Eveetttt milupa ne dağıtıyo beleş?
Almanyada doğmuşum hep milupa ile beslemişler beni zaar, şimdi geri dönüşünü yapsın bakim bana
Milupa sağlık bakanlığı tarafından içinde gdo var diye türkiye de toplatıldı geçen haberlerde izledim
Milupa sağlık bakanlığı tarafından içinde gdo var diye türkiye de toplatıldı geçen haberlerde izledim
ohoo o zaman ben kompile gdo dan oluşan bi evladım. Anamdan süt çıkmamış milupa olmuş benim süt annem.
demek ondan sendeki bu atarlık haliiii
ohoo o zaman ben kompile gdo dan oluşan bi evladım. Anamdan süt çıkmamış milupa olmuş benim süt annem.
tahıllı bı maması varmıs onda varmıs ama ınkar etmıs fırma
çok tatlı yaa bak nasıl da araştırmış, aferim ne güzel hevesli, aman hep böyle hevesli olsun
yıkarken tamamda kuvete su doldurup ıcıne konulunca kı ızledıgım yabancı vıdeolarda kulagı falan hep suya gırıyor
onu nasıl onlenecek bılmıyorum
ama arkads dedı vazelınlı pamuk tıkayacaklarmıs
Kızlarrrrr
benim arkadaşlar daha önce söylemişti unuttum
ben prima sitesine üye oluyorum ufak tefek hediyeler gönderiyorlar
varmı üye olan yada başka marka site hadi paylaşalımmmm
demek ondan sendeki bu atarlık haliiii
Eveetttt milupa ne dağıtıyo beleş?
Almanyada doğmuşum hep milupa ile beslemişler beni zaar, şimdi geri dönüşünü yapsın bakim bana
Nikine bakta gonuş yöwriym bende atar ne gezer, nerde görülmüş, göbek adım sakine benim
haha benim nickim farklıydı..burada beni çıldırttılar birgün gittim üyeliğimi iptal ettirdimm bunu aldımmm...isyanla geldimm yavrumm sonnuna kadarrr
sende sakine isen artıkkkk
Senin süt anne sınır dışı edildi
kıızlar bepantholün face sayfasından anket var ona katılan her 3. kişiye bepantholun çatlak kremını hedıye edıyorlar kazanma sansı yüksek
Okuyor valla, bende engel olmuyorum. Bir sürü şey yapacakmış bakalım , doğunca görücez
Benim eşim sürekli yabancı videolar izliyor, klasik Türk annelerinin tavırlarından içi bayılıyormuş. Millet su da doğum yapıyormuş, bebek doğar doğmaz suya sokuluyormuş ama bizde sürekli "aman şurası su kaçar, burasına hava kaçar" diye diye ileri de herşeden korkan çocuklar yetiştiriyormuşuz. Yok hayvandan korkan, yok sudan korkan, kuştan korkan vs vs. Benim çocuğum korkak olmayacak deyip duruyor. Allah'tan evde köpeğimiz var, hayvanlara alışkın olacak, ee babası da suya sokacakmış sudan da korkmaz. Bakalım ne olacak merak ediyorum
Bende geçen ün bakmıştım prima sayfasına, dur bende üye olayım. Beleş beleştir yani
Canım oğlun olacakmış, hadi bakalım hayırlısı. İnşallah bizde cumartesi öğreniriz Allah'ın izniyle. Allah sağlıkla yüzünü göstersin inşallah.
Canim Sağol valla girdim katıldım kazandım :) :)
Okuyor valla, bende engel olmuyorum. Bir sürü şey yapacakmış bakalım , doğunca görücez
Benim eşim sürekli yabancı videolar izliyor, klasik Türk annelerinin tavırlarından içi bayılıyormuş. Millet su da doğum yapıyormuş, bebek doğar doğmaz suya sokuluyormuş ama bizde sürekli "aman şurası su kaçar, burasına hava kaçar" diye diye ileri de herşeden korkan çocuklar yetiştiriyormuşuz. Yok hayvandan korkan, yok sudan korkan, kuştan korkan vs vs. Benim çocuğum korkak olmayacak deyip duruyor. Allah'tan evde köpeğimiz var, hayvanlara alışkın olacak, ee babası da suya sokacakmış sudan da korkmaz. Bakalım ne olacak merak ediyorum
Bende geçen ün bakmıştım prima sayfasına, dur bende üye olayım. Beleş beleştir yani
Canım oğlun olacakmış, hadi bakalım hayırlısı. İnşallah bizde cumartesi öğreniriz Allah'ın izniyle. Allah sağlıkla yüzünü göstersin inşallah.
herobaby de yoluyor mılupa ındırım kuponları fln verıyor bırde numune mama bıara molfıx çocuk bezı numunesı yolluyoalrdı en karlısı bepanthol çatlak kremı ama
Genel bakım ihtiyaçları
Temizleme havluları
Ağız silme mendili
Bebek bezleri (Bebeğin boyuna ve kilosuna, büyümesine uygun seçilmiş ebatlarda)
Alt değiştirme ve bakım yatağı
Tırnak makasları (Bebeğin tırnaklarını güvenli ve pratik olarak kesilmesini sağlar. Standard ve clipper (çıt çıt makas) tipleri mevcuttur)
İlaç kaşığı (Bebeğe şurup veya ilaç içirmek için uygun büyüklükte olmalıdır)
Fırça tarak seti (Tarak ve yumuşak saç fırçasından oluşur)
Vücut termometresi
Göbek bağı bandı
Burun aspiratörü (Burun deliklerinde biriken mukozayı çeker, temizler, bebeğin rahat nefes almasını sağlar.)
Islak mendil
Temizleme pamuğu
Kulak çubuğu
Pişik kremi
........................................................
canım ben bunların arasından aldıklarımı ayırdım bir incele istersen
eksiğim varsa bana söyler misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?