hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
kuzucum aman nolcak sanki her türlü göbek belli oluoki nereye saklıcaz...başkada aldım canım beyazları eklemişim denk gelmiş..
ama beyaz yazın iyi olur yaa..
hem ter belli etmez hemde güneş çekmez zaten pişicez
evet fikir bulalım..
bebişlerimizin adına ilk babalar gününü biz kutlayalım
Evet iyi olur, bende bereket tanrısı almaya karar verdim.sanırım ben kocama alıcağım hediyeyi buldum...
kaç zamandır puzzle istiyom diyodu en iyisi ben ona 5000 parçalık puzzle alıyım bebişler doğana kadar oyalansın :129:
hihihihyapma böyle annesiii bebişin neşeli bir anne istiyomuş benimkilere öyle demiş
Arkadaşı bizde kalıyo hala, birlikte yiyolar içiyolar, birlikte sabahlıyorlar, ben işe gidince yatıyolar. Çok çalıştınız gelin azcık sohbete diyom, sen film izle diyolarAşk mı yaşıyo bunlaaarrrrr
Dün bana mesaj yazmış rahatsız oldun mu elemandan diye, cevap olarak yoldayım bugünüm şöyle böyle geçti annem de iyimiş fln yazdım (Triippp) akşama arkadaşına yemek hazırlatmış, kendide beceremiyo safım..
Dün azıcık muhabbet ettik, bizim oraların insanı aramak sormak pek sallamaz dedi, annesi hep bana şey der, bizim için özel günler önemli değildir bişi yapılmazsa üzümle der. Bende bayıla bayıla aramıyom zaten onları. Sordum iki hemşeriye, anneler gününde aramasam bozulmaz mı???? hayır dediler. İyi bari öğrendiğim iyi oldu dedimEşim anladı tehlike çanlarını, ama alıştırmışsan bozulurlar tabi diyo.
Oldu gözlerim doldu, bana vay vay sana hay hay
dün kız yazıodu ayyybirgen teyzesi doktordan önce bilmişş
Oyyy o minişlerin hepsini yerim ben yerimmmmmm... Tamam çok sağlam durmaya çalışıcammm eşim ne kadar somurtsa ben gülücem iyi davranıcam bu enerjiyi verdin banaUhuuuuuu sağol ya
anamm adam sonuçta evde dizinin dibinde boşver takılsın...
sende harbiden çok atarlısın
ama baya korkutmuşsun bence adamı
Evet iyi olur, bende bereket tanrısı almaya karar verdim.
amannn somurtursa somurtsun herkes kendine yapar ne yaparsa..
boşver sen neşeni bebişinden esirgeme..
eşinden de esirgeme ki mutlu zamanlarınızı hatırlasın elbet inadı kırılır
hadi bakalım şu andan itibaren yeni mutlu huzurlu neşeli bir sayfa açıyoruz hep beraberr:118:
aminn canım hepimiz inşşşş
kuzucum aman nolcak sanki her türlü göbek belli oluoki nereye saklıcaz...
Allah korusun bebişlerimizi..
canım ben pasta yaptırcam böle mavi renkte..üzerine babacım babalar günün kutlu olsun yazdırcam..
bird bulabilirsem böle şekilde güzel bir kullabileceği anahtarlık alıcam canım...
başkada aldım canım beyazları eklemişim denk gelmiş..
ama beyaz yazın iyi olur yaa..
hem ter belli etmez hemde güneş çekmez zaten pişicez
Türk insanı anneler gününü kutlar kutlarsa, babalar günü tırışka nıhahah. Geçen ay eşime feci meblağ giyim kuşam aldım, maddi hiç bişi alamam, manevi de kızgınım diye belki bi bereket tanrısı figürü alabilirim. Artık yeter valla 1 haftadır kocamı gördüğüm yok zaten tepem atık. Aldatılıyor muyum acaba
merhaba herkese.konu üzerine çok yazılmış.bende kasım annesi olacağım inş.24 kasım gibi görünüyor.geçen hafta gittik henüz cinsiyet belli değil.göstermedi maalesef.doktor %51 kız dedi ama alışverişe başlamayın sakın daha dedi.
Yaa çok güldüm bereket tanrısı aldığını düşününce.. yüzü ne hal olur kim bilir
Türk insanı anneler gününü kutlar kutlarsa, babalar günü tırışka nıhahah. Geçen ay eşime feci meblağ giyim kuşam aldım, maddi hiç bişi alamam, manevi de kızgınım diye belki bi bereket tanrısı figürü alabilirim. Artık yeter valla 1 haftadır kocamı gördüğüm yok zaten tepem atık. Aldatılıyor muyum acaba
aminn canım hepimiz inşşşş
kuzucum aman nolcak sanki her türlü göbek belli oluoki nereye saklıcaz...
Allah korusun bebişlerimizi..
canım ben pasta yaptırcam böle mavi renkte..üzerine babacım babalar günün kutlu olsun yazdırcam..
bird bulabilirsem böle şekilde güzel bir kullabileceği anahtarlık alıcam canım...
hahahahha len deli işyerindeyim gülemiyorum da altıma yapıcam şimdi
eşinin paketi açtığındaki yüz ifadesini düşündüm birden
ama bence senin vermek istediğin mesajı yanlış anlayabilir
söylemedin mi daha oğluş olduğunuz???
Bende pasta düşünüyorum mavi renkli
Paketi açmadan da hediye belli eder kendini bence ayyy valla çok komik ya
hahahahha len deli işyerindeyim gülemiyorum da altıma yapıcam şimdi
eşinin paketi açtığındaki yüz ifadesini düşündüm birden
ama bence senin vermek istediğin mesajı yanlış anlayabilir
Yaa çok güldüm bereket tanrısı aldığını düşününce.. yüzü ne hal olur kim bilir
:44: böyle böyle düşünsün neden bu bereket tanrısı geldi bana hediye diye
Nerden anlasa aynı kapıya çıkıyo aslında. Heheh şimdi iş te kuruyo, yeni işin bereketli olsun kocacım yazar çalışma masasına koyarım hediye paketinisonra kaç kaç kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?