2014 Kasım Anneleri

atma bırak yazıktır sonra alırsın intikamını
valla ben yorgan üstüne battaniyeyle yatıyorum

Anam sen karadenizdesin, Rizede ağustosta bende yorganla yatmıştım.

İstanbuldayım yalıtımsız eski bi evin en üst katı olunca sıcak oluyo, alt katlar daha serin. beyfendinin arkadaşı olmasa salonda klima altında yatıcam da, olmuyo işte.

Haydeeeee yok artık,

Kocayı evden atmaya mı, terden uyuyamamaya mı bu tepki. Yanıyom kızlar anlayamazsınız!!!

benim ara ara kaşınıyor. lierac aldım ben ama 3 ay dolmadan kullanma demişti dr um bende kakao yağı aldım onu kullanıyorum 2 günde bir duştan sonra. sende başla ihmal etme

Eskiden ama bu kadar yapay besinler yoktu her sebzenin meyvenin bi kokusu tadı vardı şimdi tohumların nerden geldiği bile belli değil meyve sebze yiyoruz ama içinde ne var ne yok hak getire

Annem ve ablamın hatta teyzemlerin hiç çatlağı yok ona mı güveniyorum ne unutuyorum hep

galiba ona güveniyorsun. benim annemin çok çatlağı olmuş. bende bile ergenlikteki kilo alıp vermelerden kalan çatlaklar tam çok tırsıyorum o yüzden 2buçuk aylıkken başladım yağlanmaya

Ohh mis misss bizde bu hafta cumalıkzık kahvaltı planladık bide gemlikte balık var planlar arasında
yaa şimdi baktım yine haftasonu yağmurlu gösteriyor haftaiçi yandık hafta sonu yağmur

Evet bu ara sıcaktan uyunmuyo malesef
bence arkadaş gittikten sonra kocaya iyi bir nutuk şart

Ayy benide çok sıcak basıyor ya şimdiden böyleyse temmuz ağustosta yandım valla

canım hisediyormusun bende daha tik yok karnın buyüdümü?

Şimdi babaannemi düşündüm de, sırf senin bu tezini çürütmek için yaşıyor sanki 95 Yaşında , ama görsen 70'ten fazla değil dersin. 23 Yaşında 3 çocukla dul kalmış, hiç evlenmemiş. Hem çalışmış, hem 3 çocuğa bakmış. Tansiyon bile yok, babam kalp tansiyon hapı kullanıyor, babaannem altın günlerine gidiyor. Sonra anneannem 88 yaşında vefat etti, o yaşına kadar arı gibiydi valla. Kimse sıcakta cesaret edemezdi o pazara giderdi canlı tavuk almaya Annemden hiç bahsetmiycem, 58 yaşında ama sanırım benden daha sağlam dişleri var Benim arka dişler neredeyse hep dolgu.

Yani açıkçası, yapay vitaminlerle besleniyoruz. ilaç sektörünün pazarlama çalışması bence bunlar. Emin olun 10 yıl sonra da bir başka pazarlama çalışması için bu kullandığımız vitaminleri kötülerler.

acayıp sıcak yaa bız napcaz yazın ortasında en zor donemımız yaza denk gelıyor :26:

Kocayı evden atmaya mı, terden uyuyamamaya mı bu tepki. Yanıyom kızlar anlayamazsınız!!!

KOcayı evden atmaya canım

Anlayamaz mıyım, bizim eve gelde akşamları elimde yastık nasıl oda oda dolaştığımı izle Dün akşam yatıcaz, eşim diyor camı kapatayım dedim "sakın ha öyle bir şeye yeltenme, yanıyorum ya anlamıyorsun" dedim. "O zaman balkonu kapatayım" diyor. "ya ceryan yapmayınca anlamı yok, kapatma" dedim. Sanırım korktu benden dün gece Diğer camları balkon kapılarını da açmış yatarken

Son düzenleme:

Yağmur mu Ay şu an itibariyle yıkıldımmmmmmmm

ama bunlar cok cici cok tatli seyler yakisikli oglunada ne güzel yakisicaktir eminim :) hayirli olsun gülle gülle agucuklar ata ata giyinsin kücük prens :)

bende ciciler almak icin sabirsizlaniyoum :)

Demek bursa da burası gibi. Ah ya ben 1,5 ay evvel yoğun hormon aldığımda böyle oldum hava buz, evde ceryan yaptırıyom, kocam kaçtı yanımdan şimdi gene başladı. heheheheh

Evet bu ara sıcaktan uyunmuyo malesef
bence arkadaş gittikten sonra kocaya iyi bir nutuk şart

Arkadaşın gitmesini beklersem benimki tiryaki olur çıkar. Bu akşam da içerlerse gecelikle yanlarına gidip o paketi camdan aşşa atıcam. Eleman 1 haftadan fazla burda olcak...

ama bunlar cok cici cok tatli seyler yakisikli oglunada ne güzel yakisicaktir eminim :) hayirli olsun gülle gülle agucuklar ata ata giyinsin kücük prens :)

bende ciciler almak icin sabirsizlaniyoum :)

hehe sağol canım daha cinsiyet belli değil

O ben değildim canım ama Hakikaten bir hastanenin bu kadar farklı fiyat verebilmesi insanların sömürüldüğünün göstergesidir. ilk doğumumu orda yaptım fiyatlar normal seviyelerdeydi. Ama şimdi uçmuş durumda..

Bende son günler dediklerinde çok panikledim. Ama şimdi içim rahat, Eğer yaptırsaydım ve risk yüksek çıksaydı bütün hamilelik süreci zehir olacaktı. Muhtemelen eşim aldırmak isteyecekti. Ben asla razı olmayacaktım. Birde risk yüksek dedikleri çocuğun sağlıklı olma ihtimali var. Tıpkı risk düşük dediklerinin down sendromlu olabileceği gibi. Sonuçta taktir Allahın..
Özele o kadar para vermek istemediğimde ben yaptırmadım.. Şu an içinde pişmanlık duymuyorum çok şükür.

Hormonlar bizi böyle yapıyor yapacak birşey yok

Canım bu gecelikle çıkıp, paketi aşağı atmak konusunda şaka yaptığını düşünmek istiyorum

Kesinlikle katılıyorum, tüm sektörler kapitalizmin elinde ve bu satış oyunlarına mesafeli olmak lazım. Çok genç olanlar belki hatırlamaz, daha kaç sene önce margarin satmak için mis gibi tereyağını yedirmediler, kolesterol vb. nedenlerle. Daha neler var neler. Az önce de ünlü bir mama üreticisinin mamalarında kullanılan GDO haberi yayınlandı ajanslarda. Bakanlık açıklaması da var. Zaten mama sektörü de sırf satmak için yaratılmış yapay bir alan. Dikkatli olup, doğal olandan uzaklaşmamalı

Valla kizlr bende yanyrm gece ustumu cok acyomsm benim ki her sabh diyoki senn ustnu ortmktn uyuymdm:)))temmzda benne yapim birde adanada

Aynen, şimdi de tereyağını teşvik ediyorlar. Benim babam tansiyon hastası, aynı zaman da uzun zaman önce kalp krizi de geçirdi. Kızarmış ekmeği çok severdi, zamanında tereyağı asla yok dediler, adam zeytinyağına baharat karıştırdı öyle yedi kızarmış ekmeği. Şimdi ki doktorlarda margrin yasak, tereyağ korkmadan yiyin diyor. Adamda şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…