2014 Kasım Anneleri

anketi bulamadımm yahu...özelden link atarmısınn

Cnm suan telden girdiğim için link atamiyorum çünkü telde açılmıyor link. Bilgisayardan girdim ben. Facebook'tan bepanthol-anneler hisseder sayfasına gir. Paylaşımlarda linki yazıyor zaten.ordan sayfayi begenip ankete katiliyorsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canım ben kocişkoma dedim sana doğru dönersm beni sola ittir diorm o da sağolsn çeviriyo beni hi hi

evet bende telden açamadım

bende yatamıyorum saga yatıyorum

bende yaptım kazandımmm çok mutlu oldum kızlar size boyut kitabevinden Yavrum beni tanımanı istedim kitabı geldi mi ? Ben doldurmaya başladım bile bazı sorular saçma geldi ama geneli güzel iyi bi hatıra olcak

Valla canım ben kocişkoma dedim sana doğru dönersm beni sola ittir diorm o da sağolsn çeviriyo beni hi hi

kulağa iyi geliyor ama bu formül bizde tutmaz, benimkinin elinin ayarı hiç yoktur, ben kendimi yerde bulabilirim maazalllah

bende yatamıyorum saga yatıyorum

mutlu isen sıkıntı yok, ben sola yatma meselesini bayaa takıntı yaptım bu ara

len burda 1 aydır bepanten çatlak losyonu iyi diyorum kimse yüzüme bakmadı..
beleş olunca amma gaza geldiniz

katılıyorum ben kullanıyorum 1,5 aydır falan ama ben zorlu bir hamişim, çatlamama ihtimalim yok, mevcut çatlaklarım da var zaten:44::44:

bende yaptım kazandımmm çok mutlu oldum kızlar size boyut kitabevinden Yavrum beni tanımanı istedim kitabı geldi mi ? Ben doldurmaya başladım bile bazı sorular saçma geldi ama geneli güzel iyi bi hatıra olcak

O nasil geliyor ki canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…