyade eşim baştan beri ben hissedyrm kızımız oluck diyodu.ben kendimi hiç şartlandırmadım Allah böyle bir lütufta bulunmuşkn oğlan kız ayırt etmek bana nankörlük geliyor.rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bu arada demir ilacı dışında bişey almıyrm arkadaşlar.gerek var mı sizce

Hmm anladim, ee hamilelikte vurulmuyor mu ki.. sadece hamile kalmadan mi, bize hc asi falan vurulmadi. Benim eşim akdeniz anemisi tasiyicisi.. gerci doktor bende problem olmayinca bişe olmaz dedi.

atma bırak yazıktır sonra alırsın intikamını
valla ben yorgan üstüne battaniyeyle yatıyorum

Bu arada herkese günaydin :) alinan cicilere bayildim, güle güle giydirin bebişlere kizlar.. bebeklerin duymasi konusundada ben internette arastirmistim, 20 -21 haftada anneyi net olarak duyuyor.. 24 -25 te babayi ve diger cevreyi diye okudum..

Tatlım valla ben hamile kalmadan 4 5 ay kadar önce vuruldum zaten 3 doz yani bi 6 ay zaman alıyor 3 dozu vurulmak her dozdan sonra ara veriliyor çünkühamileyken vurulur mu bilmiyorum inan:26: benim eşimde akdeniz anemisi taşıyıcısı bende olmadığı için dorun yok Allahtan

:) anladim canim teşekkur ederim.. Hayirlısi artik :)

Hoşgeldin canım inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız kucaklarımıza bebeğimizi çoğumuz demir hapı dışında elevit yada yine e ile başlayan bi vitamin hapı kullanıyoruz yani doktorumuz yazdı biz tek başımıza almadık birde bazılarımızın doktoru omega 3 hapı yazdı ben efa daily kullanıyorum

Haydeeeee yok artık,

Ya bende decavit mi ne ondan kullanıyorum da, aklıma geldi şimdi Geçmiş zamanlarda, anneannelerimiz hatta annelerimiz vitamin kullanmış mı acaba? Yok yani kendime bakıyorum da, anne karnında onca badire atlatmışım yine maşallahım var, bir de annem vitamin kullansaymış

Canım bu mevsimde nerden çıktı terlemek gerçi izmirdeysen Allah yardımcın olsun ailem izmirde yorganları 2 ay önce kaldırmışlardı biz ankarada olduğumuz için hala üstümüzde pikeyle yatıyoruz hatta bu sabah gümm diye yakına bi yere yıldırım düştü o sese nasıl korkarak uyandım kalbim güm güm gümdü :18::18:

Son düzenleme:

Zaten bu aldığımız vitaminler bebek için değil bebek her halükarda alacağını alıyor ama bizim depolarımızı boşaltmasın diye içiyoruz vitaminleri zaten eskilere dikkat et ya dişleri yok ya erkenden kemik erimesi başlamış ya dizim de dizim diye tutturuyorlar yazık zamanında bütün depoları boşalmış

Son düzenleme:

ben tulum çok severim ama bu altlarda çok ciciymiş yahu :111:

Kizlar yarn dr gdcm die aksm 1 saat erkn kuafore gidecm gobegimi aldrsammi cokk kararsizim dokulurms dogmdn sonrada boylede bi tuhafim

Göbeğiniz kaşınıyor mu anneler benim kaşınmaya başladı unutup kaşıyorum arada çatlak kremi almadım bi türlü şu lierac siparişini vereyim bari :102:

benim ara ara kaşınıyor. lierac aldım ben ama 3 ay dolmadan kullanma demişti dr um bende kakao yağı aldım onu kullanıyorum 2 günde bir duştan sonra. sende başla ihmal etme

benim ara ara kaşınıyor. lierac aldım ben ama 3 ay dolmadan kullanma demişti dr um bende kakao yağı aldım onu kullanıyorum 2 günde bir duştan sonra. sende başla ihmal etme

Annem ve ablamın hatta teyzemlerin hiç çatlağı yok ona mı güveniyorum ne unutuyorum hep

Kizlar yarn dr gdcm die aksm 1 saat erkn kuafore gidecm gobegimi aldrsammi cokk kararsizim dokulurms dogmdn sonrada boylede bi tuhafim

Canım benimde başladı hafiften ama aldırma derim çünkü dahada sertleşir :18: sabret 5 ay kaldı doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…