2014 Kasım Anneleri

Zaten yatagi ffalan anneanne alacakmis :) yada yaptirilacak.. gerci mobilya istemiyorum.. :)
Daha portatif yatak istiyorum. Bebek arabasini falanda annem biz aliriz dedi. Bizede diger ihtiyaclar kalacak galiba.. nevresim,battaniye falanda anneanneden :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

birgencim bana da ilişkiden kaçınabilirsiniz veya dikkatli olursunuz dedi bunu duyduğundan beri eşim öpmüyor bile

bana doktor kakao tek başına yetmez badem ev kayısı ile karıştır sür dedi ama kokusu hiç iyi olmuyor maalesef kakao yağı zaten çok baskın bir kokuya sahip ben aksu vital in almıştım watsons veya gratisten
Cilt yapısı önemli bide bol su içmek lazımm

bende de nasal bone bilinmiyor yazıyor ama perinatolog sözel olarak oluşmuş iyi demişti genelde yazılmıyor demek ki
HImm sağol canım, benim dr da herhangi bir sıkıntı yok, herşeyi normal dedi, özel olarak burundan bahsetmedi. Sonuçta da bilinmiyor yazınca, acaba göremediğinden mi bilinmiyor yazdı diye düşündüm. Şimdi içim daha rahatladı, sağol cnm

Tatlim ben cinsiyet bile ögrenemedim..
Beklicem bende ama yinede bos zamanimda yapaym bi liste, bi masraf tablosu cikarim dedimm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizim de cinsiyet kesin olarak belli olmadı daha, ama belli olsa da hemen almayacağım bişeyler. Daha önce bir kaybım olduğu için hassasım biraz bu konularda ben:26:

ek takviye vitamin olsun diye düşünülüo canım da düşünmeyelim artık yanii şahsen ben inşallah süt gelirse 2 yaşına kadar düşünüom da katıya geçtiğimde de mevsiminin sebzesi meyvesini yedircem bişekilde hoş onlara gdo diolar artık bizde birer gdo olarak gezioz herade bu evrende herşeyle parmak atmasa insanoğlu olmaz Allahın yarattığı gibi kalsa ne çakı gibi olacaz evlatlarımızı da ne kadar güzel besleyecez ama iştee en azından doğal diye kendimizi biraz avutalım :))

Canm ben aktardan aldm kakaoyagni ama kokusunu begnmdm 20metre oteden cikolata kokusu geliyo sanki gecen gece esim koklarken mis gibi cikolata kokuyo diyo sabh uyannca sordm sen gece boylemi diyodn dedm evt dediben dedmki gobegime surdgm yagn kokusu o guldm yani adam benm koku zanndiyo :))

Biz yeni bir ev aldık, bahçeli falan. Tamamlanması 1 yıla yakın sürecek sanırım. Doğum sonrası taşınıcam, o yüzden bahçede bol bol kendim sebze yetiştirmeyi düşünüyorum. Hoş tohumların bile ne olduğu belli değil ama, en azından aşırı ilaçlama olmaz. Kendi ellerimle yetiştiririm, onlarla beslerim bebeğimi inşallah. Becerebilirsem tabi

Benim bildiğim yok canım hayırdır peki??

birgencim bana da ilişkiden kaçınabilirsiniz veya dikkatli olursunuz dedi bunu duyduğundan beri eşim öpmüyor bile

Sağol canım yinede bunları bilmekte fayda var benimde eşim o moda geçer şimdi kesin
biz elimizden geleni yapalımda Allah sorunsuz bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Ben aktardan özel karışım hazırlattım tatlım kakao çilek susam ozonlaştırılmış zeytin yağı vs. Ayre şeyler koydurdurttum çok yoğun geceleri sürüyorum. Aktarcıya güvenerek aldığım tek yağ markasıda Arifoğlu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben normal aycicek yagi lavanta yag ve limon damlatp suryrm. Twde dr dmisti kesnlikle ctlamaz kullaninca ddi cok da hos kokuyo stresi de alyrmş

Canım o mamalara bende çok karşıydım. Oğlum doğmadan önce asla vermem diyordum çocuk doğdu süt gelmedi sarılık olmasın diye 1 hafta boyunca takviye yaptık mecbur. Sonra hep anne sütü verdim 6. ay bitene kadar.
6. aydan sonra yavaş yavaş ek gıdaya geçtik anne sütü almaya devam ediyordu ama yoğurt başlayınca baktık ki inek sütü alerjisi var. Peynir yoğurt veremedik. Dr. anne sütü bu aylardan sonra yetmez dedi mama başalaycaksın dedi çünkü kilo alımı azalmıştı,sürekli kusuyordu. Ama Piyasadaki mamalarda da süt proteini olduğu için en kimyasal mamayı kullanmak zorunda kaldım 2,5 yaşına kadar. 2,5 yaşında alerji belasından da mama belasından da kurtulduk çok şükür.

Şimdi sen bunu yazınca kendimi gördüm, Allah mamaya muhtaç etmesin de, bol bol sütün olsun sütün bebeğine yarasın inşallah.. Mamaya hiç gerek kalmasın.

O dondurmacılardan biride benim canım? Nerelisiniz memleket aynı mı?

Dondurma masum deniyor ama masum olan marketlerde satılan hazır dondurmalar değil maalesef. Onların içinde süt yok süt tozu ve aşırı şeker /tatlandırıcı ile yapılıyor..

En güzeli kendisi dondurma yapan pastanelerden almak, Sütün ve sahlebin tadını almak lazım yerken..

Eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun yavrunuzla inşallah..
En büyük hayalimdir bahçeli ev.. Bahçesine meyve ağaçları dikeceksin, mis gibi renk renk güller.. Ya çardak yapacaksın yada tenteli salıncak koyacaksın bir kenara..
Ayyyyyyy çok özendim valla...

hayırlı olsun bizim de eşimle öyle bi hayalimiz var inşallah biz de yaşarız hem senin için de iyi gelir bahçe işleriyle uğraşmak çok keyifli ve mucizeleri bidaa bidaa tanık olduğun bi faaliyet tohumdan meyveler sebzeler emeklerle Allahın verdiği nimetleri gözlemlemek harikaa

Allah sağlıklı ömürler versin babanene ananenede Allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…