2014 Kasım Anneleri

Eşim klimadan nefret ediyor bu gidişle ayrı uyucaz sanırım ben klimanın altında sere serpe yatıcam valla ohhh o da gitsin pişsin sıcakta

Benim de eşim bütün kış benimle yorgan kavgası yaptı, dürüm gibi sarınıyor yorgana. Geçen akşam "bütün kış savaşını yaptığın yorganı artık alabilirsin istediğin gibi sarın" dedim Benim eşimde illa örter üstüne bir şey.

iyi çok şükür canım sen nasılsın??
İyiyim canım ben de sağol, işler yoğund pek gelemedim, gelince de okuyup gittim ancak.
Napalım dr randevumuzu bekliyorum işte Kaldı 9 gün
Senin bebişlerin nasıl? en son ne zaman gördün?

Bende illa örtenlerdenim dün pikemi sadece ayaklarıma örttüm, geri kalan açık heeheh ama illa örtecem :)

Kizlar bunlar da benim bebegimin cicileri.sanirim iki ay oldu alali :) indirimde bi magaza vardi dayanamadim aldim bişeyler :sly:

Güle güle güzel günlerde sağlıkla kullanın canım

Birisi dondurmamı dedi Bende hiç affetmem yerim hele birde kırmızı meyveliyse ekşi ekşi :131:

selam kızlar, nasılsınız?

Hoşgeldin tatlım bende merak etmiştim seni biz iyiyiz sen nasılsın bebişinle

Bende illa örtenlerdenim dün pikemi sadece ayaklarıma örttüm, geri kalan açık heeheh ama illa örtecem :)

Ayy aynı eşim, uyuyan kişinin üstüne kar yağarmış, ayaklarını üşütmeyecekmişsin diyerek illa ayaklarını örter. Bende dalga geçiyorum "ayy benim kibar aşkım, rutubetten nem kapan aşkım, nazik aşkım benim" diye

Şimdi o sıcak sıcak yapış yapış havada uyumaya çalışırken senin nazik aşkın sarılır da sana, sen kırmamak için çek git diyemezsin oyyyyyyy ben bu durumda öleyrum

Birisi dondurmamı dedi Bende hiç affetmem yerim hele birde kırmızı meyveliyse ekşi ekşi :131:

Evet ben dedim, ya inan çok canım istedi :131: Frambuazlı yedim salı günü, in love hediyesi vardı almamıştım, hediyesini alayım bari

İyiyim canım ben de sağol, işler yoğund pek gelemedim, gelince de okuyup gittim ancak.
Napalım dr randevumuzu bekliyorum işte Kaldı 9 gün
Senin bebişlerin nasıl? en son ne zaman gördün?

17 mayısta görmüştüm en son..
ctsi tekrar gidicez inşallah sağlıklılardır

Şimdi o sıcak sıcak yapış yapış havada uyumaya çalışırken senin nazik aşkın sarılır da sana, sen kırmamak için çek git diyemezsin oyyyyyyy ben bu durumda öleyrum

Kıyamıyorum kız napayım . O bana kıyamıyor ben ona kıyamıyorum derken geçinip gidiyoruz işte Ama sanırım hamilelik ve sıcak bir araya gelince eşime yer kalmayacak gibi

Hoşbuldum canım, gelemedim pek işlerden, denetlemeler fln var da. Geldiğimde de okuyup çıkmak zorunda kaldım. Çok şükür iyiyiz biz, sadece yorgunuz. İnşallah haftasonu bol bol dinleneceğim. Haftaya cumartesi de kontrolum var. Sen nasılsın canım, bebişin nasıl?
Dondurma mııı her türlüsüne bayılırımmm

dürüm benzetmesi iyidi canım

17 mayısta görmüştüm en son..
ctsi tekrar gidicez inşallah sağlıklılardır
Ben de 10 mayısta görmüştüm en son
İnşallah iyidirler canım. Bir şey soracağım. İşlerden vakit bulup da doktoru arayamadım, zaten sonra da evhamım geçti ikili testin sonucunda burun kemiği hakkında yorum yazmamış benim. Göremedi mi acaba dr? ama herhangi bir patoloji yok demişti ultrasonla bakarken. Sizinkinde yazıyor mu burun kemiği?

Kızlar bebişlerinizin hareketlerini hissediyormusunuz ???

Ben henüz hissedemiyorum , bu sefer de telaş ediyorum acaba iyi mi diye , inşallah iyidir kuzum ...

bendede burun kemiğiyle ilgili bir şey yazmıyordu canım ya da ben anlamadım

Kızlar bebişlerinizin hareketlerini hissediyormusunuz ???

Ben henüz hissedemiyorum , bu sefer de telaş ediyorum acaba iyi mi diye , inşallah iyidir kuzum ...

bende telaş ediyorum ama karnım büyümeye devam ettiğine göre iyilerdir diye düşünüyorum
inşallah sağlıkla büyüyorlardır...

bende telaş ediyorum ama karnım büyümeye devam ettiğine göre iyilerdir diye düşünüyorum
inşallah sağlıkla büyüyorlardır...

İnşallah canım iyilerdir,2 haziranda randevum var doktorda elimde olsa bugün gidicem iyi oluğuna emin olmak için...hissetmek istiyorum artık yaw

Kizlr esim aameliytteknisyeni her dr gidisimde geldi kac gundr diyodiki kesin cumaya amelyt cikr die bazi dr illa esimi istiyo ameliytta.yarna gercektn cikti ve dr istiyo onun savasni veryo gitmmk icn bende gick veryrm gelmyebilirsn die cinsiyetni ogrenrsem aksma kadar naz yapcm soylmcm diyrm kafyi yiyo iyi keyf yaptm valla:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…