- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
selam kızlar nasılsınız? her gün bütün yazılanları okumaya çalışıyorum, yaklaşık 40 dakikamı aldı sabahtan beri yazılanları okumak
ve çıkan sonuç ne dersiniz
şu anda tencerede mantı suyu kaynıyor, ağzımı sulandırdınız
yaa ben de hiç hissetmiyorum kızımı, konuşuyorum onunla, ama tık yok, çok istiyorum artık hissetmeyi
Evet canım zor zamanlardı ama Allah'a şükürler olsun geçti hepsi geride kaldı,şimdi heyecanla bebeğimizi bekliyoruz yuvamızı taçlandırıcak inşallah...Allah kimsenin ağız tadını bozmasın,eşine de maşallahsana çok değer veriyor belli ki :) şanslıyız kız valla sevilmek ve sevmek çok güzel
bana da bu akşam geliyor arkadaşlarım yemeğe bir yandan burda takılıyorum bir yandan iş yapıyorum canım mutfakta
ben de korkuyorum cok canımkızımda ücretsiz izin almıştım 11ay kendim baktım. o zaman sözleşmeliydim şu an devlet memuruyum 2 sene ücretsiz izin hakkım var ama bu sefer kullanmıcam sanırım belki 2-3 ay. süt iznim olacak memur oldugum için. 9 aylık olana kadar haftada 3 gün çalışıcam 15 aylık olana kadar 4 gün çalışıcam. tam maaş alıcam. ücretsiz izinleri de yakmak istemiyorum. 6 aylık yapıp başlamayı düşünüyorum ama bakalım. ben de yarım gun krese vericem büyüğü şimdilik. evde bunalsın istemiyorum şimdi eşimin bi akrabası bakıyor. işe başlayınca tam gün gondericem. keşke hep evde olsak kendimiz büyütsekama istanbul şartları. bir de memurum şartlarım güzel bırakmak da istemiyorum diyorum niye okudum ugraştım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah allah yardımcımız olsun.
Kizlr guzel bi habr aldk esimin patronlari demiski gelbiz senin tazminatni verelim bi araba al ustunudebiz tammlylm evinizn borcu bittiginde azar azar odersiniz niye kabl ettim esim bir deli dolu ya kendi ciksa istn tazmnatta almayck simdi iyilrkn alalm dedim sagolsn esim bana dansmdn okeyimi almdn aslaa bi is yapmz
Altın topunuzla musmutlu olsun bir ömür boyu canımmEşimden Allah razı olsun, ben ona kıyamam o bana kıyamaz geçinip gideriz. Sevmek karşılığında sevilmek tabi ki harika duygular , sevgi çok güzel bir duygu zaten. Bu arada sana da kolay gelsin, hamarat hanım
Vitamin ilacını mı diyorsun? sadece idrarı sarı renk yapıyor başka bir etkisi olmuyor
Sizin adınıza çok sevindim bebeğiniz daha doğmadan evinize bereket getirmiş :)
aynen canım ben de memurum. üstelik atanalı daha 9 ay oldu aday memur yani:) ücretsiz hakkım var ama maalesef kredi borcumuz var ve baya zorlar bizi tek maaş. rabbim kolaylığını verir inşallah. şu 9 aylık olana kadar haftada 3 gün 15 aylık olana kadar 4 gün çalışmak nasıl oluyo onu bi anlatır mısın canım? süt izni günlük 3 saat değil mi? toplu mu kullanıcaksın yani?:44:
yok canım balık yağı hapından bahsediyorum. Bi arkadaş da kullanıyormuş da ona sorayım demiştim yanlış yere yazmışımbugün zorla ilkini içtim. koku yapmadı ama içme kısmana kadar berbat bir şey.
Bacılarım, karın iyice büyüdüğünde gaz sancısı çekmek ayrı bir işkence oluyo, aman karpuzu benim kadar çok kaçırmayın öğlen ve akşam. Bu ne biçim ağrı yoksa bişiy mi oluyo diye endişelenebilir siniz. Oysaki sadece gaz sancısı
vayy aneyyy
Bacılarım, karın iyice büyüdüğünde gaz sancısı çekmek ayrı bir işkence oluyo, aman karpuzu benim kadar çok kaçırmayın öğlen ve akşam. Bu ne biçim ağrı yoksa bişiy mi oluyo diye endişelenebilir siniz. Oysaki sadece gaz sancısı
vayy aneyyy
Suan bitek karpuz midemi bulandirmiyorgunde 2 dilim yiyorumm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi ya, karpuz pek sevmem ama, hamilelik bu beli olmaz canımız çeker de yersek fazla kaçırmayalım bari. Zaten gazman gibiyim, fazlasına gerek yok.
vayy aneyyy
O zaman benim gibi günde 4,5 dilim yemevışşş
Ben çok severim, çileğe de böyle abanarak başladım, tam mevsimi gelince alerji oldum yiyemedim, karpuza da alerji olursam şaşırmıcam :18:
vayy aneyyy
Ben şimdi kiraz bekliyorum hasretle, çıktı ama daha ufacık ve tatsız.
çok zor o gaz sancısı da karpuzu çok soğuk yiyemediğimden bir de 2-3 dilim ancak yiyebiliyorum sorun olmuyor da hamilelikte ben hiç süt içemiyorum, öyle bir gaz yapıyor ki tüm vücudum şişiyor sanki, soda rennie yürüyüş hiçbiri fayda etmiyor, süt olayını bitirdim ben de mecburen, ama gaz da pek hafife alınacak gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?