:44: böyle böyle düşünsün neden bu bereket tanrısı geldi bana hediye diye
Nerden anlasa aynı kapıya çıkıyo aslında. Heheh şimdi iş te kuruyo, yeni işin bereketli olsun kocacım yazar çalışma masasına koyarım hediye paketinisonra kaç kaç kaç
Valla arkadaşında hata suç bulmuyorum tabiki, ama kızdım napim, sigarayı bırakan adam, 1 haftadır sigara içiyolar fosur fosur kocamı elimden aldı, esra ceyhana çıkarın beniiiiiArkadaşını evden gönderir o zaman herhalde hediyenin ihtişamı karşısında :90:
aaa benim eşimde iş değiştirio bende bereket tanrısı alayım o zamannnartık her türlü ne anlarsa anlasın..
Evet bir arkadaşım da bahsetti zaten çocuğu kucağından zor alıcam gibi görünüyorteklif ettim oda işini ama hayır dedi beraber bakıcaz en doğrusu bu tabi
Ahaa erkek olursa bizde Mert düşünüyoruz. Kız olursa Pınar...
Bu arada eşine çok özendim doğrusu maaşallah allah bozmasın. Bizimki oğlum doğduğunda nerdeyse evden gönderecekti bizi ama ufaklık büyüdükçe çok iyi anlaşır oldular. Ama tabi annenin en çok bebeklik döneminde ihtiyacı oluyor yardıma.. Özellikle erkeklerin en başarılı olduğu konu gaz çıkarma..
Ben ilkinde file kullandım çokta rahattı. Küvetin içinde yıkamak istemedim sonucta kullanılmış sabunlu su orda birikiyor hijenik gelmedi bana.. fileye bile tam yatırmıyorduk sırtından yada gögsünden elimizle kadırıp yıkıyorduk.
mrb tatlım aynı muhabbet dün akşam tv izlerken bizdede vardı eli sürekli karnımda henüz duyamayacağını söylesemde bi umut bekliyo uzunca bir süre
önümüzdeki aylarda ancak hissedeceksin diyincede ooooo muş ben napacaksam
Evet doktorum sık sık mola vererek gidebilirsiniz dedi. Babam götürecek yol 8 saat sürüyor. Hamilelegimi öğrendiğimden bu yana annemlerde kalıyorum. Artik eşimi ve evimi özledim
bende gideceğim eğer sıkıntılı bir drum yoksa kısa mesafelerde durup dinlenirsin sıkıntı olmayacaını düşünyorum
Valla arkadaşında hata suç bulmuyorum tabiki, ama kızdım napim, sigarayı bırakan adam, 1 haftadır sigara içiyolar fosur fosur kocamı elimden aldı, esra ceyhana çıkarın beniiiii
Dimi yaaaaisyaann biz senle iyi anlaşıcaz
:44: böyle böyle düşünsün neden bu bereket tanrısı geldi bana hediye diye
Nerden anlasa aynı kapıya çıkıyo aslında. Heheh şimdi iş te kuruyo, yeni işin bereketli olsun kocacım yazar çalışma masasına koyarım hediye paketinisonra kaç kaç kaç
Bence de en doğrusu bu, babaları da işin içine katmak gerek ki işin zevki çıksın
Erkek olursa adaş olacaklar desene
Benim eşimde ,evdeki küveti suyla doldurup içine koyacakmış bebeğimi, zaten anne karnında yüzüyormuş alışkınmış, yabancılar öyle yapıyormuş. Suyu severmiş, iyi yap dedim bende. Sonuçta babası, en az benim kadar düşünür yavrusunu.
Yapacak birşey yok, benimki de suçu bana atıyor, doğru durmuyormuşum o yüzden hissedemiyormuş, ne desem boş o durumda sadece katıla katıla gülüyorumBu benim eşim beni çok güldürüyor ya, dün akşam da yer de emekliyordu, Tolga Karel'i taklit ediyor aklım sıra
Valla biz zaten nişanlıyken, uzun bir Ege- Akdeniz turu yapmıştık. Harika mola yerleri keşfetmiştik o zaman. pek çok yer beğendik ama, Akdeniz''e kadar inemeyeceğiz bu sene o yüzden en sevdiğimiz yer Çeşme/Alaçatı'yı tercih ettik. Güzel mola yerleri var, dura dura geze geze gideriz Allah'ın izniyle.
ilk zamanlar kuvet ısı zor, gobegıne su degmemsı lazım kulagına da
ilk zamanlar kuvet ısı zor, gobegıne su degmemsı lazım kulagına da
Yok o da zaten göbek bağı düştükten sonra diyor, onu düşünür bak
Bana da öyle canım,bilmiyorum bizim içimize sindi sanırım ya
Genel bakım ihtiyaçlarıtamam canım beklemedeyim teşekkürler şimdiden
Ahaa erkek olursa bizde Mert düşünüyoruz. Kız olursa Pınar...
Bu arada eşine çok özendim doğrusu maaşallah allah bozmasın. Bizimki oğlum doğduğunda nerdeyse evden gönderecekti bizi ama ufaklık büyüdükçe çok iyi anlaşır oldular. Ama tabi annenin en çok bebeklik döneminde ihtiyacı oluyor yardıma.. Özellikle erkeklerin en başarılı olduğu konu gaz çıkarma..
Ben ilkinde file kullandım çokta rahattı. Küvetin içinde yıkamak istemedim sonucta kullanılmış sabunlu su orda birikiyor hijenik gelmedi bana.. fileye bile tam yatırmıyorduk sırtından yada gögsünden elimizle kadırıp yıkıyorduk.
yok yaw yıkanabiliyomuş göbek, araştırdım doğduktan 2 gün sonra yıkayabiliyomuşsun. kulakları da kapıcan elle, allahım doğsun da yıkayak pıçı pıçı
pekı ya kulagına su kacmama mevzu
sanırım ben kocama alıcağım hediyeyi buldum...
kaç zamandır puzzle istiyom diyodu en iyisi ben ona 5000 parçalık puzzle alıyım bebişler doğana kadar oyalansın :129:
Eşim anneler gününde bana çok güzel süprizler yapmıştı çok mutlu olmuştum şimdi benim onu daha çok mutlu etmem lazım ama bilmiyorum. Puzzle fikri güzelmiş . Burda daha önce bi arkadaş bebeğimizin ağzından babasına mektup yazıp verelim demişti o hoşuma gitmişti olabilir bence ama hediyen yanında extra yani :)
biz şimdi cinsiyeti öğrendik..
anneannesi ile alışverişe çıkıcaz c.tesi günü kızlar..
hastane çıkışı
polar battaniyesin
birkaç çamaşırını falan alıcaz inşş
puzzle bıze ıskence degılmı ya, hele kı 5000 parca
onun halısını serecek yere, dagınık duracak
ben sırf onun ıcın istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?