Evet ben dedim, ya inan çok canım istedi :131: Frambuazlı yedim salı günü, in love hediyesi vardı almamıştım, hediyesini alayım bari
Hoşbuldum canım, gelemedim pek işlerden, denetlemeler fln var da. Geldiğimde de okuyup çıkmak zorunda kaldım. Çok şükür iyiyiz biz, sadece yorgunuz. İnşallah haftasonu bol bol dinleneceğim. Haftaya cumartesi de kontrolum var. Sen nasılsın canım, bebişin nasıl?
Dondurma mıııher türlüsüne bayılırımmm
İnşallah canım iyilerdir,2 haziranda randevum var doktorda elimde olsa bugün gidicem iyi oluğuna emin olmak için...hissetmek istiyorum artık yaw
dürüm benzetmesi iyidi canım
Yaa ben bi kere hamilelerin beslenmesiyle ilgili bir yazı okurken hamilelerin yiyebileceği en sağlıklı tatlı dondurma diye okumuştum içindeki süt miktarından dolayı, hamile kaldığımdan beri hiç tatlı yemedim içim almıyor ama dondurma desen onu yiyiyorum hele bu ara neredeyse her akşam olmadı iki günde bir
acaba işime mi böyle geldi
kızlar dondurmacılar hemşeri çıktı yalnız:131::131::131:
Ben ne zaman dondurma yesem kusuyorum. Çok tatli seyler yiyemiyorum.. cikolata vs .. meyveden baska bisey yiyesim gelmiyor. Yedigim meyve de çok tatlysa yiyemiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlarr, bebegin ihtiyaçlari icin liste yaptiniz mi? En azindan olmazsa olmazlar listesi falan diye.. liste yapan paylasirsa cok sevinirimm. Parça parca not aldim ama yine de, bi liste şart bana..
Kızlarr, bebegin ihtiyaçlari icin liste yaptiniz mi? En azindan olmazsa olmazlar listesi falan diye.. liste yapan paylasirsa cok sevinirimm. Parça parca not aldim ama yine de, bi liste şart bana..
Bende senin gibiyim canım yaa aramızda 1 gün var hala hissetmedim ama az kaldığına inanıyorum
Yorgan sarınınca gözüme dürüm gibi görünüyor da bu aralar..Eşim, kendisini yememden korkuyor
Hey Allah'ım güldürdün ya beni Allah'ım seni de güldürsün emi
-Park Yatak
-Park yatak içine şilte
-Uyku seti
-Nevresim takımı
-Banyo seti (Küveti-süngeri-kovası-maşrapası)
-Şampuan-sabun-bebek yağı
-Islak Mendil
-Bez
-Tırnak Makası
-Biberon
-Emzik
-Başlıklı Havlu
-Ağız silme Mendilleri
-Alt değiştirme yatağı
-termometre
-burun aspiratörü
Kıyafet kısmı çok karışık
-Hastane çıkış seti
-Hırka-Yelek
-Ev patiği-çorap
-zıbın
-çıt çıtlı badi
-tulumlar
-alt üst takımlar
-battaniye
-pijama
Ben şimdilik bunları not etmişim..
Sagol c.nim kiyafetleri kacar tane alinmali kac beden.
bende küçük notlar aldım ama kafam çok karışık
doktor bana dondurma bulantını azaltır dedi ama bende aynı senin gibi ne zaman yesem çıkarıyorum.
ense kalınlığının olduğu yerde nasal bone diye de yazıyor olabilir. Neyse 9 gün sabredicem, aramayacağım doktorubendede burun kemiğiyle ilgili bir şey yazmıyordu canım ya da ben anlamadım
ben yorgun olmadığım bir gün sanki içimde balık yüzer gibi birşey hissetmiştim, ama bu aralar çok yoruldupum için birşey hissetmiyorum canım. yakında hissederiz heralde.Kızlar bebişlerinizin hareketlerini hissediyormusunuz ???
Ben henüz hissedemiyorum , bu sefer de telaş ediyorum acaba iyi mi diye , inşallah iyidir kuzum ...
Ben gittiğimde de heralde 3lü test yapar bana doktor, 16+0 olucaz o gün tam.Yaa ben bi kere hamilelerin beslenmesiyle ilgili bir yazı okurken hamilelerin yiyebileceği en sağlıklı tatlı dondurma diye okumuştum içindeki süt miktarından dolayı, hamile kaldığımdan beri hiç tatlı yemedim içim almıyor ama dondurma desen onu yiyiyorum hele bu ara neredeyse her akşam olmadı iki günde bir
acaba işime mi böyle geldi
Evet bu hafta herkes hafta sonunu bekliyorbizde iyiyiz bu hafta sıcaklarda dolayı uykuyu tam alamadığım için daha yorucu geçti onun dışında iyiyiz çok şükür
geçen cumartesi kan verdim 3lü için bu hafta cumartesi sonuçları alıcam bebişimin hareketlerini hala duyamadım heyecanla onu beklemekteyim işte böyle böyle zaman geçiyor
kızlar dondurmacılar hemşeri çıktı yalnız:131::131::131:
ben daha liste hazırlık hiç birşey yapmadım canım, biraz daha bekleyeceğim ben alışveriş için.Kızlarr, bebegin ihtiyaçlari icin liste yaptiniz mi? En azindan olmazsa olmazlar listesi falan diye.. liste yapan paylasirsa cok sevinirimm. Parça parca not aldim ama yine de, bi liste şart bana..
Ben hastane çıkış seti 2 tane olarak düşündüm. Adet olarak ne desem olmaz ama 0-3 aylık az daha çok 3-6 aylık alıcam. Başlıklı havlu sanırım 2 tane yeterli şimdilik. Bolca çıtçıtlı badi alacağım kesin , zaten çokça da hediye gelicek, anneanne babaanne falan.
Ben de 10 mayısta görmüştüm en son
İnşallah iyidirler canım. Bir şey soracağım. İşlerden vakit bulup da doktoru arayamadım, zaten sonra da evhamım geçtiikili testin sonucunda burun kemiği hakkında yorum yazmamış benim. Göremedi mi acaba dr? ama herhangi bir patoloji yok demişti ultrasonla bakarken. Sizinkinde yazıyor mu burun kemiği?
ense kalınlığının olduğu yerde nasal bone diye de yazıyor olabilir. Neyse 9 gün sabredicem, aramayacağım doktoru
ben yorgun olmadığım bir gün sanki içimde balık yüzer gibi birşey hissetmiştim, ama bu aralar çok yoruldupum için birşey hissetmiyorum canım. yakında hissederiz heralde.
Ben gittiğimde de heralde 3lü test yapar bana doktor, 16+0 olucaz o gün tam.
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım.
Evet dondurmacılar hemşeriymiş hep
Ya hemşerilerime bir şey sorayım; bildiğiniz iyi bir kardiyoloji doktoru var mı önerebileceğiniz?
ben daha liste hazırlık hiç birşey yapmadım canım, biraz daha bekleyeceğim ben alışveriş için.
Kasima denk geldigi icin hep uzun kollumu alacaksn, citcitli badylern uzun kollusu var mi bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?