- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
HImm sağol canım, benim dr da herhangi bir sıkıntı yok, herşeyi normal dedi, özel olarak burundan bahsetmedi. Sonuçta da bilinmiyor yazınca, acaba göremediğinden mi bilinmiyor yazdı diye düşündüm. Şimdi içim daha rahatladı, sağol cnm
Bizim de cinsiyet kesin olarak belli olmadı daha, ama belli olsa da hemen almayacağım bişeyler. Daha önce bir kaybım olduğu için hassasım biraz bu konularda ben:26:
Canm ben aktardan aldm kakaoyagni ama kokusunu begnmdm 20metre oteden cikolata kokusu geliyo sanki gecen gece esim koklarken mis gibi cikolata kokuyo diyo sabh uyannca sordm sen gece boylemi diyodn dedm evt dediben dedmki gobegime surdgm yagn kokusu o guldm yani adam benm koku zanndiyo :))
hayırlı olsunbizim de eşimle öyle bi hayalimiz var inşallah biz de yaşarız hem senin için de iyi gelir bahçe işleriyle uğraşmak çok keyifli ve mucizeleri bidaa bidaa tanık olduğun bi faaliyet tohumdan meyveler sebzeler emeklerle Allahın verdiği nimetleri gözlemlemek harikaa
kızlar normal damacana suyumu içiyorsunuz yoksa başka su felan alıyomusunuz benim eşimin iş yerinde kız hamileydi gebelik boyunca hep bi sudan içmiş pembe yzılar felan vardı üstünde hatırlayamadım adını da size soruyum dedim siz ne içiyosunuz
Ayy canım benimmmm kaç haftalıksın ne mutlu sana
http://m.kadin.mynet.com/gebelik-aile/yeni-dogan/5519-yenidogan-ihtiyac-listesi.html
Ben bu siteden fikir edindim tatlım belki sizlerede faydası olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
15+1 öncdn de hisetmistm ama bayadir yktu :)
Canım o mamalara bende çok karşıydım. Oğlum doğmadan önce asla vermem diyordum çocuk doğdu süt gelmedi sarılık olmasın diye 1 hafta boyunca takviye yaptık mecbur. Sonra hep anne sütü verdim 6. ay bitene kadar.
6. aydan sonra yavaş yavaş ek gıdaya geçtik anne sütü almaya devam ediyordu ama yoğurt başlayınca baktık ki inek sütü alerjisi var. Peynir yoğurt veremedik. Dr. anne sütü bu aylardan sonra yetmez dedi mama başalaycaksın dedi çünkü kilo alımı azalmıştı,sürekli kusuyordu. Ama Piyasadaki mamalarda da süt proteini olduğu için en kimyasal mamayı kullanmak zorunda kaldım 2,5 yaşına kadar. 2,5 yaşında alerji belasından da mama belasından da kurtulduk çok şükür.
Şimdi sen bunu yazınca kendimi gördüm, Allah mamaya muhtaç etmesin de, bol bol sütün olsun sütün bebeğine yarasın inşallah.. Mamaya hiç gerek kalmasın.
O dondurmacılardan biride benim canım? Nerelisiniz memleket aynı mı?
Dondurma masum deniyor ama masum olan marketlerde satılan hazır dondurmalar değil maalesef. Onların içinde süt yok süt tozu ve aşırı şeker /tatlandırıcı ile yapılıyor..
En güzeli kendisi dondurma yapan pastanelerden almak, Sütün ve sahlebin tadını almak lazım yerken..
Eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun yavrunuzla inşallah..
En büyük hayalimdir bahçeli ev.. Bahçesine meyve ağaçları dikeceksin, mis gibi renk renk güller.. Ya çardak yapacaksın yada tenteli salıncak koyacaksın bir kenara..
Ayyyyyyy çok özendim valla...
Canım biz 9 ltlik tek kullanımlık şişeden içiyoruz bi daha doldurulmayanlardan
Kızlar hafta sonu eşimle mantı açmayı planlıyoruzyapamazsak yumurta kırıp yicez
biz zaten 10 litrelik pet şişelerden alıp bitince atıyoruz iş yerindede arıtmadan aceba dedim baka sudan felan içen varmı
ben saka marka suyu çok seviyorum onu alıyoruz hep damacanayla
canım ben kayseriliym ama hiç cesaretim yok mantı yapmaya annem yapıyor biz yiyoruz hala
Canım biz 9 ltlik tek kullanımlık şişeden içiyoruz bi daha doldurulmayanlardan
biz zaten 10 litrelik pet şişelerden alıp bitince atıyoruz iş yerindede arıtmadan aceba dedim baka sudan felan içen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?