2014 Kasım Anneleri

bence düşünelim hem sende arayı düzeltmiş olursun miniğin sayesinde..
ben bebişlerin adına bişeyler yapmayı düşünüyorum işte...

Ben de yaparsam bebeğimin adına yaparım canım bakalım.. İçim öyle bir sönük ki bitik hissediyorum duygularım yorulmuş gibi

hehe sen ısrarcı olmuşsun anladım
hayırlısı canım ya çok sevindim senin adına

evet canım sende ısrar et...kesinlikle sürekli sorularını sor..
aman banane ya bakacak yanii..
bacaklarım kollarım ağrıodu..
megnezyum ilacı verdi..

İsmiyle büyüsün maşallah gözün aydın

saol canım hepimizin inşşş

hoppala gene mi değişti bu sefer kesin galiba
hadi bakalım hayırlı olsun ozaman bidaha da değişmesinnn

ayy evet sorma yaa yine değişti..
bu sefer kesin artık dedi...

Ben de yaparsam bebeğimin adına yaparım canım bakalım.. İçim öyle bir sönük ki bitik hissediyorum duygularım yorulmuş gibi

ama canlandırmak senin elinde..
sen bir adım daha at..
sonuçta kadınların doğası bu fedakar olmalıyız mecburen..

teyzesi yaa bizim bebek biraz şımarık çıktı kendini belli etmedi..şimdi geldik doktordan artık kesinleşti cinsiyetimiz erkekmiş canım..seni tekrar yorucazzzz

Son düzenleme:
ama canlandırmak senin elinde..
sen bir adım daha at..
sonuçta kadınların doğası bu fedakar olmalıyız mecburen..

Türk insanı anneler gününü kutlar kutlarsa, babalar günü tırışka nıhahah. Geçen ay eşime feci meblağ giyim kuşam aldım, maddi hiç bişi alamam, manevi de kızgınım diye belki bi bereket tanrısı figürü alabilirim. Artık yeter valla 1 haftadır kocamı gördüğüm yok zaten tepem atık. Aldatılıyor muyum acaba

Hepsini beyaz almissinn.. esini ikna et disardada giy. Ne olacak sanki gundelik gyersn komsuya, saga sola giderken.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

başkada aldım canım beyazları eklemişim denk gelmiş..
ama beyaz yazın iyi olur yaa..
hem ter belli etmez hemde güneş çekmez zaten pişicez

kızzzzz nerde kocan

işte göbeği çok göstermek göze batırmak doğru değilmiş bebek açısından..
kem gözlü çok insan var ya...
neyse onları evde giyerim artık...

Nazar bncugu takarsin.. nazar duasi okuyup cikarsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin

Ayy cok sevindim bende haftaya ogrenrm inş. Ya bizimkide cok inatci ckti donmüyo.

sanırım ben kocama alıcağım hediyeyi buldum...
kaç zamandır puzzle istiyom diyodu en iyisi ben ona 5000 parçalık puzzle alıyım bebişler doğana kadar oyalansın :129:

kızzzzz nerde kocan

Arkadaşı bizde kalıyo hala, birlikte yiyolar içiyolar, birlikte sabahlıyorlar, ben işe gidince yatıyolar. Çok çalıştınız gelin azcık sohbete diyom, sen film izle diyolar Aşk mı yaşıyo bunlaaarrrrr
Dün bana mesaj yazmış rahatsız oldun mu elemandan diye, cevap olarak yoldayım bugünüm şöyle böyle geçti annem de iyimiş fln yazdım (Triippp) akşama arkadaşına yemek hazırlatmış, kendide beceremiyo safım..
Dün azıcık muhabbet ettik, bizim oraların insanı aramak sormak pek sallamaz dedi, annesi hep bana şey der, bizim için özel günler önemli değildir bişi yapılmazsa üzümle der. Bende bayıla bayıla aramıyom zaten onları. Sordum iki hemşeriye, anneler gününde aramasam bozulmaz mı???? hayır dediler. İyi bari öğrendiğim iyi oldu dedim Eşim anladı tehlike çanlarını, ama alıştırmışsan bozulurlar tabi diyo.
Oldu gözlerim doldu, bana vay vay sana hay hay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…