- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
İnş. canım yaa işte artık o kadar çok şey duyuyoruz ki kendime kızıyorum kafaya takmıcam desemde ama hep aklımın bir köşesinde duruyor:18:
Allah inş. sağlıklı doğumlar nasip eder problemsiz kavuşuruz meleklerimize
bu arada benim doktor sadece ağır kaldırma bir yere uzanma ani hareket yapma çok yorulma dedi zaten dikkat edilen şeylerde söylemek istedim yinede
Henüz açmadık canım klimaları, bir de bende bademcik yok sanırım o yüzden ben hiç boğaz ağrısı yaşamadım hayatımda, kışın bile buzdolabından su içerim ben, hele dondurma vazgeçilmezim benim. Yaz kış erim.Canım istedi bak şimdi [/QUOT
aman yaşama da hiç hoş bişey değil :)) ohhh afiyet olsun ben yemiom cesaret edemiom şu sıralar :))
Slm kizlar, bugun trt de hamilelerle ilgili bi program vardi. Kozmetik catlak kremlerinin catlak olusumunu onledigine dair ispatlanmis bir bilgi yokmus. Dogal olanlar ise kakao yagi ve badem yagiymis. Ben cok para verip lierac aldim:(bitince kakao yagina gecmeyi dusunuorum burdan bir arkadas kokusunun da hos oldugunu soylemisti.kullanan arkadaslar aktardan ve belli bir markadan mi aliorsunuz merak ettim.
HImm sağol canım, benim dr da herhangi bir sıkıntı yok, herşeyi normal dedi, özel olarak burundan bahsetmedi. Sonuçta da bilinmiyor yazınca, acaba göremediğinden mi bilinmiyor yazdı diye düşündüm. Şimdi içim daha rahatladı, sağol cnmbende de nasal bone bilinmiyor yazıyor ama perinatolog sözel olarak oluşmuş iyi demişti genelde yazılmıyor demek ki
Bizim de cinsiyet kesin olarak belli olmadı daha, ama belli olsa da hemen almayacağım bişeyler. Daha önce bir kaybım olduğu için hassasım biraz bu konularda ben:26:Tatlim ben cinsiyet bile ögrenemedim..
Beklicem bende ama yinede bos zamanimda yapaym bi liste, bi masraf tablosu cikarim dedimm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya şimdi burda birileri beni topa tutacakta, şu mama olayını da hiç anlamış değilim. Hani çok ufakken süt gelmiyorsa mecburen anne sütüne yakın mamalar veriliyor da, ek ve katı gıdalara geçildiği zaman neden mama hiç anlamıyorum gerçekten.
Aynen canım, mecbur uzun kollu olucak. Çıt çıtlı badyler de uzun kollu var canım.
Aynenn.. neler kac tane alinacak bilmem.
Ayni durumdaymisiz. Severim ama malesef yiyemiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm kizlar, bugun trt de hamilelerle ilgili bi program vardi. Kozmetik catlak kremlerinin catlak olusumunu onledigine dair ispatlanmis bir bilgi yokmus. Dogal olanlar ise kakao yagi ve badem yagiymis. Ben cok para verip lierac aldim:(bitince kakao yagina gecmeyi dusunuorum burdan bir arkadas kokusunun da hos oldugunu soylemisti.kullanan arkadaslar aktardan ve belli bir markadan mi aliorsunuz merak ettim.
ek takviye vitamin olsun diye düşünülüo canım da düşünmeyelim artık yanii şahsen ben inşallah süt gelirse 2 yaşına kadar düşünüom da katıya geçtiğimde de mevsiminin sebzesi meyvesini yedircem bişekilde hoş onlara gdo diolar artık bizde birer gdo olarak gezioz herade bu evrende herşeyle parmak atmasa insanoğlu olmaz Allahın yarattığı gibi kalsa ne çakı gibi olacaz evlatlarımızı da ne kadar güzel besleyecez ama iştee en azından doğal diye kendimizi biraz avutalım :))
ense kalınlığının olduğu yerde nasal bone diye de yazıyor olabilir. Neyse 9 gün sabredicem, aramayacağım doktoru
ben yorgun olmadığım bir gün sanki içimde balık yüzer gibi birşey hissetmiştim, ama bu aralar çok yoruldupum için birşey hissetmiyorum canım. yakında hissederiz heralde.
Ben gittiğimde de heralde 3lü test yapar bana doktor, 16+0 olucaz o gün tam.
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım.
Evet dondurmacılar hemşeriymiş hep
Ya hemşerilerime bir şey sorayım; bildiğiniz iyi bir kardiyoloji doktoru var mı önerebileceğiniz?
ben daha liste hazırlık hiç birşey yapmadım canım, biraz daha bekleyeceğim ben alışveriş için.
birgencim bana da ilişkiden kaçınabilirsiniz veya dikkatli olursunuz dedi bunu duyduğundan beri eşim öpmüyor bile
ben yorgun olmadığım bir gün sanki içimde balık yüzer gibi birşey hissetmiştim, ama bu aralar çok yoruldupum için birşey hissetmiyorum canım. yakında hissederiz heralde.
Ya şimdi burda birileri beni topa tutacakta, şu mama olayını da hiç anlamış değilim. Hani çok ufakken süt gelmiyorsa mecburen anne sütüne yakın mamalar veriliyor da, ek ve katı gıdalara geçildiği zaman neden mama hiç anlamıyorum gerçekten.
Yaa ben bi kere hamilelerin beslenmesiyle ilgili bir yazı okurken hamilelerin yiyebileceği en sağlıklı tatlı dondurma diye okumuştum içindeki süt miktarından dolayı, hamile kaldığımdan beri hiç tatlı yemedim içim almıyor ama dondurma desen onu yiyiyorum hele bu ara neredeyse her akşam olmadı iki günde bir
acaba işime mi böyle geldi
kızlar dondurmacılar hemşeri çıktı yalnız:131::131::131:
Biz yeni bir ev aldık, bahçeli falan. Tamamlanması 1 yıla yakın sürecek sanırım. Doğum sonrası taşınıcam, o yüzden bahçede bol bol kendim sebze yetiştirmeyi düşünüyorum. Hoş tohumların bile ne olduğu belli değil ama, en azından aşırı ilaçlama olmaz. Kendi ellerimle yetiştiririm, onlarla beslerim bebeğimi inşallah. Becerebilirsem tabi
Biz yeni bir ev aldık, bahçeli falan. Tamamlanması 1 yıla yakın sürecek sanırım. Doğum sonrası taşınıcam, o yüzden bahçede bol bol kendim sebze yetiştirmeyi düşünüyorum. Hoş tohumların bile ne olduğu belli değil ama, en azından aşırı ilaçlama olmaz. Kendi ellerimle yetiştiririm, onlarla beslerim bebeğimi inşallah. Becerebilirsem tabi
Şimdi babaannemi düşündüm de, sırf senin bu tezini çürütmek için yaşıyor sanki95 Yaşında , ama görsen 70'ten fazla değil dersin. 23 Yaşında 3 çocukla dul kalmış, hiç evlenmemiş. Hem çalışmış, hem 3 çocuğa bakmış. Tansiyon bile yok, babam kalp tansiyon hapı kullanıyor, babaannem altın günlerine gidiyor. Sonra anneannem 88 yaşında vefat etti, o yaşına kadar arı gibiydi valla. Kimse sıcakta cesaret edemezdi o pazara giderdi canlı tavuk almaya Annemden hiç bahsetmiycem, 58 yaşında ama sanırım benden daha sağlam dişleri var Benim arka dişler neredeyse hep dolgu.
Yani açıkçası, yapay vitaminlerle besleniyoruz. ilaç sektörünün pazarlama çalışması bence bunlar. Emin olun 10 yıl sonra da bir başka pazarlama çalışması için bu kullandığımız vitaminleri kötülerler.
Galiba miniş beni tekmeledi :)))
Benim göbeğimde çok çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?