2014 Kasım Anneleri

Evet ben dedim, ya inan çok canım istedi :131: Frambuazlı yedim salı günü, in love hediyesi vardı almamıştım, hediyesini alayım bari

Yaa ben bi kere hamilelerin beslenmesiyle ilgili bir yazı okurken hamilelerin yiyebileceği en sağlıklı tatlı dondurma diye okumuştum içindeki süt miktarından dolayı, hamile kaldığımdan beri hiç tatlı yemedim içim almıyor ama dondurma desen onu yiyiyorum hele bu ara neredeyse her akşam olmadı iki günde bir
acaba işime mi böyle geldi

Evet bu hafta herkes hafta sonunu bekliyor bizde iyiyiz bu hafta sıcaklarda dolayı uykuyu tam alamadığım için daha yorucu geçti onun dışında iyiyiz çok şükür
geçen cumartesi kan verdim 3lü için bu hafta cumartesi sonuçları alıcam bebişimin hareketlerini hala duyamadım heyecanla onu beklemekteyim işte böyle böyle zaman geçiyor

kızlar dondurmacılar hemşeri çıktı yalnız:131::131::131:

Ben ne zaman dondurma yesem kusuyorum. Çok tatli seyler yiyemiyorum.. cikolata vs .. meyveden baska bisey yiyesim gelmiyor. Yedigim meyve de çok tatlysa yiyemiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım iyilerdir,2 haziranda randevum var doktorda elimde olsa bugün gidicem iyi oluğuna emin olmak için...hissetmek istiyorum artık yaw

Bende senin gibiyim canım yaa aramızda 1 gün var hala hissetmedim ama az kaldığına inanıyorum

dürüm benzetmesi iyidi canım

Yorgan sarınınca gözüme dürüm gibi görünüyor da bu aralar..Eşim, kendisini yememden korkuyor

Ben bir ara doktor kontrolünde diyet yapmıştım, haftada 3 gün dondurma veriyordu bana. Evet mutlaka içinde şeker var falan ama, örneğin bir baklava ile kıyaslandığında çok masum bir tatlı. Aman valla çok seviyorum, markette alışveriş yaparken, evin temel ihtiyaçlarından önce dondurma giriyor sepete

Kızlarr, bebegin ihtiyaçlari icin liste yaptiniz mi? En azindan olmazsa olmazlar listesi falan diye.. liste yapan paylasirsa cok sevinirimm. Parça parca not aldim ama yine de, bi liste şart bana..

doktor bana dondurma bulantını azaltır dedi ama bende aynı senin gibi ne zaman yesem çıkarıyorum.

bende küçük notlar aldım ama kafam çok karışık

-Park Yatak
-Park yatak içine şilte
-Uyku seti
-Nevresim takımı
-Banyo seti (Küveti-süngeri-kovası-maşrapası)
-Şampuan-sabun-bebek yağı
-Islak Mendil
-Bez
-Tırnak Makası
-Biberon
-Emzik
-Başlıklı Havlu
-Ağız silme Mendilleri
-Alt değiştirme yatağı
-termometre
-burun aspiratörü

Kıyafet kısmı çok karışık

-Hastane çıkış seti
-Hırka-Yelek
-Ev patiği-çorap
-zıbın
-çıt çıtlı badi
-tulumlar
-alt üst takımlar
-battaniye
-pijama

Ben şimdilik bunları not etmişim..

Sagol c.nim kiyafetleri kacar tane alinmali kac beden.

Sagol c.nim kiyafetleri kacar tane alinmali kac beden.

Ben hastane çıkış seti 2 tane olarak düşündüm. Adet olarak ne desem olmaz ama 0-3 aylık az daha çok 3-6 aylık alıcam. Başlıklı havlu sanırım 2 tane yeterli şimdilik. Bolca çıtçıtlı badi alacağım kesin , zaten çokça da hediye gelicek, anneanne babaanne falan.

bendede burun kemiğiyle ilgili bir şey yazmıyordu canım ya da ben anlamadım
ense kalınlığının olduğu yerde nasal bone diye de yazıyor olabilir. Neyse 9 gün sabredicem, aramayacağım doktoru

Kızlar bebişlerinizin hareketlerini hissediyormusunuz ???

Ben henüz hissedemiyorum , bu sefer de telaş ediyorum acaba iyi mi diye , inşallah iyidir kuzum ...
ben yorgun olmadığım bir gün sanki içimde balık yüzer gibi birşey hissetmiştim, ama bu aralar çok yoruldupum için birşey hissetmiyorum canım. yakında hissederiz heralde.

Ben gittiğimde de heralde 3lü test yapar bana doktor, 16+0 olucaz o gün tam.
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım.
Evet dondurmacılar hemşeriymiş hep
Ya hemşerilerime bir şey sorayım; bildiğiniz iyi bir kardiyoloji doktoru var mı önerebileceğiniz?

ben daha liste hazırlık hiç birşey yapmadım canım, biraz daha bekleyeceğim ben alışveriş için.

Canım çilekli pasta çekti şimdi olsa ne yerdim hiç pastada yemem hayatımda

Kasima denk geldigi icin hep uzun kollumu alacaksn, citcitli badylern uzun kollusu var mi bilmiyorum..

bende de nasal bone bilinmiyor yazıyor ama perinatolog sözel olarak oluşmuş iyi demişti genelde yazılmıyor demek ki

Tatlim ben cinsiyet bile ögrenemedim..
Beklicem bende ama yinede bos zamanimda yapaym bi liste, bi masraf tablosu cikarim dedimm.

Slm kizlar, bugun trt de hamilelerle ilgili bi program vardi. Kozmetik catlak kremlerinin catlak olusumunu onledigine dair ispatlanmis bir bilgi yokmus. Dogal olanlar ise kakao yagi ve badem yagiymis. Ben cok para verip lierac aldim:(bitince kakao yagina gecmeyi dusunuorum burdan bir arkadas kokusunun da hos oldugunu soylemisti.kullanan arkadaslar aktardan ve belli bir markadan mi aliorsunuz merak ettim.

Kasima denk geldigi icin hep uzun kollumu alacaksn, citcitli badylern uzun kollusu var mi bilmiyorum..

Aynen canım, mecbur uzun kollu olucak. Çıt çıtlı badyler de uzun kollu var canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…