2014 Kasım Anneleri

Eveetttt milupa ne dağıtıyo beleş?
Almanyada doğmuşum hep milupa ile beslemişler beni zaar, şimdi geri dönüşünü yapsın bakim bana

Milupa sağlık bakanlığı tarafından içinde gdo var diye türkiye de toplatıldı geçen haberlerde izledim

çok tatlı yaa bak nasıl da araştırmış, aferim ne güzel hevesli, aman hep böyle hevesli olsun

Okuyor valla, bende engel olmuyorum. Bir sürü şey yapacakmış bakalım , doğunca görücez

Benim eşim sürekli yabancı videolar izliyor, klasik Türk annelerinin tavırlarından içi bayılıyormuş. Millet su da doğum yapıyormuş, bebek doğar doğmaz suya sokuluyormuş ama bizde sürekli "aman şurası su kaçar, burasına hava kaçar" diye diye ileri de herşeden korkan çocuklar yetiştiriyormuşuz. Yok hayvandan korkan, yok sudan korkan, kuştan korkan vs vs. Benim çocuğum korkak olmayacak deyip duruyor. Allah'tan evde köpeğimiz var, hayvanlara alışkın olacak, ee babası da suya sokacakmış sudan da korkmaz. Bakalım ne olacak merak ediyorum

Kızlarrrrr
benim arkadaşlar daha önce söylemişti unuttum
ben prima sitesine üye oluyorum ufak tefek hediyeler gönderiyorlar
varmı üye olan yada başka marka site hadi paylaşalımmmm

Bende geçen ün bakmıştım prima sayfasına, dur bende üye olayım. Beleş beleştir yani

demek ondan sendeki bu atarlık haliiii

Canım oğlun olacakmış, hadi bakalım hayırlısı. İnşallah bizde cumartesi öğreniriz Allah'ın izniyle. Allah sağlıkla yüzünü göstersin inşallah.

Eveetttt milupa ne dağıtıyo beleş?
Almanyada doğmuşum hep milupa ile beslemişler beni zaar, şimdi geri dönüşünü yapsın bakim bana

herobaby de yoluyor mılupa ındırım kuponları fln verıyor bırde numune mama bıara molfıx çocuk bezı numunesı yolluyoalrdı en karlısı bepanthol çatlak kremı ama

Nikine bakta gonuş yöwriym bende atar ne gezer, nerde görülmüş, göbek adım sakine benim

haha benim nickim farklıydı..burada beni çıldırttılar birgün gittim üyeliğimi iptal ettirdimm bunu aldımmm...isyanla geldimm yavrumm sonnuna kadarrr
sende sakine isen artıkkkk

haha benim nickim farklıydı..burada beni çıldırttılar birgün gittim üyeliğimi iptal ettirdimm bunu aldımmm...isyanla geldimm yavrumm sonnuna kadarrr
sende sakine isen artıkkkk

isim önemli bacım bana asi isim takmışlar adım gibi olmuşum napem, sakine diyeydiler sakin sakin melül bi kuzu olurdum

Senin süt anne sınır dışı edildi

Anaamm garib anam çileşek anam

haklı valla, onlarında bebeklerı buyuyor soınucta gayet saglıklı

Canim Sağol valla girdim katıldım kazandım :) :)

tebrık ederım ben ıphonedan gırdım bulamadım :s

herobaby de yoluyor mılupa ındırım kuponları fln verıyor bırde numune mama bıara molfıx çocuk bezı numunesı yolluyoalrdı en karlısı bepanthol çatlak kremı ama

herobabay üye olmakta fayda var paketi büyükmüş hediye gelen kadınlar kulübü üyeleri öyle yazmış

Bu listedekilerin hepsini mi aldın anlamadım canım..

listedeki bir çok şey gereksiz gibi geldi bana dur bakiim de ben size bunların içinden ilk almanız gerekenleri yazayım..

kızlar sizde de sivilce çıkıyo mu ya 1 haftadır sivilcelerle başım dertte :26:

slm kızlar nasılsınız? bugün ne kadar çok yazışmışsınız valla okuyamadım hepsini!? nasılsınız herkes iyidir umarım! biz iyiyiz çok şükür, ama bu sola yatma gayretleri sonucu boynum tutulmuş, nasıl alışıcaz sola yatmaya:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…