2014 Kasım Anneleri

Iyiyiz :) afiyet olsunn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Altın topunuzla musmutlu olsun bir ömür boyu canımm Eşimden Allah razı olsun, ben ona kıyamam o bana kıyamaz geçinip gideriz. Sevmek karşılığında sevilmek tabi ki harika duygular , sevgi çok güzel bir duygu zaten. Bu arada sana da kolay gelsin, hamarat hanım

Kizlr guzel bi habr aldk esimin patronlari demiski gelbiz senin tazminatni verelim bi araba al ustunudebiz tammlylm evinizn borcu bittiginde azar azar odersiniz niye kabl ettim esim bir deli dolu ya kendi ciksa istn tazmnatta almayck simdi iyilrkn alalm dedim sagolsn esim bana dansmdn okeyimi almdn aslaa bi is yapmz

aynen canım ben de memurum. üstelik atanalı daha 9 ay oldu aday memur yani:) ücretsiz hakkım var ama maalesef kredi borcumuz var ve baya zorlar bizi tek maaş. rabbim kolaylığını verir inşallah. şu 9 aylık olana kadar haftada 3 gün 15 aylık olana kadar 4 gün çalışmak nasıl oluyo onu bi anlatır mısın canım? süt izni günlük 3 saat değil mi? toplu mu kullanıcaksın yani?:44:

Sizin adınıza çok sevindim bebeğiniz daha doğmadan evinize bereket getirmiş :)

şimdi mantımı aldım kızımla yiyoruz, ona yarasın bana değil

valla kızlar hepimiz benzer durumdayız biz de diyorduk, çocuk olunca 2 yıl ücretsiz izne ayrılabilirim diye ama ev borcumuz var , bebek için elimden geleni yapmak istiyorum, gücümüz yettiğince hiçbir şeyi eksik olmasın, ama çevremden öyle şeyler duyuyorum ki bebekleri dünyaya gelince öyle kısmetler gelmiş ki ayaklarına, herşey çok kolay olmuş, bir arkadaşımın eşi , işsizmiş, çok iyi bir iş teklifi alıyor ve herşeyi tek seferde alıp hallediyorlar, başka bir arkadaşımın eşi proje ödülü alıyor, birkaç maaşa bedel, işleri hızlanıvermiş, ben kuzularımıza güveniyorum, onlar çookk bereketli gelecek inşallah yuvalarımıza

Amin canım

Teşekkür ederim...hız verdim işlere sonra görüşürüz,herşey için teşekkürler

Vitamin ilacını mı diyorsun? sadece idrarı sarı renk yapıyor başka bir etkisi olmuyor

yok canım balık yağı hapından bahsediyorum. Bi arkadaş da kullanıyormuş da ona sorayım demiştim yanlış yere yazmışım bugün zorla ilkini içtim. koku yapmadı ama içme kısmana kadar berbat bir şey.

Sizin adınıza çok sevindim bebeğiniz daha doğmadan evinize bereket getirmiş :)

Canm bbunacani gonulden inandm bebk kismetyle gelir hic gelmyck oln parm geldi kredi kartlarmbitti tummasrflari babaannesi karsilyck dogm parami bile

Hayırlı olsun diyim cnm o zaman 😊😊evet cnm sut ıznı. Toplu olarak kullanıyoruz işime de geliyor. Cunku ıkı de cıksam eve yol servise binmeyınce 1 saat nerdeyse. Ikı gun üstuste değilde mesela salı cuma seklinde kullandırıyorlar. Dıger gunler tam mesai. Küçük şehirde olsa ulaşım kolay olur gunde 3 saat kullanmak daha mantıklı ama istanbulda zor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tlf dan yazınca alıntı yapamamışım cnm😊😊😊 ortaya yazmışım 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben Efa Daily içiyorum tadı falan yok altın sarısı bi kapsül bulantı yapmıyor.

Bacılarım, karın iyice büyüdüğünde gaz sancısı çekmek ayrı bir işkence oluyo, aman karpuzu benim kadar çok kaçırmayın öğlen ve akşam. Bu ne biçim ağrı yoksa bişiy mi oluyo diye endişelenebilir siniz. Oysaki sadece gaz sancısı
vayy aneyyy

Suan bitek karpuz midemi bulandirmiyor gunde 2 dilim yiyorumm.

Hadi ya, karpuz pek sevmem ama, hamilelik bu beli olmaz canımız çeker de yersek fazla kaçırmayalım bari. Zaten gazman gibiyim, fazlasına gerek yok.

Suan bitek karpuz midemi bulandirmiyor gunde 2 dilim yiyorumm.

O zaman benim gibi günde 4,5 dilim yeme vışşş

Hadi ya, karpuz pek sevmem ama, hamilelik bu beli olmaz canımız çeker de yersek fazla kaçırmayalım bari. Zaten gazman gibiyim, fazlasına gerek yok.

Ben çok severim, çileğe de böyle abanarak başladım, tam mevsimi gelince alerji oldum yiyemedim, karpuza da alerji olursam şaşırmıcam :18:

çok zor o gaz sancısı da karpuzu çok soğuk yiyemediğimden bir de 2-3 dilim ancak yiyebiliyorum sorun olmuyor da hamilelikte ben hiç süt içemiyorum, öyle bir gaz yapıyor ki tüm vücudum şişiyor sanki, soda rennie yürüyüş hiçbiri fayda etmiyor, süt olayını bitirdim ben de mecburen, ama gaz da pek hafife alınacak gibi değil

O zaman benim gibi günde 4,5 dilim yeme vışşş

Ben çok severim, çileğe de böyle abanarak başladım, tam mevsimi gelince alerji oldum yiyemedim, karpuza da alerji olursam şaşırmıcam :18:

Ben şimdi kiraz bekliyorum hasretle, çıktı ama daha ufacık ve tatsız.

Benimde felaket gazım var hele akşama doğru sancıya dönüşüyor artık ve tüm gün oturmak çok sıkıştırıyor akşamları ya ayakta olucam yada uzanıcam ancak böyle bi nebze rahatlıyorum
onun dışında ben aile hekimimizin önerileri söyleyeyim size kızlar belki işine yarayan olur
tarçın (süte katılabilir)
kimyon (yemeklerimize)
ve sakız çiğnemek

Ben şimdi kiraz bekliyorum hasretle, çıktı ama daha ufacık ve tatsız.

ben yiyom şimdi

Keçi sütü içmeye çalış o gaz yapmıyormuş, hadi istemem dedin, ayran yoğurt ye bişi yap, beby anadan sömürüyomuş saolsun sonra kemik erimesi moduna geçeriz erkenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…