Kizlar yarn dr gdcm die aksm 1 saat erkn kuafore gidecm gobegimi aldrsammi cokk kararsizim dokulurms dogmdn sonrada boylede bi tuhafim
atma bırak yazıktır sonra alırsın intikamını
valla ben yorgan üstüne battaniyeyle yatıyorum
Canım bu mevsimde nerden çıktı terlemekgerçi izmirdeysen Allah yardımcın olsun ailem izmirde yorganları 2 ay önce kaldırmışlardı biz ankarada olduğumuz için hala üstümüzde pikeyle yatıyoruz hatta bu sabah gümm diye yakına bi yere yıldırım düştü o sese nasıl korkarak uyandım kalbim güm güm gümdü :18::18:
Haydeeeee yok artık,
benim ara ara kaşınıyor. lierac aldım ben ama 3 ay dolmadan kullanma demişti dr um bende kakao yağı aldım onu kullanıyorum 2 günde bir duştan sonra. sende başla ihmal etme
Ya bende decavit mi ne ondan kullanıyorum da, aklıma geldi şimdi Geçmiş zamanlarda, anneannelerimiz hatta annelerimiz vitamin kullanmış mı acaba? Yok yani kendime bakıyorum da, anne karnında onca badire atlatmışım yine maşallahım var, bir de annem vitamin kullansaymış
Annem ve ablamın hatta teyzemlerin hiç çatlağı yok ona mı güveniyorum ne unutuyorum hep
Bu hafta sonu aşkımla Mudanya Kıyı Balık'tayız. Bir rakı - balık yapalım dedik. Eşim rakısını yudumlarken, ben muhteşem deniz kokusunu içime çekip bol bol balık yiyeceğim.
İşte Kıyı Balık'tan bir kare, harika görünmüyor mu gerçekten? İçimiz açılsın bari, şöyle denize karşı miissss
Eki Görüntüle 1135167
Kızlar napirsiniz ?
Gece çok sıcaktı bi oyana döndüm bi bu yana azıcık rüzgar bile yoktu cereyan yaptıramadım ter içinde kaldım uyuyamadım yahu. Temmuzda napças biiizzzz.
Sinirliyim ben, 1 aydır sigara içmeyen kocam, arkadaşı 2 gündür bizde diye 2 gündür sigara içmiş, kokusunu aldım itiraf ettirdim sonra. Ev de kokmuş. Ne yapıyim atıyim mi evden bu ikisini? Ne dersiiniz?
Günaydın canım ali Acari bulabiliyorsan ne güzel valla
Anam sen karadenizdesin, Rizede ağustosta bende yorganla yatmıştım.
İstanbuldayım yalıtımsız eski bi evin en üst katı olunca sıcak oluyo, alt katlar daha serin. beyfendinin arkadaşı olmasa salonda klima altında yatıcam da, olmuyo işte.
Kocayı evden atmaya mı, terden uyuyamamaya mı bu tepki. Yanıyom kızlar anlayamazsınız!!!
Herkesin farklı doğum tarihleri ondan kaynaklanıyor.benim 16.haftam bitecek 3gün sonra yani 17.haftaya başlıcam,4ay bitmiş oluyor 5.aya daha yeni başlıyor oluyoruz gebelik takvimine göre.herkesin farklı olması normal yani.
Zaten bu aldığımız vitaminler bebek için değil bebek her halükarda alacağını alıyor ama bizim depolarımızı boşaltmasın diye içiyoruz vitaminleri zaten eskilere dikkat et ya dişleri yok ya erkenden kemik erimesi başlamış ya dizim de dizim diye tutturuyorlar yazık zamanında bütün depoları boşalmış
Kocayı evden atmaya mı, terden uyuyamamaya mı bu tepki. Yanıyom kızlar anlayamazsınız!!!
Ohh mis misss bizde bu hafta cumalıkzık kahvaltı planladık bide gemlikte balık var planlar arasında
yaa şimdi baktım yine haftasonu yağmurlu gösteriyor haftaiçi yandık hafta sonu yağmur
Evet bu ara sıcaktan uyunmuyo malesef
bence arkadaş gittikten sonra kocaya iyi bir nutuk şart
günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrr
güle güle giydir canım çok güzeller
annemin aldıklarından bazıları bunlar..
cinsiyetleri bilmediğimiz için kafasına göre takılmış ama eli hep mavilere gitmiş
mahmutpaşada çok ucuzmuş bebek eşyalarıyla ilgili 4-5 katlı bir mağaza varmış..
aslında sadece bakmaya gitmişti ne var ne yok diye ucuz bulunca kendini tutamamış..
yoksa bana da alma sakın alma bişey diyodu
Eki Görüntüle 1135117
KOcayı evden atmaya canım
Anlayamaz mıyım, bizim eve gelde akşamları elimde yastık nasıl oda oda dolaştığımı izleDün akşam yatıcaz, eşim diyor camı kapatayım dedim "sakın ha öyle bir şeye yeltenme, yanıyorum ya anlamıyorsun" dedim. "O zaman balkonu kapatayım" diyor. "ya ceryan yapmayınca anlamı yok, kapatma" dedim. Sanırım korktu benden dün gece Diğer camları balkon kapılarını da açmış yatarken
Evet bu ara sıcaktan uyunmuyo malesef
bence arkadaş gittikten sonra kocaya iyi bir nutuk şart
ama bunlar cok cici cok tatli seyler yakisikli oglunada ne güzel yakisicaktir eminim :) hayirli olsun gülle gülle agucuklar ata ata giyinsin kücük prens :)
bende ciciler almak icin sabirsizlaniyoum :)
Ben 2'li tarama için fiyat sorduğum zaman sanırım sizdiniz bana 350 -400 diyen, valla gözüm korkmuştu.Doktorum da Medical Park hastanesinde gönlümde orada yaptırmak istiyordu ama fiyatı böyle duyunca üzülmüştüm biraz. Sonra gittim sordum, 60 TL deyince şaşırdım, hatta sordum İstanbul'da fiyat böyle nasıl oluyor bu fark diye, şehirler arası fiyat farkı oluyor dediler. Yok yani fiyat farkı olur tamam da ,20 TL olur hadi 50TL olur bu fark çok abes gerçekten.Şimdi İstanbul'da Ağustos'ta düğünü olacak bir arkadaşım var, geçenlerde bizi ziyarete geldiler, hemen bebek istiyor onlarda, doğum fiyatlarını konuştum, nişanlısı "aşkım sen bebeğin ne zaman doğacağını sor doktora o zaman, Bursa'ya gelelim burada yaparsın doğumu. Hem özel hastanede doğum, hem en lüks otelde konaklama İstanbul'da ki fiyatı yine bulmuyor" dedi.
bende panikledim bugün özelden randevu aldım 2li test için zaten bu hafta son haftam 2li test için. sabahtan beri bir sürü yorum okudum. yaptırsam mı yaptırmasam mı kafam karıştı. benim ilk hamileliğimde hastane de doğum yapan bir hanım vardı bütün testleri normal çıkmış ama doğumdan sonra bebekte yapılan testlerde down sendromu tespit edilmişti. bunu da unutamıyorum. şimdi kararsızım acaba kendimi de bebeği mi de hiç yormasam mı? bir de doğumdan sonra neden yaptırmadım dermiyim? hoş risk yüksek çıksa bile aldırmak kelimesini bile telafuz etmem aldırmak söz konusu bile olamaz ama kafam karıştı iyice.
Demek bursa da burası gibi. Ah ya ben 1,5 ay evvel yoğun hormon aldığımda böyle oldum hava buz, evde ceryan yaptırıyom, kocam kaçtı yanımdanşimdi gene başladı. heheheheh
Arkadaşın gitmesini beklersem benimki tiryaki olur çıkar. Bu akşam da içerlerse gecelikle yanlarına gidip o paketi camdan aşşa atıcam. Eleman 1 haftadan fazla burda olcak...
Şimdi babaannemi düşündüm de, sırf senin bu tezini çürütmek için yaşıyor sanki95 Yaşında , ama görsen 70'ten fazla değil dersin. 23 Yaşında 3 çocukla dul kalmış, hiç evlenmemiş. Hem çalışmış, hem 3 çocuğa bakmış. Tansiyon bile yok, babam kalp tansiyon hapı kullanıyor, babaannem altın günlerine gidiyor. Sonra anneannem 88 yaşında vefat etti, o yaşına kadar arı gibiydi valla. Kimse sıcakta cesaret edemezdi o pazara giderdi canlı tavuk almaya Annemden hiç bahsetmiycem, 58 yaşında ama sanırım benden daha sağlam dişleri var Benim arka dişler neredeyse hep dolgu.
Yani açıkçası, yapay vitaminlerle besleniyoruz. ilaç sektörünün pazarlama çalışması bence bunlar. Emin olun 10 yıl sonra da bir başka pazarlama çalışması için bu kullandığımız vitaminleri kötülerler.
Kesinlikle katılıyorum, tüm sektörler kapitalizmin elinde ve bu satış oyunlarına mesafeli olmak lazım. Çok genç olanlar belki hatırlamaz, daha kaç sene önce margarin satmak için mis gibi tereyağını yedirmediler, kolesterol vb. nedenlerle. Daha neler var neler. Az önce de ünlü bir mama üreticisinin mamalarında kullanılan GDO haberi yayınlandı ajanslarda. Bakanlık açıklaması da var. Zaten mama sektörü de sırf satmak için yaratılmış yapay bir alan. Dikkatli olup, doğal olandan uzaklaşmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?