2014 Kasım Anneleri

Uzuldum canim.. insallah bebegini saglikli bir şekilde kucagina alirsinn..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar normal damacana suyumu içiyorsunuz yoksa başka su felan alıyomusunuz benim eşimin iş yerinde kız hamileydi gebelik boyunca hep bi sudan içmiş pembe yzılar felan vardı üstünde hatırlayamadım adını da size soruyum dedim siz ne içiyosunuz

Tatlım bildiğimiz yağ şeklinde mi hani şişede olan bide bugün a101 de gördüm kahverengi bi kutunun içinde getirmişler ondan mı acaba bende trt yi izledim bende pregnacare almıştım ama içinde iki çeşit paraben varmış sipraiş üzerine getirtiğim için veremdim çok pişman oldum kakaoyu duyunca

Teyzemin Balıkesir'de ki evi de bahçeli, o herşeyi ekiyor. Yapamayacak birşey yok dedi, bakalım deneyerek görücez. 1 dönüm arazi üzerinde ev tam ortada kurulu, sebze-meyve için bir bölüm oluşturmayı hayal ediyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin canım.

Canım biz 9 ltlik tek kullanımlık şişeden içiyoruz bi daha doldurulmayanlardan

benden 1 ay sonra evlenen görümcem 4 haftalık hamileymişşş :) yani bebişler arasında da 1 ay olcakkk. ve ikizmişşş :)

💑💓

Kızlar hafta sonu eşimle mantı açmayı planlıyoruz yapamazsak yumurta kırıp yicez

15+1 öncdn de hisetmistm ama bayadir yktu :)

Bende ilk tekmemi o aralar hissetmiştim sonra iki üç güne bir şimdi ise günde bir iki kere tekmeleniyorum burdan bi arkadaş 20. Hafta civarı sese tepki verdiğini söyledi ben tutamam kendimi vallahi

Allah hepimize bol bol süt versin inşallahta mecbur kalmayalım o kimyasal ürünleri. Zaten çevremiz yeterince zararlı madde ile dolu. Radyasyon desen has safhada. Bari bebekken iyi şeylerle beslensin istiyoruz, çok mu şey istiyoruz.

Bu arada dondurmacı olarak Bursa'lıyım canım Bende özellikle pastane dondurması seviyorum aslında, ama benim iş yerin organize sanayi bölgesi içinde canım çok isteyince mecbur alıyorum. Ama külahta dondurma yemenin tadı başkadır.

Allah gönlünüze göre versin canım, bizde biraz borca girdik biraz kayınvalidem yardım etti. Şu an oturduğumuz evde bize ait, diğer eve çıkınca buray da kiraya vericez, o zaman borcu öderken daha rahatlıycaz. İşte zora girmeden mal sahibi olunmuyor.

canım ben kayseriliym ama hiç cesaretim yok mantı yapmaya annem yapıyor biz yiyoruz hala

Ahh ahh annen yanında mı benim annemlerde kayserili annem sağolsun verir bize mantı ama hemen biter izmşrdeler çünkü iş başa düştü deneyeceğiz

biz zaten 10 litrelik pet şişelerden alıp bitince atıyoruz iş yerindede arıtmadan aceba dedim baka sudan felan içen varmı

Ben aritilmis içmiyorum ,bildigin çeşme suyu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…