2014 Kasım Anneleri

Canım listeye beni de ekler misin?

9 kasım
Kız bebek
25
1.
Ankara

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım ben değildim.Ne cevap verdi peki doktor? dinleyebildin mi?

Aynısını sordu biri kanal tedavisi yaptırmam gerekiyor sakıncası var mı diye. Hiçbir sakıncası yok bilakis yaptırılmazsa orada bulunan enfeksiyon kana karışabilir ve bu da bebeğe zarar verebilir. Diş konusunda hamilelikten sonra değil hamilelikte çözüm bulunması gerekir. Ki diş kaybedilmesin dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesadüf olmuş.Mecbur yaptırıcaz artık.Teşekkür ederim canım..

doktorda öyle söyledi.Hatta bu ağrı yüzünden yaşadığın stres bebekleri daha çok etkiler dedi.Yinede insan acaba diyor işte.

Yapma öyle evhm, germe bebeğini. Huzurlu annenin huzurlu bebeği olsun. benim doktorum öyle dedi "stresli hamilelikte bebekte huzursuz bir bebek oluyor, ama huzurlu hamilelikte bebekte huzurlu bir bebek oluyor" dedi. Önce Allah'a emanet et yavrunu, o koruyacaktır. Sen korkma, git ol diş tedavini. Çok geçmiş olsun.

doktorda öyle söyledi.Hatta bu ağrı yüzünden yaşadığın stres bebekleri daha çok etkiler dedi.Yinede insan acaba diyor işte.

Bende kendim yapıp koymuştum ufak torbalara bölerek. Bu gece için başka yemek planlamıştım. Mantı bir sonraki akşama olsun. Sarımsaklı yoğurtlu makarna da süper oluyor. Amann hamurlu , yoğurtlu ve de sarımsaklı herşey güzel sanki

Son düzenleme:

sağol canım.İnşaallah güzel bi hamilelik gecirip huzurlu bebeklerimize kavuşuruz.Bir kaç güne 12. haftam doluyor.Sonrasında randevumu alıp gitmeyi düşünüyorum.

sağol canım.İnşaallah güzel bi hamilelik gecirip huzurlu bebeklerimize kavuşuruz.Bir kaç güne 12. haftam doluyor.Sonrasında randevumu alıp gitmeyi düşünüyorum.

Hadi bakalım, tekrar geçmiş olsun. Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun

Bende çeşme suyu içiyorum

Herkes aritilmis içiyor sanki.. bi ben mi çeşme suyu içiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben aritilmis içmiyorum ,bildigin çeşme suyu.

ben istanbulda yaşadığımız için çeşme suyu içemiyorum kızlar. aslında en sağlıklı su çeşme suyu ama artık büyükşehirlerde güvenilmiyor malesef.

merhaba arkadaşlar. 2010 aralık annesiydim bu kez de 2014 kasım annesi olucam nasipse. 3.5 yıl sonra buraya geri döndüm. insan hamile kalınca kendi gibi olanlara ihtiyaç duyuyor sanırım:)

hayırlı olsun bebişiniz. ben de 2011 mayıs annesiyim. yeniden forumlara döndük :))

hayırla sağlıkla olsun da inşallah. sonbahar ve kışın doğurmak en rahatı bence:)

ben de tam tersini düşünüyorum canım. kızımı mayısta doğurmuştum. öyle rahat ettimki cocuk küçük yıkarken giydirirken üşütürüm derdin olmuyor, kat kat giydirmek zorunda kalmıyorsun. evde çıtçıtlı body lerle durdu 1 aydan sonra. 1 aylıkken de kendimizi sokağa attık resmen acık havada gezdik hep :)) gerçi şimdi eve sokamıyorum çocugu gezmeye alıştırdım küçükten orası ayrı da

kızımda yaz tecrübesi yaşadım ya ben de şimdi kasım da doğacak ya üşütürsem diye korkuyorum

Dogru yogurt sarimsak ve hamur süper 3lü gibi.

Kızlar ev işleriyle aranız nasıl,ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hiç ağır bir iş yapmadım,ama artık yapmalıyım evimi şeyler götürüyo valla
eşim de bir haftasonu evde olduğu zaman sağolsun yardımcı oluyor ama daha bahar temizliğine dair hiç birşey yapılmadı ... camlarım desem hani olur ya arabaların üstüne beni yıka yazarlar yakında o dereceye gelicek,yapılacak işleri düşününce de ufaktan depresyona giriyorum,ev badana olucak ama ne zaman belli değil...ooffff offffffffffffffffff

tatlım daha önce de söylemişimdir belki, benim çarpıntım oluyor çok, bir de ellerim fln şişmişti, o yüzden doktorum bir kardiyolojiye gitmemi önerdi. Bir sonraki kontrole kadar o işi de halledeyim de sonucu doktoruma söyleyeyim istedim. Daha önce acıbademe ve kalp aritmiye gitmiştim ama çok memnun kalmamıştım

Uzuldum canim.. insallah bebegini saglikli bir şekilde kucagina alirsinn..

sağol canım, inşallah

Bizim çeşmelerden çok meşhur 3 damacana markasının işlenmemiş hali akıyor canım, o 3 markanın da kaynağına çok yakın oturuyoruz, o yüzden hazır su almıyoruz biz.

Bizim de evimiz bahçeli ve biz de çoğu şeyimizi kendimiz yetiştiriyoruz canım. Dediğin gibi tohumların kaynağını bilemiyoruz ama en azından ilaçsız gübresiz tazecik meyve sebze yiyoruz. Onun lezzeti de keyfi de bambaşka oluyor. İnşallah sen de hayallerine kavuşursun çabucacık

Hahaha şuna bakin :)

Eklentiler

• $1401367360042.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 55

Ben hep yapıyorum sıkıntı yok. Geçen hafta sonu eşimle yatak odasının altından girdik üstünden çıktık. Yazlık kışlık ayırdık, yorganları vakumladık, 2 hafta önce cam sildim, bu hafta sonu perdeleri yıkıcam eşim asacak. Camlarım çok kolay silindiği için zorlanmıyorum ben, o yüzden her hafta silsem olur yani. Ama badana işi ufff zor, bence fazla ağırlaşmadan yapın. Eğer mümkünse de bir yardımcı tut 1-2 günlüğüne. Bende anneme gelen kadınla anlaştım ramazan bayramı bitiminde her hafta sonu gelecek. Yoksa olmaz, eşimde pinpirikli benim çünkü. Geçen gün foş foş birşeyler yapıyor, bir baktım, banyo da fayans araları kirlenmiş, paspasları kaldırmış, fırçalıyor. Çamaşır suyu cifle.Temizledi güzelce yerleştirdi

Bakalım, site içerisinde olduğu için iyice bitmesini bekleyeceğiz. Çevre düzenlemesi falan, doğumdan sonra 40'ımız çıksın yavaş yavaş çıkarız Allah'ın izniyle. Bakalım bende o keyfi yaşayacağım inşallah, Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…